Helló Csajok!
Egy gyors bekukk! Fantasztikus hírem van! Zsófi ma életében először egyedül aludt el a kiságyában!!!

Kézben csak vergődött és mindig fel akart ülni, nézegetni. Na, eldurrant az agyam, beraktam az ágyába. Majdnem elaludt, befordult a fal felé, simiztem a hátát, dúdoltam neki. Mikor már azt hittem ok, abbahagytam a hátsimit. Erre vigyorgó fejjel felém fordul, mintha azt mondaná, hogy nem alszok ám, csak szívattalak.

Kicsit kínlódott, aztán vergődött. Megint kivettem, megint csak nézelődött. Megint visszaraktam az ágyába, otthagytam és elaludt. Már csak betakarni mentem be hozzá.

Adná az ég, hogy ilyen egyszerű legyen a leszoktatás a kézben elalvásról!
Amúgy meg pakolok, holnap robogunk Győrbe anyumékhoz kettecskén Zsófival. Apa kiadta az utunkat. Szegény nagyon beteg és jobbnak láttuk, ha lelépünk, mielőtt még megfertőzné a lányát. Eredetileg kedden indultunk volna, mert hétfő még lenne egy fél éves tanácsadás, de majd jól lemondom. Kíváncsi leszek, holnap hogy bírja Zsófi az utat. Ilyen hosszú úton még nem voltunk kettecskén...
A mai napom meg egy rohanás volt. Délelőtt tankolás, gyógyszertár, bevásárlás, főzés, délután pakolás + folyamatos Zsófizás... Már jó lesz, ha a nagyszülők besegítenek...

Holnap igyekszem visszaolvasni.