A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Sziasztok!

A Kopaszira mi ki tudunk menni!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

csajok!!
holnap délelött tudnak Sziszkáék Budapesten lenni.

szavazásra bocsájtom a lehetséges találkozásra alkalmas helyszíneket:
liget:I
gát:II
mompark:I

kérem azok szavazatát akik eltudnának jönni!köszönöm!
[/quote][/quote]
Vendég

Emesedora! Szívesen elpostázom Nektek, írd meg, hogy melyiket szeretnéd.

Az árak 3700.- Ft.
Vendég

csajok!!
holnap délelött tudnak Sziszkáék Budapesten lenni.

szavazásra bocsájtom a lehetséges találkozásra alkalmas helyszíneket:
liget:I
gát:III
mompark:I(I - Sophie)

kérem azok szavazatát akik eltudnának jönni!köszönöm!

sziasztok!

Kata. köszi a linket, meg a fotókat. szuperek! most fűtöm apát, hogy esetleg nézzük meg... persze, hogy pont pénteken. ez kicsit nehézkes, de hátha!? :roll:

ez amúgy ilyen a készlet erejéig? szóval gondolom, hogy korlátozott számban van a méret is a fajtákból. nem?

Szilvi. nem pcos. bár arra is gyanakodtak, de igazából nem volt bizonyíték rá... Beni előtt, kb. havonta 2-3x mentem hüvelyi uh-ra, és folyton a petesejtjeimet számolgatták :oops:

szóval passz. igazából nekem a fogamzásgátló és az allergia gyógyszer tett be. indult azzal, hogy katasztrofális lett a májfunkcióm... aztán szépen lassan minden borult :(

iszonyat időjárás volt ma is! hogy miért nem szakad az eső most este... ez a fülledt szar idő. készen vagyok tőle. gyerek is zizzencs.

jelentem az orrfolyásunknak lőttek... :) hogy mi lehetett!? most már tuti a foga!

most megyek! majd még reggel benézek, hogy melyik helyszín nyert! amúgy a mom parkos fűves, árnyas rész is tuti! volt alkalmam múltkor kiprószálni Veráékkal! :)

sophie27

Sziasztok!

Beleki: köszi, nagyon rendes vagy. Hol lehetne, milyen címen kínálatot nézni? És ha esetleg nem jó, még lehet cserélni is? :oops:

Zsófi: hát igen.. nálam is hasonló a helyzet. Van amelyik dokim szerint pco, van amelyik szerint nem. És szerintem neki lehetett igaza, mert mindenféle kezelés nélkül háromszor teherbe estem, csak fogynom kellett hozzá.

Megyek, picik kidőltek fél órája, Emese még filmet néz, én meg vasalok. Már megint. Fúúúúújjjj! :(

Jó éjszakát!

Tali miatt irigy-irigy.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Emesedora!

Igen lehet, csak a postaköltség bánja.

Igen leginkább a készlet erejéig, de nem vagy lemaradva.

Holnap megkérdezem a tesóm, hogy mi a pontos készlet és hogy hol lehet megnézni a neten.

Jó éjt!
Vendég

Sziasztok!

A Gát-ra lehet, hogy tudunk mi is menni! Attól függ, mikorra tervezitek!! ??

Kép
Kép
dia123

Halihó!

Sniky! Barnuskának jobbulást, remélem abbamarad ez a lázongás, és semmi komoly!

Én javulgatok, még köhécselek, de nem vészes, köszönöm a jókívánságokat.

RÉkának is megvolt az első kinti pancsij a a medencéjében. Nagyon élvezte. Én azt rontottam el, hogy elfelejtettem bekenni mielőtt vizes lett, utána meg már gondolhatjátok mennyire sikerült. SZóval a napernyőt hol kinyitottam , hol lecsuktam (mert fújdogált a szél, és árnyékban úgy tűnt fázik, de azért attól is tartotta, hogy leég. :cry: ) Fél óra pancsi után mikor már állandóan kimászott a medencéből és a teraszon riszálta a kis meztelen popsiját, beszüntettem a locsipocsit.... Tanulság: legközelebb a fűre rakom a medencét, és akkor a tersz is használható marad, és bekenem előtte Répát naptejjel...

Holnap du. elviszem sztem dokinéninek megmutatni, mert piros pötyik vannak a hátán, és ez most nem oylan ekcémásnak tűnik. PErsze lehet, hogy a melegtől van csak, de biztos ami biztos. Melleselg megnézetem a torkát is, nem kapta-e el tőlem ezt a nyavalyát. Néha köhécsel, de nem tudom eldönteni, hogy ez tényleg igazi köhögés, vagy csak engem utánoz (mert szokott)...

Dia! Virágot ráállítottad arra a pedipedes méretskálára? Már csak azért, mert ha RÉkát ráállítom, akkor a lába túllóg az "S"-es méret határán. Félek, hogy ha azt rendelem kicsi lesz.

Sniky! Ha van időd, mondj valamit Barnus lábmérete és a pedipedes cilópellő összefüggésében! Persze megértem, ha nincs időd bekukkantani..

Napközbeni alvás: nem tudom, nálatok van-e változás, de mióta jó meleg van, RÉka irtó nehezen alszik el mindkét napközbeni alvásánál. Nem tudom, hogy ez ténylegesen a meleg miatt van-e, vagy érdemes lenne áttérni a napi egy alvásra, ebéd után? Nem lenne ez még korai? Akiknél nagyobb gyerkőc is van: mikor tértetek át a napi egy alvásra?

panna1

Szilvi! Együttérzek vasalás miatt. Én tegnap este kezdtem neki a ruhahegynek, "csak" 2 órát vasaltam...
Ha egyszer beköltözünk új házikóba és pénzünk is lesz rá, tuti veszünk szárítógépet.
Én azon vagyok kiakadva, hogy a mosnivalónak soha nem érek a végére, mindig tele a szennyesláda. BÁr most érezhető, hogy jó idő van, és hétvégén se mentünk sehova, akkor is tudtam csinálni, mert már csak egy kupac van, amit hépbe kell raknom, és akkor holnapra minden tiszta! :lol:

Mensi: Nekem még elég össze-vissza a ciklus, igaz még szoptatok. Most kb 2 hónapja nem mensizek, de előtte meg két hónapig havi 2,5 fél hetet mensiztem. BIztos akkor előre letudtam a mostanit. Ja, és terhes nem vagyok tuti, mert biztos ami biztos, teszteltem :lol: :oops: Biztos ez a cerazette tabi a ludas.

panna1

sógornőméknél még mindig nincs baba, de már bentfogták, mert vizelet miatt megfigyelik. Legkésőbb szerda reggel bújik/veszik ki a kis trónörökösüket. Köszi a drukkokat.

panna1

lányok,
sziszka kb.10:00 és 13:30 között ér csak rá!!!!

(azért én vagyok a szócsöve, mert szarakodik a netjük és megkért, hogy szervezkedjek ezügyben)
Vendég

Jó reggelt!

ma viszem Zsigit drnénihez!

ha sikerül időben végezni akkor mi is megyünk :lol:

Csandi elküldöd priviben a számodat?
Vendég

sziasztok!
mivel brutál szél van így mi nem mennénk ki a gátra ahol a nyílt téen mégnagyobb,mégerősebb :cry: kár mert jó régen voltunk és jó lett volna.
de a momparkban jólérezhetnénk magunkat gyönyörű gyepszőnyegen töltött délelöttel (aránylag szélvédett) hmm????

boni, szintén a 105 vonalán!!

még valaki esetleg??
Vendég

sziasztok!

Szilvi. na ja. ismerős...

Panna, jobbulást neked továbbra is!

sógornődéknek is még mindig drukk! :)

na már megint nem sokan jeleztek vissza a talira... Andi, Sziszkának akkor végülis mindegy, hogy hova jönnek? csak azért, mert itt nálunk pl. fúj a szél elég erősen, és ilyenkor a gáton is nagyon durva a helyzet.

meg mondjuk jó lenne tudni, hogy lesz-e biztosan valami, mert úgy nem indulnék el, a közel 1,5-2 órás busz útra...

ha valaki még benéz reggel, aki mondja a tutit, akkor azt megköszönném! ;)

most megyek öltöztetni!

sophie27

Csandi hányra menjünk? mert Zsiginek elmúltak a foltjai így feleslegesen viszem dr.nénihez! :roll:

Momban van DM? ahol tudok valami elemózsiát venni CSigusznak?
Vendég

boni,
van dm és c und a is és
van jó kis főzelékfaló is ami nem drága ebédelni...

mi biztosan talizunk sziszkával és veroccsal.
sziszkának mindegy hol csak szeretné látni legalább néhányunkat...
azt írta nekem, hogy kb. 10 körül érnek föl pestre.mindjárt föl is hívom, hogy hol járnak

zsófi gyere bátran , biztosan nem maradsz hoppon :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.06.16 07:56-kor.
Vendég

Sziasztok!

Mi még hezitálunk, mert egyfelől most keltünk, másfelől a MOM kicsit messze van, apa tegnap rossz mosószert vett, így ma kell iktatnunk a medence miatt a tecccsót és a mosószer miatt az ósant is..... :?
És ma este apa ügyel, így korábban szabadul és lehet, hogy be kell menni érte.....húzós, na.
pusz Sziszéknek, de sztem esélyesebb a nem. :cry:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

csandi mentek DMbe? azt irtad? vagy hogy sziszkával találkoztok??

alkkor vera is jön? mert neki megvan a száma..
Vendég

boni, átszerkeszetettem, bocsi siettem :roll:
Vendég

Sziasztok!

Beleki: köszi, várom a címet! :)

Panna: nem lehet, hogy valami kajától pattogott ki? Nem evett esetleg újat vagy gyanúsat?

Talihoz sok sikert, innen látatlanban is tök nagy szél van, eső is várható, esetleg fedett helyre menjetek.

Nekünk is holnap tali a helyiekkel. De holnapra jó időt mondanak.

Sziasztok, szép napot!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

csandi :lol:

10re mentek? ird majd meg, mert akkor úgy indulunk
Vendég

tényleg erős szelet irnak meg esőt.. van zárt hely is ahova tudunk menni,
Vendég

Sziasztok!

Hát akkor sajna mi nem tudunk menni a talira, mert nekünk a Gát is min egy óra út, a Momról már nem is beszélve! Na majd akkor legközelebb!

Panna,
Virág is nehezen alszik el nappal, délelőtt még alszik egy nagyobbacskát, aztán délután már csak ritkán alszik de estefelé már nagyon nyűgi emiatt!
Virágnak is vannak pöttyei, igaz nem sok, a hátán, szerintem a melegtől! De biztos ami biztos, nézzesd meg ha zavar.
Amit küldtek a cipővel méret skálát, na azzal lemértem Virág lábát és még simán az S-es méret alatt van a lába. A net-ese nem tudtam kinyomtatni de mondom, ezen amit küldtek, ez S-est mér és neki is 11,5cm a lába mint Rékáé. Viszont az Amerikai honlapjukat is megnéztem, és ott írja, hogy egy kicsit nagyobb kialakításúak a cipők (ahogyan Mecsi is írta), bőven van ráhagyás így azt nem kell nekünk beleszámítani a választásnál. Tehát ha azt írja, hogy 12 hónapos korig jó kb egy bizonyos méret, akkor az inkább 12 hónapos korTÓL lesz jó. Nálunk ez így is van. Íme néhány kép róla, hátha ez is segít!
Kép
Kép

Kép
Kép
dia123

sziasztok!

na. akkor mi megyünk! apa van olyan drága és hazaugrik értünk... :) kircsi! végre Málnust is látom élőben! még sosem sikerült eddig! :(

Boni a MOM-ba simán be is tudunk menni, szóval nem ázunk meg, ha éppen jön egy zuhé...

jó, hogy taliznak fiaink megint!

gyerekemet nem tudom elaltatni. lehet, hogy zizzencs lesz! :( de remélem, hogy nem!

gyorsban összekapom magam!

Andi, hol taliztok Verával és Sziszkával? csak mert nem akarnék egyedül lenni, és mi kb. 30-35 perc alatt ott vagyunk a MOM-nál autóval, ha apa hazaért és indulunk!

BelekiKata. csak pénteken lehet vásárolni tesódéknál? :( Aprooval szövetkeznénk, de ez a péntek nem jó nekik. aztán meg már utaznak nyaralni, szóval a köv. hét sem jó, és így csak júli végén szabadulna, mi meg akkor megyünk nyaralni, szóval esélytelen, hogy odaérjünk! :(

köszi előre is a választ!

Dia, sajnálom, hogy nem talizunk! titeket sem láttunk még előben! :(

jó nagy még Virágnak ez a cipellő, de mindegy is, mert mire oda jut, hogy biztosan jár, addigra jó lesz rá! :)

sophie27

hány órakor?????
Vendég

Boni. nem tudom, de értünk már jön apa, szóval indulhattok ti is lassacskán! :) mi szerintem 10 - 1/2 11 között ott vagyunk tutter!

sophie27

ja, és a mobil számom, ha esetleg valakinek kellenék! 30/441-7668

most már leléptem, mert össze kell szedni magunkat!

sophie27

OKÉ
KÖSZI INDULTUNK
Vendég

nagyon jó talit, mi is nyakunkba vesszük a felsorolt intézményeket...

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

igen boni induljatok mert mire mindenki ideér...sziszkáék idejönnek hozzánk és kimegyünk ha már közeledtek.
Vendég

Sziasztok!

Dr.Batz ügyben. Csak pénteken lehet menni!

De, a tesóm azt javasolta, hogy nézzétek meg, próbáljátok fel valahol ( cora, gyógyszertár, kaiser üzletek--> a www.papucs.hu alatt ott vbannak a forgalmazók, elvileg mindenkinél van gyerek is) és írjátok fel a kódot és méretet és meg tudjuk oldani a postázást.

Szép napot! Itt baromira fúj a szél!

Kristóf a melegben nem hajlandó aludni, forgolódik és nyöszörög, így egy ideje az ágyában alszik napközben ott 21-23 fok szokott lenni.

Meg képzeljétek elkezdett "beszélni" tegnap óta valamit foyamatosan próbál mondani. Az anya benne van meg valami gyere, vagy hasonló. :) Nagyon cuki a hangja. :)
Vendég

Sziasztok!

Beleki: megnéztem a címet, de én csak két szandált láttam gyerek részen. Rosszul nézem??

Dia: tényleg jó nagy még a cipő Virágra. Nem baj, majd belenő! És mikor mentek a lábával dokihoz?

Nálunk a legújabb, hogy észrevettem, időnként hunyorog Bence. Nem mindennap és nem sokáig, de igen. Néha kajánál veszem észre, tegnap meg mást csináltunk éppen. Találkoztam pont az előbb a védőnővel, azt mondta, lehet, hogy fáradt akkor a szeme, vagy csak játszik, de az is lehet, hogy meg kéne nézetni. Egyszer megnézték 2,5-3 hósan neki és akkor mindent rendben találtak. Én szemüveges vagyok, meg a családban van több is, bár apájuk nem az és a két lányom sem. Szerintetek?

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Belekinek, még: itt van a tescoban batz cipő, lehet, hogy valamelyik nap elmegyünk körülnézni, próbálgatni és akkor majd jelentkezem Nálad.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Emesedora! Oké.
A honlapon valóban csak az a kettővan és a színei, de a boltokban elvileg mind megvan.
Vendég

sziasztok!

hááát. köszi Kata az infót, de sajnos én randomra felhívtam a honlapon található üzletek közül kb. 4-et. egyikben sem volt gyerek, vagy az egyikben csak 1 db utcsó 20-as :( azért ma elmegyünk megnézni útban hazafelé egy üzletet, hátha szerencsével járunk! ;)

amúgy ha rendel az ember, szerinted hány cipőt tudnak egy postaköltségen elküldeni? gondolom nem egyet... vagy?

és köszi tesódnak is, hogy segíteni próbál nekünk!

a MOM-os tali jó volt. örülök lányok (Boni, Columbine Ági, Vera, Sziszka, Cs-andi), hogy taliztunk ma ismét élőben is! ;)

gyerek persze hazafelé felébredt, most ebédelt, megpróbálom elringatni újfent! :) hátha!

most szaladok is. képeket este szerintem hozom!

sophie27

Zsófi! Ezek mind hagyományos cipősdobozban vannak és szerintem csomagára van súlyra.
Vendég

Ezt nézzétek meg!!!!! Nem csoda, hogy árat nem írtak.

http://sugarshop.hu/kinalatunk/tortak.html
Vendég

Nahát..... mi jó lemaradtunk ma, mint a borravaló:(((( mire olvasom a talit, már vége is:(((

jelentem nálunk is egy napos volt az orrfolyás és a láz is:) szerencsére, tegnap még elég nyűgi volt napközben, de mára kutya baja, azt leszámítva, hogy most, du. 2-ig nem aludt semmit reggel óta.

Panna, jobbulást neked! Én M-es méretet vettem Barnusnak és teljesen jó a lábára, bár a mienk Liliputi és nem Pediped, lehet ott más a méretezés??!! Barnus lába 11,5 cm.
Így a kép alapján nagyobbnak tűnik Virág lábához képest, szóval abból a fajtából lehet tényleg elég az S-es nektek, de ha túllóg a lába a skálán, akkor inkább M-eset kérj, az nem baj, ha picit nagyobb, de az igen, ha nyomná a lábát...

sniky

Kata, nem semmi ez az oldal, itt törölgetem a nyálam;))

sniky

Niki, a többiek lehet, hogy még bandáznak, de mi eljöttünk, mert Beni bealudt, és etetni már itt akartam anyuéknál! ;)

sajnálom, hogy nem szóltam, pedig eszembe voltál, csak ez a betegség féle is itt volt :( azt hittem még mindig gond van, de örülök, hogy nincs!

sophie27

mi is itthon, Zsófiékkal léptünk, mert Csigabiga most alussza délutáni álmát

jó hogy eljutottunk, még ha kevéske időre is :lol:

:lol:

Sniky sajnálom, hogy lemaradtál

KAta ezek a torták..

ja közben kitalátam, a túrótortát úgy fogom a túrótölteléket besűrűsíteni, hogy 1 lapot összetörök és a túróhoz keverem mint a puncsszeletnél :roll: :lol: csak a külsejéhez lévő túróhoz nem keverem...
Vendég

Családi gyerekfelügyelet
Tiltakoznak a bölcsődék
2009. 06. 16.

Tiltakoznak a bölcsődei érdekvédelmi szervezetek a családi gyerekfelügyelet bevezetése ellen. A kormány állami támogatást adna az olyan anyáknak, akik vállalják, hogy három közelben lakó kisgyermekről gondoskodnak. A Magyar Bölcsődék Egyesülete szerint ezzel veszélybe kerülne a minőségi ellátás, a bölcsődékben ugyanis csak szakképzett gondozókat alkalmazhatnak, és szigorú higiénés előírásoknak kell megfelelniük.

A bölcsődékben jelenleg csak minden tizedik gyereknek van hely. A kormány a helyhiány miatt új ellátási formát hozna létre, a családi gyermekfelügyeletet. Így egy anya akár a saját házában is vállalhatna még három gyermeket, és állami normatívát kapna utánuk- számolt be az RTL Híradója. A bölcsődék egyesülete szerint azonban ez nem jó ötlet. Első olvasatra úgy tűnik, a javaslat nem tudja teljesíteni azokat a minőségi, gyermeknevelési- illetve gondozási igényeket, amit ez a korosztály igényel - mondta Acsainé Végvári Katalin, a Magyar Bölcsődék Egyesületének elnöke.

A bölcsődékben csak szakképzett gondozókat alkalmazhatnak, és nagyon szigorú működési feltételeknek kell megfelelniük. A kormányszóvivő szerint azonban azt ezután is alaposan megnéznék, ki foglalkozik a gyerekekkel. Nem kell olyan sok szakhatósági engedély, az ÁNTSZ-től, a tűzoltóságtól, illetve a gyámhatóságtól kell kérelmezni – olvasható a Független Hírügynökség oldalán. Aki azonban ellátja ezt a felügyeletet, annak sok szűrőn át kell esnie, tehát lesz a rendszerben garancia - mondta Szollár Domokos, kormányszóvivő.

A családi gyerekfelügyeletért a szülőknek is fizetniük kell majd. A kormány tervei szerint azonban olcsóbb lesz, mint az átlagosan havi 50 ezer forintba kerülő családi napközik. Úgy számolnak, 10-12 ezer forintot kell majd fizetni érte havonta.
Vendég

Zsófi, semmi baj, majd legközelebb bepótoljuk;)

Huggies pelusra van már vevőd? mert mi 4-est használunk, ha gondolod szívesen átveszem Tőled?!

sniky

Beleki!

Te szívtelen! Hát hogy tehetted ezt velem? :) Baromi jó oldal. Lavorral az asztal alatt néztem végig. Mire végeztem a képekkel, megtelt a lavor is nyállal, annyira édes rémes (már a láttán is megszúvasodott a fogam) ez az egész! Most meg mehetek a konyhába barkácsolni! :)

Köszi még egyszer! :)

Zsóf!

Jó volt a tali?

Mentem dolgomra.

Barbi
Vendég

Sejtettem, hogy ez lesz a vége, de volt is egy kis cél benne!!! Elvégre jönnek az első szülinapok!!!!

:P :twisted: :P :twisted: :P :twisted: :P :twisted: :P :twisted:
Vendég

Valamikor a millenárisban tali?
Vendég

aki még nem vette meg a gyerekülést:
http://www.babyoutlet.hu/ProductBrowser ... =8&empty=1
tele van concordokkal a soroksári outlet
Vendég

Sziasztok!
Én ismerem ezt a cukrászdát a sütik olyan finomak mint amilyen jól néznek ki :lol: :lol: Szerencsére most fognak nyitni egy belvárosi üzletet is.
Zsófi várjuk a képeket (amikor lesz rá időd)
Vera
l.veronika

Sziasztok!

Zsófi, sikerrel jártatok cipő téren? Mert a közelben lévő corába előbb eljutunk (MO) és akkor egy postával meg is rendelhetjük. hm?
Képzeld/képzeljétek, Levit egy percre beletettem a bébikompba, amíg lemostam magamról a homokot, mire kinyitottam a zuhifülke ajtót, már ott állt. Pedig legmagasabbra volt állítva és ha fejre esett volna belőle, azt csak meghallom. Szóval mi el is raktuk, mert ha így seperc alatt kimászik belőle, akkor már nem hagyhatom ott benne. :roll:

Talin csak Te kattogtattál?

Beleki, ez a tortás oldal. Mennyiért vesztegethetnek egy ilyen tortát?....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

sziasztok!

jöttem, ahogy tudtam. nem is csináltam valami sok fotót! :( összesen 4et! de Sziszka biztosan csinált még rajtam kívül, profibbakat is! remélem, hogy ő is dob majd belőlük ízelítőt! :)

íme az én fotóim:

Kép

Kép

Kép

Kép

Barbi. jó volt nagyon a tali. csak sajnos a többi gyerekkel ellentétben az enyém, még mindig mérgezett egér üzemmódban, ami nem baj, csak így nem sokat tudtam a lányokkal lenni, mert a kis kópém után loholtam végig! :( sajnos jobban leköti őt a sárdagonya, meg a kavicsok, mint a sok érdekes játék, ami ott van a pokrócok közepén... na mindegy. de örülök, hogy bejutottunk apa jóvoltából! :)

Niki, igen. Vera megvette ma. köszi azért a felajánlást! ;)

Kata, durva ez az édességes oldal! jó lenne árakat is tudni, de gondolom, hogy nincs képük már előre elrettenteni a népet! ha meg ott vagy a boltban, esetleg, akkor már úgysem tudsz ellenállni! :P

Aproo. sajnos nem jártunk szerencsével. a camponába mentünk végül a branc-ba. a honlapon fent van, hogy ott is árulnak, de igazából meg nem! :( szóval potyára mentünk picit. ráadásul olyan dugó volt hazafelé, hogy a 6-osról vissza is fordultunk és Csepel felé vettük az irányt, mert nem bírta volna ki a gyerek... ezt a kerülőt is a végén már torkaszakadta üvöltéssel, úgy, hogy már levegőt sem vett szinte. szóval mókás volt hazafelé... :(

amúgy most vettünk egy maus-t a camponában 20%-kal olcsóbban. így 4800-ra jött ki. egynek jó! ez persze nem zárja ki feltétlen a cora-s kiruccanásunkat! :)

ja, amúgy pénteken lehet, hogy Boni is csatlakozik a társaságunkhoz, ha minden jól alakul :) én még ugyan nem értekeztem az illetékessel, de igyekszem holnap pontot tenni az ügy végére! :) aztán referálok e-mail... amúgy sikerült a hadjárat a mocskos multik ellen? :P

Boni szuper ötlet ez a túrótortás... tojásra is érzékeny vagy? elvileg 1 éves kortól ehetik. nem? már csak a piskóta miatt kérdem!? :oops:

király a bölcsödés-otthoni gyermekfelügyeletes cikk... már előre várom a végét! :( :? :x :evil:

és akkor, ami nem maradhat el! boldog hófordulót Andaka Zsófikájának!

jó éjt mindenkinek!!!

sophie27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: