A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Sziasztok lányok!!

Atya Isten mennyit írtatok :shock: :shock: !! Képtelenség mindent visszaolvasni.
Köszi a drukkokat lányok, ránk fér. Még mindig nem tudok jó hírt hozni. Ma délután ismét véres széklete volt Dominak :cry: :cry: :cry: , van 3 negatív vérvételi eredményünk és 2 negatív széklet eredményünk , kezelő dokija azt mondta, hogy ő maga se tudja, mitől van a véres széklet. jó mi? Egy másik doktornő viszont arra gyanakszik, hogy a tápszerre vagy az anyatejre allergiás a kicsi, de még se tápszert nem váltottak, és az anyatejcit se küldték bevizsgálásra. Ha a doktornők nem tudják, akkor én mit csináljak. Már elegem van komolyan mondom, ennél a tehetetlenségnél rosszabb nincs :cry: :cry: :evil: :evil: .
marietta1982

Manó!

hogyhogy nem rózsaszín a babakocsi? :wink: :lol: De amúgy nagggyon jól néz ki! :wink:

Lorca!

Azt gondoltam, hogy meg lehet mosni a gátsebnél... :roll: :lol: De sejtem, hogy felázik a seb, újra szárad, megint felázik, nem lehet kellemes...
A szülőágyon meg nem a kórtermes ágyakat értettem, hanem azt a tipikus szülőágyat, aminek lehet a fejrészét emelgetni automatikusan. Na hát az sem kényelmes...sehogy se...

Timi!

Elképzeltelek, ahogy nyitott szájjal szülsz! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
tabati

Marietta! Nagyon sajnálom! Ez a legszarabb,hogy nem elég,hogy ti kétségbe vagytok esve,még a doki is azt mondja,hogy nem tudja mi lehet az oka. Nem is értem,hogy miért nem kezdenek el akkor utánajárni.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Marietta, tényleg nem jó hírekkel jöttél. Sajnálom nagyon, hogy a dokik sem tudnak semmit, az nagyon durva.

Kép
Kép
orsi777

Tabati:És nyitott szájjal ordítottam is? :lol: :lol: :lol:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Marietta!

Van olyan, hogy valaki az anyatejre allergiás? :shock: Azért annyira durva dolgot nem ehettél...gondolom...valami fertőzés nem lehet? Vagy vírus...ilyenekre nem is gondolnak?

Kép
Kép
tabati

Timi!

nem ordítottál, és így még viccesebb volt!! :lol: De a szemed is tágra volt nyitva! :lol: :lol:

Kép
Kép
tabati

Marietta!
Nagyon sajnálom, hogy még mindig nem alakulnak jól a dolgaitok :cry: . Jó lenne, ha végre csinálnának is vmit, nem csak dumálnának, meg széttárnák a kezüket.
Domi ettől eltekintve jókedélyű? Hamizik rendesen? Tejcsi jól beindult?

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Tabati: fertőzést vérkép alapján kizárták.
Szonibaba: Igazából étvágytalan is és elég sokat sírdogál. Nem tudom már mitévők legyünk
marietta1982

Marietta:Sajnálom h így indultak a dolgok!Remélem mi elöbb rájönnek mi a baj!

Tabati:Hát ilyen hülye vagyok?Még kidüllednek a szemeim.. :lol: :lol: :shock: :lol: :lol: :lol:

tímea83
Ajka

minimano74! :)

Klassz a kocsi, remélhetőleg be is válik! :wink: Jó, hogy jól vagytok, csak így tovább! :wink:

tímea83! :)

"Somlói????Hol,hol?"
Már sehol. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Tabati:És nyitott szájjal ordítottam is?"
Visszakérdek: miért csukott szájjal tudsz? :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

marietta1982! :)

Sajnálom nagyon! :( :( :( :( :( :( :( :(
Ha esetleg a tápszerre allergiás, akkor miért nem próbálták még meg lecserélni? :shock: :?: :?: :?: :?: :?: :?: Anyatej allergiáról meg nem hallottam még. :roll: :shock: :shock: :shock:

(KICSIDODIANYU tud nekünk valami okosat mondani? :?: :?: :?: )

DOMI HAZA FOG MENNI,KITARTÁS!!!!!!!!

tabati! :)

Gyorsan gyógyul a gátseb, nem ázdogál fel-alá. :wink:

Lorca is a szülőágyról beszélt. A legkisebb gondod is nagyobb lesz annál, hogy észrevedd mennyie kényelmes vagy nem. :roll:

Kép
Kép
200907?

Marietta!
Akkor ez még gondolom rátesz nektek egy lapáttal. És legalább magadhoz veheted, amikor nála vagy?

A csukott szájjal üvöltést én is megnézném :lol:

Bond!
Apa megcélozza még ma a Bécsi úti Intert, megrendeltem a törcsit nektek is, sikítok (nyitott szájjal), ha tudok vmit.

E-bay-ről vett már vki vmit? Mennyi a pk. (nagyjából)?

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Mert gondoltam ha már egyszer nyitva van a szám...
Egyébként az ominózus foghúzás után csukott szájjal is ment volna.. :P

tímea83
Ajka

Marietta :cry: :cry: :cry: ,annyira sajnálom,hogy ennyi mindenen kell keresztülmennetek,de pár hónap múlva már csak rossz emlék lesz az egész.Kitartás ♥♥

Minimano bele vagyok szerelmesedve a járgányotokba,valami gyönyörűséges.

Lányok,tegye fel a kezét,aki annyira gyagya,mint mi,hogy az utolsó előtti pillanatban megváltoztatja a születendő gyerkőc nevét :roll: :roll: ...nálunk ez történt,de ha már így alakult,akkor legyen meglepi a névválasztásunk,se nagyszülők,se senki nem tudja :D

Kép

Kép
lidike

szonibaba! :)

Köszi! :wink: Én holnap nézek be a Spar-ba (hacsak el nem felejtem :oops: :oops: :oops: :oops: )

E-bay-ről niki72 szokott vásárolni, de tartok tőle, hogy mostanában nemigen fog neked válaszolni ezügyben. :roll: :lol: (Hacsak be nem próbálkozol esetleg egy priváz üzivel vagy hasonlóval)

lidike! :)

Nekem pont most ugrott be egy név. Nem gondolkodott valaki Szófiában? Az is olyan szép. (A jelentése bölcsesség)

(Ma ismételten megállapítottam, hogy ha valamiért 3 másodpercen belül el kéne hagyni a lakást, akkor sok mindent sajnálnék itt hagyni, de amit mindenképpen a hónom alatt szorongatnék azok a különböző papírok, dossziék, szerződések. Csak kikapnám a fiókot és már mehetnénk is. Lehet, hogy egy szál mosolyban rémisztgetném az utca népét, de a papírok azok meglennének! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

07! Olvasok egy blogot,ahol pár napja született meg a kishugi és ő Szófia lett,szerintem gyönyörű név :)

Kép

Kép
lidike

Lidike:Szerintem sosem késő!Vagyis még időben vagytok!
Még mindig jobb mintha utólag szeretnéd megváltoztatni! 8)

tímea83
Ajka

Szonibaba: iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigen magamhoz vehetem. Ezt még nem vették el tőlem. Rütyülöm is rendesen :lol: :lol: . Most beszéltünk a doktornénivel,és mit mondott , nincs kézzel fogható magyarázat a kezében, hogy miért véres a széklete a kicsinek. Ja és ő egy főorvos doktornő a koraszülött osztályon.
Hát kész vagyok.
marietta1982

Na csajok mégsem jött össze a vidéki kiruccanás, ugyanis elindultunk, de iszonyatos görcs állt a hasamban, így nem sokkal indulás után vissza kellett fordulni. De ez nem hasgörcs volt ám, hanem a hasamban egy ínköteg, vagy izomkötegbe beleállt a görcs és húzta vagy 10 percen keresztül de őrületesen, úgy mint a vádlit :shock: :shock: ez gondolom nem jósló, vagy az??

szonibaba: igen leejtették, és agydaganata lett :?

minimanó: nagyon vagány a kocsi :D csak igazából valahogy először olyan ijesztő a fekete szín miatt, de egyébként nagyon modern :wink: csak én eleve félek a feketétől...pedig a vezetéknevem is az :lol: :lol: Hülye példa de pl. a fekete fürdőt sem akartam, így krém színt is bele kellett vinni, pedig képről meg annyira tetszik:lol: :lol: :lol:

marietta: annyira sajnálom, hogy nem javul Domi, és hogy ilyen nagy bizonytalanságban vagytok, azért a dokik sem semmik arra sem :twisted: :twisted: Mindenesetre nagyon drukkolok Értetek, és egészen biztos, hogy hamaroan rendbe fog jönni!!!! :D :D Szerintem amiatt is évágytalan és sírós, mert ott van, idegenekkel, neki sem lehet valami kellemes :?

