Ma voltam reggel vérvételen, megcsinálták a nagy labort. Meg volt egy reggeli utáni 60 perces vérvételem is. Közben leugrottam a védőnömhöz, akit ugye annyira nem bírok. Nah mindegy mondta hogy szerinte lejebb ment a pocakom. Majd mindjárt rakok fel mai képet. Mondta h jó lenne ha még 2 hetet kihúznék. Mondtam én legalánn 4 hetet szeretnék.
Én is megmértem a cukromat reggel 8,7 lett (de ugye kb 2 egésszel többet mér a mérőm), nah de akkor is ilyen sz@r még sohasem volt. 25 g ch után
Úgyhogy remélem megúszom inzulin nélkül ezt a hátralevő időt, mert nagyon nem örülnék neki, dehát ugye a terhesség előrehaladtával hormonálisan romlanak az értékek.
A sógornőm is terhes, és ő most volt terhelésen, és 7,5 cukorral befektette a dokija kórházba amíg beállítják a diétát. Nah de milyen kaja van már a kórházban, az nem diétás
Üvegen keresztül babamutogatás, tök jó, kicsit félreérthető voltam. És igen én kimehetek. Ennek örülök is, mert nem lesz ott az egész pereputy a kórházban amit nagyon nem szeretnék.
Fenntartás: Azt nem tudom, hogy hogyan adjam elő, hogy nem szeretném ha minden nap jönne valaki ha hazajövünk. Nah azt meg főleg nem tudom, hogy hogyan mondjam meg, hogy ne taperolják a gyereket. És itt most a szülőkre gondolok. Vagy már nagyon fóbiás vagyok?
Tegnap kaptam egy barátnőmtől megint egy csomó babaruhát, meg kendőt, nagyon örülök neki. A kendőhöz kiskönyv is van, benne a kötéstechnikákkal, majd meg kell tanulnom őket.
Most a babaruhákat rendezgetem, nagyon sok van, mosom, és vasalom őket. De nagyon lassan haladok. Elég ha kívűlről vasalom, nem kell belülről is ugye?
Én a Tescoba vettem pelenkát, 8 db, tetra textil, és 2100.-Ft volt.
Ma volt az első éjjelem, h úgy kellett átfordulnom, h fel is kellett űlnöm hozzá, mert másképp nem megy már.