Sziasztok,
én is élek ám!! túlestem egy kisebb depis időszakon amikor egyáltalán nem volt kedvem írni

, most pedig, h vége van a sulinak a fiam úgy is behúzza a gépet
ki kell írnom magamból, mert ma (nagyon) bunkó voltam az orvosi rendelőben

.12:30-ra volt időpontunk, kiszámoltam mindent, odaérünk (várunk egy kicsit), szuri, haza (ekkor aludt volna! nekünk ha minden rendben megy és időben érünk a buszhoz is minimum fél óra, de az már akkor nagyon jó!!!), szopi és ennyi. beérünk a rendelőbe 5-en vannak előttem, moindom Zsónak, h lehet, h nem várom meg, mert nagyon necces a dolog, (odafelé már kivettem a babakocsiból, h ne aludjon el, mert ha felébred általában azonnal szopizni akar), szól a dokinéni, h lehet menni, mindenki csak néz senki nem indul el, erre mi elindultunk, na akkor mindenki fölpattant, h én jöttem utolsónak, mondom nekik, h nekünk időpontunk van, erre ők, h nekik is. nah mondom akkor inkább kérek másik időpontot, erre meg úgy nekem esett az egyik gyerek nagypapija

! dokinéni nem győzőtt magyarázkodni, h ennyire elcsúszott időben, mondtam neki, h annyira kiszámoltam a következő etetést, h nem fér bele a fél órás plusz várakozás ... szóval holnap megyünk 4-re (soron kívül). kicsit szarul érzem magam, de mellettem szóljon, h mindenki csak nízett és mi voltunk a legkisebbek, a többi gyerek 1,5-2 éves volt kb.! persze nem ment fel, de akkor is

. és persze amikor kijöttünk sem kértem elnézést senkitől sem, de akkor inkább már pipa voltam rájuk, ráadásul Zsó is elkezdett pattogni, h miért ilyen bunkók?! nah kiírtam magamból ... bocsi
amúgy jól vagyunk

, holnap már azt is tudom mennyit híztunk 5 hét alatt és végre azt is megtudom, milyen "magasak" vagyunk.
Moncsi: nagyon ügyesek vagytok, h megfordultatok!!!
az én gyerekem hihetetlen lusta, még mindig nem nyomja ki magát hason fekve

. mostanában szoktam forgatni, úgy hogy a hátán fekszik én meg az egyik lábát átnyomom a másik oldalra (tv-ben láttam, h ezt lehet vele csinálni). viszont ülni nagyon szeretne, két napja teljesen felhúzta magát ülő pózba és vagy 3 másodpercig sikerült is tartania magát ...
papillon: nagyon szép Lizanna és tényleg jó husi!! nem fáznak a vízben? nálunk ha csak egy fokkal is hidegebb a víz, már nem teccik a fiatalúrnak

.
Csibb: tényleg nem semmi nyaraló!!!!!
Adryn: lassan itthon vagytok

!! (és köszi megint a hiányolást!!!!)
Erpé: nekünk nagyon együtt "mozogtak" idáig a gyerekeink (csakúgy, mint mi a terhesség alatt

), kíváncsi vagyok a holnapi mérlegelésen mit mondanak!
nah mindjárt dobok én is pár képet (ha nem ébred fel azÚr)