Tegnap elfelejtettem Edina kérdésére válaszolni: sárgarépát nyugodtan adhatsz neki már, szinte az elsők között azt lehet illetve kell kipróbálni. Én mindig úgy szoktam a főziket csinálni, hogy teszek bele egy kis krumplit is, a kettőt együtt főzöm meg, (kevés vízben), leszűröm, bele a turmixba, kevés főzővíz, icipic liga vaj (ezt lehet, mert tejérzékenyek is ehetik), ici-pici só és turmix. A krumkplit azért szoktam, hogy sűrítse, laktatóbb legyen. Persze üresen is adhatod a répát. Most már másképp csinálom Bencének, de az elején még így kell. Vajat kihagyhatod, ha akarod, de attól finomabb és krémesebb. Egy hónap múlva meg főtt csirke vagy pulykamellett először nem sokat, pár kockával) is turmixolhatsz bele. Max. másnap adj még belőle, addig hűtőben nyugodtan tárolhatod.
Gabi: szegény Gergő!! Azért ha hosszabb ideig fent áll ez az egész nap tartó sírás, én megmutatnám a dokinak. Hátha nem csak a foga... Elvileg hasfájás sem nagyon lehet már, mert azt mondják, általában 3-4 hóra kinövik a babák.
Dani kakin viszont jót mosolyogtam. Szerintem nekünk (Dórinak) is messze van még a szobatisztaság, de valami azért mocorog benne azáltal, hogy szól már, ha van utána kaka, odajön és mutogatja a fenekét és mikor kérdezem van e kaka, bólogat. Aztán pl. hisztizik, ha pelust adok rá egy kis pelus nélküli időszak után, meg tegnap is tök ari volt a strandon. Levettük a fürdőpelust, fürdőruhát fürdés után és a kis drágám meztelenül bevonult a kis szélsátrunk leghátsó zugába, elbújt és pisilt egyet. Azért szerintem már ez is jelent valamit. Utána szégyellte, hogy bepisilt. Édesem...
Na megyek, most nyugisak a gyerkőcök, úgyhogy felporszívózok, felmosok.
Ja, este hányt egy jókorát Bencém. Vagy a nap, vagy a strand víz, azért néha sajnos kortyolt belőle, vagy a kettő együtt. Meg az az igazság, hogy nagyon sokat evett este, meg adtunk neki egy kis meki krumplit, darabban. Szóval sok mindentől lehet. Este tízkor volt ez. Lezuhanyoztam és utána már jobban volt és el is aludt. Szegényem. Úgy sírt a hányáskor... Legközelebb, ha megyünk a strandra, vele nem maradunk ennyit a vízben. Jó meleg volt a víz, ezért nem kivánkozott ki belőle, de ezek szerint vele nem szabad egyszerre tíz percnél többet bent lenni, inkább az árnyékban utána játszani.
Sziasztok
Szilvia
TALI???

Fáradtan hazafele