f.nikici

lidike: még nem késő, a szülőágyon sem :lol: :lol: Mi szerttünk volna második nevet a Dorka mellé, de nem tudtunk megegyezni, ami mindkettőnknek tetszett volna az meg nem illett össze, szóval, "csak" Dorka lesz. De igazándiból nem is bánom, mivel úgyis azt fogja használni csak, ahogyan mi hívjuk :wink: :D

f.nikici

Akkor legközelebb ki ne engedd a kezedből!
Már úgy értem, hogy mesélj neki arról, hogy mennyire várjátok haza, van neki szép kis szobája, ágyikója, játékai. Ebből ő persze egy kukkot sem fog érteni, de annál inkább érzi a pozitív kisugárzást. Legyél akkor jókedvű (tudom, könnyen beszélek :oops: :oops: :oops: :oops: ), ne árnyékolja be semmi a kedvedet. Pityeregni majd az ajtó túloldalán, otthon illetve itt lehet. Domi mellett nem. Jó? :wink:

Kép
Kép
200907?

Bond: Igen ezt valahogy így szoktam csinálni.Elmondom neki, hogy mennyire várjuk haza milyen rosssz, nehéz és elviselhetetlen minden nélküle és mennnyire szeretjük, imádjuk.....de a könnyeim már az ágyikójától 1 lépésre potyognak ez így tart hazáig, utána itthon folytatódik és ez így megy nap mint nap.
Szerintem haza kéne lopnom :shock: :roll: :lol: :lol:
marietta1982

Bond!
Szófia nekem is nagyonnagyon tetszik és szívesen adtam is volna, de a Szonja mellé már sok lenne (Szonji, Szofi). Vagy nem?

Marietta!
Na legalább ez is vmi.

Lidike!
Mi volt az előző név? Semmi rejtvényt nem kapunk? Csak szimplán meglepi? Ne mááár! Kilukad az oldalunk, aztán sorra másznak ki a Manók.
És, hogy jutottatok oda, hogy váltsatok?

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Már megint gyagya:
Dzsungel étteremről vkinek infoja?
Én ezer éve voltam ott, de már nem emlékszem, hogy milyen volt a kaja (a hely maga tetszett). Megnéztem a honlapján az étlapot, az alapján jónak tűnik, de étlapot akár én is tudok kreálni ha kell. (Még mindig a házasságinkra keresek, a másik esélyes ugye a Pomo D'oro, csak azt egy kicsit drágállom, főleg azok után, hogy apa benyögte, hogy nem mennénk-e idén Mekibe ünnepelni :roll: )

Kép
Kép
Kép
szonibaba

marietta: szegénykém! hát nem lehet könnyű! De próbálj meg teljesen kikapcsolni, bár tudom nem könnyű. Mikor nekünk 4 hónap úgy telt, hogy vizsgálgattak, hogy egészséges-e a kicsink, és eredményekre vártunk, minden nap egész nap bőgni tudtam volna, és hiába uralkodtam magamon csak érezte Dorka, mivel nagyon sokat mozgolódott már 16 héten éreztem, és utána ahogy nyugodtabb lettem, érezhetően Ő is 8) 8) Kitartás, drukkolunk!!!

Én meg várom haza apát, persze ismét nincs itthon elment tankolni, meg apósommal fűnyírót venni, de már vagy 2 órája...biztos ott van anyósoméknál, és játszik a kölykökkel, meg dumálgatnak, én meg itthon, mivel nem engedte hogy menjek :twisted: :twisted:

f.nikici

Szonibaba!

Semmi extra: össze kell hasonlítanom az amerikai kultúrát a magyarral. De se terjedelem, se szempontrendszer,sem semmi támpont nincs megadva:S! Most ott tartok, hogy megírtam a bevezetést, táblázatszerűen leírtam bizonyos alapvető adatokat (pl. államforma, terület,népsűrűség, GDP...), meg nagggyon tömören leírtam a két országtörténelmét,arra kiélezve, hogy mi befolyásolta a kultúrájuk alakulását. Ez tartott bazi sokáig, mert ugyan írd már le egy ország teljes történelmét 4-5mondatban :? . Most azt tervezem, hogy különböző szempontok alapján még összehasonlítom őkt (hagyományok, étk. szokások, ált.kommunikáció, üzleti komm.), mert igazából ez a lényege.... Kommunikáció,protokoll, ilyesmik...

Somlói: Végül sztrapacska lett mellé, ami annyira eltelített, hogy nem ettünk, szóval holnapra marad :wink: . A kétféle piskóta kész, még csinálok hozzá holnap öntetet, meg verek fel tejszínhabot, kis dió,mazsola... :wink: ! Hajól sikerül, kaptok belőle :P :D :D !

Marietta!

Dodianyu egyből rávágta, hogy K-vitamin hiány!!! Azt mondja, biztos nézték neki, mert ez az első, ami egy gyerekorvosnak eszébe kell jusson, de hajlamosak csak az átlagos adagot biztosítani nekik. Amelyik baba viszont a hiányra hajlamos, annak többet kell biztosítani, akár kilónként 4 mg-ot is!
Koraszülötteknél ez gyakori! Szerinte nem vlsz. hogy allergia (persze lehet), de az ilyenkor még nem alakul ki.
Nyugodtan kérdezz rá, hátha elkerülte a figyelmüket.... :wink:

Bond!

Nekem is tetszik a Szófia :wink: ! Barátaink vezetékneve Böhmer és én nekik mondogatom nagyon, mert a 'Bőmer Szofi' olyan jól hangzik :wink: ! Ők is mostanában tervezika bébit, és benne is van a név a pakliban :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Megvolt a CTG, még az egyébként morci szülésznőnek is tetszett. :D Dokim is mondta, hogy látszik, jól érzi magát a bőrében. Na ja, legalább egyikünk érezze jól magát az én bőrömben. A változatosság kedvéért ismét találtak egy adag fonalas gombát a kenetemben. Nem is tudom, miért nézik. Egyszerűbb lenne csak rutinból felírni a bogyókat. :roll:

Rákérdeztem, hogy mekkora ütés lehet veszélyes a pocira. (Két torpedóromboló van itthon, nincs elég kezem, hogy kivédjek minden támadást, néha prioritást élvez, hogy ne törjön be az orrom) Szerencsére csak egy hasraesés méretű, azt meg azért kihagyom, úgy döntöttem. 8)

Dokim a kiírt időpontomban már szabadságon lesz. Igy már ketten vagyunk motiválva, hogy hamarabb megszülessen Dani. :lol:

A kör kerületét sikerült az előző hsz-ben félreszámolni, nem szoroztam be 2-vel. De legalább senkit nem zavart. :mrgreen:

Lidike,
Most beszélgettem a kórházban egy ismerőssel. Nekik még nincs nevük, mivel nem tudnak megegyezni a férjével. 8) Ő június végére van kiírva, tehát nem olyan rossz most változtatni. Végülis ti eldöntöttétek már egy hónappal a születés előtt.

Szonibaba,
E-bayről szoktam venni a gyerekcuccokat, de én londoni címre kérem, itthonra eddig még csak egyetlen rugit küldettem. A postaktg az nagyon eladófüggő. A postázási címnél át tudod állítani, hogy Mo-ra kéred, de a legtöbb eladó sajna nem ír külön árat, így egyénileg kell megkérdezned. A mi rugink kb 3 font volt, ami több, mint maga a ruci. (De teljesen beleszerettem anno 8) )

007,
Van anyatej allergia is. :wink:
A PKU-t is azért veszik le minnél hamarabb, hogy kiderüljön, a baba nem fogyaszthat anyatejet. Bár az nem is allergia, hanem anyacserezavar.
Én is próbálkozom egy korábbi időpontot kérni az uh-n. Bár már többször visszadobtak. A dokim mondta, hogy próbálkozzak még párszor, ha nem sikerül, szóljak neki...

Tabati,
A gátsebet egyáltalán nem zavarja a víz. Nem az a felázós fajta. Meg egyébként is, folyamatosan éri vér, pisi és ennek ellenére n n ritka, hogy begyulladna. Ezeknél egy zuhi csak jobb. Szabival pár óránként zuhiztam, nagyon jólesett, sokkal kevésbé fájt utána.

Marietta,
Sajnálom, ami veletek történik. :( A tehetetlenség tényleg a legrosszabb az egészben.
Nem rágott kicsit szét Domi? A székletben, bukásban a vér legtöbbször nem is a babától van, hanem a mamától. K vitamin?
A sirdogálás az nem hinném, hogy összefüggésben lenne a széklettel. Ilyenkor már elég élénkek, szeretne minél többet kézben, ölben vagy csak egyszerűen melletted lenni. Ez egy nehéz szakasz, de azért biztos, hogy hamar otthon lesztek, csak erre szabad gondolni!

Ikoka,
A lakásból kizárást én megoldottam már nem terhesen is. 8) Csak épp se telefon, se pénz, se semmi. Mentem pár kört a 4-6-os villamoson, mire kigondoltam, hogy mit is kéne csinálni.
Azóta persze már tudom, a szomszédtól kell kérni egy csavarhúzót és egy fogót, mert a zár fedelét és a gombot lekapva ott van a kilincsnek való hely és rövid szenvedés után be lehet jutni a lakásba. (legalábbis nálunk)

Nekem minden cucc egyben lesz...majd ha összepakolok. A táskán belül vannak kis szatyrok, de egyébként is így szoktam csomagolni. Pl egy a hálóruciknak, másik az evéshez stb.

Beöntésről:
A Sotén az előkészítőben csinálják. Utána kellett átmenni egy folyosón a szülőszobáig. Hááát, rendesen aggódtam.
Szabinál egész nap enyhe hasmenésem volt, ott nem csináltak, de idő sem lett volna rá, pedig órák óta bent voltam már a kórházban.

Tímea,
Egyes emberek született bunkók. A rosszabb fajta még azt is gondolja, hogy poénosak az ilyen megjegyzések a súlyra vonatkozóan, nem pedig csak véletlenül szólják el magukat.
Nekem is van pár okos kolléganőm, de ők azzal szoktak jönni pár másik kolléganőnek, hogy "ketyeg a biológiai óra". Az egyik már 4 sikertelen inszemináción van túl, csak épp nem írja ki a homlokára. Akkor inkább a súlyról viccelődjenek. :?

o.heni,
mert végül semmit nem vettünk
Pozitívum: sokat spóroltatok. 8)

Kép KépKép
lorca

Sziasztok

Marietta nagyon sajnálom hogy még mindig gondok vannak. De minden rendben lesz és meg fog gyógyulni. Esetleg nem tudtok itt Pesten beszélni valami dokival aki elintézné hogy felkerüljön ide a babátok? Hátha itt okosabbak?

Tabati a gátsebet általában már a legtöbb kórházban felszívódó varrattal varrják, aminek viszont az a jó ha nedves mert könnyebben felszívódik. Tehát a legjobb ha minden pisilés után alulról lezuhanyozol, akkor nem szárad ki és sokkal elviselhetőbb.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Dodi,
Nem szeretem az ilyen fajta beadandókat, nekem így komolytalan. Bár azt hiszem, fél óra alatt simán összehoznék egy miért is utálom az amerikai kultúrát dogát, sok-sok nyomtatott oldalban. 8)
A CIA honlapjáról egy csomó adatot leszedhetsz, amit saját értékelésben leírsz. Szépen rendszerezve van, nem is kell gondolkodni. Nem nehéz. :lol:

Szonibaba,
Meki :lol: Hogy ez nekünk nem jutott eszünkbe. :lol:

Nikici,
A jósló az szépen ütemes és fél-egy percig tart. Ami folyamatos, az nem, max amolyan keményedés, olyan nekem is szokott lenni.
Ma siettem a buszhoz a Keletinél és kb a Blaháig nem kaptam levegőt, annyira begörcsölt. Azután a villamos után is siettem, ott is eltartott vagy egy megállóig, de legalább hamar eljutottam a Sotéra. :twisted:

Kép KépKép
lorca

Dodi: Nagyon köszi anyukádnak!!!!!!!Igazából heti kétszer kap, de akkor valószínű az is kevés, védőnénim is azt imént hívott fel, ő is azt modta, hogy több K-vitamin kell neki. Hát milyen dokinéni ez a főorvosnéni, holnap majd jól felvilágosítom!!!!!!
marietta1982

Lorca:Na ja akkor már a súly.. :? Amit meséltél a kolléganőkről az bizony a kegyetlenség netovábbja..de én hiszek benne h az ilyenek visszakapják az élettől,nem hiába mondják h vigyázni kell mit mond az ember! :x

tímea83
Ajka

marietta

JAJ, DRUKK DRUKK, MINDEN OKÉS LESZ MEGLÁSD!!

Szonibaba

Én voltam a dzsungelben, kb. egy hónapja, és még mindig szupi a kaja s nagy az adagja, sztem jó választás :wink: :D
A csaszival veled értek egyet..
Beöntés nekem mindegy, sztem eltörpül az ottani fájdalom mellett, főleg ha azt mondjátok nem is fáj...Szal , Bond, melletted vagyok...

