Katy,
Wow, a torta csudi jól néz ki.

Szoktam igyekezni, hogy az én tortáim is jól nézzenek ki és finomak legyenek, de erre eddig az egyetlen receptem, hogy ugrás a Jégbüfébe.
Anitja,
Elég érdekesen mutatnak a lábaid.

Jobb ötlet nincs, ne feküdj a bal oldaladon. (miután a hason és a háton is kizárt, gondolom ez így jó ötlet.

)
Dodi,
"kellemes, kiegyensúlyozott nyár "
Úgy érted, hogy stabil 40 fok eső és szellő nélkül?

Nekem ez a mostani teljesen megfelel.

Ez az igazán nekem való időjárás.
A babák többnyire pár nap/hét "beetetés" után "elromlanak", pár hét/hónap után elmúlnak a rózsaszín felhők. Nem az ő hibájuk vagy az időjárásé.
o.heni,
A másnapi bevásárlás volt a hiba, nem az első.
Tegnap kinéztem magamnak az ideális mosogatógépet, úgyhogy nagyon örültem magamnak, hogy megvan. Ami ebben jó, hogy megvenni csak akkor akarom, amikor megcsinálták az ablakot (múlt hétre vártuk őket), a konyha-kamra fal átütve, csempe, új konyhabútor, gázossal, vízvezetékszerelővel, festővel befejezve. Igy ez nagyon olcsó volt, mert az még fényévekre van, jelen sebességemet nézve.
Szonja-Szofi:
Nekem is tetszik mindkét név. Abban viszont egyetértek Szonibabának, hogy a kettő együtt túl sok lenne. Amikor az ember egy kicsit mérgesebb, hajlamos az azonos hanggal kezdődő neveket keverni. Az egyik gyerek biztosan kicsit huncutabb lesz, mint a másik, így nagy valószínűség szerint azt a nevet mondanám, bmelyik rendetlenkedik is. Akkor meg már kész is a sértődés, hogy persze, már megint ééééén. Van belőle sulis tapasztalatom bőven.
Agmano,
Az almát sok baba nem bírja. Elég savas. A körte ezért sokkal jobb pl első kajának vagy a krumpli.
Minél kisebb, fiatalabb a bébi, annál éretlenebb az emésztése. Ha nagyon pici, akkor nagyobb a valószínűsége, hogy tápszert is kap. Az éretlen bélrendszeren a tápszer könnyebben kerül a véráramba, ami érzékenységet eredményez, ha van hajlam az allergiára, akkor azt erősíti. A problémás bébiket elkülönítik (mint Szabit is) és ez is ront a helyzeten. Ha korán születik a baba, sokszor a szülők is jobban aggódnak, ez átragad a gyerekre. Mivel anyuka aggódósabb, tejjel is gondok lesznek, az is elindíthat egy ördögi kört.
A hasfájósság egy elég misztikus dolog, igazából nem lehet tudni, hogy micsoda. Amikor a baba keservesen sír, felhúzza a lábait, mindenki simán rámondja, hogy fáj a hasa, kólikás, de igazából ez csak egy tipp. Egy amolyan igazi hasfájást nem lehet csillapítani, hiába van rá ezerféle gyógyszer, akin már átment ez az úthenger, mint te, az elég jól tudja

. A babák nem tudják belőni a fájdalom helyét. Vizsgáltak csecsemőket, akiknek eltörött az orra, a fájdalmat teljes testtel jelzik, bébikék meg sem kísérelték, hogy az orrukhoz nyúljanak.
Tímea,
Viszket a pocim, a lábam. Legjobb tipp: vakarózás.
007,
Allergia mindenre lehet.

Még fel sincs fedezve az összes összetevője az anyatejnek. Bár ilyen korán nemigen lehet allergiás reakcióról beszélni, mivel ahhoz egy sportosabb immunrendszer is kell. Találkozni az allergénnel, beazonosítani, reagálni.
Ami allergiát tényleg kiválthat és gyakori, az extrák, például a tehéntej, amit anyuka elfogyaszt, rossz esetben nem csak tej, hanem sajt vagy vaj formájában.
Az előkészítő mellett van zuhi, de engem a szülőszobára küldtek beöntés után. Azt meg tudod, hogy fájások közben, hülye öltözetben, wc-re rohanva egy jó kis távolság.

Fájni azért tényleg nem fájt.
Nikici,
A barackot érleld pár napig a konyhapulton. A gyümölcsök utóérőek, de a boltban ezt nem várják ki, mert akkor szállíthatatlan.