A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

hahó

melaszka

[quote]D írta:almi Épp akkor voltatok Tamásiban, amikor mi már épp hazajöttünk Hőgyészről Jó lett volna talizni

aszem már kérdeztem de micsináltatok Hőgyészen? eccer voltunk ott pihizni jó hely :wink:

andy

ja és ma már 2.x evett répát iszonyuan izlik neki eddig ez a favorit! de én nemtok elmenni rajta mert annyit eszik amennyit kap, ok nem adtam még 40nél többet semmiből de próbáljam ki? csak félek akkor elhagyja a szopikat

Kép
andy30

Igen gyalogosan megyek a nyugatiba, csak nem babakocsival, hanem kendővel! :wink:
Onnan aztán mehetünk 4-6os villamossal (2megálló), vagy akár gyalog is (a sziget gyalog kb 15perc)!

Kép
pipal

Pipal ha bírod akkor én lehet inkább gyalogolásra szavazok!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Bocs, Andy, ott laknak a szüleim, én is ott éltem 25 évig :)
Vendég

na, szuper h. ilyen sokan lettünk a talira! ! Remélem azért csak lesz árnyas hely pár pokróc számára...meg a nagy futkározás inkább délelőtt lesz, nem??

Zsé
édes ez a gyermek!

Melaszka
de ügyesek vagytok a 4 foggal! A többi is úgy meggyötri őket mint az első??

Alvás:
káosz ismét. :cry:
Nati
nálunk is az van, h. én ringatnám de már ez sem jó. 40-45 percig is próbálom álmos is, mégsem tud elaludni. Nem értem, mert foga pont úgy dudorít mint eddig, még hónapok telnek el mire kibújnak sztem :shock:
Ti akik még ringattok, menniy idő alatt szoott sikerülni?

Dalma
de kár ha nem jöttök :( haza és odafelé nem elég ha alszanak a srácok?

Kép
katica_75

Köszi a sok dicséretet! :)
Picit irigykedve olvasom a tali szerveződését, jó Nektek, hogy személyesen is megismerhetitek egymást.
Maleszka, az újpesti Aquawordben voltunk. Aki szereti a vizes-csúszdás eszeveszettségeket, azoknak igazi kánaán. Baromi jó hely. De, hogy igen mélyre kell nyúlni hozzá a zsebben, az is igaz. Sajnos.
Vera, némely képen még mindig felfedezhető hasonló vonás Iza és Guszti között. :) Megmutattam az egyiket itthon, a reakció: akár Bendegúz ikertestvére is lehetne :D

Zsemlye - Anita
zsemlyécske2

Sziasztok!

5. foggal küzdünk ezért nem nagyon tudok írni. Visszaolvasni se tudtalak még titeket teljesen.
A hétvégén nem leszek gép közelben így majd hétfőn olvaslak titeket.

Szép hétvégét mindenkinek.

Kri

Kép
Kép
kri29

Sziasztok.

Kri: Gratula a z 5. fogacskáho,minekünk már 2 van
:lol: de nyügi nagyon Kevin lehet jön a többi is. :?

Nemtudok visszaolvasni majd bepotolom.Mindenkinek szép hétvégét!!!

000kata

Sziasztok Lányok :)

Szerintetek még nem gond, hogy nem menseselek?
Már kicsit aggódom, már lassan 8 hónapja :shock:

Az 5. fog nmelyik lesz?Alsó vagy felső szemfog?

Bocs a hülye kérdésekért :oops:
Vendég

Melaszka: még én se menzeszelek :lol:

000kata

Melasz: még én se... :roll:
(de nem is hiányzik...)

Kép

Kép
ditta76

nekem sincs mensim de pár napja néha fáj alul.

lányok búcsúzkodni jöttem egy időre (lehet)

Nem rég volt itt egy behajtó cégtől egy emberke foglalni le dolgokat 121 ezerért és nemsoká jön vissza mert nem voltam itthon. Nem tudom hogy a gépet viszi e ezért búcsúzkodom most.
Az a röhej hogy még esélyt sem adtak hogy részletet kérjek vagy valahogy fizessek mert semmilyen papírt nem kaptam tőlük:(((

ha valaki szeretne tőlem valamit hívjon 06703277979 ha esetleg talit szerveztek akkor is hívjatok.

nézzük a jó oldalát. legalább a költözködésnél megspórolom a sok bútort ha visznek el belőle:)))):((((

puszika legyetek jók.

harivera
Budapest XXI. kerület

Én sem még... Az elmúlt 3 évben összesen 4x jött meg :) De örülök neki... 8)

Kép
Kép
dalminha

Katica, olyan aranyos vagy... Megpróbálom kieszközölni azért ezt a talit, bár az azt követő héten is megyünk Pestre dumaszínházba házassági évfordulót ünnepelni.
Arra gondoltam, hogy Kornél kibír már egy napot alvás nélkül, (sajna), Panka meg mobilis nőcske. Csak ember húzza a száját, mit csinál ő ott ennyi nő között...

Kép
Kép
dalminha

Panna halad előre, vagy mászva, vagy kúszva... mindent elér! reszkess világ! meg anya
Tegnap odakúszott-mászott a játékos szekrényhez, fél ajtaja nyitva volt, ő ügyesen kinyitotta, és kirámolta az alsó polcot. Elszelektáltam a játékokat, kiválogattam a játékos dobozokból a kicsi lenyelhető játékokat, és elkülönítettem.
Azért írok így többszöri enterrel, mert mindig le akar kapcsolódni a laptopom.

Kép
Kép
dalminha

Melaszka, igaz, jó lett volna...
Asszem a felső középsők mellettik jönnek 5.6. -nak

Kép
Kép
dalminha

vera
Sajnálom, a tali 20-án szombaton lesz, arra tudsz jönni akkor???

Dalma
Én is nagyon örülnék, ha jönnél. Apuka majdcsak el lesz valahogy. :) De édes lehet Pannababa ahogy pakol. :) Az enyém is már forog végre és szépen megül, de még nem mászik.

maleszka
Én mensizek március óta, igaz azóta nem is szoptatok egyátalán. :(

Kata

Milyen volt anyudnál?? Gratula a 2. fogacskához, nekünk is annyi van még.

A 3. fog hol jön??? :)

Mi holnap megyünk "nyaralni" 2 nap, de ez lesz az első, hogy hotelba megyünk Kincsővel. :)

Szép hétvégét mindenkinek! Várom nagyon a jövő szombatot, hogy végre személyesen is megismerjelek Titeket!!!

Kép
Kép
anya1118

Köszi a mensi-infókat! :lol:
Vera :? Nagyon sajnálom :(És ez már biztos?

Dalmi! :) Nagyon ügyi Panna is :)
Vendég

Hello!

Dalma esetleg apa játszhat az én nagy fiammal, persze csak akkor ha tud focizni :lol: :!:

Mensi: sajna nekem rögtön megjött ahogy elkezdtem a ht-t. Pedig ellettem volna még nélküle! Ákosnál 1,5 éves koráig nem jött meg.

Mátyás is kúszogat kedd óta, és van már egy fogkezdeményünk. Na azért mi is haladunk :lol:

Már nagyon várom a jövő heti talit!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Na hellóka.

hála nem olyan rossz a helyzet mint elsőnek hittem.
A pasi nem jött vissza de az anyukám itt volt és átolvasta azt a jegyzőkönyvet. Először is nekik a pénz a fontos. így először csak foglalnak azaz pecsételnek felveszik az ingóságaidat és azt nem adhatod el amit felírnak de elvinni nem visznek el semmit sem. akkor meg lehet velük egyeztetni hogy a bankszámlára jövő fizuból vonjanak e vagy te utalsz egy összeget. Szóval a helyzet az hogy kedden bemegyünk egyezkedni velük.

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera, ez a tv-ben reklámozott kölcsönadó cég? Nagyon sok rosszat hallani róluk.

Kép
Kép
dalminha

hahó

anya: majd számolj be a hoteles kalandról lécci mi aug.ban készülünk egyből 6éjre kiv leszek!
kincső mióta ül? és még nem kuszik egyáltalán? v kuszik csak nem mászik? mikor fordult meg először? tudpd nekünk egynapon születtek a lányaink ezért kérdem:)
regi másfél hónapja firdult hasról hátra kb és 3hete hátról is de mindiig csak a bal oldalra :roll: és kuszik is 3 hete de hátra halad még:) most egy hete meg körbeforog a tengelye körül:) de nem tud ülni egyedül :roll:

andy

ja ma lettem 31 éves:)

Kép
andy30

Andy, BOLDOG SZÜLINAPOT

Túl vagyunk aa keresztelőn, már nem pogány a csajszi :lol:
Minden jól sikerült , majd mesélek és teszek fotot.

Talira mi nem biztos, hogy megyünk, másnap jön barátnőm haza 3 gyerkőccel és mennem kell értük a reptérre :roll:

Vera, sajnálom ezt végrehajtós mizériát

Anya, nagyon-nagyon jó kikapcsolódást a családnak 8) :lol: 8)

Mensihez csak annyit, nekem durván megváltozott szülés óta és ez már így is marad sajna, mert nem tervezünk több babát :twisted:

Szép hétvégét mindenkinek!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Andy Boldog szülinapot!!!!!

Évi:várjuk a képeket :lol:

000kata

Sziasztok!
Évi, nekünk is megvolt a Keresztelő! Jó volt, itt volt az egész család egész nap.

Kép
Kép
dalminha

Andy, boldog szülinapot!

Kép
Kép
dalminha

Helloka!

Már Mátyás Fülöp sem pogány! Most mentek el az utsó vendégek jól bírták délelőtt 11 óta :lol:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

hahó

köszönöm szépen a köszöntéseket mindenkinek nagyon aranyosak vagytok!

majd irok holnap ha lesz időm

addig is jóét midnenkinek!

andy

Kép
andy30

Csajok merre vagtok?milyen volt a tali?

000kata

Kata, melyik talira gondolsz? Tudtommal szombaton lesz :shock:

Olyan zűrös éjszakánk volt, nem tudom mi az oka, de nagyon nyugtalan volt Lilla.
Úgy emlékszem mára kánikulát mondtak, nálunk kb. 17 fok van :roll: zoknit kell felvennem mert fázik a lábam!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

hahó

evi: pont ezen gondolkodtam! mármint h iszonyat uv riasztást mondtak meg minden erre itt tök be van borulva :roll: ugyh sztem megyünk sétálni hamarabb pedig csak este terveztem.

nekem is szétmegy a fejem ami hidegfrontkor szokott lenni.

nálunk jó volt az éjszaka, aludt.
most azon imádkozok ne legyen beteg mert tegnap családi összejövetel volt és megint alkottak anyósék (másik baba nyálas csörgőit Regi szájába dugdosták hiába kértem meg őket 1000x h ne csinálják:(

andy

Kép
andy30

Sziasztok!

Visszaolvastalak titeket remélem senkit se hagyok ki :lol:

Vera, sajnálom a behajtós dolgot. Reméljük a gép marad.

Kata, tali ezen a szombaton lesz.

Anya, akkor most pontosan hol és hánykor van a tali a Margit szigeten?

Menzesz, még nekem se jött meg.

5. fog a felső középső fogak melletti. Itt minden fog megtekinthető, mikor és hol jönnek. Mi kicsit előre vagyunk haladva.
Kép

Kri

Kép
Kép
kri29

Sziasztok Lánykák! :)

Andy!
Így utólag is, boldog szülinapot kívánok sok szeretettel! :)

Vera :) Örülök, hogy még sincs olyan nagy probléma :wink:

A tali nem most a héten szombaton lesz?

Nálunk döglesztő meleg van, úgyhogy Marcival voltunk kint 8-9 óra felé, mert délután 5-ig biztos nem megyünk ki!
Mát reggel 8-kor volt 25 fok! :shock:

Ti már pancsiztatjátok a gyerkőcöket kint?
Vendég

melaszka köszi.

pancsi már én is kérdeztem aszem ilyet. érdekelne! mondjuk amig nem ül addig nehézkes..

Kép
andy30

Kép Anyukámmal Kép Keresztszülőkkel , természetesen fiatalabbak a Keresztszülők

Lilla a Sára nevet kapta a keresztségben[/url]

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Csajok ja igen eltévesztettem.
Itt még nincs meleg pedig kánikulát mondott,gyorsan lenyirom a füvet :lol:

000kata

Mi tegnap este felfjtuk a medencét a fürdőben, hogy ma ne érjen meglepetés, de mégis meglepődtem mert elmaradt a kánikula :twisted:

Kép Medencés főpróba

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Esik is az eső :twisted: :twisted: :twisted:

Kri, köszi a táblázatot !

Evi és Lilla

Kép
evi1969

evi: hülye kérdés: milyen viz van benne? nálunk állandó para h megissza a fürdővizet ill lenyaldossa lábárol kezéről(abban ugye még fürcskrém is van) babaúszással is ez a parám az a viz ott.. v ez tulzás? dehát inni meg csak forralt vizet szabad neki adni!

amugy tök jó képek!

Kép
andy30

bizony issza, de nem lesz tőle semmi baja, erősödik az immunrendszere! a fürdőkádban is kóstolgatja a vizet hónapok óta.
H a nem ül az sem gond, fektesd hasra mg hanyatt, nagyon fogja élvezni!

Megyünk tornára majd este jövök!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Évi:nagyon jók a képek :lol: csinik vagytok nagyon :lol:

000kata

Sziasztok!

Dalma!
Képek???

Evi!
Na, nektek is kis gombátok van!! :) Egy másik topic, ahová írogatok, ott is ilyet vett az egyik csajszi...és naekem is annyira tetszik! A mostani Praktiker katalógusban láttam is , 2500-ért! Lehet, hogy megveszem!
Ja, amúgy én is zoknit húztam ma! :twisted: Tegnap eldöntöttük, hogy délután strand, apa a kinti nagy medencét is teleengedte, erre tök borult, mindjárt esik! :evil:

Kép

Kép
ditta76

Evi,még azt akartam, a keresztszülők, illetve az apuka olyan ismerős nekem valahonnan.... :roll:

Kri!
Hát mi is "KISSÉ" előrébb tartunk ehhez a fogas táblázathoz képest! :lol:

Kép

Kép
ditta76

Víz: én már alig várom, hogy végre kész legyen a medencénk, de sajna nem találunk szakembert aki lefújná. Csak egyszer lenne már kész, ja és én nem forralom a vizet. Amúgy is csak ásványvizet iszunk. Sosem értettem a logikát elméletileg a csapból jövő víz fertőtlenítve, vastalanítva van a hormonokat meg úgy sem szedik ki egy plusz forralással akkor miért is kell? Egyébként itt Kecsón olyan büdös a városi víz, hogy én már kb. 5 éve nem ittam.

Keresztelő:

Kép
Kép
Pipal remélem erről majd megismersz :?: :lol:
Kép

Leendő medence: legközelebb itt tartjuk a talit :lol:
Kép

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Ditta:tök jó a medencétek :lol: Nagyon jók a képek,hogy tartja a kis fejét :lol: Szépek vagytok

000kata

Éjjel
Nálunk katasztrófa volt az éjszaka. 8kor beájult, de f10kor ébredt sírva. Visszaaltattam, de kb 5 perc és ébren. Cicire tettem és lefeküdtünk, mert majd elájultam a fáradtságtól. Úgy aludtunk kb 1,5 órát, utána be a kiságyába. kb 1-1,5 óra múlva megint ébren megint csak cicim alvás volt. Ez így ment reggelig. Hát hulla vagyok. De délelött aludt 1,5 órát és most is alszik remélem 4-ig.
Én arra tippeltem, hogy tegnap nem aludt eleget csak 2x30 percet és a miatt aludt nyugtalanul, de lehet nem így van?

Nálunk dög meleg van, vagy 30 fok. Pedig igencsak élvezném a hűvösebb időt.

Fogunk még nincs.

Kép
Kép
nati80

Nati:itt is dög meleg van :?
nem lehet hogy a foga miatt volt ilyen az éjszakátok?

Kevinem már négykézláb áll de még nem jött rá hogy tudna mászni csak kúszik hátrafele.tudom hogy sokan már előrébb vagytok, :lol: de azért én örülök nagyon édes :lol:

000kata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: