Sziasztok kismamik és leendő kismamik!
Most irok ide előszőr, de annyira nem vagyok új a témában sajnos-

, most csinálom a 4.-ik és remélhetőleg utolsó lombikot.
Múlt héten volt a beültetésem, 3 babát raktak vissza, előszőr 8 petém volt, de 4 lett belőle jó az ICSI után, szóval mire mentem 3-an maradtak. Remélem még most is vannak legalább 2-en!
Szerettem volna kivárni a továbbtenyésztést-azt hiszem igy hivják-, és csak az 5. napon rakattam volna vissza , de a doki azt mondta, hogy nálam jobb helyen lesznek , mint a csészében!
Szóval péntek óta pihentem 3 napot, teljes ágynyugalom, szinte csak pisilni meg kajálni keltem fel, hétfő óta már kicsit tettem, vettem, főztem, de nem emeltem semmit, nem hajolgattam, képzeljétek aznap tusoltam előszőr péntek óta-már kivoltam-de azt mondják nem tanácsos az elején csak épp hogy mosakodni.
Pedig álatlában 2x fürdők egy nap, ha hiszitek, ha nem.
Szóval csak annyit szeretnék kérdezni, hogy ki hogy csinálja végig ezt a két hetet a tesztig, mit csináltok, felkeltek vagy fekszetek? Ha felkeltek akkor mi fér bele a teendőkbe?pl. kis mosogatás, ilyesmi még elmegy?
A másik kérdésem az lenne, hogy mit gondoltok erről:
Az első három próbálkozásnál nagyon parás voltam, féltem a sok gyógyszertől amit kapok, pánik rohamaim voltak, vagyis azt hiszem, mert nagyon vert a szivem, zihlálva ébrettem éjszaka, stb., végig feküdtem 1 -1, 5hetet, aztán csak óvatosan tengtem-lengtem.
Most tök laza vagyok, szinte csak reggel-este jut eszembe, hogy rá kéne kicsit koncentrálni a témára, kéne magam "programozni", hogy oké, ez most tutira sikerült., stb.
Most is foglalkozom a témával, mert olvasgatlak titeket is meg cikkeket is, csak nem annyira görcsölök, látszatra.
De lehet, hogy tudat alatt meg tiszta para vagyok, vagy eleve nem élem át annyira a témát, mivel már 3x csalódtam.
Szerintetek?
Na minndegy, most biztos , hogy tutinak kell lennie mindennek, mert többször nem tudom végigcsinálni ezt lelkileg, pedig én egyébként elég erős vagyok.
na bocs, hogy ilyen hosszúra nyúltam.
Kérlek adjatok tanácsot, epekedve várom.
Szerintetek nem baj, ha semmit nem érzek? Még a cicim se különösebben érzékeny, ennyi gyógyszer mellett sem?!!
Csak a petefészkem szúrkál néha, az nem baj?
na előre is köszi
drukk mindenkinek