A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Ja,csak alk.mentes? :lol: Csorgott a nyálad,mi? :D :lol: :wink:

Eszter

Kép
eszterem

katuska:
szomszéd kisfiú 2 éves múlt márciusban, és a szopin kívül csak a krémtúrót fogadja el! :shock:

Kép
Kép
Kép
mágnes

2 éves korig szoptatás?Jövőre már az lesz,hogy az óvoda kezdetéig szoptassunk.Jó mondjuk apósom is mesélte,hogy 3évesen vitte a stokit az anyja elé,felállt rá és szopott...De csak nasi volt neki,vagy szomjoltó...

Eszter

Kép
eszterem

2 éves korig csak szoptatni? És akinek vissza kell mennie dolgozni? Kicsit túlzásnak tűnik...

Szilvi
Kép
xania9

Erika: gyönyörű a konyha!!!!!!

2 évig???? Szeretem ezeket a cikkeket! És akinek nincs teje, vagy alig, mint vagyunk itt néhányan így, az érezze még rosszabbul magát?????
magdolnasz

Mági! Nekem azt mondta a dokinéni, hogy ha megkapta a 4 hós oltást is és nekem Ádi kapott ugye 2 rotát is, akkor nagy baja nem lehet. Arra figyelj, hogy a szájába ne menjen víz, az okozza általában a betegségeket, ha nyelnek. Nem ilyen korban veszélyes szerintem a medence, hanem amikor már kis hülyék és iszák a vizet... :roll:

Ja és attól is függ, hogy hova vinnéd. Nekem az volt a tapasztalatom Pötyivel, hogy az olcsóbb, (húúú hogy is fogalmazzam demokratikusan :roll: ) "alja" népnek is elérhető strandokon több a fertőzés, meg a baci, gomba. Pl. tavaly Pötyi a Pascálon (az itt van zuglóban, de elég olcsó) szedte össze a rotát. Viszont ez sem totál igaz, mert idén télen a Kolping, ami egy marha drága hely, 2 hónapig szedte áldozatait a rota és semmit nem tudtak vele kezdeni, hiába fertőtlenítettek mindent... :shock:
A Balcsi viszont abszolút biztonságos. Amúgy nekem nőgyógyász ismerősöm mondta anno, mikor pocakos voltam, hogy bárhova, csak a gyerekmedencébe ne üljek bele, mert az hordozza a legbikább bacikat. :roll:

Hova mentek nyaralni???

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Magdi: én csak röhögtem egyet a riporton. Abból indultak ki, hogy bejárta a sajtót egy fotó, amin egy 8 éves angol gyerek szopott. Aztán jöttek a vélemények. (köztük a WHO-é, amit az előbb írtam)

krisz78

Barti:
Gyopárosfürdőre megyünk élmény és wellnessfürdőbe... :) Alig várom már.. Nagyon puccis,tiszta hely, ráadásul egész hétre meg vagyunk hívva mindenre, nem kerül semminkbe... :oops:

Kép
Kép
Kép
mágnes

2 éves korig CSAK szopi????? :?: :?: :?: :?: félrefordítás :!: :!: :!: :!: :!: tuti

Csöre
csöre74

Csöre: szóban mondták. Én is csak néztem. Szerintem se stimmel.
Mágnes: Gyopáros, az jó hely. Mi is voltunk már 2 évvel ezelőtt.
Kriszti: megjött a termékminta. Még egyszer kösz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára krisz78 2009.06.15 13:41-kor.

krisz78

Benci: szerintem is genetikus az allergia vagy ez az ekcéma vagy mi a fene ez....
Én is allergiás vagyok egy csomó mindenre gyerekkorom óta (allergiás asztmám volt, az asztmát úgy ahogy kinőttem a korral bár a terhességek alatt mindig visszajött), férjem is allergiás....a fiaink mitől ne lennének azok!? :evil: :evil: :evil: . SZegények, nem balatoni nyaralót örököltek hanem ezt......hát ilyen az élet.

Katuska: adsz már Petrának tejpépet? Csak mert írtad hogy rizses van a kezedben. ESzi? Mikor adod neki?
Én most megyek a patikába próbálok venni tejmentes tejpépet....bár ez így elég nagy képzavar :lol: :lol: :lol: :lol: .

KépKép
peni

Katuska!
Köszi, majd tegyél róla képet, még van 2 hetünk dönteni, ez, amit néztünk, kevesebbe kerül, de nem tud annyit, mint a Tietek...

Magdolnasz!
Köszi a fogorvos tippet, sztk-ra nem is gondoltam...Mivel mi az óváros szélén lakunk, persze, hogy csak a legpuccosabb rendelők vannak közel...
Sétával kapcsoltaban majd beszéljünk priviben...
Irigyellek az átalvós éjszakák miatt, Borókánal eddig 1x volt, hogy 5kor kelt előszőr, néhányszor 3-4 között, utána pedig még1x, de a jellemző az 1-2 között, aztán 3 óránként...én még 6 órát nem aludtam egyhuzamban az elmúlt félévben, de 5-öt se nagyon...olyan 4-5 órát soktam 2-3 részletben...nappal meg semmit, mert itt a nagy fiam...

Erika!
Szép a konyhád, mi is tervezzük a nyáron a felújítását, de párom már kezdi mondogatni, hogy motor kéne-most vizsgázott :evil: , nem volt miért idegeskednem eddig-, ez volt tavaly és tavalyelőtt is, mindig volt valami fontosabb... :(

benci

Krisz és mindenki, aki a forgás miatt aggódik! Nyugíííííííííííííí! Nem egyformák a babók, de előbb-utóbb mindenik pörögni fog!
Arra figyeljetek, hogy legyen elég tere a mozgáshoz, szerintem ez a lepedős forgatás is felesleges, amikor elég érettek lesznek hozzá forogni fognak.

Bartika! Nagyon jók a képek! Látszik Ádi hogy élvezi a vizet! :lol: Na meg persze Pötyi is!

Csöre! Kivasaltál már? 2 kosárnyit én is tudok adni! :lol:
Milán is csinálja a négykézlábazás, csak ő hinta után a lábára űl, majd kinyúlik, így hátrafelé halad. Múlt héten leesett szegénykém az ágyról, (apja ott hagyta és én már csak a huppanást hallottam). :oops:

Zitocs! Próbáld ki, hogy a gyümölcs után ne adj neki rögtön tejet, ha nem kevered semmivel, csak natúr gyümölcs az max fél óra alatt tovább jut a gyomorból és utána adhatsz neki cicit.

Katuska! Ez a második vár mennyibe kerül?

Shali! Nekem is Baby Bjorn van! Én is nagyon szeretem. Mennyiért vettétek?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Vagyok, de Milán megborult, eddig 1 órát aludt, most is kéne neki, de nyüglődik :? Próbáltam mindent: ringattam kézben, simiztem a kiságyban, szopizott a nagyágyon (na itt egy picit elaludt, de ahogy elmentem és ebédletem, felébredt). Most itt figyel az ölemben, mert a kiságyban nyüglődött, aztán ordított :(

Krisz: ok-ok, megértelek ;)
Mi sem forgunk még tanítanivalóan, csak hasra és az egyik kéz maga alá szorul. Én nem parázom ezen, ő az egyik legifjabb (Te Ádámod sem rangidős ;)), meg különben is ő a dumára gyúr :lol:

szopis téma: hülyék ezek, itt a babaneten, meg az egy cikkben az volt, hogy svédek (vagy kik) megállípatották, hogy 4 hóig jó csak a szopi. Mondjuk azt a szülőt is megnézetném, aki 8 éves gyereket szoptat, az nekem már a beteg kategória... :roll:

csöre: Saci nagyon ügyes! ;) Fogacskát sajnálom :( Gyógypuszikat küldünk neki Milánnal!

