A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

sajnos Ágiék picit később jöttek, én akkor meg már el is rejtettem a fotómasinát! :( bocsánat Ági!

sophie27

Sziasztok!
Mi is nagyon jól éreztük magunkat, mindenkinek nagyon köszönöm, hogy ilyen rövid idő alatt sikerült egy ilyen szuper kis társaságot összhozni:) Külön örülök végre személyesen is találkozhattam Beni babával, Bonival és Zsiga csigával! Szuper volt minden. Hazafelé még Julcsit és Enit is meglátogattuk, szóval minden hétre kellene min. 1 ilyen nap!Van egy csomó jó képem, hozom őket, ahogy lesz végre újra netünk, addig is puszilunk mindenkit, telefonról most ennyire futja...
Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Jó reggeltet!

:lol:

Szisz tényleg jó nap volt :lol: árulkodtatok Enikőnek? :lol: :lol: :lol: :wink:

Zsófi, nekem fel se nem tűnt hogy te is fotóztál :lol: a kis gézengúzod után láttalak csak loholni egy csíkban! :lol:

jé a fiam mindegyik képen rajta van.. na mert ez az eleje a bulinak :lol: aztán megunta és lelépett ő is világot látni! :lol: tiszta apja... :wink:
Vendég

Sziasztok!

Nagyon jó kis füves részen voltatok talizni! Van ott játszótér is? Kicsi, de jó party lehetett a képekböl ítélve! De jó nektek!

Mi a hétvégén Ludwigsburgban voltunk a gyerekünnepen, de nagyon vacak volt. Semmit nem kaptak a gyerekek csak úgy, még egy cukorkát se, mert hiszen a gyerekünnep arról szól, hogy majd a tisztelt szülö leég anyagilag. Nem egy összeg a cucc szemre, de négy gyereknél és vagy 15-20 akciónál azért egy dícséretes összeg jön össze... Erre találták ki a szponzorokat, hogy ne kelljen mindent pénzért adni! Nagyon dühös vagyok/voltam aznap. Nálunk a tavalyi belvárosi nagyon nagyvonalú volt, hihetetlen dolgokat csinálhattak ingyen és bérmentve! Polót festettek, malacperselyt festettek, fafigurákat, stb. Tavaly tettem is fel képeket róla.

Az egyetlen, ami ingyen volt, a busz festése:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

BArbi itt a gyereksziget ami nagyon jó a kis lurkóknak ott rengeteg mindent lehet csinálni kézművesség, pólónyomás,stb stb.. vannak előadások és mindez 6 héten keresztül minden hétvégén reggeltől estig! mi most szombaton megyünk ki.. :lol:

ez a célbalövős jó kis muri lehetett!és persze a piktorkodás is!
Vendég

Tegnap meg a Mini-Club-ban volt mama-napom, vagyis a nevelö mellett nekem is ott kellett maradnom. A szülök alkalmanként váltják egymást. Utoljára húsvét elött voltam szolgálatban. Összesen, ha mindenki elhozza a csemetéjét, 15 gyerek van, de tegnap csak 8 ill. Döncivel együtt 9 gyerek volt, nyugis délelött.
Ahogy a hétvégi gyerekünnepet, úgy a tegnapi napot is elmosta az esö. Ha ez így megy tovább, nem is kell a nyári rucikat beszerezni többet, mert évek óta ez megy. Nyáron nincs nyár, max. valamikor van pár nyárias nap, amúgy kellemes ösziesen és föleg esöben gazdagon telnek a napok, a hetek. :(

Az elsö képen a nevelö látható a gyerekek körében. Ö ezt már évtizedek óta csinálja. Két csoport van, a hétfö és csütörtök ill. mi, a kedd és péntek. Szerda szünet. Ez 2,5 órát jelent az amlített két nap délelöttjén 2,5 éves kortól oviba kerülésig és fakultatív alapon. Nekem eddig mindegyik gyerekem hozzá járt és nem kellett öket oviba beszoktatni. :)
Dönci egyébként tegnap reggel fél héttöl este fél 11-ig ébren volt, nem akart az istenért se aludni. Rekord!
Kép
Kép
Kép

Ma délután barátnözök a játszótéren, este meg szülöi az új oviban. Holnap a szokásos, de. játszócsoport és du. torna a lányoknak. Péntek megint Mini-Club, du. kiélem az éves depressziómat, föleg ha a párom még a szomszédos rétre se megy el a gyerekekkel virágot szedni! Szombat bolhapiac itt, vasárnap bolhapiac a tónál. Remélem az idöjárás is egy kicsit a kedvemre tesz!
Mentem csipet csapatot etetni!
Ja hétfön Regövel linzert sütöttem délelött, tegnap meg Butterkuchen-t csináltam velük délután.

Szép napot! Ha bejutok a Deichmann-ba, megnézem a cipöket nektek!

Barbi
Vendég

Kép
Vendég

sziasztok!

Pistikének nagyon boldog hófordulót!

Barbi, jók a fotók, de azt sajnálom, hogy idén nem tudtatok jobban szórakozni a gyerekünnepen. mekkora szemétség már tényleg, hogy ott is mindent fizetőssé tesznek! :(

a MOM parknál közvetlen nincs játszótér, csak egy picit odébb, a gesztenyés parkban (novotel mellett-mögött)

Boni, na igen! gyerekem, mint a csík... :) gyerekszigeten én is gondolkoztam, csak nem tudom, hogy ilyen picivel is van mit csinálni?

Sziszka, várjuk ám a fotókat. majd, ha megjavul a neted, átdobnád e-mail-ben is? csak szólj rám, és már adom is majd a címem, ill. a születési táblában bent van!

nekem meg fáj a torkom... tegnap óta! meg tüsszögök és folyik az orrom is... :( valószínű elkezdődött az idei nagy allergiaszezonom ! :( francba! ez legalább őszig eltart! tavaly azért nem kezdődött ilyen hamar! erről is olyan népi mondák zengenek, hogy szülés után elmúlhat... de nekem nincs ilyen szerencsém! Julcsi, Te hogy vagy allergia tekintetében?

sophie27

Sziasztok!

Ok, Zsófi, várom akkor a mailt.
És jövő hét elején, hétfő/kedd akkor egy corázás mehet? Sztem 20 perc alatt ott vagyunk, szóval nincs nagy táv.

Vmit még akartam, de persze elszállt az agyamból....

Barbi, a képek sztem szuperek!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Panna,
Ma reggel jött meg az S-es pediped cipőcske! A mérete jó, egy picit széles a lábfejnél de csak minimálisan, szépen tud benne lépegetni Virág! Sőt még simán tudja ezt majd hordani szerintem min a nyár végéig, mert még van hely nőni bele! Szóval mindenképpen az S-est rendeld, ha Rékának 11,5cm a lába. Ja és elvileg ennek a cipőnek 3 héten belül kellet volna megérkeznie, és csak egy hét kellet neki! :)

Nagyon jók a talis képek, irigy-irigy! Úgy mentem volna, de majd legközelebb!!

Barbi,
Nagyon jók a ti képeitek is! Én csak ámulok és bámulok, hogy milyen szép nagy lett Döncike is!

Ja azt nem is mondtam, hogy vettünk amolyan fakopáncs tologatós játékokat, egyet Virágnak és egyet egyet a barátnőim gyerekéinek, mert nekik is lesz szülinapjuk. Hát nagyon édesek! Virágnak a dobolós macit választottam, és ajándékba pedig egy dobolós katicát és egy lovagolós kisfiút :)

Zsófi,
Jobbulást, ne legyél beteg! :(

Yuyu,
Eni hogy áll a szopizással? Elválasztotta magát? Vagy már nem 'sztrájkol'?

Kép
Kép
dia123

Sziasztok!

Mi is köszönjük a jó kis napot, nagyon jól éreztük magunkat!
Niki, sajnálom, hogy nem szóltunk, de mindenkiben az volt, hogy betegek vagytok :( legközelebb mindenképpen kereslek.
Sziszka, nagyon várom a képeket én is, főleg a C&A-s parókásat :D még este is ezen röhögcséltem. Dokihoz sikerült eljutni? Bár ha még Julcsiéknál is voltatok, biztos nem. Nos, én este bekentem sudocream-el és reggelre jobb lett, esetleg te is próbáld ki hátha.
Zsófi, semmi gond a képek miatt, nincs miért bocsánatot kérned, magamra vessek, hogy késtem :D jobbulást az allergiádra!!
Barbi, szuperek a képek, megint jó kis programjaitok voltak! Mail megy.
Gyereksziget engem is érdekelne, csak nem tudom én se, hogy van e értelme ekkorkákkal.
Csandi, köszi a tegnapit! Légyszike megírnád azt az "útifű" cuccnak a nevét, amit a vesékre mondtál? Köszönöm.

Mi kimászkálunk ma, lehet hogy a gátra vagy ha csapatosan mentek valamerre csatlakoznánk. Szóljatok, ha van kedvetek velünk bandázni.

Szép napot! Pusz Ági

KépKép
columbine

Éljen a depresszió! Minden vízbe fog esni az elörejelzés szerint! Péntek: vihar, szombat-vasánap csak zuhany, ami ugyebár a bolhapiacnak nem tesz jót... Le vagyok lombozva. :(
A tónál még szarabb lesz a helyzet, mint nálunk, így duplatuti, hogy nem megyünk. Nézhetek megint valami múzeumos programot.
De hogy mi a fenéért kell mindig hétvégén esnie, azt meg nem érthetem! Ez megy hetek óta! :(
Vendég

Barbi, remélem, hogy azért az időjósok is tévednek néha felétek... kívánom, hogy a hétvégén jó időtök legyen!!!

Laurának boldog névnapot!!! ;)

Aproo, okés. benne vagyunk a cora-s progiban. sajnos oda nem találtam tel. számot, így nem tudtam megkérdezni, hogy van-e dr. batz gyerekcipőjük!

mail-t küldöm, amint megkapom!

sophie27

Lányok! Rossz hírem van cipő ügyben, már csak az a két típus van, amit a honlapon láttok. :( :(

A többit kiárusították 1-2 üzletben és elkapkodták!

Zsófi!
A tesóm mondta, hogy csak a "legjobb" üzletek kaptak gyerekcipőt, így nem csoda, hogy ezt a választ kaptad több helyről.

No ennyi. Ha a honlapról szeretne valaki abból a kettő típusból, illetve 5 színből, szóljon, féláron (kb. 3500-4000.-) feladom, ha nem tudtok kimenni érte.

Sajnálom!
Vendég

Ági:) semmi baj, én sem gondoltam, de szerencsére ilyen gyorsan letudtuk a "betegséget", bár ma is fénylik picit az orra, de leszívni nem lehet belőle semmit, szóval tuti a fogunk miatt van....

Laura babának nagyon boldog névnapot kívánunk sok puszival!!!

sniky

Képzeljétek bemászunk az ágyalá és lehajtott fejjel ki is jövünk. 2 kép. És tegnap óta néha 4kézláb közlekedünk és ma feltérdelt. :)

Kép
Kép
Vendég

Beleki, sajnálom....Zsófi, akkor Cora ugrott. Vagy legalábbis nekem egyik szandi sem jön be, eleve Levi lábujjhegyen szalad, így elől nyitott szandik kilőve.
Grat Kristófnak a négykézlábazáshoz.

Mi ma felavattuk a nagyobb medencét. Elképesztő volt Levi. Úgy pancsolt, hogy levegőt sem vett, arccal beleesett jónéhányszor a vízbe, de ez sem zavarta. Imádta. Kb. térdig ér a víz neki, tehát, ha négykézláb van, akkor nyakig. Folyamatosan rötyögött, csapkodott vés táncolt. Zabálnivaló volt. Csak a fotómasina maradt most el.... :roll:
Most meg épp nyakig a homokozóban. Apa ásott egy nagy gödröt, szóval most nyakig benne áll és kéz kézzel szórja magára a homokot. Én meg csak lesek. Azt hiszem egymásra találtak a fiúk odakinn. :wink: :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Vége a három napos kényszer szünetnek, végre van netünk újra, akkor néhány kép a tegnapi taliról :)
Kép Kép Kép Ezen a képen Miksa éppen indul megcsókolni Csengit, nagyon romantikus :)
Kép Kép Kép Kép Kép

<
sziszka78
Tolna

Remélem minden érintetthez eljutottak a képek :)

Velünk minden rendben van, továbbra is versenyben vagyunk a kinek jön ki utoljára a foga versenyben :D

Barbi, nekem nagyon tetszenek a képek, és strandosak is :D

Laurának nagyon sok Boldog névnapot kívánunk!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Vigyázat Zsigacsigaáradat!

KrokiKonrád Kép Kép
járássegítő dobozKép
anya elpakoltam Kép
ha ezt meghúzom, elindul az autó Kép
felmászok az ágyra Kép
lemászok Kép
tiszta apja Kép
tegnap reggel oroszlánnal indítottam a napot! anya így nézett :shock: Kép Kép
már megint zsiványkodtam Kép
ártatlan vagyok Kép
Vendég

Napsugarasat!

BArbi sajnálom a car időjárás lőrejelzést! én is szomorú vagyok, meg így valószínű ugrott a gyereksziget..hacsak az égiek valamelyik napmeg nem kegyelmeznek nekünk

ZSófi hát sokminden van.. de igazából a gyerekelőadásokra megyünk, azt a városligetben is élvezte.. meg barátnőm kislánya 2 éves mi meg addig eltrécs..meg piknik.

Szisz ezek a parókás képek csúcsak! és a tesók is naggyon édesek!
MÁlnus mivel nem bírt saját sapkájával így Liliével próbálkozik :lol: Benicsak nem egyhelyben ül ?:lol: Csenge is zabálnivaló! jó volt..
és így időben elindulva hazafelé sem volt katasztrófa BKV-zni...

Beleki Kristóf előtt le a kalappal!

Boldog hófordulót és Laurának boldogságosat utólag!

ma pedig BOLDOG LEVENTE NAPOT!!!!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.06.18 10:34-kor.
Vendég

Jó reggelt!

Zsiga és Ádám nagyon kis huncutkák, és nagyon szépek.

A talis képek is nagyon jók!

Boldog Levente napot kívánok én is!

Szerintetek tejfölt tehetek a főzelékhez???? Ti már próbáltátok???
Köszi.
kittina30

Gyerekem nem akar enni, és már nagyon idegesít. Két napja öntöm ki a főzelékeket, mert nem eszi meg. Azért ma is próbálkozom, aztán jön megint az üveges, de szombaton azt sem ette már meg. Megpróbálom ma a spenótot, múltkor az nagyon bejött. Vagy elrontottam, és csak akkor akar enni, ha valami nagyon érdekes dolog van a kezében, vagy megunta a kajákat, vagy valamiért nem éhes.
kittina30

KITTINA lehet a meleg miatt nem eszik.Zsiga is kevesebbet..hütőben eláll másnapig is ne dobáld... én 1 kk joghurtot tennék bele tejfölt csak 1 éves kora után
Vendég

Köszi Boni.
Azokat a kajákat nem merem eltenni, amelyikbe tápszert teszek. Persze lehet, hogy azt is el lehetne tenni. Ezért is gondoltam, hogy nem tápszerrel készítem, inkább joghurttal vagy tejföllel, finomabb is úgy szerintem.
kittina30

jó reggelt!

katasztrófa volt az éjjel megint. nem tudom, hogy mi, de 1:30-tól 2:30-ig kint dekkoltunk a nappaliban. itattam, ringattam, babakocsiztattuk, de semmi. néha sírt egy picit, de, hogy miért!? :( na mindegy. most kb. mosogatórongyként érzem magam...

képek szuperek! Sziszka, köszi a mail-t!

Leventéknek nagyon boldog névnapot. Mindenki ma tartja és nem 28-án?

Kittina. kajcsi lehet foga, meleg miatt is! :( ne add fel. és azért itasd sűrűn!

Kristóf nagyon ügyes! gratulálok Kata nektek!

na. most megyek, mert gyerekem óbégat... majd még igyekszem jönni!

sophie27

Kittina szerintem ne tápival csináld.. :lol: joghurt pont jó lesz.. :lol:

sok sok vizet igyon! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Mi már fenn voltunk egyszer fél6 körül, de Levim megkegyelmezett nekem :-)))

Köszönjük szépen Mindenkinek. MI azért tartjuk 28.-án, mert tök véletlenül, de úgy esett, hogy 27 László nap, édesapám, 28 Levi, 29 meg Péter, ugye apája, szóval közös hármasbuli lesz. Bár nem ezért lett Levi, de ugrabugráltam, amikor ezt észrevettem. :-)))) De köszi, köszi mégegyszer.

És Laurának is Boldogat így Utólag!!!

Kittina, sztem ne aggódj, Levi két hete visszaállt a kb. 80-100 millis kajálásokra, ebből is max 4x egy nap. Evvan, én már feladtam.
Bár most az új, hogyha sok fokhagyma van benn, akkor falja.
Tegnap előtt az én spenótomat úgy ahogy van ráette a tejpépjére. Kicsit aggódtam is, mert az magában volt vagy 150, és tele volt mindennel, amit még nem adnék Lecsónak, de nem lett baja és végre tátogott mint hal a vízben. :-) Sztem is a front.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Kittina!Ne add föl Miku 3 napig nem volt hajlandó semmit megenni amit kanállal adtam volna.Neki valószínüleg a foga jöhetett és fájt az inye.Csak szopizni akart és kenyér meg sajt falatkákat evett.Viszont tegnap óta újra eszik!
Sziszka!köszönjük a képeket,nagyon jók lettek(a parókásak a kevencünk)
Vera
l.veronika

Köszönöm a megnyugtatásokat! Tízóraira megpróbálkozom a tápszerrel. Ebédre meg a fokhagymás spenóttal krumplival és tojássárgájával. :-D A fokhagymásat ő is szereti, legalábbis eddig megette.

Boni
Végül natúrjoghurttal készítettem a spenótot, remélem így is megeszi.
kittina30

Húha! Én még nem adtam fokit. MA meggyes-krumpli lesz az ebéd. Délután meg túrós banán, meggy. A többi szopi. Meglátjuk.

Megint nagyon fáj a cicim, olyan erősen szívja és nyúzza! :( :( FÁJ!!! NEm tud regenerálódni, mert napi 4-5* szopizik. FÁJ!! :(
Vendég

Kata, esetleg valami kenőccsel nem kenegeted? vagy lehet, hogy azért szívja olyan erősen, mert esetleg már nem annyi jön, mint ő szeretné? érted. hogy most nagyobb igénye van, de a cici még nem alkalmazkodott ehhez az igényhez? jobbulást!

Vera, akkor kijött Miku foga??? vagy csak bent mozgolódik és az zavarja szegénykét? :( jobbulást nektek is!

Kittina, mi már csak 2x szünk tápit. reggel és este. a többi egyéb kajcsik. de, ha csak azt fogadja el, akkor szerintem simán adjál neki, mintha az lenne az ebéd is, stb. stb.

sophie27

lányok. szerintetek mikor kell elmenni a nőgyógyászhoz menstruáció ügyben? mármint, hogy meddig várjak?

sophie27

Boni. ment privi reggel...

sophie27

ZSóófi, azt szokták mondani, hogy a szoptatás abbahagyása után 3-4 hónapot max fél évet kell várni ha addig nem rendeződik érdemes felkeresni nőgyógyászt...reggeli privim nem ment át :shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.06.18 10:37-kor.
Vendég

ZSóf BEni már megnyugodott?

Apro nálunk húgom most születő kislányának lesz egynapon a névnapja Zsigámmal!
Vendég

Zsófi! Köszi.

Sajna, így van, mert a jobb ciciből, ami fáj, kevéske van már kezdettől fogva, kb. 2 perc alatt kiszívja teljesen. A bal rendben van.
Lehet, hogy át kéne állni a reggel-esti cicire, de a lelkem még nem engedi, amjd, ha ő akarja. :shock: Bár, ahogy most állunk nem akarja. Állati boldog, amikor meglátja a cicit vagy húzom fel a polóm. REggel az az első, meglát már adja is ki a szokott hangot. :) cuki!! :)

Bármit adok neki, mármint szilárdat elfogadja, ügyesen eszik a kanállal, jól is lakik vele (300 gramm), igazából át lehetne állni....
Vendég

Sziasztok!

Zsófi, nekünk is szörnyű éjszakánk volt, bár én aludtam :oops: 2-kor közénk vettük, elkezdett szopizni, én belealudtam, aztán talán ő is, de volt hogy arra ébredtem hajnalban, hogy önállósította magát, és rácuppant a cicimre :D Aztán fél 7-kor végleg ébresztőt fúj, de apa megkegyelmezett, és felkelt vele, engem meg hagytak aludni :)

Zsófi, szerintem ha babát akartok, akkor ne várj tovább, menj el és beszélj vele, hisz veszteni valód nincs semmi!

Zsigacsiga áradat nagyon szuper :) A Zsivanyos a kedvencem ...upsy Malnus valamit el'll\tott a billentz\yeten....

<
sziszka78
Tolna

szisz nyomj egy alt shiftet :lol:
Vendég

Spenót nagyjából csúszott, 100 milit sikerült vele megetetnem, hiába a fokhagyma. :-D Most meg bealudt. Itt nagyon meleg van, remélem alvás után tudunk egyet medencézni, bár a szél azért fúj, lehet, hogy ruhás víz nélküli medencézés lesz, mint tegnap.

Beleki
A 4-5 szopi nem rossz, mi már csak egyszer szopizunk reggel, gyors éhségcsillapítás, este már nem fogadja el.

Zsófi
Ha tesót akartok, akkor lehet, hogy minél előbb el kellene menni nődokihoz.
kittina30

VÁROSI MEDENCE :lol:
Kép
Vendég

Boni :D :D :D

meg volt a fél órás alvás
kittina30

köszi lányok! be is jelentkeztem, aztán ha megjönne, akkor lemondom az időpontot! igaz, csak július 1-jére kaptam :(

Boni. nekem az a fotó olyan furi Zsigiről, aminek azt a címet adtad, hogy tiszta apja. egy teljesen új Zsigi néz a képről. de komolyan! :) imúgy imádom a kis hóhányódat! :)

Sziszka. de jó neked, hogy apa tud segíteni! nálunk is segít, de neki mégiscsak ébredni kell 7kor, szóval nem akarom, hogy hullán vezessen... szóval sokszor én kelek csak, de, ha hallja, hogy nyügi van, ő is kivánszorog utánunk! :)

megjött anyósom... gyerek alszik! remélem, hogy felkelti! :( na megyek, foglalkozom vele egy kicsit! ;)

sophie27

Boni ez a városi medence fotó csúcs! kis pucérka! amúgy fedett teraszotok van?

íme néhány videó Beniről és az ő bevásárlókocsijáról! :)

http://picasaweb.google.hu/lh/photo/7b0 ... directlink

http://picasaweb.google.hu/lh/photo/0BH ... directlink

sophie27

DEHOGYIS, FRANCIAERKÉLY :lol: :cry:

naggyon tuti! :lol: köszi :lol:
Vendég

Boni, milyen az a franciaerkély? Köszi, az alt shift nekem is bejött... :lol: Már régebben próbáltam, de akkor valami más volt a gond, de azóta megint újra lett telepítve a windows a gépen... De jó, már el is szoktam az ékezetes betűktől :cry: :lol:

Zsófi, Beni nem semmi a bevásárlókocsijával, hol vettétek? Kár hogy útban van az a fránya ajtófélfa :wink: És mekkora zsivány már... fiókkal még nem volt balaeset? Kézodacsukás?

Sziszka, köszi a látogatást, majd dobom valamikor azt a pár képet... Örülök hogy visszatért a netetek :D

Na, már megint nem tudom, mi mindenre kellene reagálnom...

Valaki kérdezte a szopit, hát az nálunk azóta sincs... Még mindig fejek reggel-este... kb 3 deci jön még össze, meg napi 1-2 alkalommal kap tápit, plussz főzelék (már amikor megeszi) meg gyümi. Szóval a főzi nálunk se mindig csúszik, mikor milyen napja van...

yuyu79

Boni, miről kellett volna Szikszkáéknak árulkodniuk?? Csak azt mesélték, hogy Zsigi élőben is zabálnivaló kissrác :)

yuyu79

Barbi, jók a képek :D Sajnálom az időt, nálunk is jön a lehűlés... :( Bár lehet hogy ez nekünk jó lesz, mert Eni ebben a melegben nagyon izzad, aztán állandóan náthás... Most bekapcsoltam a klímát, de attól is félek kicsit... De most legalább jót alszik, ha már éjszaka megint kb 3x fent volt szörtyögni :cry: :wink:

Dia, örülök, hogy végül jó lett a cipő Virágnak :)

Zsófi, én szerencsére már túl vagyok a tavaszi allergiaszezonomon, de volt pár kemény hetem... Aztán még a parlagfű szokott megkínozni, de tavaly bevált rá a homeopátia :wink: Te most hogy vagy?

Niki, tök jó hogy Barnus ilyen hamar meggyógyult... Mi a titkotok??

Laurának utólag nagyon boldog névnapot!

Beleki, nagyon ügyi és cuki Krisfófod :D

Köszi lányok a talis képeket is!! Nagyon jó az összes, legalább így látunk mis is Benneteket, ha már élőben nem is...

yuyu79

Zsigacsiga képek fenomenálisak :D :D Most akkor mégis bejön neki az oroszlán? :wink:

Ja és boldog névnapot Makadu Leviének, ha most tartja, Apróénak meg hó végére, ha elfelejteném... (akkor leszünk nyaralni)

yuyu79

Beleki, jobbulást a cicidnek :!:

Na, most jó sok lettem, de így jár, aki ritkán ír :oops: És csak ezt az oldalt néztem vissza, akinek nem válaszoltam, az lécci szóljon rám :oops: :wink:

yuyu79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: