A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Tenyleg, valakinek bejott ez a konyvkukac dolog? Mi nem kaptunk egy db konyvet se sajnos... Sziszka? Ja es akkor jottok majd kedden? Malnus hogy van? Nem is volal a napokban, remelem nincs gond :roll:

Jo ejt :!:

yuyu79

Mecsi, jok a kepek Aronrol, meg a papis-mamis furdos is nagyon poen :lol:

yuyu79

Sziasztok!

Tegnap áttört a felső első fogunk. Persze ezt úgy vettük észre, hogy az Gyermek kiharapott a vállamból egy darabot és felül is volt fognyom.... :roll: :lol:

Ja, és a libero pelusból 3. éjjel, hogy durván kipipilünk....azt hiszem nekünk marad a pampers.

Zsófi, nem Te, én írtam félre, hogy nem Panna, hanem Réka unokatesója késlekedik....

Boni, majd írok, de most rohanunk el itthonról. A kutyis is cukkancs ám! :wink:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Szép reggelt Mindenkinek!

Mi nemsokára (Kristóf felébred, meg apa), akkor megyünk háznézőbe és az eperfesztíválra, már tegnap menni akartunk, de nagyon fújt a szél és a kisdednek érzékeny a szeme, már pár napja bepirosodott és elég sokszor viszketett neki, de szerencsére nem váladákozik, így nem kell kezelni. Viszont így pár nap szobafogság neki. :( Csak akkor vittem ki, ha nem fújt a szél.

Mi szoktunk járni a fakopáncsba, ha kell valakinek valami szóljon és a köv. talin odaadom.

De a múltkori találkozós időpontra nem kaptam választ. Szeretnék menni, úgyhogy írjátok meg, hogy mikor és hol.

Szülinap: én nem vagyok egy sütőbajnok, mert a mostani sütőnk régebben elvette a kedvem, de nagyon szeretnék a szülinapra fini tortát. Nálunk családi lesz, szüleim, tesóim és gyerekeik. A párom családja kilőve, mert a szüleim már hívták őket többször is az 5,5 év alatt, de egyszer sem jöttek. Ez van!

Nekünk kint van 6 fogunk és kuszunk, most kezdi felemelni a popót is. :) nagyon cuki.
Vendég

http://www.stern.de/politik/ausland/:Un ... 01907.html

Ez volt a nagy javítások hétvégéje:
1. hütö megy, tehát nem lesz másik
2. mosógép már hónapok óta inkontinens, tegnap meggyógyította a párom, remélhetöleg nem lesz most már egy darabig gond vele
3. lomtalanításból szerzett egy kazetta lejátszót (hifi-torony része lehetett), ahhoz barkácsolt adaptert, így most már a mi erösítönkkel is használható és a gyerekek nagy élvezettel hallgatják a sok klasszikus zenés kazettát, melyeket szintén a "kukából" szedtünk ki.

Binyek!

Nagyon sajnálom, ami veled történt ill. történik! Sokat gondolok rád és hogy én mit tennék hasonló helyzetben, de azt hiszem, hogy nincs igazán jó megoldás erre, akármi mellett is dönt az ember lánya. Én úgy értelmeztem a soraidat, hogy ha nem lett volna a beavatkozás és a bogyószedés, de megfogant volna a baba, talán még meg is tartottátok volna, még ha nem is így terveztétek, de ilyen körülmények között érthetö, hogy nem, senki sem ítél és ítélhet el téged a döntésedért, mert egy felfoghatatlanul nehéz döntés!

Panna és Ágica!

Jobbulást nektek! Remélem Ágicám már kilábaltál zömmel a betegségböl és Lizóval is minden rendeben!

Kérdés: van még valaki köztetek, aki hozzám hasonlóan még nem rendelkezik ciklussal a szülés óta? Hogy lesz nekem így új babám!? :)
S van olyan, akinek már nem jön meg újra egy darabig? :)

Sziszka!

A kérdésedre válaszolva: nem tudom, hogy mi nem szimpatikus az apósom tesójában, de nem és kész. Már az ajtót kinyitva éreztem, hogy nem az én emberem. Vérbeli szoci, mindenkinek úgymond segíteni akar, pezseg ezerrel, mindenhol pozíciókat vállal el, de a saját gyerekeire nem volt ideje a nagy "jóakarásban" és azok lecsúsztak, drogosok lettek, majd nagy erö-, pénz- és idöbefektetéssel még sikerült valamit csinálni belölük. Mindegyik kivándorolt, a kapcsolatuk nem túl jó az anyjukkal. A papa pár éve halt meg, azóta anyagilag is nehezen él meg a nö, mert amíg élt a férj, nagy lábon éltek, nem tettek semmit félre és most itt a böjt ideje... Nekem az volt a legunszimpatikusabb, hogy folyton csak magáról és a saját pozícióinak fontosságáról beszélt, minden más témát lezavart két mondatban. Nem szeretem, ha valaki önmagától van ennyire elájulva.
Viszont dícséretére legyen mondva, hogy ilyen spontán fogadott minket. :)

Elküldöm megint, nehogy eltünjön.
Vendég

Yuyu!

Rosentalbad.
Ma kinéztem a Ludwigsburger Kinderfest ill. Retro Classica, mint program.

Tegnapi képek:
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Bmaass Barbi!

Hogy a csúdában van ennyi energiád??????
Bármikor is lépek be Te szinte mindig előrukkolsz képekkel, hogy itt meg itt voltatok.
Nekünk egy gyerekkel is 1 órát tart mire összeszedjük magunkat, Neked 4-el???
Komolyan nem értem, hogy hogyan csinálod! És gondolom leginkább Te szervezkedsz a gyerköcök körül.
MEg mindegyiket felkelteni, megmosdatni, reggeliztetni, felöltöztetni és elindulni, ja és persze, hogy mindenkinek legyen kedve.
Vendég

Sziasztok!

Barbi Redbullt iszik :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

már megint jó helyen jártatok, örülök,hogy a háztartási gépek megjavultak :lol:

Aproo gratulálok fogacskához!

CSajok Fakopánccsal kapcsolatban amikor én jártam arcot festeni a gyerekszigetre, akkor ott mindig kinnt voltak.,.tehát most is és ugyanazon áron

2009. JÚN. 6-JÚL. 5. HÉTVÉGÉN 10-18h

http://www.sziget.hu/gyereksziget

most értünk haza Ikeából hulla vagyok!

:lol: beszereztünk játéktároló dobozokat meg egy óriási hosszú krokit és a homokozóba habszivacspárnát :lol:
Vendég

sziasztok!

Barbi, még mindig szépek vagytok! és örülök, hogy minden gép megy, és nem kell vásárolni újat egyikből sem! ;)

képek szuperek!

Boni, pihenjél! ;)

könyvkukac játék nekünk sem jött be. egyetlen könyvet sem kaptam, pedig küldeni küldtem... na mindegy. most már ezt is tudjuk, hogy kamu az egész. vagy legalábbis nagyon nagy mázlistának kell lenned, hogy visszakapj legalább 1 könyvet Te is! :(

Aproo. gratula a fönti első fogacskához![/b]

sophie27

nagyon boldog hófordulót Áronnak és Csengi babának! ;)

sophie27

ZSófi ja ezt akartam még írni nekem egy könyv jött! egy kislánytól, és még levelet is írt Csigámnak.. :lol:

és a szerzemények

2db fedeles görgős láda zöld kék

http://www.ikea.com/PIAimages/51638_PE151548_S3.jpg

2 db székpárna

http://www.ikea.com/PIAimages/54400_PE159285_S3.jpg

1 db kroki fejvédőnek a koppok ellen

:lol:

http://www.ikea.com/PIAimages/0085121_PE212442_S4.JPG
Vendég

Boni. jó cuccokat szereztetek!

amúgy én is írtam annak a kislánynak Beni nevében, akinek küldtük a könyvet... még Beni pracli lenyomatos aláírás is volt a végén... :) azt hittem, hogy esetleg visszaírnak, már nem megköszönni, csak milyen poén lett volna, ha így összehaverkodunk, és végül a gyerekek is megismerik egymást! na mindegy!

sophie27

Sziasztok!

Képzeljétek, a medencét nem lehet használni, amit vettünk, mert az alján van egy leeresztő lyuk és nincs hozzá alkatrész, továbbá a nagy teherbírású foltozót is kispórolták a dobozból, pedig oda van írva, hogy jár.....most amúgy is migrénem van és ez most rátett egy nap lapáttal, szóval holnap amit kapnak tőlem a teccsó-olcsó reklamációs pultjánál, azt nem teszik zsebre. Ilyenkor majd kipukkad a fejem, mert mi a fenére lehet még használni egy szabványméret medenceszelepet? Miért kell kilopkodni a dobozból? És miért mindig én vagyok az, aki megtalálja ezeket a hiányos dobozokat?áááááááááá, utálom a hipermarketeket.....

És szerettem volna Levinek venni cipőt, zártat elől, de a rüsztjére semmi sem megy rá. Végül egy olcsó textilcipőt kaptam, ami nem puhatalpú. Nem a legjobb ortopédiai szempontból, de 20 cipőt gyömöszölt rá már 3 eladó és utána feladták, hogy mondván, erre a gyerekre nem lehet cipőt találni...képzelhetitek. Aztán egy 20as cipőt hoztam el, ez rámegy, de oltári nagy rá még. Nem tudjátok véletlenül, hogy így melyik márkánál lenne esélyem?

Boni, és a pelikános, pingvines, aminek gumi van a lábán és az fordul át mindig? Az milyen élőben? Mert a kisfilm alapján írtó cukkancs az is.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Cipő ügyben azt akartam írni/ajánlani, hogy mi a Dr.Batz-tól vettünk 2 zártat és 2 szandit. Holnap lefotózom.
A maradék bőrökből újra csinálnak cipőt. Az unokaöcsémre kezdettől fogva ezt adják és nagyon szuper. Az eredeti ára 8 ezer, de mivel kifut ezért 3500-4000 között lesz. VAn fiú és lány is.

Kata
Vendég

sziasztok

először is Binyek kitartás! Senki nme ítélhet el,mert Te/Ti tudjátok,h mit szeretnétek !!

Nagyon édes minden baus, akik már nem is annyira babusok, :D

Maasbarbi én is csak csodálni tudlak az energiádért... sőt néha irigykedem is, bárcsak én bírnám ilyen jól a strapát.... :shock: :oops: :cry:

Mancibarbi lesz zenebölcsi vajon ugyanaz tartja mitn akinél voltatok monostoron is, agizenebolcsije.hupont.hu jöttök?

rólunk: semmi különös :lol: , elvagyunk mrá feláll és oldalazik Levim és baromi hisztis még mindig plusz anyamánia is van most :shock: :roll:
no meg fáj a fogam 2 hete, rászántam magam és holnap elmegyek végre dokihoz.... :?
megyek is füdeni,mert ismételten hajnalban kelünk mostanság :roll: :cry:
makadu

Aprózsófi tépőzárasta próbáltatok?
makadu

Ezeket a Dr Batz gyerekcipoket hol lehet kapni?

Aproo, sajnalom a medencet :evil:

Aronnak es Csengenek boldogat :!:

Zsofi, talan nem a megfelelo embereknek kuldtuk tovabb... de ezt nem gondoltam volna, hogy 1 db konyv se jon vissza :roll:

Barbi, nem vagytok semmik, koszi a gyonyoru kepeket!! Atfutottam a cikket... hat, szerintem azert elegge sarkitva abrazoljak a magyar valosagot. Ha jol ertettem, az egyik megszolalo 200.000 Ft hitelt vett fel a 90-es evekben, es ennek kovetkezmenyekepp most tobb mint 10 milla a tartozasa. Hat azert ez nem semmi, es nem hiszem, hogy ebbol lehetne altalanositani. De azt hiszem, a magyar emberek nagy szazaleka tenyleg gondolkodas nelkul vette fel a hiteleket, es ez nem a bankok meg az allam hibaja. Csak most a valsag ratett egy lapattal, es aki eddig is gondban volt, az most meg lejebb csuszott talan...

LEvinek gratula az uj fogacskahoz :!:

yuyu79

Barbi, sajnos én nem érteni német cikk... de Julcsi leírása alapján érdekes lehetett...

Aproo! sajnálom! franc a tesco-val! :( és legalább a világ másik végén vettétek? :S

fiamnál cipő téren dettó a helyzet! én nem is erőletettem a tecsós 19-es édi kiscipők próbáját! felejtős! na meg az összes többi is. szóval lesz nemulass, ha tényleg venni kell valamit! amúgy abban bízom, hogy ha elkezd járni, mármint többet, mint most, mert egyre durvább távokat tesz meg egymaga, akkor talán az ő lábijukról is lemegy a babaháj, és talán a rüsztön lévő húsika is kevesebb lesz! :) akkor talán jó lesz a "sima" cipő is, bár nálunk a talpméret már most 13 cm :shock: (8 cm-rel született)! :)

Julcsi, hát igen, illetve nem is a mi embereinkkel volt a gond, hanem az utánuk következőkkel, mert elvileg nekik kellett volna nekünk küldeni! ;)

Kitti. gratula Levi tudományához. ugyes fiúcska! :)

Kata. cipő engem is érdekelne. ha tudsz további infót, kérlek oszd meg velünk! ;) köszi előre is!

amúgy betegség téren ugyanaz a helyzet, mint eddig. egyre jobban gyanakszom a fogacskákra... ma is 1x kiszívtuk az orrát, de szinte csak a sóoldat, meg némi szárazabb cucc jött ki, szóval nem gondolnám, hogy beteg, de mégis olyan furi! alig alszik napközben is, éjjel is. szóval megy a móka hajnali 1kor, mikor felébred először, és kb. semmi nem jó neki...

na eldugulok! megyek tusolni, azt zuhanok az ágyba!

jó éjt mindenkinek!

ja. és vettünk tesztet... reggel megcsinálom :oops:

sophie27

Huuu de izgi :D Varjuk az eredmenyt :wink:

yuyu79

hétfő 11 babás jóga,
utána kb.13-tól probio a győri úton,
akit érdekel
Vendég

Jó reggeltet!

:cry: Kép

Zsófi remélem jó hírrel jössz :lol:

mára bejelentkezett párom unokatesója :cry: :lol: így nem tudunk menni...

:cry:

Aproo élőben nem láttam, de filmen cukker elég kevés darab volt, én is azért a kutyásat vettem, mert a bohocós pacis meg volt repedve... :cry:
Vendég

Zsófi????
l.veronika

Csengi és Áron utólag is pusssz
Vendég

Jó reggelt!

Zsófi! Hú de izgi!

AprooZsófi
Sajnálom a medencét! Remélem sikerül visszacserélni.

Rendes cipőnk még nekünk sincs, el kellene vinni a gyereket és próbálgatni kellen a cipőket. Eléggé magas a lábfeje, van egy-pár cipőnk, de nem mindegyik jön fel, ami meg feljön, az is nagyon nehézkesen.

Tegnap medencéztünk az udvaron, nagyon élvezte a gyerekem, egyfolytában locsált. Egyik percben attól félem, hogy megfázik, a másikban meg attól, hogy leég, de szerencsére nem égett le, és remélem nem is fázott meg. Úgy elfáradt, hogy kidőlt este 6-kor, mondjuk éjjel többször is felébredt.

Mi a Praktikerben vettünk medencét, 8-as formájú, van benne kiscsúszta, szökőkút, labdák, felfújható karikák, jó nagy. Majd ha feltöltöttük sz.gépre, teszek róla képet.
kittina30

Akkor még jó, hogy nem szálltunk be a könyvküldözgetős játékba, nekünk is ajánlották, de én inkább kihagytam.
kittina30

Hétvégén nagy sikeres volt a főztömnek. Tegnap ebédre zöldbabfőzeléket főztem Máténak, és annyira ette, ennyit még soha nem evett meg főzelékből, mondjuk tényleg fincsi lett.
kittina30

jógára mégsem megyünk :(de ebédelni igen a probioba...
Vendég

sziasztok!

köszi az izgulást ;) sajnos eddig negatív a teszt. nem tudom. mivel lövésem sincs, hogy mikor van a peteérésem, illetve elég sokszor voltunk együtt, így még bármi megeshet, de nem reménykedem, ha jön, jön! :) nem tudom, hogy mikor érdemes dokihoz fordulni, lévén én már nem szoptatok!? volt x évvel ezelőtt olyan is, hogy hormonálisan nem jött meg vagy 1/2 évig! :( na, ezt nem akarom!

Kittina. hogy csináltad a főzit? ha tudod, a receptek közé dobd fel légyszi! ;) fotókat is várjuk ám a pancsizásról.

a másik. ti már rántást tesztek a kajcsijukba búzalisztből?

én tegnap levest csináltam, onnan csipegettünk s.répát+s.karaj húst. Beni úgy nyomta! olyan édesen nyammogott rajta! még a hangokat is adta hozzá! :)

Boni, jól látom, ha nem jön meg, akkor 12 nap múlva Te is tesztelsz? én most tesco-ban vettem 800 ft-ért valami szar tesztet... legalábbis nagyon úgy nézett ki.

Beni ma 4:25-kor kelt először, igaz, jó későn feküdtünk le :( aztán most 1/2 9-ig húzta a nagyágyban. tökre jókedvűen, dumálgatva ébredt! na, ezeket a reggeleket imádom! :)

sophie27

ZSófi sajnálom, de még nem feladni.. drukkolok,hogy ne maradjon ki ciklus.,. ja igyál barátfűcserjét ha most mégsem vagy babás.. az beállítja .ha szopimak vége én is azt fogom inni...

hehe én szerintem már nem tesztelek, ezt a másik fórumon kérték, hogy lássák hol tartok.. :lol:
Vendég

Boni! :) okés. köszi a tippet! és persze, hogy nem adom fel! :)

sophie27

Zsófi
Sajnálom, de még bármi lehet!

Én már készítettem úgy főzeléket, hogy olivaolajas rántással főztem, vagy habarással, és volt, hogy búzaliszttel, de általában kukorica vagy rizsliszttel.

Nem tudom, hogy melyik receptesre gondolsz. :oops: Úgyhogy ide teszem fel a receptet:

Zöldbabfőzelék
Megfőztem a zöldbabot egy kicsi krumplival és egy nagyon kevés fokhagymával, kaporral és sóval. Kb. fél deci tejszínhez adtam egy kanál kukoricalisztet, és azzal habartam be a főzeléket. Utána összeturmixoltam húslevesből kivett sertéshússal.
Ha nem akarsz tejszínt, akkor lehet tápszerrel is, én most kipróbáltam a tejszínt, remélem nem volt korai.
Meg ki szeretném próbálni a joghurtos és a tejfölös habarást is.

Nem tudjátok, hogy mikortől lehet adni tejfölt és tejszínt, tejtermékek között csak a joghurot, sajtot, túrót találtam, hogy azt már adhatok. És a tejszínt, tejfölt?
kittina30

Sziasztok!

Zsófi,
aszem annak idején én is azzal teszteltem amikor pozitív lett Virággal :) Ne keseredj el, fogsz még látni 2 csíkot! :wink:
Jobbulást Beninek!

Barbi,
majdnem akartam válaszolni hogy még nekem se jött még meg, de aztán tegnap mi történt???megjött! :? Még ezt a nyarat igazán kivárhatta volna, de nem, szóval most szenvedek, már elszoktam ettől!! :(
Ismét nagyon jók a képek, annyira édesek a gyerekeid!

Aproo,
Sajnálom a medencét!

Boni,
Jó dolgokat vettetek az Ikeaba! Mi is szeretünk ott vásárolni, meg enni is! Isteni az a mandula torta! :wink:

Makadu,
Jobbulást, remélem nincs komolyabb gond a fogaddal! Próbáltál már elrágni vele egy szegfűszeg darabot?? Az ideiglenesen elviszi a fájdalmat! Virág is nagyon anyás, ez most ilyen időszak szerintem!

Kép
Kép
dia123

annyira azért nem vagyok ám elkenődve! :) úgy álltam hozzá, hogy tuti nem vagyok az, de azért megnéztem (holnap elvileg fogyókúrába kezdek...), és, ha pozitív lett volna, örültünk volna neki. persze azért nagy szerencse és csoda kellett volna, hogy 1 menstruáció után, rögves teherbe essek :)

Kittina. ja, van egy receptes topicunk is. 2008. augusztusi babavárók receptjei talán a címe, de így is tök jó! köszi!

sophie27

lányok. 4es huggies pelust ki használ közületek? mármint a gyerekek között?

csak azért, mert vettünk egy csomaggal a DM-ben (72db-os), és nagyon úgy néz ki, hogy nekünk nem válik be :( sajnos Beni pocakjára nem jó, így lehet, hogy megválnék tőle. eddig kb. 3 db-ot használtunk el...

sophie27

RizsiCsenginek, Laurának és Lili babának nagyon boldog hófordulót! sok puszi nekik! :)

sophie27

Sziasztok!

Zsófi! :( izgi, nekünk az első negatív lett, pedig akkor már bent volt a pocakba... :shock:

Dr.Batz! Mindjár tmegyek is fotózni. Azt hiszem ezt nem árulják majd a gyógyszertárba és herbáriákba. HAnem Pomázon van a raktár (itt dolgozik a tesóm) és ott. Még van, az újak kb hónap végén.
Vendég

Sajnos a honlapon csak ezek vannak fent (színkód felül)

http://www.papucs.hu/_papucs/index-hun.html
Vendég

Néhány fotó. Azt hiszem a tesóm dolgozik a jövőhéten és akkor bemegyek és lefotózom mindet.

szandi 1
Kép

Kép

Kép ebből van barna is

Kép csajosból csak ez az egy kép van
Vendég

Beleki,
Nagyon édesek ezek a cipők! És akkor oda lehet menni, és felpróbálni őket és venni is a raktárból Pomázon? És akkor ezek kedvezményes áruk?

Kép
Kép
dia123

Kata, nekem is ez lett volna a köv. kérdésem! :) lehet-e ott próbálni, hánytól hányig vannak nyitva, stb. köszi előre is!

sophie27

Dia, Zsófi!

Igen, ott lehet a raktárba. Pénteken 10-13-ig, de lehet, hogy 9-től... ezt megkérdezem a tesómtól, mert én nem ekkor szoktam menni, hanem amikor arra járok. De ez máskérdés.

Igen, lehet próbálni.

Odakell menni és ott segítenek a raktáros fiúk. NAgyon segítőkészek. Odavezet egy állványhoz, ahol a női-férfi-gyermek modellek vannak.

Pl. a classis felnőtt 10-12 ezer körül van, náluk 5,5-6,5 között lehet megvenni. Az idány modellek még olcsóbbak.

Amit megadtam honlapot, ott a címük.

Ep kártyára itt nem vásárolhatunk.
Vendég

Nekünk ezek a modellek vannak: [

img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1245073408.1504.jpg[/img]

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Sziasztok!

Most csak röviden, mert nincs túl jó napunk...

Beleki, de jó, szuper ez az ötlet, csak sajna kicsit messze van a hely. De talán bevállaljuk, ha vmivel össze lehet kötni a progit.
Kérdezted a szemvizsgálatot. Nem kötelező, ugyanolyan ajánlott, mint az uh-s koponya-has-csípő szűrés. Sztem mindkettőt kötelezővé kéne tenni, de ez egy másik kérdés. Engem Levi előzményei miatt érzékenyen érint ez a hol spóroljon az Eü.....na mindegy.
Szóval ha benne voltál a felicitas programban, akkor kaptál egy második csomagot, abban volt Bp.-i cím, kifejezetten kicsik szemvizsgálata:
www.babaszemesz.hu
Itt eléggé alaposak, Bucsek volt, azt mondta, korrektek, sokat foglalkoztak velük, bár nem olcsó, az tény. Ha többen mentek, van kedvezmény és van a camponában is, ha jól tudom. Remélem a jó hely linkjét tettem be....

Mi ma voltunk a Tömő utcában, végülis oda is lehet menni, bár azt nem tudom hogyan, gondolom beutalóval. Apum nagyon jó ismerőse az a doktornő aki Dorcát, Bende Nikijét is gyógyította, mi nála landoltunk, ezért nem tudom a hivatalos procedúrát, de tényleg érdemes elmenni. Levinek is van nagyon pici plusszos eltérése, mint nekem, ugyanannyi, kinőheti, de kaptunk házi feladatot is, mit kell felismerni, mennyi távról, mennyi idősen....na, szóval érdemes sztem elmenni. Pl, a rejtett kancsalság már eleve nagy lutri.....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Beleki cmet ha tudnál írni nagyon jó lenne mert mi most pénteken lehet el is mennénk megnézni, én vennék magamnak is papucsot. :)

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok, csak gyorsan, röviden írok, mert már ébredezik....

Sajnos nagyon nehéz, nyűgös éjszakán vagyunk túl és a mai nap sem sokkal jobb. Barnus tegnap estére belázasodott, és az orra is folyik. Két Nurophen után éjjel 1-kor kapott még egy kúpot, ami hajnali 3 körül vitte csak le a lázát 37,5-re. Óránként kelt és vísítva sírt szegénykém, szinte vígasztalhatatlanul. Teljesen kivoltunk Fercivel, annyira sajnáltuk szegénykémet. Az orrát próbáltuk szívni, de szinte semmi nem jött belőle, csak a tengervízes oldat. Remélem ez csak az új fogaitól van és nem az a vírus, amit valamelyikőtök említett, mert az nem hiányzik. Szóval jó fáradt vagyok és ma sem aludt de. semmit, most kb. 45 perce horpaszt, de már nagyon mocorog... remélem a ma éjjelünk könnyebb/jobb lesz...

Pénteken voltunk dokinál, bemutatáson, Barnus 75.5 cm és 9450gr:) újabb két fogunk jön alul, mi is jól belehúztunk az utóbbi egy hónapban.

7végén Dunabogdányban kötöttünk ki azért nem jöttem... sütögettünk bográcsban és leszedtük a mázsányi cseresznyét;)

Barbi, jobbulást a szemeidnek továbbra is, egyébként nekem is csak egyszer "jött" meg, de az sem volt igazi menzesznek nevezhető, ápr. 27-én és azóta sem. Görcsölgetek, az étvágyam nő, híztam is egy kilót, de negatívat teszteltem a múlt héten. Na majd alakul, ha jön, jön;)

Binyek, sajnálom a történteket, de abszolút megértem és nem ítélem el a döntésedet. Sok erőt kívánok a feldolgozáshoz!

Kata,
nagyon jópofák ezek a Batz-os cipők, ha jól emlékszem akkor a www.markascipo.hu oldalon is lehet rendelni ilyeneket.

Cipő kérdés nálunk is nagyon aktuális lesz, Elephanten-nel szemezek én is, Siestát is néztem, de azok annyira nem szimpik árban és választékban sem...

Vera, sajnálom a babakocsitokat, ilyenkor látszik hogy az apák nem sűrűn viszik el a gyerkőcöt sétálni;) sajnálom hogy nem tudtunk ma találkozni, de remélem a jövő héten pótoljuk. hogy-hogy nem voltatok ti sem jógázni?

pelenkafutár tapasztalatok: up&go-s pelust nem fogok tőlük venni a jövőben, a minőségével vannak gondok, elszabás, nem mindegyiken (sőt a többségén) nincs ragasztócsík, szóval nem véletlenül 50,- ft / db, a hagyományosat viszont tőlük fogom rendelni, mert az nagyon beválik éjszakára.

rántás: én mindent krumplival sűrítek és pici olivaolajat teszek a főzibe, bár most tök mindegy, mert nem nagyon eszik meg semmit, gondolom a fogai miatt...

na de most mennem kel, bocsi, hogy nem reagáltam mindenre.... :oops:

sniky

Sniky! Igen lehet, de itt drágább.

Mecsi! www.papucs.hu (kapcsolat) szerintem jobb, ha megnézitek, mintha én írnám le. :shock:
Vendég

Aprooka!

Köszönöm, megnézzük és elvisszük. De azért még megkérdezem, hogy itt helyben hogyan végzik. Még azért megkérdezzünk egy optikust, hogy mit javasol.
Vendég

Sziasztok!

Kata: nagyon jók a cipők, de sajnos mi nem járunk arra. Pedig az enyémek elkelne. Postán nem lehet rendezni velük szerinted?

Barbi: nagyon jók a fürdős képek, nem semmi, ahogy Dönci eszi a homokot! :) És a másik programos fotók is nagyon jók!
Nekem is most jött meg Bence óta először, pont aznap, amikor 10 hónapos lett. Pedig két és fél hónapja nem szopizik. Mondjuk nekem korábban is rendszertelen mensim volt, mindig (pco). Tényleg szeretnétek még gyerekeket??! :)

Niki: jobbulást Barnusnak, utólag is boldog névnapot! Nem semmi súllyal rendelkezik ő is!

Apro Zsófi: matrac-tecsó! Durva... mi múltkor jártunk ott úgy, hogy vettünk egy becsomagolt, dobozos irodai széket. Persze ha én is megyek, kinyittatom, nem voltam ott. Apa itthon összeszereli, hát látjuk, hogy a huzat lyukas. Persze visszavitettem, kicserélték. Meg volt, hogy ott vettünk tévét, ami három napon belül képcsöves lett (!). A sokat látott szerelő is megdöbbent ezen. Azóta ott műszaki kütyüt nem veszünk..

Zsófi: még van remény pozítivra, mert nekem Dórinál nem mutatta ki a teszt, pedig már 6 hetes terhes voltam. Kérdeztem is a dokit, hogy lehet és mondta, hogy nem mindenkinek terhel az elején elég terhességi hormont hozzá. Pedig tökre éreztem, hogy kismama vagyok. És mi volt régen a problémád kevés ciklussal? Nem pco? Nekem is az van. Azt mondták, természetes úton sose lesz gyerekem, csak inszem, vagy lombik segítségével. Közben mindhárom jött, simán. Mindháromnál fogyókúráztam mondjuk közvetlen előtte.

Fogzóknak, betegeknek jobbulást!!!+++

De jó, hogy akkor nem mentem bele könyvkukacba, pedig több helyről is kaptunk meghívót (3).

Kismotor: Dórinak is az alap van, hármas számú. Bencének is leér rajta a lába, de közelébe sincs, hogy tudja hajtani. Dóri is másfél évesen tudta, amikor bár behajlik rajta a lába, tehát már nem csak leér, hanem kicsit túl nő rajta. Viszont kb. egy hét alatt úgy megtanulta hajtani, hogy már száguldozik rajta! :)

Vera: apa babakocsi törése - no comment! :) Nekünk is az egyszemélyes gracoról letörte az italtartó pultot, amikor a kocsiba akarta tuszkolni. Már előtte kiszolgálta barátnőm két babáját! :) Úgy látszik, az ő férje nem vadállat! :)

Hófordulós babáknak minden jót és szépet!

Szemvizsgálat: én kb. két hónaposan elvittem Bencét, mert apja és anyám szerint mindig felfelé néz. Beleültették a bogarat a fülembe. Tök aranyos dokinéni alaposan megvizsgálta (cseppentés is) és akkor azt mondta, minden oké a szemeivel.

Na megyek, bocsi, kajáltatás van! Emesének hál istennek vége a suli, évzáró pénteken.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

csajok!!
holnap délelött tudnak Sziszkáék Budapesten lenni.

szavazásra bocsájtom a lehetséges találkozásra alkalmas helyszíneket:
liget:
gát:I
mompark:I

kérem azok szavazatát akik eltudnának jönni!köszönöm!
Vendég

[quote="cs-andi"][ írta:cs-andisize=150]csajok!!
holnap délelött tudnak Sziszkáék Budapesten lenni.

szavazásra bocsájtom a lehetséges találkozásra alkalmas helyszíneket:
liget:I
gát:I
mompark:I

kérem azok szavazatát akik eltudnának jönni!köszönöm!
[/size]
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: