Na, megpróbálok 2 percnél többet ülni a gép előtt, de lehet, hogy hamar kidőlök
Szóval a fogacska nagyon dolgozik, a vége kint van, az ínye továbbra is tiszta véraláfutás, ilyet még nem is láttam, pedig már 2 gyerekem fogzott, sőt, már kétszer is

Persze tiszta nyüszi, de legalább nem sír víhasztalhatatlanul... szopi elején nyüsszent egyet, de aztán megszokja, gondolom, és eszik kb rendesen....
Biga.csiga: semmi szükség járássegítő kütyükre, többségük többet árt, mint használ!!!
Hehe, sátorozni nálunk is lehet

tényleg, ide is jöhet ám a csapat talira, csak egy egészen kicsit van messzebb, mint Haraszti... (meg egy lehelletnyivel rosszabb a tömegközlekedése, de utak vannak

)
Kriszti: jaj, de jó, hogy írtad, hogy Ágnes is hasra fordul pelenkázás közben

Azt hittem, bennem van a hiba, hogy a lányom gyakorlatilag kimászik a kezem alól (már csak földön merem pelenkázni, pelenkázón extranagyon résen kell lenni). De nekem a két naggyal is ugyanez volt a probléma... amint felálltak, futottam a kis c@ros sejhajuk után
(A 107 szerintem a rendőrség, bár bizti továbbítják az infót
)
Tényleg, Erika konyháját én sem dícsértem még meg, nagyon klassz

És még milyen rend van
Tali: Mágnes: nekünk mindegy, mi mindent megeszünk... de ha főznél, arra rámenne a napod, vagy az előző, aminek ugye nem sok értelme van lefárasztani a buli előtt, közben, szóval szerintem inkább rendeljünk, hm?
Enikő: egyetérek Katuskával, a wc-n, bilin olvasás inkább lassítja a szobatisztaság elérését, mint gyorsítja... mi Mesinél szívtunk ezzel rendesen

persze vannak olyanok, akik felnőtt korukban is szeretnek a wc-n ülve olvasni, sőt, kisebb könyvtárat rendeznek be a wc-be, de ennek nem most van itt az ideje.
Na, már tényleg teljesen elfelejtettem, mire akartam reagálni, bedőlök a puha frissen mosott és vasalt ágyikómba... Jó éjt!