Barti: tök jó fürcsis képek :D Problémádra nincs ötletem Milán már vegyesen eszik, de így sem alussza át az éjszakát. Este pedig csak tápit kap. Kétszer volt, hogy aludt 9-fél 5, és 5-ig, de azóta se. Ma pl.: kettőkor kelt :(

biga.csiga

Csöre: próbálom persze fejni a vacakoló cicit- nem üres, még, de olyan lusta nagy csöppek jönnek belőle, nagyon-nagyon lassan, nem pedig spriccel, mint a másikból. Szerintem lusta ezt szopizni, így egyre kevesebb van benne. Most azt találtam ki, hogy mindig két ciciből szopizunk, de mindig a rosszal kezdjük- hadd küzdjön!

Hányós probléma: beszélni fogok a dokinénivel- nagyon úgy érzem, hogy ez nem normális, vagy nagyon falánk a gyerek. Amúgy 15g-nél nem adok neki többet, pedig a védőnő szerint 50g-ot is lehetne adni neki

Zitocs (Maszatmanó anyu)

Kép

Kép
maszatmanó76

Mági! Hová mentek nyaralni? Én szabadtéri vízben simán bevinném! Leventét is vittük annak idején és nagyon élvezte!
Jaj már látom! Szerintem termál vízbe ne vidd be, tudod ahová áztatni ülnek be az emberek,onnan is sok mindent ki lehet tenyészteni.

Krisz! Azt a videót én is láttam! Én inkább viszataszítónak találtam, amikor a 8 éves kiscsaj az anyja ölébe ült szopizni! :shock: Mindennek megvan a maga ideje!

Alvás nálunk is össze-vissza van, de legalább 2-szer kel éjszaka Milán, hajnalba 5-6 között meg kel Levente, amivel nekem az éjszaka véget is ér. Így alszom napi 3-5 órát több megszakítással. Háááát nem vagyok kipihent! :x
Nappali alvása változó: a napi 1x fél órától a 2x1,5 óráig minden előfordul. De nem is csoda, szegénykém úgy meg van kavarodva, sokszor éppcsak elalszik és muszáj vennem fel, mert menni kell intézni a dolgokat! Na majd ha átköltöztünk kialakítjuk a napirendet!
Jövő héten meg már költözünk át az új házba, nem is tudom hogy oldjuk meg 2 gyerekkel, de már most rettegek tőle!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Mágnes! vigyetek magatokkaaaaal!!!! léci léci léci! jó leszek, nem hisztizek a fagyiért!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Komolyan csak szopik és krémtúró???? :shock: :shock: :shock: :shock: és még él a gyerek???? már nem úgy értem, hogy életben van-e hanem hogy mozog, erős ugri bugri kölök???

Peni! vagy délelőtt kapja vagy vacsorára. Mikor hogy jön ki. De leginkább vacsira adom neki. A vaníiliás milupát már benyakalta, most a rizses nestléssel barátkozik. Épp most evett meg egy adagot és el van ájulva:)
Nem csak HA-s de probiotikus meg emésztés könnyítős meg anyámkínjás is van már. Vagy van sinlac kifejezetten allergiásoknak.

Szerintetek vad ötlet ha felkötöm a hátamra és bicajozok vele? Tök jó lenne már tekerni egyet családilag. Meg szerintem Máté is élvezné ha itt az utcákban tekernénk egyet közösen. Ő a kisbicajjal, mi meg a naggyal utána.
katuska79

Medencébe én sem vinném...a gyerekmedence tele van pisivel....inkább a folyóvíz.
katuska79

Sziasztok csajok!!!

HÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁT,két éves korig csak szopi????
Igaza van Katuskának,hol lenne elég egy örökmozgó gyerkőcnek,meg szerintem,igenis fél éves kortól(kb.)ismerje meg a neki való ízeket a baba.

Kittikém elég nehezen "kezdi"a hozzátápit.
Eddig két-három kanál almánál nem evett többet,se sütötök,se tejpép,se tápszer........!
Csak a jobb ciciből hajlandó enni.
Balból fejni sem tudok,nem jön belöle,cumisüveget sem fogadja el. :cry:
Martin ilyen korban,már bevágott egy egész üveg főzit,és bármit adtam neki,szívesen ette.

Enikő,szegény Milán,nem sírt nagyon??
Magas az ágyatok???
Kittinek is sikerűlt már majdnem a szaltó,de elkaptam ídőben :lol:

Erika,nagyon szép a konyhátok!!!!!!
Öröm lesz ott főzöcskézni!!!

Biga.csiga,Kitti is így van egész nap ma,nyűgös,álmos,de nem tud aludni.
Már kitoltam a babakocsiba,hátha elalszik,de most ugat az összes kutya a környéken persze.

2 hósan átaludta 3 hétig az éjjeleket,azóta sem,néha megesik,hogy csak 4-5 között ébred,de általában 2-kor.
De utána vissza alszik.

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
regina74

Regina:Nagyon édes Kitti-baba,hogyan alszik :wink: :D Ébren is :!: :D

Eszter

Kép
eszterem

Na még jövök pár képpel,aztán abbahagyom :lol:

Apucin a legjobb aludni!! Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
regina74

Regina: Milán most megint a hintában van, "tízórai" gyümi után is ott aludt el nagy nehezen. A kiságyban 5 perc után sírni kezdett, a hintában egyelőre nagyon figyelget körbe-karikába és rágja az ujját.

Enikő: juj, de jó költöztök! Gondolj arra, hogy beköltöztök és utána évtizedekig nem kell újabb költözésen agyalni ;)

Zitocs: már akartam írni neked, hogy a Hipp-et és a Kecskeméti kajcsikat egy cég gyártja, de pl.: míg az előbbiekben nincs cukor az utóbbiakban van. (Már ami a 4 hóstól adható kajákat illeti, lehet a gyümi tartalom százaléka is a Hipp javára dől, de azt nem hasonlítottam össze, elég volt látnom, hogy az egyikben cukor van. Az más kérdés, hogy mi a fenének tesznek bele plusz cukrot, amikor a gyümi is tartalmaz... :roll:)
Hasi uh-n voltatok annak idején? Amikor mi voltunk az utánunk lévő baba sokat bukott, ezért az Uh-s doki néni, mondta is az anyukának, hogy akkor megnézik jól.

biga.csiga

Eszter,nekem jobban tetszik mikor alszik :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
regina74

Nagyon szép Kitti baba :)

biga.csiga

Katuska:
A gyerkőc tisztára kis zsurmi, eőrs, egészségesnek tűnik, 14 kilós... Nem értem, hogy mitől.. Ennyire tápláló lenne még mindig az anyatej? Annyira nem eszik semmit, hogy még egy szál ropit sem hajlandó megenni... :roll:

Regina:
Hát ez a farmerrucis csajszi.. :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Enikő!
[quote]A írta:z én nagyobb fiam 2,5 éves, de még én sem adtam neki tehéntejet, csak tejtermékeket. Reggel-este a Milupa junior 2+ tápszerét kapja.
-Te vagy az én emberem :wink:
Hogy-hogy olyan korán ébred Levente?Este mikor fekszik?Nappal alszik még?Bár, most, hogy írod, Benedeknek is volt egy ilyen időszaka, 2 éves kora körül, amikor hajnalban kelt, de aztán "visszajavult"Most éjjel alszik 10től reggel 8ig, és még kettőt/hármat délután...
Akkor Neked sem lehet egy sétagalopp, ennyi alvással, kitartás, hogy legyen erőd levezényelni ezt a költözést!Félév múlva már nem fog eszedbe jutni a kertben üldögélve :lol: Vagy a kandalló előtt? :lol:
Amúgy Nálatok volt gond a féltékenységgel?Levente pelusos még?

Regina!
Látom Nálatok is hasonló a felállás, meg a korkülönbség :) Hogy viselte Martin a húgi érkezését?

benci

Bukás,Kitti is van,hogy napokig semmi,aztán van,hogy színte egész nap jön vissza a tejcsi,próbáltam megfigyelni,hogy mit eszek aznap,lehet,hogy összefügg,de semmire nem jöttem rá.
SZERINTETEK????

Kép
Kép
Kép
regina74

Benci,már a hugi érkezése elött(tavaly nyáron),megőrűlt a drágám,és azóta is tart... :cry:
Nagyon megváltozott,mondhatni "angyali"kisgyerek volt addig,Kittit imádja,nem féltékeny.
Nálatok,hogy van???? Féltékenység??

Kép
Kép
Kép
regina74

Biga.csiga: én is megnéztem a kecskeméti kajákat. Melyikben van cukor? Nekünk répás van itthon, abban tuti nincs. Sehol sem látom ráírva. Az Univer is kecskeméti. Azon az van 0% hozzáadott cukor. Te melyiken láttad? Mert olyat akkor nem veszek.

Regina: a tesós kép nagyon tetszik.

krisz78

Regina:
Szerintem nincs összefüggés a bukás és a te tpálálkozásod között.. Bence is extrákat bukott, kaptunk Nutrotont is, hogy kösse a tejet a pocakban, de Nutritonostul jött vissza minden, csak úgy toccsant parekettára, ruhára, zsebbe...
Aztán, ahogy elkezdtünk gyümizni, egyre csökkent a buáks mennyisége, mostmár alig bukik.. :lol: A védőnéni szerint, ha elkezdi majd a zöldségeket is, akkor még inkább javul a dolog.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Regina! Szegénykém sírt egy kicsit, de hamar abbahagyta! Szerencsére tolathatott, így nem fejjel érkezett.

Biga-csiga! Azért évtizedekig talán neeem, reméljük nem ez lesz a végleges, bár a környék nagyon bejön!

Regina Kittijét hol látjátok?

Benci! Általában 2 órát alszik délután, este meg 9 körül alszik el, azt hiszem ezt egy rolóval meg tudnánk oldani, mert télen legalább 7-ig aludt (igaz az még a kistestvér születése előtt volt), csak arra már nem lesz pénzünk, talán jövő nyárra!
Pelusos még sajnos, pedig tökéletesen érzi mikor kell kakilni, pislni, sokszor mondja is, de nem hajlandó WC-re ülni, ill ráül, ott ül 10 percet, és mikor levettem belekakil.
Féltékenység volt, van, de nem mondható brutálisnak, szeretgeti is sokszor a picit, de azért néha-néha odacsap, vagy mondja, hogy tegyem az ágyra Milánt és az ölembe ül!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Kaptam egy őszibarackos pakolást a vállamra :D

sahli

Kép

sahli

Kép

sahli

Krisz: gyümisben láttam, mi még csak gyümit eszünk. Pontosan melyikekben püréjében láttam már meg nem mondom, de mivel eddig csak almát és őszit eszünk, az ilyen gyümit tartlamazó kecskemétiben láttam. Például a Rosmannban beváltható Hipp-es kuponra kapott dobozban is volt egy Kecskeméti ananászital 4 hóstól, és abban is volt cukor, így azt én ittam meg :roll: Van néhány olyan Kecskeméti gyümis ital, amiben nincs cukor, de a többségében azokban is van.

Erről jut eszembe ebben a dobozban volt egy Hipp gyümidesszert, alma, őszi, sárgabarack, narancs (6%) és ananász (17,5%) van benne, és 4 hóstól adható. Szerintetek?

Na, megyek próbálunk uzsizni egy kis őszit, hamár nem alszunk...

biga.csiga

Sahli: milyen sokat változott Patrik! Nagyon édes.

Biga.csiga: mi is gyümit eszünk, de én már kevertem répával és krumplival is. A védőnő mondta, hogy ezeket lehet 4 hós kortól. Na meg a sütőtök! Az a nyerő!!!!

krisz78

Krisz: értem én, hogy a riportban mondták, csak arra gondoltam, hogy az ajánlást fordították és értelmezik félre... azért az nagyon túlzás két éves korig csak szoptatni. Az eddig is "ajánlott volt", hogy 2 éves korig szoptatni, de nem CSAK szoptatni... szóval nemtom....

Jaj, nagyon jó az az Apán alvós Kitti kép :D Meg a tesós is :D

És Patrik tele szájjal vigyorgósa :D Gyönyörűűűű :D

Sziszi: kérdezted a csípőnhordozást: kendővel próbáltam, MT-al még nem.... Kendővel sem valami penge még, de majd belejövök...

Megyek, vendégek jöttek :D

Csöre
csöre74

Enikő! ne hagyd Leventét oylan sokáig a bilin mert büntinek is érezheti a dolgot és kényelmetlenül érezheti magát. Legyen mindig szem előtt, akár a nappali közepén és néha kérdezd meg tőle tréfásan, hogy játszunk biliset? Ha belemegy akkor rácsüccs egy picit, halgassátok együtt csorog-e, ha nem akkor állítsd fel róla és mond neki tréfásan, hogy sebaj, most nem akart kibújni egy pisi sem. (vagy valami hasonló) ha sikerül akkor meg örülj, mint majom a farkának és csapjatok nagy feneket a wc-n lehúzásnak is, majd várjátok apát nagy nagy örömmel, hogy volt pisi! HA átköltöztök sokkal könnyebb lesz mert egész nap tud bugyiban vagy anélkül szaladgálni és előbb utóbb megunja, hogy állandóan vizes, öltözni kell és csorog végig a lábán és rájön sokkal kényelmesebb pelus nélkül lenni. VAgy menjetek együtt wc-re és vedd rá, hogy utánozzon téged :) AZ is lehet, hogy nem szeret szem előtt pisilni...Máté pl állandóan elzavar ha kakil a bilibe...
katuska79

Sahli:
Szép zsenge lesz a vállad a pakolástól.. :) arcodra nem kértél? :wink:

Katuska:
Nem bánom ,elviszünk magunkkal Gyoárpsra, de semmi hiszti, és a karúszót mindig felveszed az úszógumival! :wink:

Annámnak ma nem volt még balesete ,bilizünk ezerrel :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Krisz: nekünk a védőnő azt mondta, hogy a zöldségeket majd kb. 1 hónap múlva kezdjük. Lehet azért, mert Milán még szopizik is? Nem tudom :roll:

Megettünk ma egy egész üveg őszit :D A nagyját délelőtt, most meg ami megmaradt cirka egy ujjnyit. Most az ágyon dumál, és még mindig nem alszik :shock:

Viszont sikerült egy indiános harci díszt rápakolnom evés közben, mert éppen amikor a szájában landolt a kanál a pürével, félrerántotta a fejét, így a kanál tartalma az arcára került a halántékától az álláig egy hosszú csíkban :lol:
Ezt leszámítva egyre ügyibbek vagyunk, igaz mindig sikerül az előke alá csorgatnia egy kis gyümit, így a ruájának is annyi, de hát ez legyen a legnagyobb probléma :D

Enikő: különállló családi ház lesz a következő lépés? ;)
Férjem unokatesójának a fia szinte egyik pillanatról a másikra lett szobatiszta, pedig ő már vagy féléve mondta is, hogy mikor éppen mit csinál a pelusba, de nem volt hajlandó bilibe, vagy WC-be :roll: Jött a jó idő, és a kisgyatya, most meg már nem is kell a pelus. Amúgy most nemrég töltötte a hármat.

Sahli: Patrik micsoda csibész, nagyon helyes kiskrapek, az a nevetős kép, meg kell zabálni :D

biga.csiga

Mágnes: hajrá Anna! Nagyon ügyes ;)

Katuska: Máté is tök jól halad, igaz? Milyen édes, hogy el kell vonulnod, ha kakil. Ez olyan pasis...
Kicsit hasonlít, hogy a csajok együtt járnak pisilni, a pasik meg rosszul vannak, ha más is van a WC-ben :D

biga.csiga

Csak a kecskeméti italban van cukor.Az üveges kajákban NINCS!!

Eszter

Kép
eszterem

Enikő: Zaza is egyik napról a másikra lett teljesen (éjjel-nappal) szobatiszta... el kellett döntenie :roll: :? :lol:
Vasalnivaló: 2 db törölközőt vasaltam ki ma :? azt sem tudom, hol áll a fejem :(

Csöre
csöre74

Megyek fodrászhoz,mert olyan a hajam,mintha rásza*rtak volna :oops: :lol:

Eszter

Kép
eszterem

Na úgy néz ki, elvan a lábamon :roll: szóval voltunk védőnéninél Mesit beoltatni, kérdeztem a fogacskát, masszírozzam, úgy hamarabb kint lesz :roll: étvágyra továbbra sincs ötlet :?
Utána beírattam a gyerekeket táborba, vettem füzetet olvasónaplónak Mesinek, társadalmi életet éltem (beszélgettem :roll: :lol:), vásároltam ezt-azt, Nagybáttyámék voltak itt egy-két dologért, Papa egy-két dolgot megbeszélni, aztán összepakoltam a gyerekeket, mentek bandázni :lol: :lol: :lol: közben Saci végig ölben, háton, máshogy nincs el :( viszont így nem üvölt, ez is valami... a földön is elvan, de csak pár percet... tuti, valami nem kerek, mert nem szokott ilyen lenni.

Csöre
csöre74

Szép kora estét!

Ágnesem egy órával ezelőtt felült :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
.... aztán rögtön el is dőlt oldalra :lol:

Próbálok visszaolvasni...
kisbogacs

Azta Ágiját neki!!!!!!! Naggyon ügyes :)

Nekünk meg.... tratatataaaaaam kibújt a fogacska :) bal alsó, már éles, érezni, hogy kint van, de még kínlódik a Babám:(

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Gratula a fogacskákhoz!

Barti, Julcsi egyelőre csak egy fél almát kap az anyatejen kívül (most próbáltam ki a meggyet hozzá), és 2 hónapos kora óta átalussza az éjszakát. Ráadásul a lefekvés előtti etetésnél 1/2 9 körül alig eszik, legtöbbször beájul, és alszik reggel 7-1/2 8-ig. Napközben viszont nagy nehezen max. 1-1 órát alszik délelőtt és délután

Mági, sajnálom a fogadat.

2 évig csak szoptatni :roll: ? Azért ez elég nagy túlzás!

Forgás: Julcsi sem produkálja a hasról hátra fordulást, fordítva is csak az egyik oldalra. Még nem izgulok.

Babák nagyon édesek, jók a képek!

Kép
petne

Kriszti: Ági már ilyen ügyes??? de jó!!! :D

Csöre: fogacskához nagy gratula, innentől már biztos jobb lesz...
nekünk (illetve Benedeknek) múlt hétvégén volt nagy nyűgje, csak kézben volt el, és folyamatosan tépte ki a szájából a kezét, néha olyanokat pattant az ínye... aztán elmúlt, csak a kézrágás maradt, meg az ipari mennyiségű nyál...

Biga-csiga: mint az én fiam... állandóan meg akarja fogni a kanalat, és néha sikerül is neki... olyankor landol rajtam a kaja, meg rajta, múltkor sütőtök volt az orrában...

Szilvi
Kép
xania9

xania: :lol:

Eszterem: a saját szememmel láttam, de mindegy nem akarlak meggyőzni, én hiszek a szememnek, mert hála az égnek még az is jó ;)

Csöre: grat a fogacskához!!! Reméljük hamar megnyugszik Saci!!!Hú, volt ám nyüzsi nálatok :D

Kriszti: Ági nagyon ügyes :D Csütörtöki talin úgy fest nem tudunk ott lenni, ha a MT-ket párod be tudná dobni a csütörtökön a Deák térre Apának azt megköszönném. Nézhetünk másik időpontot is, de mostanában nem járunk felétek, ezért lenne jó, ha a DEákig eljönnétek. Megoldható?

Aludt egy csöppet kicsi fiam, de már szólít. Este a Szökés előtt még benézek szerintem ;)

biga.csiga

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: