Tegnap meg a Mini-Club-ban volt mama-napom, vagyis a nevelö mellett nekem is ott kellett maradnom. A szülök alkalmanként váltják egymást. Utoljára húsvét elött voltam szolgálatban. Összesen, ha mindenki elhozza a csemetéjét, 15 gyerek van, de tegnap csak 8 ill. Döncivel együtt 9 gyerek volt, nyugis délelött.
Ahogy a hétvégi gyerekünnepet, úgy a tegnapi napot is elmosta az esö. Ha ez így megy tovább, nem is kell a nyári rucikat beszerezni többet, mert évek óta ez megy. Nyáron nincs nyár, max. valamikor van pár nyárias nap, amúgy kellemes ösziesen és föleg esöben gazdagon telnek a napok, a hetek.
Az elsö képen a nevelö látható a gyerekek körében. Ö ezt már évtizedek óta csinálja. Két csoport van, a hétfö és csütörtök ill. mi, a kedd és péntek. Szerda szünet. Ez 2,5 órát jelent az amlített két nap délelöttjén 2,5 éves kortól oviba kerülésig és fakultatív alapon. Nekem eddig mindegyik gyerekem hozzá járt és nem kellett öket oviba beszoktatni.
Dönci egyébként tegnap reggel fél héttöl este fél 11-ig ébren volt, nem akart az istenért se aludni. Rekord!
Ma délután barátnözök a játszótéren, este meg szülöi az új oviban. Holnap a szokásos, de. játszócsoport és du. torna a lányoknak. Péntek megint Mini-Club, du. kiélem az éves depressziómat, föleg ha a párom még a szomszédos rétre se megy el a gyerekekkel virágot szedni! Szombat bolhapiac itt, vasárnap bolhapiac a tónál. Remélem az idöjárás is egy kicsit a kedvemre tesz!
Mentem csipet csapatot etetni!
Ja hétfön Regövel linzert sütöttem délelött, tegnap meg Butterkuchen-t csináltam velük délután.
Szép napot! Ha bejutok a Deichmann-ba, megnézem a cipöket nektek!
Barbi