KépKép

KépKép
ronmay

Jól csinálod, ügyes ANYUKA vagy! :wink:

Szonja Szófia? Alapból azt mondanám, hogy egyszerre talán kicsit tényleg sok, mert hasonlítanak, de ez az összetétel nekem tetszik. :roll: :) (Még adhatjátok Lilien Bodzának is. :wink: )

"apa benyögte, hogy nem mennénk-e idén Mekibe ünnepelni "
Valószníűleg(?) olcsóbb lenne, de olyan illúzió romboló. :roll: :roll: :roll: :roll: :( :(

kicsidodi! :)

Segítek neked megírni a beadandót! :wink: 8)
"össze kell hasonlítanom az amerikai kultúrát a magyarral."
Ég és Föld. :lol: :lol: :lol: :? :? :? :? :?
" írd már le egy ország teljes történelmét 4-5mondatban "
Amerikáét? Bármikor, simán még álmomból felébredve is. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

"Hajól sikerül, kaptok belőle"
Szóval, nem tudsz csinálni. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

K-vitamin: nem akarok marietta1982 helyett nyilatkozni, de úgy rémlik, hogy Domi már emelt adagot kap. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

lorca! :)

"legalább egyikünk érezze jól magát az én bőrömben."
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én észrevettem, hogy 628 a helyes eredmény, de nem akartam -kivételesen :oops: :oops: :oops: - bele bonyolódni, mert nem tudtam kilyukadni vele sehová. :roll: :roll: :roll: :roll: (De tény, hogy nem mostanában volt az utolsó matek órád. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: )

"Van anyatej allergia is.
A PKU-t is azért veszik le minnél hamarabb, hogy kiderüljön, a baba nem fogyaszthat anyatejet. Bár az nem is allergia, hanem anyacserezavar. "

Akkor mégsincs ilyen, hogy anyatej allergia, nem?

"Mentem pár kört a 4-6-os villamoson, mire kigondoltam, hogy mit is kéne csinálni."
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A SOTE-n az előkészítőből is nyílik zuhanyzó illetve wc.

Kép
Kép
200907?

ronmay! :)

"Szal , Bond, melletted vagyok..."
Akkor te legalább olyan (fontos) vagy, mint a levegő, mert sehol sem látlak. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
(Kösz! :wink: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Na, szerintetek mire jutott ma a topik naplopója? :roll: :roll: :roll:

Emelje fel a kezét, majd tegye le és írja meg valaki, aki szerint van valami normális műsor most a TV-ben. :x

Kép
Kép
200907?

07 nellike babája kap nagyobb adag K-vitamint

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

gabi1! :)

Asszem égett szagot érzek... :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Köszi!

Kép
Kép
200907?

Segítség!!!Viszketek! :roll: Valaki?
Hol itt hol ott viszket a bőröm, bosszantó.Másnak is van ilyen?

tímea83
Ajka

tímea83! :)

Naponta többször kend be magad (többször) valamilyen szimpatikus kencével.

Kép
Kép
200907?

Juj akkor megint nudizok! :lol:
Ugyanis amiatt szoktam :bekenem magam és megvárom míg normálisan beszívódik,utálom ha úgy érzem magam mintha be lennék pácolva. :lol:

tímea83
Ajka

Marietta egy barátnőm szopós babájának is véres volt a széklete, végülis nem derült ki mitől, de baromi érzékeny a kislány, még az alma is kiüti. Valszeg a bele is kisebesedett. A Te étrendedet kellene megnézni - bár elvileg nincs összefüggés. Ha tápit kap, akkor pedig azt váltani másik gyártóra. Biztos rendbejön, ha szépen gyarapodik!

Nálam zárt a méhszáj, nem szülök egyelőre, Tominak esze ágában sincs kibújni, elég nagy is, de még növesszem a doki szerint -szerintem is.

Szerintetek van összefüggés a korábban született gyerek és a hasfájósság között? Sok példát tudok, ahol az időben jött babák tök jó gyerekek, pl saját példa is ez.

Sajnos egy ismerő megszült tegnap, pedig augusztusban kellett volna jönni az ikreknek :( a kislány 1100, a kisfiú 1250 g. Nagyon szorítok értük, hogy ne legyen maradandó károsodásuk. Szerencsére a naív elsőgyerekes szülők úsznak a boldogságban.

Éva

KépKépKép
agmano

Gabi:Hogy vagy?Azért jól veszed az akadályokat,pedig a múltkor már azt hittem Te leszel a következő aki babázhat! :D

tímea83
Ajka

Sziasztok,

Tímea83: Nekem a tiszta mandula olaj jött be nagyon a pocakomra, naponta szoktam kenni esténként, nagyon szépen beszívta a bőröm, nem hagyott nyomot a ruhán, és semmi repedés, csík nincs a hasamon...bár gyanítom, hogy ez alkati kérdés is. Bár ha most nincs otthon kéznél, akkor nem sokat segít az ötletem... :?

Én a mai védőnőt kihagytam...múlt csütörtökön volt itt nálam, ma csak méreckedni mentem volna, csütörtökön meg úgy is jön a 2. CTG. Majd ha még aktuális lesz, akkor jövő kedden megyek. Holnap a gyerekorvoshoz kellene bejelentkeznünk, és recepteket íratni, a patikából még hiányoznak a dolgok.

Babym elég komótosan mocorog az utóbbi két napban, inkább csak itt-ott nyomakodik. Sokat alszom is mostanában. Én örülnék, ha kicsit előbb, mondjuk most vasárnap megérkezne közénk. :lol: Még beszélgetek vele erről, hogy mit szólna hozzá. :lol:

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

Dodi!
Ha ennyire szabad kezet kaptál a dogában, akkor gondolom a jegy sem kérdéses :wink:
Sztem pikkpakk összedobod.

Bond!
Törcsi sajna egy db. sem volt, de nem adjuk fel, ugye?!
A szonja Szófia-t úgy értettem, hogy Szonja lányom mellé egy Szófia nevű hugica lenne sok. (Mert mindkét név uaz, csak a Szonja görög-orosz eredetű a Szófia meg mittudomén). Tehát a Lilien odza helyett gondoltam a Szófiát még az elején.

Ronmay!
Köszi az éttermet, esélyes, főleg, hogy írod, hogy nagy adagot adnak :wink:

Timi!
Kalcium Sandoz pezsgőtablettát neki! Szonjival viszkettem kegyetlenül ha egy nap is kihagytam, de ha megittam az adagom, semmi bajom nem volt.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

agmano! :)

Nem értek hozzá, de általánosságban azért kijelelnthető szerintem, hogy egy komplikáció mentes terhesség és egy időben történő szülés nagyobb eséllyel eredményez egészséges, probléma mentes babát, mintha valahol gubanc lenne. Minden más alkat, öröklött tulajdonság, hajlam kérdése. (Például a fiúk szoktak hasfájósabbak lenni, de Manónál ez csak addig állt fent, amíg nem tudott büfizni. Azaz csak pár hetes koráig)

merion! :)

Csak a receptek miatt nem muszáj elmenni a gyerekorvoshoz. Általában elég ha Apa leadja a drótot, amíg te bent vagy a kórházban és mire kijössz, addigra már otthon figyel a cucc. :wink:

Méghogy, ne legyen Törpillás törülközője Huginak? Soha!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szerintem nekem nem kismama agyam van, hanem csak szimplán hülyülök és nem értem a dolgokat. :oops: :oops: :oops: :oops: A Szófia görög eredetű és telllljesen jó név lenne egy huginak Szonja mellé. :wink:

Kép
Kép
200907?

200907: Köszi az infót, de mivel most költöztünk ide, úgy gondoltam jól jön egy első, közös találkozó a párommal együtt a gyerekorvossal. Ne csak akkor találkozzam vele először, amikor itthon meglátogat minket az első nap.

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

Szonibaba!

Stréber mivoltomból adódóan szeretem, ha vannak kritériumok, akkor van minek megfelelni :twisted: :lol: :lol: :lol: ! Így, hogy nincsenek, magamnak kell hogy megfeleljek, ami esetemben sokkal rosszabb, hiszen maximalista vagyok :evil: !
(Fúúj, de rühellném magam, ha nem én lennék... :roll: :twisted: :twisted: :twisted: !
Köszi-köszi, hogy befogadtatok, és nem akartok hetente agyonverni (vagy legalábbis nem adtok neki hangot) :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !)

KépKép

KépKép
kicsidodi

Tényleg semmi értelmes műsor nincs a tv-ben..a visszaolvasás délután nem ment, 276-nál feladtam, kisemberem felébredt. 8) Most várom Apát, mert megígérte, h megmaszírozza az elefántra dagadt lábaimat, de úgy tűnik megrémült a feladattól :? és inkább Barnabás mellett durmol (ő altatta ma)

lorca, az igaz, h spóroltunk, mert se kád, se csempe, se semmi..viszont másnap sikeresen elszórtunk egy rakás pénzt pár totál felesleges dologra… és az eredmény: jövőhéten ismételhetjük a nézelődést szűkebb ktgvetésből. :roll: :x

Szisz, aranyosak az egerek! :D

czigka, Bond, jókat derültem rajtatok, akkor ezek szerint nem csak én vagyok defektes, más csajok is otthonosan mozognak szerelvény téren (évekig ilyenekkel dolgoztam.. :roll: )

Beöntés: Bond véleményét én is támogatom.

Moncsy, kutyus? :wink:

Ancsurti, nagyon szuper, h sikerült magyar ismerősöket találni! :D Nagyon szorítunk, h Anyukád is kint lehessen Veletek Hanga érkezésekor!!! Képzeld, a könyv azóta sincs meg, viszont a hétvégén Apa írt egy rakás mesét, meg zenét a srácoknak…már ez is vmi :wink:

Anitja????

Holnap estére kimenőt kaptam a nagyiéktól :D, pár volt fősulis bnőmmel találkozom, hurrá!! :D

Most irtó gonosz leszek, és felébresztem Apát.. :roll: :roll:
o.heni

Marietta!
Sajnálom, hogy Domi még mindig nincs túl jól, de bízom benne, hogy hamar hazavihetitek! Drukkolok nagyon!

Nellike Apája!
Ezek szuper hírek, szépen fejlődnek a picik! A tej beindulásának meg külön örülünk!:D

Timi!
Én az előbb sima oliva olajjal kentem be a hasam, mostanában szoktam vele, mert tök jól elmúlik a viszketés, és tényleg csak pár csepp kell, még egy ilyen bazi nagy görögdinnyére is! :lol: :lol: :lol:

Úgy izgulok, holnap délelőtt kell hívnom a dokit, hogy mikor lesz a csaszi, szerdán v. csütörtökön. (remélem, hogy szerdán megcsinálja, mert azért aggódok nagyon a köldökzsinór miatt, bár ma is rendesen mozgott.)

Voltam bent a munkahelyemen, 2 és fél órát voltam csak, ici-picit dolgoztam, de tényleg csak búcsúzóul, meg megírtam a szülési szabi kérvényemet.

Aztán elugrottam az anyósomat meglátogatni, sütött nekem baconbe tekert kacsamájat. Imádom, házi kovi ubival, kenyérrel. Ezt uzsonnáztam, de olyan jól laktam, hogy nem is vacsiztam. (Na jó, ettem az előbb egy palacsintát, meg egy kis meggyet.
:D )

Nálam is édes íz láz van mostanában, vasárnap sütöttem tejszínes, túrós, meggyes tortát (mandulás linzertészta volt az alapja, nagyon fini volt), tegnap palacsintát sütöttem uzsonnára, ma meg vanília mártásos mákos gubát sütöttem ebédre.
Holnap már inkább be se megyek a konyhába, mert mire megszülök, hízok még 5 kilót.
Na, én így kötöm le magam a munka helyett, sütök-főzök....

Kép
katy76

Ikoka!
Az én anyukám úgy zárta ki magát néhány éve, hogy kivitte a szemetet, a bejárati ajtót nyitva hagyta, de ott még van nálunk egy ajtó, ami világ életében csapóajtó volt. Anyu megfeledkezett magáról, így a csapóajtó bezárult. A két kutya a csapóajtó és a bejárati ajtó között volt.
Anyu leszaladt a kis közértbe, ami a legjobb barátnőmé, úgyhogy a telefonjában benne volt az én telefonszámom, így hívott fel engem, mert én közel lakom hozzá. Úgyhogy én segítettem neki hazamenni... :lol: :lol: :lol:
A kutyák addigra már meg voltak kergülve, annyira nem értették, hogy Anyu hová tűnt. Nem beszélve arról, hogy Anyunak kinyitni egy ilyen zárat fizikai képtelenség, egy betörőnek meg annyi, mint egy fogmosás. És a bejárati ajtónk tárva-nyitva volt.
(.... és Anyu sem volt terhes.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , úgyhogy nem ezen múlik..)

Kép
katy76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: