[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
Élet a vetélés után babásai! - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Ma túlbuzgó voltam és ellőttem egy csomó képet ahogy Izus felkel
Kép
Kép Kép Kép Kép

annus11
 
 


Annus!

Nagyon-nagyon édes Iza!3 hetes és már így röhög..haláli:) Nekem is kell egy ilyen :wink: :lol: :wink: :lol: :wink:

Merszi!

Tényleg normális akár a 10 naponkénti kaka a csak anyatejes babáknál!!!!Sztem ha nincs neki ebből gondja(pl.hasfájás,hascsikarás,haspuffadás)akkor nem kell a természetbe beleavatkozni..tudom,hogy még elgondolni is rossz hogy 10 napig nem kakil...de náluk ez más mint a felnőtteknél..szal no para :wink:

Tücsök!

Remélem minden OK!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Lányok!
Tüneményesek a babák!!!! (már alig várom,hogy én is rakhassak fel bebe fotókat.... :lol: )

Tücsi
Remélem,hogy minden ok!!

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 

 
 

Sziasztok!

Panny!
Drukk nektek, hogy összejöjjön a baby! Mi is gondolkodtunk rajta sokat, hogy gyorsan belevágjunk-e, meg aztán megszakad a szívem, hogy fél év múlva ott kéne hagynom Márkot a bölcsibe (már ha felvennék), de még mindig nem vágtunk bele. Kicsit öszintén félek is tőle, ugye az előzmények (vetélések) után.

Annus!
Iza tündéri!

Nálunk elkezdődött a hisztikorszak (időnként rácsodálkozok mennyire kitud vetkőzni magából az én tündéri fiam). Tapasztalt anyukák erre vannak ötletek? Hagyjam ott amikor a földön fetreng és a földhöz csapkodja magát?

Rakok pár képet:
Homokozóbajnok:
Kép

Így tudok hízelkedni:

Kép
Kép
A kedvenc fogkefémmel (ami történetesen anyáé volt):
Kép
Kedvenc képem:
Kép

Kép

Kép
nagy vera
 
 


Annus, Vera!
Tüneményesek a gyerkőcök! Márk igazi csábító!

EGyenlőre megvagyunk, vasárnap még volt egy kis barna, tegnap nem. Azért nem bírtam ki, úgyhogy elmentem uh-ra, mindent rendben találtak. Kistesó 14 mm-es.

tücsökbogár
 
 


Tücsi!
Jaj de jó!!!!Nagyon örülök h minden rendben!!!

Vera!
Márk nagyon huncut!!!A szeme se áll jól(persze jó értelemben :lol: )
A dokitól nem kérdezted meg h jöhet e a köv baba?Mármint ha jönne akkor kell e vmi előzetes vizsgálat,gyógyszer stb?
Én ha megyek a a 6 hetes kontrollra megkérdem h mikor jöhet a következő...a császár miatt nem tom mennyi időt javasol :roll:

annus11
 
 


Vera!

Nagyon édes Márk :wink: :lol: ...tényleg kis kópé :wink:
Mindenképp bölcsibe adnád őt 2 évesen?Akkor hajrá a kistesó ha az orvos is szabad utat ad :wink:

Tücsi!

Nagyon örülök h rendben vagytok!!! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Vera
aranyos a fiad!!!!

Tücsi
Örülök,hogy minden rendben van veletek,és szépen növöget a babád!!!

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Sziasztok,
Elég rég nem voltam, de mentségemre szolgáljon, hogy szigorúan pihentem. Sajnos a 13. héten elkezdtem barnázni, majd a 14. héten véreztem kétszer is és így a doki befektetett a kórházba. Másfél hét után hazaengedett, de szigorúan pihiznem kell. Mint már tudtuk, sajnos a méhlepény rajta van a méhszájon és azt kezdett el vérezni. A baba jól van és a lepény sem vált le, viszont pihiznem kell. Most azt várjuk, hogy az a fránya lepény arrébbhúzzon a sunyiba. Állítólag a 20-24. hét környékén le szokott menni a méhszájról, remélem nálam is így lesz. Ezt leszámítva teljesen jól vagyok, jó a közérzetem, viszont hidegfrontérzékeny vagyok. Kiscsige pár napja megmozdult és tegnap éjjel annyira bugizott hogy elneveztük Ficánkának :lol: Egy hete elkezdett fájni a combtövemnél kétoldalt a csont, ami igen kényelmetlen, de hát szépen alakul át a testem és mennek szét a csontok állítólag. Úgy vagyok vele hogy ez legyen a legnagyobb proglémám, annak ellenére hogy olyan érzés mint ha három órahosszát spárgában kellett volna állnom és utána 5* megerőszakoltak volna :lol: :lol:
Röviden ennyi. Sajnos nem tudok visszaolvasni, mert megyek vissza pihizni.
Remélem mindenki jól van és növögetnek a babók.

KépKép
csige-bige
 
 


Tücsi, Csige !

Kitartás! Minden rendben lesz! Drukkolok! Pihizzetek sokat. Én is vérezgettem ennél a terhességnél, és míg az előző sajna rosszul sült el az utóbbiból gyönyörű babám született!
merszi
 
 


CSige!

Én is vérezgettem Márkkal a 12. hét környékén, aztán látod most meg itt van! Kitartást neked, pihenj sokat!

Üdv: Vera

Kép

Kép
nagy vera
 
 


Üdv Csige!

Csak hogy én is beálljak a sorba :wink: én is vérezgettem mindhárom srácommal és nem lett gond!!

Sok-sok pihi és kitartás!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Szia CSige!
Pihizz sokat! Ezek szerint már csak pár hét, aztán megoldódik a gond, aztán pedig reméljük még jó sokáig élvezheted is a terhességet.

Képzeljétek, tegnap felállt a kisfiam!!! Aztán annyira tetszett neki a magaslati levegő, hogy egész délután álldogált a járóka rácsa mellett, nem lehetett játékra bírni. Olyan büszke vagyok rá! Ja, és egész nap azt mondogatja, hogy mamamamama - pedig isten bizony adok neki elég kaját. :wink:
Van valakinek esetleg valami ötlete, hogyan lehet a zoknit a gyerek lábán tartani? Kb 10 mp alatt leszedi, naponta százszor adom rá. Ragasszam oda? :roll:

tücsökbogár
 
 


Sziasztok

Annus

Iza nagyon édi! :lol:


Vera
Márk szintén :lol:

Csige
Pihenj sokat.
Hihetetlen de lassan félidős vagy! :lol:
Nagyon megy az idő,bár tudom,h te most nem így érzed!

Tücsökbogár

Te jól vagy?
Zokni: Majd megunja :roll: Talál más izgalmas dolgot.Addig is,mivel meleg van,szerintem ne add vissza rá,legalábbis ne egyből,mert azt hiszi,h ez egy jó játék.
Nagyon ügyes fiú,h felállt! :lol:
Vendég
 


Sziasztok Lányok,

Ezer meg egy éve nem voltam, elnézést kérek.
Kicsit elmegy rajtam az idő mostanában. Mindig van valami program, de ha van egy kis időm Petra mellett, amikor alszik, akkor meg olvasok. Olyan jó könyvet kaptam és nem bírom letenni.

Örömmel látom, hogy milyen édes, és hogy mennyit fejlődik mindenki kisbabája.
Izának gyönyörű a haja. Igazi kis lány.

Csige,
Vigyázz magadra, és megy a drukk ezerrel.

Mi jól vagyunk. Petra már sok gyümit és zöldséget eszik. Majd két hét múlva lassan kezdjük a husit is. Imád enni, mindent megeszik. Nagyon ügyes a kanállal is.
Már 71 cm és 7420 gramm. Szóval növögetünk,csak a haja nem akar nőni.

Teszek fel pár képet.
Kép unokatesoval Kép jó kedvem van Kép ilyen ügyesen eszek

Kép
eperke25
 
 


Tücsi!

Remélem minden úgy van ahogy ilyenkor lennie kell és jól vagy! Ügyes a kicsi fiad. Hamarosan eljön az idő amikor majd hajlonghatsz és futhatsz vele... :lol: Biza már pocakod is lesz akkor!

Eperke!

Nagyon szép husi a lányod! Ne izgulj, h nincs haja, majd eljön annak is az ideje! Addig se kell bajlódni a szárítással!Igaz itt vannak gyönyörű hajasbabák akiknek viszont örömmel szárítják a hajukat az anyukák! :wink:

Mi is szépen növögetünk, az én picurom is elérte a 7kg-ot és hozzá 65cm.
Én sajna kicsit szarul vagyok. Már rég volt torok és mandulagyuszim...de még a fülem is fáj. Így egész nap maszkban járok és szoptatok, nehogy elkapják a többiek.
merszi
 
 


Merszi!
Jobbulást neked!!!Mi 5 hetesen voltunk 4040g!A hosszt nem tudom,majd leméri a védőnő :lol:

Eperke!
Nagyon kis édi Petra!Én meg azt se tom mit kezdjek Izus hajával...tele van forgóval :roll:

Jövök képekkel!
Kép
Kép

annus11
 
 


Merszi!

Ez a maszkos dolog ismerős :lol: ..én is 2x is voltam, nagyon beteg amikor Olika épp hogy pár hetes-hónapos volt...beszereztünk mi is jó pá maszkot és sikerült is akkor megóvni a kicsit a beetgségtől.Jobbulást neked!!!

Eperke!

Édes kis husi a kislánykád!!!

Annus

Szupi képeket csinálsz Izáról!!

Tücsök!

Zokni levétel ismerős :lol: ..Olika is azonnal leveszi... ésmár ott tartunk hogy ha vissza akarom adni rá magától emeli és tartja a kis lábfejét :wink:

Sajna nekem ez a ciklus nem járt sikerrel kistesó ügyben.Ügyködünk a köv ciklusban újjult erővel :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Háát Panny, mi nem tom megússzuk e... :cry:
Rekedt a hangja a csöppségemnek, bár se láz se orrfolyás, stb, azért holnap megnézetem.

Én meg egyre szarabbul... :twisted:
merszi
 
 


Annus: gyönyörű baba Iza! És nagyon jók a fotók róla. Igazán fotogén a kisasszony. :lol:

Eperke: Petra is már mekkora!

Mi is megkezdtük az eszikézést. Megmondom, számítottam rá, hogy jó lesz a fogadtatás, de ennyire :lol: :shock: :lol:
Az én nagy fiam imád enni és már nagyon itt is volt az ideje, úgy érzem. Tejjel bírom, de minden jel arra utal, hogy ez már önmagában kevés. A du 6 órás szopizás most már hetek óta egy kínszenvedés volt. Persze enni kellett, éhes is volt, de annyi minden mást is akart csinálni, hogy egyszerűen lehetetlen volt megszoptatni. Fejni sajnos sosem tudtam, valamiért nálam ez nem működött, tápszert már nem akartam, úgyhogy megkínáltam tejpéppel. Be is dörgöli az adagját és szopizni eszébe sem jut. Minek is, mikor fél nyolckor, fürdés után jön a szopi és lehet aludni. És még így is marad 7 szopizás, mert még éjszakai is 2szer eszik. (min) :oops: , szóval nem aggódok, hogy ettől kevesebb lenne az én kis emberkém... egyszóval úgy eszi a kanalas dolgokat, mint (bocsánat a kifejezésért) az éhező etióp kisgyerek. Imádja és úgy egyébként mindent, amit neki adok.
Délben kezdtem a kiegészítést, alma, alma-rizs, sütőtök, krumpli és persze még szopizunk is. A sárgarépa majd ezután jön. És látnotok kéne: olyan boldog, hogy úgy ehet, ahogy mi. Tátja a kis száját, még méltatlankodik is, ha nem adom elég gyorsan. :lol: :lol: Nagy élmény mindkettőnknek és jó program is. Imádok neki főzőcskézni, bár ez még nem nagy konyhaművészet.
Azt nem tudom, meséltem e, de már pörgünk forgunk hasra (ugye ezt már régóta) és hasról vissza. De inkább ülni és állni akar, ami ugye nem szabadna, de azért egy picit hagyjuk, mert megértem, hogy nem akar ennyi időt már fekve tölteni és kell neki a változatosság, hogy kicsit kiemelkedjen és lássa a világot. Amúgy meg úgy ül, mit a nagyok, nem zuhan össze, nem rogy össze a kis gerince. Szépen tartja magát :roll:

Lányok: nyaralás merre lesz a babákkal? Már aki megy. Sógornőmék szeretnének elmenni kislányukkal, már másfél éves, de nem tudják, hogy ilyen picivel hová lenne érdemes. Tudnátok tippeket adni?

Kép
wruska
 
 


Sziasztok

Eperke
Nagyon aranyos kis husi :lol: :lol:
Majd nő a haja is.

Annus
Iza még mindig édi :lol:

Panny
Drukk! :wink:

Wruska
Mi már első nyáron mentünk Zalánnal nyaralni.Akkor 10 hónapos volt.
Semmi különös szerintem nem kell.Mi elsőre próbálkoztunk az utazóággyal,de nem jött be.Nyaralások alkalmával mindig köztönk alszik.
Tapasztalatom szerint a legtöbb balatoni étteremben van etetőszék.Én még csak olyanban voltam ahol volt.Minden évben!
Szállodákban is.

Mi idén ide megyünk.
Itt azt hiszem adnak kiságyat is ha kérsz.


http://www.lellepark.com/apartmanhaz.html

De több olyan van ami bababarát,bár én nem vagyok ezekre rákattanva.Max drágább.
http://www.kolping.hotel.hu/

vagy
Meseszálló
http://www.meseszallo.hu
Vendég
 


Ma voltunk állatkertben és a Nemzeti vágtán.
Zalánnak tetszett!

Most pedig bepakoltam a bőröndöt,mert Zina holnap indul erdei táborba.
Életében először megy tőlünk külön.Igazából nem sok idő mert holnap mennek és pénteken jönnek is.
Kíváncsi leszek hogy bírja

Merszi
hogy vagytok?

Annus
Babicskóval mi van?
És Mutyurka?
tudsz róluk valamit?

Pumpóka!
te is eltűntél!


TÖBBIEK????
Akik már régen voltak?
Hol vagytok?????????????????????
Vendég
 


Wruska!

Az nagyon jó érzés lehet, hogy látod a fiacskádat jóízűen enni... :lol: . Én is várom majd azt az időszakot is, bár szoptatni is imádom! Mi is újra többet eszünk éjszaka. 3 akár 4* is! Éhes az én husikám! Szépen fejlődik is!
Most elaludt a drága, ha felébred viszem a dokihoz, megnézetem a torkát mitől is van az a rekedtség!?
Én ma már alakulóban. Kezd felszakadni a trutyi... :twisted:

Mi is megyünk nyaralni, de úgy döntöttünk kizárólag belföldön! Utazóággyal készülünk, de hogy használjuk e ? Azt még nem tudom... :wink: Mi egy olyan helyre megyünk, ahol a szálloda udvarán vannak különálló (luxus)faházak. Így nem zavrjuk majd a gyerekekkel a szomszédokat... :wink: Mindenképpen legyen benne fedett és nyitott medence, rossz idő esetére! Nekünk ez volt a fő indok! No és a gyerekek is élvezzék!

Azért megnézem, Alziza linkjeit is, bár mi már lefoglaltuk a szállást!
merszi
 
 


Merszi!
Remélem hogy jobban vagytok!

Wruska!
Ugye már most is igaz, hogy a pasiknak nagyon fontos a pocakjuk! Én is imádom etetni Csabit.

Pár kép nagyfiamról:

Fentről sokkal szebb az élet:
Kép

Ennyi sok fogam van:
Kép

Megszerzem magamnak azt a fényképezőgépet:
Kép

tücsökbogár
 
 


Hali!

Wruska!

Mi is minden évben megyünk nyaralni,egész kis gyerekkel is......Olika 4 hós volt tavaly amikor Balatonon nyaraltunk.Mi használjuk az utazóágyat,nekünk bevált,mindig abba alszik az aktuális csöppség :wink: A baba-barát szállodák nagyon hasznosak mert nem kell elvinni a fél házat itthonról :wink:mi is a Kolpingba szoktunk járni Alsópáhokra..a srácaim imádják(csak kicsit húzós az ára)és ott tényleg minden-de minden van ami egy babához-kisgyerekhez kellhet.
De mi tavaly pl.faházban voltunk a Balcsinál és ott sem volt gond.
A szállodánál tényleg előny hogy olyat lehet választani ahol van kinti-benti medence is és akkor nincs nagy gebasz ha rossza az idő..és pl.legyen játszószoba is a kicsinek.Szerencsére mi tavaly a Balcsin jó időt fogtunk ki és még Olika is fürdött a Lellei medencébe.

Merszi!

Jobbulást továbbra is!!!!!Szedsz valami gyogyit??

Alziza!

Mi is ki akartunk nézni a Nemzeti Vágtára de vasárnap..annyira szar idő volt hogy lett belőle mozizás a Westendbe :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Tücsi!
Nagyon zsivány a fiacskád!
----------
A Nemzeti vágta engem is megmozgatott, de szerencsére adta a tv, amibe bele is aludtam... :lol:

-----------
A fiamnak kutya baja szerencsére csak rekedt, de már az sem észrevehető! Megelőzésként homeos bogyót adok neki.
Én: ma úgy néz ki tegnap óta sokat javultam, met a fiam dokija nekem írt elő kúrát! Természetesen homeost, mert Ő annak a híve és én is. Coryzaliával és Euphorbiummal kúrálom magam+ Sinupret tbl-át kell szednem.
---------

Nyár! Én már nagyon várom a nyaralást! addig is tornázom, hogy formába hozzam magam a fürdőruci szezonra :wink:
merszi
 
 


Sziasztok

ma voltunk a kardiológián.
sajnos nem történt csoda,sőt!
A botallo még nyitva és a bal kamra nagyobb mint volt. :cry: :cry:

Így hát kaptunk időpontot az Országos Kardiológiai Intézet Gyermekszív Központba.Júli 14-én kell menni és akkor derül ki,h lehet e katéteresen vagy nem.

Baromira zavar ez az egész!!Egy csomó minden foglalkoztat.Többek között az is,hogy lehet e bent maradni a gyerekkel éjszakára.
A honlapon az van ,hogy esetleg tudják biztosítani azt,h a szülő a gyerek mellett maradjon,de egy másik oldalon az van,hogy anyaszállón.
Az meg pont nem érdekel.
én ott akarok maradni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Alziza: nem tudod felhívni őket és megkérdezni, hogy mi a rend náluk, az osztályon? Lehet, hogy akkor már tudnál előre tervezni. Sajnálom, hogy nem javult a helyzet, de biztosan mindent meg tudnak oldani. Kívánom, hogy a lehető leggyorsabban és legjobban menjen minden.

Merszi: torna...én nem mertem eddig semmit sem, mert féltem, hogy a nehezen megszerzett tejecske elapad, ha nekiállok mozogni. Igaz, a terhesség előtti súlyomhoz képest már így is fogytam, de azért ha már így "belelendültem" és itthon vagyok, én is szeretnék kicsit fogyni. Majd, ha már nem a szopi lesz a fő...Na persze engem a fürdőruha szezon nem nagyon érdekel, csak a hiúságom :lol: :lol:

Lányok, köszi a nyaralós tippeket. Látom, csak mi vagyunk ilyen bátortalanok nyaralás terén, mert mi nem bizti, hogy megyünk bárhová is. Persze az indok a pénz, de főleg, hogy Olivér "kicsi"..

Képzeljétek, úgy néz ki, hogy az új étrendnek hála (mármint, hogy este fürdés előtt tejpépet eszik és fürdés után szopizik) csak egyszer kel fel éjjel szopizni. El sem tudom mondani, hogy ennek mennyire örülök. Egy kis pihenés - bevallom - rám fért.

Kép
wruska
 
 


Sziasztok

Ma küldtem egy e-mailt nekik.Várom a választ!
Ha nem kedvező akkor utána járok mit tehetek és beszélek az ügyvédünkkel is.


Nem akarom otthagyni!!És küzdeni is fogok ezért.
Amúgy a múltkori kismamában volt egy cikk arról,hogy az anyukát biztonsági őrök vezették el a gyerek mellől
azt hiszem a szegedi gyerekkórházban.

Mindenhol azt olvasom,h a szülőnek elvileg joga van ott maradni a gyerekkel.
Mi az hogy elvileg??????????

Itt is olyasmi van a honlapon,hogy anyaszálló.Az kit érdekel?

Több gyerekkórházról olvastam,h egyes esetekben tudnak helyet biztosítani,más esetekben csak egy széket.
Akkor széken ülve bárhol,bármikor?
Mert engem az sem zavar!

A doki állítólag nagyon jó ebben a katéteres módszerben.De majd ő dönti el,h lehet e így vagy vágni kell.
Ha ne adj isten vágni kell,akkor hátul a lapockája alatt.

Igazából mindegyik sz@r és eleve az altatástól is parázok.
meg még egy csomó minden mástól.
Vendég
 


Alziza!

Remélem sikerül ott aludnod, mert egy gyereknek már az anya jelenléte is gyógyír!

Wruska!

Nyaralás: én a tavalyi jussomból rendzetem az idei nyaralást (üdülési csekk), mivel 1 évig érvényes idén használjuk fel! Tavaly pedig az előző évit használtuk belföldre és mivel mindketten melóztunk eljutottunk külföldre is! Idén nem tervezzük elhagyni kis hazánkat a bébi védelme érdekében!

Torna: Én is csak szigorúan deréktól lefelé űzöm! Bár nekem derék felett nem szokott gond lenni inkább lefelé hízok :oops:
merszi
 
 


Alziza!
Remélem, hogy sikerül megoldani ezt a kórház kérdést. Tényleg fontos lenne, hogy mellette lehessél. A sógornőmnek is csak széket tudtak adni a Zegi kórházban, úgyhogy egy hétig az ágyra borulva aludt, de legalább ott lehetett.

tücsökbogár
 
 


Alziza: mi a helyzet, hogy vagytok? Sikerült valamit intézned a bent maradással kapcsolatban?

Tücsi: hogy vagy? Rosszullétek? Dokihoz mikor mész legközelebb?

Lányok: Madaranról tudtok valamit? Csigéről? Dy? Hogy vagytok kismamák?

Kép
wruska
 
 


Lányok én teljesen szét vagyok esve!!

Kiderült egy csomó minden a Kardiológiai intézetről.
Találtam egy fórumot és egy honlapot ami nem a kórházé,hanem egy alapítványé.de ott a kórházi "szabály".

4-5 nappal műtét előtt be kell fektetni!
Az intenzívre csak 1-2 órát mehetsz be.
A lábadozóba csak látogatási időben!
Vizsgálatoknál kiküldenek!

Az egész törvénytelen!

Nem értem,hogy ha az intenzívre 1-2 órát bemegyek akkor mennyivel kevesebb bacit viszek be,mintha adnának steril cuccot és ott maradnék?(Amerikában pl így van).
De az unokahúgom szintén bent maradhatott az intenzíven amikor az ő gyereke beteg volt,de nem tudom melyik kórházban.

Közben tegnap kiderült,hogy itt a kardiológián feküdt egy távolabbi rokonunk testvérének kislánya és ő pl egész nap bent lehetett az intenzíven pedig a kislány már nem volt ilyen pici.
Akkor most nem értem????????

Azt sem értem,hogy pl este 6 után hogy hagyom ott a gyereket és hogy fog elaludni nélkülem?Ez egyféle módon lehetséges,mégpedig ha álomba sírja magát!
Az miért és kinek jó???????????????????

Nem értem azt sem,hogy miért tartják hatékonynak és biztonságosnak az anyamentes kórházi ápolást??????

Szerintem egy pici gyereknek mérhetetlen törést okoznak azzal,ha elválasztják az anyjától.
Lelki törést és a szülőkbe vetett bizalom megingását!

Nekem ez nem fog menni!!!!!

Amúgy pedig olvastam több helyen,hogy tudják a kórházak,hogy ez törvénytelen!Akkor???????????????,

Bocsi lányok,de kéz vagyok!
Vendég
 


Alziza!
Teljesen igazad van.
Azt sem értem, hogy ha egyszer a szívüket műtik, akkor nem a maximális nyugalom biztosítása lenne a lényeg???
Csúnya dolog jutott eszembe: valszeg az maradhat bent, aki lepénzeli a dokit. Undorító, de sajna nálunk így működik az egészségügy.

Wruska!
Köszönöm jól vagyunk, émelygés egyre ritkább. Büszkén jelentem, hogy múlt csütörtökön voltunk uh-n, és Bubikánk 3,6 cm már és kalimpált a kis kezeivel, lábaival, meg forgolászott. Imádtam.
Nagyfiam pedig úgy döntött, hogy megtanul kapaszkodás nélkül állni és akkorákat burul, hogy csak na, de nagyon kitartó, egész nap gyakorol.

tücsökbogár
 
 


Tücsökbogár

Igen valószínűleg így van!
Már lefuttattam magamban,hogy több borítékkal készülök!
Bár arról a dokiról,akihez küldtek nagyon jókat hallottam!

Aztán az is eszembe jutott,hogy van egy honlap amire ezeket írják,bízva abban,hogy sok szülő benyeli ezt!

Ez azért jutott eszembe,mert ugye az előzőben említettem a kislányt akivel bent maradhatott az anyukája!

Nem akarok erőszakos,"renitens" szülő lenni,de az leszek!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Alziza, nem is szabad hagyni, hogy nélküled legyen.
Kedves rokonunknak tegnap megszületett a kisfia Sopronban. Még este áthozták a picit megfigyelésre Győrbe, mert belekakilt a magzatvízbe és nyelt is belőle. De nem is ez a lényeg, hanem az anyukája nélkül! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Ez milyen rendszer? Miért nem tudnak itt biztosítani az anyának (teljesen komplikációmentes szülés, ma ki is engedik a kórházból) egy ágyat az újszülött csecsemőjéhez közel? Ez a bababarát kórház?Én nem hagytam volna magam. Fogtam volna magam és már tegnap este itt lettem volna a gyerekem mellett. Rendőrök sem tudtak volna elvinni mellőle.

Kép
wruska
 
 


Sziasztok!

Alziza!

Teljesen törvénytelen ha nem engedik egy ekkora gyerek mellett az anyját...ehhez JOGOD VAN!!!!
Én is simán lennék renitens szülő és nincs az a biztonsági őr aki ki tudna vezetni a gyerekem mellől!Ne hagyd magad!!!!!Lóvé nélkül is jogod van hozzá!!!Tényleg erről volt szó a Kismamában többször is nemrég...vannak jogvédő civil szervzetek is...na hagyon gáz az ügy én még hozzájuk is fordulnék.

Amúgy meg remélem simán átvészelitek a műtéttet és nem lesz gond.....és jöhet a kistesó :wink:

Wruska!

Az esti tejpép project nálunk is bejött mindhárom srácnál..ahogy elkezdtem nekik azt adni vacsira és utána a szopi vagy a táp, sokkal többet aludtak egyhuzamban.

Tücsök!

Klassz hogy minden OK a kicsi babócával,nagyfiadnak meg gratula az önállóság első lépseihez :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Sziazstok

Köszi lányok!

találtam azt a fórumot amiről már írtam asszem.Írtam oda is.
Pont tegnap este és ma reggel válaszoltak nekem.
Sokkal kedvezőbb dolgokat,mint eddig és az egyikőjük ráadásul ott dolgozik.

Aztán ma még a másik topicba is írt nekem egy lány ő is jobbakat mondott.

Remélem,hogy minden jól alakul!!!!!

Wruska
Én tuti biztos saját felelősségre indultam volna!

Tücsi
Örülök,hogy jól vagytok!

Amúgy e miatt az egész sz@rság miatt fogytam 2 kg-ot!
Mondjuk nem árt :roll:
Vendég
 


Alziza!
Van új fejlemény? Mikor kell befeküdnie Zalánnak - meg persze neked?

Tényleg, hol járnak a kismamáink?

tücsökbogár
 
 


Igen igen, többiek, hol vagytok? Annus, hogy mennek a dolgok?
Hajni, hogy van Andriska? Ágica: Zsófidról is szívesen néznénk képeket. Merszi: Álmos baba?

Kismamák? Merre vagytok? Kis a soros, én már nem tudom követni. :roll:

Mi jól vagyunk, egyre többet alszunk éjszaka, így most én is kisimultabb vagyok. Bár most apa két napig nincs itthon, és nagyon hiányzik mindkettőnknek.

Alziza: kitartást. Sokat gondolok rátok, hogy minden rendben menjen és nyugodtan bent tudj maradni Zalánnal - ne legyen ebből semmilyen vita vagy fennakadás.

Néhány kép rólunk:

Szigorúan csak a fotó kedvéért...

Kép

Evészet...

Kép

Lebuktam:

Kép

Kép
wruska
 
 


Wruska!

Tünemény ez a kis krapek!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


sziasztok!

Bocsi,most nem tudok visszaolvasni,csak gyorsan bejelentkezem,hogy velünk remélhetőleg minden ok,bár délután megyek dokihoz,akkor kiderül minden. Sajnos 3 hete fekszem,mert Manócska egy kicsit elmászott a helyéről,és túl lent feküdt,de remélem,hogy már visszavándorolt. :) Ja,és 2 hete úgy mocorog,hogy le sem lehet lőni!!!! :lol:

Este megpróbálok jönni,és ígérem,hogy akkor vissza is olvasok!

addig is minden jót mindenkinek!!!! :wink:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dy: nagyon várom a híreket, küldöm a sok pozitív energiát, hogy minden rendben legyen.

Panni: köszi

Kép
wruska
 
 


Na én is itt!Megvagyunk!Majd jövök és mesélek,csak most picit náthás vagyok....remélem h hamar elmúlik!!!!

annus11
 
 


Sziasztok lányok,
Mi megvagyunk. A 18. heti uh-n közölte a doki, hogy lement a méhlepény a méhszájról így már mozoghatok, de csak módjával. Most már szoktam ebédet főzni, takarítani, de mindent csak megeröltetés nélkül. 17 hetesen elkezdtem érezni hogy mozog a kis drágánk és 19 hetes kora óta akkorákat rúg, hogy hullámzik a hasam és soha sem fárad el. Tuti hogy olimpikon lesz a drága, csak még nem döntötte el hogy milyen versenyszámban :lol: Harántban fekszik és tegnap befeszítette a kis fejét jobbra, ahol kő kemény volt a hasam, majd bal oldalt biciklizett a lábával. Vicces volt, de nagyon élvezte, mert hiába símogattam el onnan, ismét befészkelte magát ebbe a pozicióba.
Ma voltam védőnőnél. Az eddigi leleteim tök jók és eddig 1 kg-ot híztam, de már ideje is volt, mert hát a pocim nől. Szerdán megyek dokihoz, remélem mindent rendben talál. Sajnos a frontot nagyon érzem és iszonyatosan fájnak a csontjaim ahogy tágulnak és mennek szét. Sokszor alig tudok menni, de azért mocorgok, mert nem szeretném elhagyni magam, mert annál rosszabb lesz. Igazából a doki azt mondta, hogy ez vele jár és hát úgy vagyok vele hogy ennél nagyobb bajom ne legyen. Elkezdtünk zenéthallgatni. Szóval remélem most már minden simán megy.

Alziza: sajnálom hogy műteni kell a pici fiadat, de a legjobbakat kívánom nektek és hogy katéteres úton lehessen segíteni neki.

A babák egyszerűen tündériek :lol: Már én is annyira kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a mi kis drágaságunk. A nemét még nemtudjuk, de talán majd szerdán megtudjuk a dokinál.

KépKép
csige-bige
 
 


Wruska!
Olivér nagyon jó fej kölök! Már fel tud állni?

Csige, Dy!
Örülök, hogy minden rendben nálatok. Vigyázzatok magatokra, pihizzetek sokat. Én is úgy szeretném már érezni hogy Bubikánk mocorog a pocakomban!

Alziza!
Mi a helyzet?

Annus! Jobbulást!

tücsökbogár
 
 


Tücsi: ááá dehogy. Csak szeretne. És persze nem szabadna neki ácsorognia :oops: csak hát annyira boldog, amikor így felállítom, hogy nem tudok neki ellenállni és néha engedek a gyengéd erőszaknak. :roll: Egyszóval mindez csak a fotó kedvéért volt.

Csige: örülök, hogy minden rendben. Már a félidőn túl vagytok! Rohan az idő!
Tudjátok már, hogy kisfiú vagy kislány? Megkérdezitek egyáltalán? Neveken gondolkodtatok már?

Dy: hogy vagytok?????

Annus: jobbulást neked.

Mi egyébként az áttörés kellős közepén vagyunk. Így az éjszakáink sok sok szopizással telnek, amitől én totál ki vagyok purcanva. Pedig még így is látszik, hogy csak egyszer enne. Remélem kibújik a foga most már hamarosan és lesz egy kis pihi éjjel. Mindkettőnknek. De szerencsémre most apa nagyon sokat segít. Ringatja ő is éjjel, ha kell, szóval próbál segíteni. Csak hát anyatejes cicivel nem áldotta meg a sors :wink:

Emellett képzeljétek, rászoktunk a fél 7ig alvásra (utóbbi időben 5kor fél6kor keltünk!), ami azt jelenti, hogy már 11 órát alszunk egyhuzamban. :lol: A napközbeni alvás pedig általában 2 alkalom, vagy 3 rövid. Közben meg a pörgés ezerrel :lol:

Panni, hogy vagytok?

Kép
wruska
 
 


Még nem tudjuk a nemét, mert sajnos a 18. uh-n elég morcos volt a doki és azt mondta hogy nem látta a baba nemét, amit azért nem értek, mert végig mocorgott és forgolódott a baba. Holnap megyünk a saját dokimhoz és gondolom megnéz majd uh-val és hátha lát majd valamit. Szeretnénk tudni a nemét, de konkrét elképzelésünk nincs. Ennyi probléma után úgy vagyok vele, hogy teljesen mindegy hogy fiú vagy lány, csak minden rendben legyen. Készültünk már lány és fiú névvel is. Ha fiú lesz akkor Bálint Szilveszter lesz, ha lány akkor pedig Liliána. Úgy tűnik, hogy már fixek a nevek.

KépKép
csige-bige
 
 


Micsoda szép neveket választottatok! A Liliána és a Bálint is nagyon tetszik.

Képzeljétek, olyannyira az áttörés közelében vagyunk, hogy ma reggelre át is törte a jobb alsó fogacska az ínyt. Gondoltam megnézem, mi újság odabent és ott a kis tüske :lol:

Ajjaj, hamarosan nagy fiam lesz, fogakkal meg minden :lol: :lol: :lol: :lol: Remélem a cicim nem fogja megérezni a fogakat :roll:

Kép
wruska
 
 


Wruska!
Gratulálok az első fogacskához! Hamarosan jönni fog a párja is, mert kettesével szeretnek kibújni!

tücsökbogár
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: