Kiss Angyal:
Óóó, a műtőben fura dolgok történnek!!!
Remélem tudsz tótágast állni, mert csak azután csinálják meg az inszemet.

Bemész, bugyit leimádkozza rólad Műtős-Misi, ha tetszel neki, akkor szépen elrendezget az ágyon (széken?), utoljára még megnéz, h. tuti jó-e

ééééééss eksön!!!
Jön a doki, majd a biológus - aki hozza a fickókat és megkérdezi, hogy te vagy te, ill. a párod nevét is mondja. Válszolnod kell és ne felejtsd el megkérdezni te is a biológustól, h. milyen volt az anyag (ha jó, a párocskádnak el tudod mondani a szuper eredményeit, amire büszke lehet

). Doki szépen beteszi a cuccot, letakarnak odalent, megdöntik kissé az ágyat, h. a csípőd az egekbe emelkedjen

és pár perc pihi. Ha ez megvan, kicsomagolnak a szerkentyűkből és óvatosan lábra állhatsz. Ha szédülős lennél, egy pár percet inkább ülj még az ágy szélén. Ezek után bemehetsz a kórterembe, ahol fekve pihensz min. fél órát. Majd a rendelőhöz mész és megvárod a záródat.
Utrogestan receptet kaptál már? Ha szerdán inszem, kérj hétfőn az uhu után utrós receptet és váltsd is ki, ne az inszem napján rohangálj érte, van amikor nem lehet kapni mindenhol... Nekem jól bevált a Mammut II-ben a gyógyszertár, a János kórházost nem szeretem, mert baromi lassúak az eladók, viszont ha csak egy-két ember áll előtted, ők is megteszik...
Lányok, javítsatok, ha v.mit nem jól írtam, nekem már olyan régen volt...