A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Laptetellllly. :wink:
Máris működik.

Kép
bodza2005

Jó reggelt!
Az idő itt már csodaszép! :) Ezt már szeretem!
Holnap eltűnök a szemetek elől, de írni nekem, mert szeretném visszaolvasni a sok-sok jó hírt! :) Holnap reggel BulldogPiknikre megyünk Velencére! :) Visszük a két kutyát, és lesz rajtunk kívül még vagy 200 bulldog! Francia Angol vegyesen! Már alig várjuk! Majd teszek fel képeket vasárnap! Este meg irány MOZI! Már alig várom azt a filmet. Már vagy Január óta szeretném megnézni! Most kezdték el játszani! :)

Csomee!
Küldöm a kozmikus Erőket, hogy fessék még sötétebbé azt a két csíkot azon a teszten! :)

Julcsi!
Mi a helyzet? Eltűntél nagyon!!! Gyere és mesélj valamit!

Bodzim!
Esztinek hatalmas cupp! Te meg aludd ki magad, mert úgy látom mostanság egyre többet vagy itt éjszak! Na nem mintha baj lenne, de szeretném ha Esztinek kiegyensúlyozott anyukája lenn! :) Szóval Tessék Többet Aludni! :)

Tigrincs!
Téged meg tényleg várunk többször hozzánk! Egy-egy bíztató szó mindenkinek jól esik! :)

Majd még jövök! Szép napot! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Jó reggelt,

Csomee, ha ugyanolyan erős akkor az nagyon jó, nekem az elmaradt mensi után egy hétig nem erősödött egyforma volt mindig csík, azután lett erősebb, tehát ha neked már most nem halványodik, akkor az nagyon biztató. Csuriban a kezem.++++++

Kép
gmelcsi1

Hello Kislányok!

Moncsi,
nagyon drukkolok neked!!! Mondd meg Moncsiapunak, hogy minél gyakrabban jöjjön :) Azért tudd, hogy majd nagyon sokat fogunk gondolni rád, még ha nem is tudod olvasni, akkor is :)

Kata,
Jaj nem tűntem el, csak próbálok lelkiismeretesen dolgozni, mert most ugye 5 hétig ez nem annyira fog menni. De azért gyakran benézek, és próbálok is írni.

Ma reggel már biztos voltam benne, hogy támadnak a vörösök, 5-kor felébredtem, hőmérőztem is, alacsony is már a hőm. Minden jel megvan, de még mindig nem jöttek, de már nincsenek messze! Este szerintem 5-fél 6 felé lesz jelenésem Apánknál, nem jön valaki? És már a méhszondától sem félek, ha fáj, fáj, fél percet ki lehet bírni, na.

Bodzi,
Nagyon szépek ezek a zebrák!
Juteszembe, írtad, hogy elvileg vörös húst preferálja Apánk? Ezek szerint nem a szárnyast? Ez számomra nagyon jó hír lenne, mert ha már húst kell ennem, akkor én a sertést vagy marhát szeretem, ezeket az ízetlen szárnyasokat nem nagyon :)

Comee,
Hú, hát nagyon drukkolok, hogy most már ennél halványabb tesztet még néhány hétig ne less. Utána meg már úgysem kell tesztelni :) Pihengess továbbra is.

Melcsi,
és hol lehet kapni ezeket a porokat? Gyúrós boltban? MIntha már egyszer mondtad volna, ne haragudj, de olyan szita most az agyam...

Többieknek is nagyon szép napot! :P

Ja képzeljétek, vasárnap leszünk 1 éves házasok :P
vjulcsi

Comee,
nem azt akartam írni, hogy ne less, hanem hogy ne láss :)
Mondtom, hogy kezdek meghülyülni :)
vjulcsi

Ezt nézzétek meg, nagyon édes:
http://www.indavideo.hu/video/felhos
vjulcsi

Julcsim!
Igen, igen, Neki a tik az nem hús, a túró és társai pedig szóba sem jöhetnek. Jó kis vörös húsok, akkorák, mint a tenyere... :lol:

Katás!
Köszi a pussszt! Igenis, értettem!!! :D
Bulldog-party!!! :lol: :lol:
Biztosan klassz lesz!
Mici nem állítasz oda a Snacival? :wink:

Melcsi!
Apa is nemsokára érezni fogja Marcikátokat!!! :D

Nagyon szép napot Mindenkinek!!!!!! Eszti és Bodzi

Kép
bodza2005

Sziasztok!

Mindenkinek mennek a mai drukkok is!
ET+9. napon vagyok. Megmutatom a fotót. Ez most reggel készült. De tudni kell, hogy ET+6-on kaptam egy fél ovitrellet. (Egyébként a 7. nap óta ilyen a teszt, élőben sokkal erősebb) Szerintetek?
Kép
Majd még jövök!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Szerintem jó! Bár nem látok semmit! :):):):)

Kép

KépKép
ercsikati

Ercsikati:
Sötét a fotó, vagy nem is jelent meg?

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Comee,
Én látom rajta a halvány csíkot!
Juj, nagyon drukkolok!

Lányok , én most totál magam alatt vagyok. Férjecske volt reggel egy kinai orvoslással foglalkozó nőnél, a betegsége miatt (most midnent bevetünk, hogy végre jobban legyen). És telebeszélte a fejét a nő, hogy ne menjünk lombikra, majd ő segít, hogy legyen gyerekünk. Most, amikor mindent eldöntöttünk, minden elrendeztem már, munkahelyen is, meg magamban is :( és most férjecske nem akarja a lombikot már, azt akarja, várjunk még, adjunk esélyt ennek a módszernek. De én ezekben nem hiszek :( Iletve alapvetően én sem vagyok ellene az alt. gyógyászatnak, de konkrétan a baba esetében nem akarok ezzel foglalkozni. :(
vjulcsi

Na élőben ilyen: Kép

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Vjulcsi: Apa akart elmenni, vagy valaki ajánlotta neki? Én sem hiszek az ilyen dolgokban. Biztos, hogy Kopa nem véletlenül adta meg az engedélyt a lombikra. Ha lett volna esély rá, hogy összejöhet másképp is, biztos, hogy ő is próbált volna tenni valamit. (Persze ez csak a saját véleményem!) Sajnálom, hogy most így gondolja, de szerintem ha alszik rá egyet, rájön, hogy a lombik hatásosabb megoldás.

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok!
Csomee:Tuti ott van (vannak)tisztán,erősen látszik!Színesek lettek a zebrák is és beágyazódtak a kistesók is!Maradjon így!!!

Vjulcsi:gratulálok a házzassági évfordulótokhoz!Remélem hiába várod nem jön meg!Nagyon édes amit küldtél!

Pomi:Üdv a csapatban!Milyen természetes gyógymódot probáltatok ki?

Moncsiga:Ezóta már Te vigyázol rájuk!Hatalmas ölelés és szorítás!Melánia amit küldött ugráló figurát az csúcs!

Szimba:Köszi!Igen képbe vagy velünk kapcsolatban!Nyomon követed az eseményeket!Mi dekások vagyunk és nem szólt semmit!Kiment a páromhoz és vele döntöttek ugy indulhatunk.Hétfőn már okosabbak leszünk!Szimbánét üdvözlöm!

Juci:Végre ismét itt!Nem fáj egy pillanatra ha megfeszülsz kellemetlen de elmondja előtte!Megy minden flottul csak a kezdet nehéz!

Rencsi:Szuper!Fogfájássod?

Mi 1éve folyamatosan szedjük a bromocriptint és mikor rossz lett az eredmény nem várt egy pillanatot sem csak másnap ismétlést kért róla.

Tünci:szia!Mi KAÁLIsok is voltunk így minden képpen illetékes vagyok a dolgokba,bár igaz ha nem azt a felvilágosítást kapjuk hogy a Dévai nem támogatott akkor itt kezdünk!Mi Nagyon imádjuk Apánkat!!!!!!!!!!!!Legjobb helyen vagytok!

Mindenkinek szép napot!
kitti4

Csomee!
Nekem nem jelenített meg semmit, de már látom!
Szerintem egészen szépen látszik! Maradjon is ilyen! :)
Szorítok! :)

Rencsi!
Mi volt géndiagnosztikán??? Remélem könnyen oda találtatok a navigálásommal! :)

Puszi Mindenkinek! Este még jövök!

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!
Régóta olvasgatom a hozzászólásaitokat,de én még csak most írok először.
Nekem 2 hete volt a 4. ET.
Sajnos a teszt negatív.
Most először kapok Progeszteron injekciót beültetés után.Úgy tudom,hogy ez (ha nem is tapadtak meg a babák),nem engedi megjönni a menzeszt,csak,ha abbahagyom az adagolását.
Volt már valaki hasonló helyzetben?

Csomee Márti!
Neked Kitti a második alkalommal fogant még,ugye?
Mi történt az első alkalommal.
Láttam a tesztedet,nem tudom,hogyan kellene értelmezni...?
Csak reménykedhetünk. Évi

Katica
évi7104

Vjulcsi, mi a Biotech boltba vettük, a törökbálinti Corában, de van az Arénában is bolt.

Csomee, gyönyörű, nem is kell még ennél erősebbnek lennie, pont ilyen volt az enyém, még az elmardat mensi után pár nappal is. De jó. :D

Rencsi, engem is érdekel, hogy mi volt a géndiagnosztikán, gyere a hírekkel.

Kép
gmelcsi1

Rencsi: De jó, hogy már tudjátok, hogy fiú lesz a pici! A neven meg még tényleg ráértek gondolkodni. Vigyázz magatokra!

Csomee: Én is látom a 2. csíkot! Remélem ott is marad jó sokáig! Szorítok!!!!!!

Julcsi: Mi is járunk ilyen dokihoz, csak ő kazahsztáni volt és nekünk ő mondta, hogy csak lombikkal lehet babánk és sajna igaza lett. Azt mondta, hogy az alatt is járjunk hozzá, de sem időben, sem anyagiakban nem tudtuk megoldani. Kiegészítésnek biztos jó, főleg, ha az ember hisz is benne, de hogy csak ettől meggyógyul valaki, azt nem hiszem.

Nalunk ma megvolt a suliban az utolsó tanítési nap :D ! Hurrá!!!!!!! Igaz, hogy még 24-ig be kell járni, de akkor már nincsenek gyerekek. Akkor már tök nyugis lesz! Meg aztán, én sokat nem leszek bent, mert ugye Apánkhoz kell menni.

Zsu
uzsuzs

Csomee! Hűűű, gyönyörű csíkok!!!!! :wink: :D :D
+++++++++++++++++++

Csajok és Pasik!
Moncsikánk ezt írta: "3 bogyóka a pocakomban, ahogy szerettem volna. Vittem tortát is. :D "
Szuperjó hírek Moncsicsi!!!!!!!!!!!! Ez igen!!!! Csak így tovább!!!!!!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Szegénykém, a méhszájjal megszenvedett nagyon, de a lényeg, h ez lett a vége!!!!
Ezt írta méhszájilag Moncsi: "Nagyon megdolgoztattam Apánkat, úgy eldugtam a méhszájamat, kicsit meg is ijedt szegény. Hát még én! Minden szerszámot be kellett vetnie, ami a klinikán van. Szörnyen fájt, még sírtam is, de már örülök! :D Puszik!"
(Én is anno pont így voltam méhszájilag, annyira zárt volt, hogy alig lehetett bejutni. Nekem a méhszondánál is ez volt. Ez persze később jól jött. :wink: Neked is így lesz Moncsi!!!)
MoncsigaApu! Ha olvasod, mennek a drukkok mindannyiunktól++++++++++++

Kép
bodza2005

Kitti4, Gmelcsi, Vjulcsi, Ercsikati, Uzsuzs, Évi és a többiek nagyon köszi a bíztatást. Azért tudom, hogy ebből még sokminden lehet. De talán tényleg az megnyugtató egy kicsit, hogy nem halványodik. :lol:

Moncsiga: Már a pocidban vannak a babók. Vigyázz rájuk nagyon!

Évi: Igen, Kitti a második lombikkal sikerült. Az elsőnél 2 embriót kaptam vissza. Utrot, Duphastont és 3xfél ovitrelle-t kaptam. Ott el sem indult semmi. A nem várt mensi napján meg is jött rendesen.

Rencsi merre vagy?
Melánia?

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Bodza: Köszi Moncsiról az infót!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok.

Csomee:itt vagyok.Át is szaladtam gyorsan a másik szobába az én tesztjeimért hasonlítás kép.
Jó lesz csomee!!! Kezdhetsz örülni.De ha megengeded tanácsolnék valamit.Mégpedig:Tessék még mindig pihenni!!! Talán azért tanácsolom ezt mert egy kicsit hibáztatom magam azért nem tapadtak meg rendesen a babáim.És megfogadtam hogy halvány teszt után is szigorúan pihizek majd.

moncsi:ragi+++++++++++++++++++++++++++
Méhszáj dolog:biztos fájt de nézd a jó oldalát.TUTI NEM JÖNNEK ONNAN MÁR KI!! :lol:

Kép
Kép
melánia

Melánia: Drága vagy! Remélem 3 nap múlva is legalább ilyen erős tesztem lesz! Persze pihengetek még, de apa a hétvégén nem lesz itthon, úgyhogy kicsit többet kell majd mozognom.

Ne hibáztasd magad, nem miattad nem maradtak ott a babók. Januárban én is magamat hibáztattam, hogy biztos azért volt, hogy nem maradtak velünk, mert 2 hét alatt 2-szer felemeltem Kittit. De ez badarság! Biztos, hogy valami más probléma volt. De inkább így legyen vége a terhességnek, mint úgy, hogy látjuk, tudjuk, hogy ott van és a köv. uh-on már nem látszik, vagy nem életképes. Azt biztosan nem tudtam volna kiheverni ilyen gyorsan.

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok!

köszi Nektek a kérdésemre adott válaszokat! Annyira jó ez a "spirituális" csapat! :)

ercsikati
a kérdéseidre: 35,5 és a régi rész a Dunánál (tót...) :D
Sajnos én nem emlékszem Kati nevű lánykára :(
Name: Secret :) itt

kitti4
vitaminok(Maca kapszula,barátcserje,méhpempő,Lenkei féle vitaminok,györgytea,pránagyógyász, parafenomén- spirituális gyógyító stb. sorolhatnám most ennyi jut eszembe :)

vjulcsi

én párocskám is úgy volt a lombikkal mint a Tied, 1 éve elkezdtük de abbahagytuk és most sajnálom az elvesztegetett időt, de azért fő a pozitív gondolkodás csoda mindig történhet, csak a biológiai órám is ketyeg :)

Mindenkinek szép hétvégét és nagy pocakot kívánok!
pomi

Sziasztok lányok,
megjöttem apánktól.
4,7*3,1*4,1mm-es élesszélű petezsák látható... :D
Szép hétvégét mindenkinek
Barbi

Barbi

KépKép
hbarbi80

Barbi óriási gratula, vigyázz magatokra. :D

Kép
gmelcsi1

Pomi!
A nagyszüleim és az édesapám is ott élt! Amikor gyermek voltam sokat jártam oda! Szinte az egész nyarat a Duna mellett töltöttem! Szóval privibe ha megírod a neved...... és 30 vagyok! Lehet, hogy ismerjük egymást!

Barbi!
Gratulálok! Nagyon-nagyon Vigyázz magadra!

Moncsiga!
A távlatból is nagyon-nagyon puszi! Ügyes voltál! Büszke vagyok rád! 3 hét múlva zebrát fogsz te is tesztelni! :) Szorítok! :) És persze fénypostával mennek a ragacsok! :) ++++++++++++++++++++++++

Melánia!
Nem szeretnék ilyet hallani, hogy magadat hibáztatod bármiért is! :twisted: :twisted: :twisted: Dühös leszek, ha ismét ilyet hallok!

Csomee!
Tessék még pihenni! Férjecske szolgáljon még ki, és ne idegeskedj semmin! Szerintem maradnak már a babák! Kitty-nek egyszerre két tesója is lesz! :) Van egy ilyen érzésem! :) Én is szeretnék látni már ilyen terhességi tesztet! Mondjuk a sajátomat! :)

Legyetek jók! Holnap nem tudom mikor tudok felnézni hozzátok, de ígérem valamikor írok majd nektek! Vigyázzatok magatokra!
Puszi Mindenkinek:
Kata

Kép

KépKép
ercsikati

Csomee, teszteltél Kittinél is? Akkor is ilyen volt?
Én mindig azt gondoltam, hogy ennél sokkal jobban kell látszódnia... :roll:
Egyszer próbaképp játszottunk a maradék fél ampulla Ovitrellel, egy csepp a vizeletbe, majd teszt. Atom pozitív lett, szinte még a kontroll csíknál is erősebb volt... :roll:

Julcsi, szerintem mindenki képes lehet természetes módszerekkel is kigyógyulni bármiből, a kérdés csak az, hogy van-e erre néhány éve. Azt szokták mondani, hogy amennyi ideje fennáll a betegség, kb. annyi idő alatt lehet elmulasztani is...
Ha nem is szó szerint értelmezendő, mindenképp hosszabb időt igénylő folyamatra számíts.

Évi, szerintem progi injekció mellett nem jön meg (nálam már az Utro önmagában is elég volt ehhez).

Barbi, ez szuper! :D

Moncsiga, hajrá és pihengess! :D Informálj minket, ha tudsz, pls. 8)
szimbáné

Hbarbi: Óriási gratula! Most már vigyázz a pöttömkére!

Ercsikati: Pihenek, amennyit csak lehet! Hát…esélyes az iker dolog szerintem is, de egynek is nagyon fogunk örülni. És ami fontos, neked is lesz nem is olyan sokára nem ilyen, hanem sokkal zebrásabb teszted!

Szimbáné: Kittinél nem teszteltem csak ET+13. napon. Olyan halvány volt (igaz 25-ös teszt), hogy a férjem azt mondta, hogy nincs is ott semmi. Szerintem a szervezetbe sokkal lassabban, és nem töményen jelenik meg az ovitrelle, így nem csinál olyan extra pozitív tesztet, csak erősebb lesz, mintha csak a baba csinálná. De majd meglátjuk!

Jó éjt!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Megmaradt 1 doboz Merionalom, jövő hónapban járna le a szavatossága. Nagyon szívesen odaadnám, csak helybe kellene jönni érte, mert sajnos nem nagyon tudok mozogni iker babáim miatt.
leona79

Lányok köszönöm a gratulációt...
a párommal egész este földöntúli mosoly ült az arcunkon... szuper érzés, ezt kívánom mindenkinek!!!

Csomee, ez szuper... ott fog maradni az a két csík... ez egyértelmű. Én nagyon szurkolok neked! Pihi-pihi-pihi!!!

Moncsiga, remélem megérte a könnyeket, és továbbra is ilyen zárt, és eldugott marad az a méhszáj... :)
Mennek a ragacsok!!!

Melánia... csak pozitívan... neked is küldöm azokat a pozitív energiákat, mint Katának küldtem... látod... nála hatott... :)
Rencsi... mi volt a géndiagnosztikán???

Julcsi... végül voltál tegnap apánknál?

Puszi mindenkinek
Barbi

Barbi

KépKép
hbarbi80

sziasztok!
Évi:üdv a csapatban!Már biztos hogy nem sikerült?2hét múlva még bármi lehet!Nem feladni!Akarni!

Moncsi:Hatalmas gratula!Vigyázz rájuk nagyon!Legközelebb mikor magadhoz öleled az ikreket akkor lehet sírni!

Bodza:Köszi az infot!Szuper vagy!

Pomi:Ezt mind kiprobáltad?

Barbi:Gratula!!!!!Vigyázz magatokra!

Jó pihenést mindenkinek!
kitti4

Sziasztok csajok.

Oké,oké semmi hibáztatás!!! :lol: Megértettem!
hbarbi:Én is GRATULÁLOK!!! És köszi a pozitív energiát!

Kata:jól van,ne légy wörös fejű!!! Inkább jó kedvű és nyugodt.A te állapotodban nem szabad idegeskedni!! :lol:

vjulcsi:????
szimbáné:lemaradtam bocsi,ti mikor kezdtek????
csomee:ragi +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ne hari rám hogy nem sorolok fel mindig mindenkit külön külön!!! Már annyian vagyunk itt hogy nem tudom követni hogy ki hol tart.
moncsi:ragi+++++++++++++++++++++++++++++++++
miciona:????
kismamik: :lol:
MINDENKINEK KELLEMES HÉTVÉGÉT!!!

Kép
Kép
melánia

Kitti4!

Köszönöm az üdvözlést!

Még nem biztos,hogy nem sikerült.
Ma az ügyeletes asszisztens(aki beadta a Progi inj.-ót)mondta,
hogy Ő a laborban dolgozik,hétfőn reggel(már ET után leszek
16.nap)vigyek reggeli vizeletet,meg a körzetitől egy beutalót és megnézi Ő a laborban,hogy van-baba,vagy nincs.
Már nagyon várom az eredményt,mert ez a bizonytalanság a legrosszabb...
Mindenkinek csak a legjobbakat kívánom Én is!
Sziasztok! Évi

Katica
évi7104

Csomee!

Határozottan látszik a két csík! Nagyon szépek! :lol: Csak így tovább minden nap!

Julcsi! Ugye a vörösök sehol!
agnyes

Jó estét!

Csak most tudok bekukkantani, mert nem nagyon értünk rá! Ma is csináltam tesztet, de ez sem számít, mert még tegnap reggel 6-kor beadtam egy szurit magamnak. Majd a hétfői és a keddi lesz a mérvadó. Addig nem élem bele magam semmibe. (de alakulgat a dolog) :wink:

Évi: nagyon izgulok, hogy jó híreket kapjál hétfőn!

Melánia: Azt el is felejtettem kérdezni múltkor, hogy te csak azt a 3 tesztet csináltad (12,13,14. nap) vagy előtte és utána is?

Majd holnap is bekukkantok, de most egyedül vagyok Kittivel.

Szép hétvégét!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Szép reggelt, és napot Mindenkinek!

Gondoltam most jövök, mert lehet nem tudok ma sem nagyon itt lenni :( veletek, mert vásárolni megyünk ebéd után, és szerintem csak az esti órákban leszek majd gép előtt!
Vége lett a kutyás bulinak! Hát mit mondjak szuper volt! A szél egész nap fújt, de így is leégtünk! :) Majd pakolok fel képeket akit esetleg érdekel! :) Este még voltunk moziban is! A Képlet című filmet néztük meg! Meg kell mondjam állati szuper, és nagyon-nagyon jó! Aki teheti nézze meg! :)
Velem egyébként semmi! Néha érzek különböző fájdalmakat a méhem felől, a cicim most nem úgy fáj, mint az előző hónapban, hanem inkább a mellbimbóm fáj! De most eldöntöttem nem keresek tüneteket! Lesz ami lesz! A "B" terv, újra kidolgozva! Remélhetőleg, hogy nem lesz szükség! :)

Csomee!
Szorítok, hogy hétfőn és kedden is erősebbnél erősebb zebrákat tesztelj! :)

Évi!
Üdv a csapatban! Jó helyre kerültél meg kell mondjam! :) Én amikor ide kerültem semmit nem tudtam ezekről a dolgokról, és most már azért teljesen képben vagyok, szinte mindenről! :) Hála a csapatunknak, akinek most már Te is tagja vagy! :) Szerintem kérj egy beutalót a laborba, az lesz a tuti! :)

Melánia!
Nyugodt vagyok, csak nem szeretem amikor hülyeségeket beszélsz! 3 hónap múlva érzem, hogy sikerülni fog. És érzem, hogy két gyerkőcöd lesz. Egy kisfiú és egy édes kislány! Majd meglátod! :):):):):) Na persze azért, mert 3 hónap múlva kísérlek majd benneteket mindenhová, hogy tuti legyen a szerencse! :) Remélem addigra a családunk egy pocaklakóval bővül majd! :)

Julcsi!
Még nem volt érkezésem hozzászólni ehhez a természetgyógyász dologhoz! Én személy szerint nem vagyok híve ennek! Nem nagyon hiszek benne! Nektek kell eldönteni, hogy láttok-e rá esélyt, vagy sem! Én amikor Apánkat kérdeztem az Aloe-s cuccról, nekem annyit mondott, hogy "Ártani nem fog, de sok pénzbe kerül!" Úgy vettem ki a szavaiból, hogy ő sem nagyon hisz ezekben a dolgokban, de totál rám bízta, hogy el kezdem-e inni, vagy sem! Szóval a lényeg, hogy a Ti döntésetek, és a lényeg, hogy a férjed akarja igazán, és ne azért mert valaki "telebeszélte" a fejét! Én azért szorítok, hogy "Az legyen amit TE akarsz!" :wink: :wink: :lol: :lol:

Bodzim!
Ma klassz időnek ígérkezik, ezért ha tehetitek vigyétek ki az édes Drágámat, Esztit egy jó kis sétára! Biztos élvezni fogja! :) És adj neki egy nagy-nagy puszit amit én küldök Neki! :)

Rencsi!
Még nem jelentkeztél, hogy mi volt a géndiagnosztikán! Ugye nincs baj? Csak élvezed a jó időt és pihensz?! Mondtam ErcsiApunak, hogy reggel én navigáltalak benneteket, mondta, "még jó, hogy van egy bagoly köztetek aki már hajnalok hajnalán fent van és gép előtt ül! Mondta: Persze: ÉN vagyok az!" Aztán jót mosolyogtunk! :)

Legyen szép és kellemes napotok!
Puszi: Kata

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok Lányok!

De ha patikákban vásaárolt tesztek negatívak,attól még lehet hogy a laborba bevitt vizeletem pozitív lesz?

Sajnos nem érzek semmit(lelkileg)...
Amikor a második beültetésnél megtapadtak a babák(2 hét múlva leváltak),határozottan éreztem,hogy ott vannak!!!!

Sziasztok! Évi

Katica
évi7104

Sziasztok!

Bocsika elég sokáig nem jelentkeztem. Nálunk hírek A Niki és a Viktor elindultak, Krisztián próbálkozik az egyedül kapaszkodás nélküli felállással. Egyébként minden okés.
Nővéremnek Május 18.-án megszületett a babája 4430g-al. Édes kis pufók kiscsajszika. .-)

De látom vannak itt jó hírek is. Mostmár megpróbálok sűrűbben jönni ismét, hogy megint tudja követni, hogy kivel mi is van.

CSOMEEE GRATULA. Meg a szép manódnak is a szülinapjára is, bár tudom kissé megkésve! :-)

Na megyek is tovább a dolgomra. Puszi mindenkinek!

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Évi!

Minden lehetséges! Azért biztosabb, ha nem vizeletből nézik, hanem vérből! Drukkolok!
agnyes

Sziasztok.

csomee:igen,én 3tesztet csináltam.Mivel haloványodott. :cry: Ragi:++++++++++++++++++++++++++++

Kata:oké,megbeszéltük!!!! Akkor pocakos kísérőnk leszel!!! :lol: ragi:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

lombikosok:tegnap visszanéztük a hormon blokkokat amit a patikába kaptunk és valamit nem értek.Első adag Puregon 300Ne:24973ft volt.Aztán a következőért ami szintén 300Ne azért fizettünk 9989ft-ot.Na ez hogy van????
Azt észrevettük hogy más támogatást jelölt be rajta apánk.Az egyiket a drágábbat VE-re a másikat TK-ra írta.
Ezt nem lehet neki felírni mindig úgy hogy jobban járjunk????

Kép
Kép
melánia

jaj,moncsit elfelejtettem:ragi++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :lol:

Kép
Kép
melánia

Melánia!
Remélem pocakosan is szerencsét hozok majd! Akkor 100%-os szerencsét akarok hozni Nektek! :)

Moncsiga!
Fénypostával küldöm Neked a ragikat! :) +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

KépKép
ercsikati

Katás! Köszöni a puszikákat Eszti!!! :-)
Tényleg szuper idő volt!!!
Mi is cupákolunk Téged!

Melánia! Albi biztosan tudja a választ, most már én is kíváncsi vagyok.

Mindenkinek szép estét kívánok!!!

Kép
bodza2005

Ági! Működik a telepátia, mert tegnap éppen Rátok gondoltam, h mi lehet Veletek! :D

Kép
bodza2005

Ági! Működik a telepátia, mert tegnap éppen Rátok gondoltam, h mi lehet Veletek! :D

Kép
bodza2005

sziasztok!
Ági:Szuper a gyerekek fejlődése!És 3!Külön gratulálok a 3 csodához!Kiscsajszihoz is gratulálok!Jo egészséget kívánok nekik!

Évi:Minden oké lesz!Nem baj ha nem érzel még semmit,majd fogsz!

Melánia:Engem is érdekelne!Mi holnap megyünk és biztosan kell még kiválltani.Kíváncsi leszek az árra!
Szorítsatok!Sajna egekbe volt a héten a vérnyomásom ugyhogy????

Jó éjt!
kitti4

Bodza!
Köszönöm Neked itt is a "privát" segítséget!

Melánia!
Nem tudom, sajnos, miért írta egyszer így, egyszer úgy a dokibá föl a gyógyszert. Szerintem eltéveszthette. :(

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Üdv az újaknak!

Csomee!
Csak erősödjön az a 2. csík!

Vjulcsi!
Virtuális ölelés Neked! Nem tudom, mennyi idős vagy, ha ráértek még, akkor vágjatok bele nyugodtan a "természetes" projektbe :wink:

Kata, Moncsi!
Drukk Nektek!

Érzem, hogy kihagytam valakit, bocsánat :(

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Jó reggelt Mindenkinek!

Az idő nem túl rózsás, de hát ez van! :)
Velem nincs semmi! Tünet 0, de nem is keresem! Kicsit negatív vagyok ma, nem tudom miért!

Moncsiga!
Gondolok ám rád elég sokat! Küldöm azokat a ragacsokat!

Albi!
Azt hiszem most rám is fér a drukk!

Miciona!
Hogy álltok az esküvővel?

Szimba/Szimbáné!
Veletek mi van? Hogy "álltok"?

Jövök majd még!

Kép

KépKép
ercsikati

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: