Sosi: s nem mondtad, hogy aha, dehogynem, csak épp az ikrek közül az első már közel 5 éve megszületett
Hát Karcsika jól be lett ijesztve, hogy maradni kell odabent, mert Erdély, mert Debrecen. Most már azt hiszem más irányból kéne vele dumcsizni, hogy megértse, az eddigi tilalmak felszabadítva, szabad a pálya kifele.
Sünike! Hajrá, kívánom, hogy hamarosan a karjaidban lehessen Zéti.
Mellgyuszi: most a jobb cickóm jobb külső-alsó fele van odáig meg vissza. Gyönyörű piros, mint kisfiam arcocskája. Bal is még fájdogál, a Benta szavaival élve pengeélen áll a dolog ott is.
Tegnap nem volt erőm leírni, megteszem most. Délután felpakoltuk Anyukám s a három csajszit, szedtem a kisfiam, jött apa, s elvittük a többieket haza falura. Már a kocsiban felfigyeltem egy adott pillanatban, hogy a pólómon hatalmas nedves folt tátong. Nosza, előkaptam a táskát, hogy veszem a mellszívót, invertor van a járgányban, s indulhat a melódia. Csak épp volt egy icipici szépséghiba. Induláskor, mikor a mellszívó kábelkéjét vettem ki a konnektorból, az adapter végéről a 220-as dugó itt maradt a házban, szal mellszívó használhatatlan. Képzelhetitek, mire hazaértünk, már teljesen kész voltam, ismét láz közeli állapot, remegtem, alig bírtam a kocsiból is kiszállni.
Mindeközben kisfiam aranyosan mosolygott mindenkire, miután hazajöttünk is áldott jó fiúka volt, éccakánk nem ordibátorkodással telt (mint az előző kettő), kajált, büfi, s alvás tovább. Bár asszem ebben bejátszott az is, hogy hasra volt fektetve. Tiszta anyja, imád hason feküdni.
Miután lefekvés előtt ugye a bal cickóból 385-öt, a jobból 235-öt kifejtem, hajnalban arra költött a drágám kajakor, hogy úszik alattam a lepedő, tocsog a felső rajtam. De legalább kialudtam magam. S most már csönd van a házban, legény most is a hasán durmol.
Anyám unszolására vettem a fiatalúrnak egy cumit, hát addig cummogott rajta, míg rá nem jött, hogy az mekkora hatalmas átverés. Azóta ha a cumit megérzi, már szorítja össze a kicsi száját. Gréta is 3,5 hósan fogadta el, meglátjuk öcseknél is hogy lesz.
Tegnap megtaláltam a mérleget (bár nem is kerestem, véletlenül bukkantam rá), asszem ma egy kaját lemérek, hogy halvány fogalmam legyen mennyiket is szípózik kis haspók hapsikám.
Niki: mellgyuszival a meccset ugye megnyerjük? Nálad hogy áll a mérkőzés?
Pocis kismamik: sajnállak a sok várakozás miatt, de egyszer ennek is vége lesz. Addig tartsatok ki, látjátok az utána következő időszak sem épp kánaán.