A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Sziasztok!

Csak, hogy ne rontsam a mai statisztikát, nem hagyom én sem holnapra, bő egy éves zugolvasás után csatlakoznék, ha lehet... :)
Pocakosan babonából nem mertem jönni, mert veszélyeztetett voltam-félidőtől feküdtem-így nem is álmodtam, hogy kihúzom a kiírásig, jan.2.-ig, ehhez képest túlhordtam, jan.9.-én született meg a lányunk, Boróka.
Aztán meg már nem mertem, olyan összeszokott csapatnak tüntetek...de ma erőt kaptam a három sorstárstól, és úgy gondoltam, hamár úgyis Veletek kelek és fekszem mindennap, előbújnék én is :)
Van egy Benedekem is, júliusban lesz 4 éves.
Igyekszem csinálni gyorsan vonalzókat, és jönni képekkel.

Könnyű éjszakát mindenkinek!

Enikő
benci

Na ebben reménykedtem Benci, hogy te is előbújsz! :wink: Örülök, hogy itt vagy! Hogy van a kicsi lány? Mg mindig olyan hajasbaba? :) (Akartam válaszolni neked a levélre, de olyan híg az agyam, hogy mindig már akkor jutottál eszembe, amikor az ágyban feküdtem... :? )

Kép
Kép
Kép
mágnes

Így nem tudok aludni menni csajok!!!!! :shock:

Üdv Benci, úgy látom Mágival már ismeritek egymást. :D Miért is nem jötél korábban? :D
Szóval ezennel szeretném felszólítani a zugolvasókat, hogy bújjatok elő. :lol: Tényleg nem eszünk meg senkit! 8) :D :D :D :D :D

Na de tényleg megyek, hétfőn jövök.

Kép
Kép
cs_erika

Bizony,mi ismerjük egymást,szobatársak voltunk a gyermekágyon,de előtte már itt a babaneten is priviztünk, szóval megörültünk, amikor véletlenül egy szobába kerültünk :) :lol: Együtt hallgattuk az elviselhetetlen szobatársunk nyafogását...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Na megyek én is, ágyba bújok Csernus dokival.. :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági :)
Én meg nem mertem többet írni, mert attól féltem, valamiért direkt nem válaszolsz :oops: De olvasom ám a blogodat is, képben vagyok nagyon Belőletek :D
Középen-felül még megvan az első haja Borónak, olyan punkos, oldalt már kihullott, ott az új, rövid van...Viszont mi még alig vagyunk 6500g-sak, mindig ámulok, hogy Bencéd mekkora, pedig kb. egy súlycsoportban indultak :lol:
Meg, hogy a súlyhoz képest milyen ügyesen mozog a fiad, Boró mégcsak fekszik-max.oldalra fordul-és várja, hogy odarepüljenek a szájához a dolgok :lol:
benci

Sziasztok!

Vagyok, ám én is, csak olvasó üzemmódban nyomtam.

Üdv az újaknak!!! Tök jó!!! :D :D :D Sokan úgyis lemorzsolódtak, meg amúgy is kell a vérfrissítés, bár most a csajszik jobban jártak, mert két fiúka érkezett ;)

Rólunk gyorsan annyit, hogy ma voltunk védőnéninél 6550 gramm és 70 centi a lelkem :shock: Védőnéni mondta, hogy zöldséget majd olyan 1 hónap múlva kóstoltassak Milánnal, egyelőre csak gyümikkel próbálkozzam, viszont az legyen naponta és kb. ugyanakkor (kivételesen ezt eddig is tudtam). Ma őszibarackos almát ettünk, ez jobban bejött neki, mint az alma.

Petne: Milánt nagyon megfogta az alma, nem is kakilt tegnap, és ma reggel is rá kellett segítenem, pedig ő nem az a nehezen kakilós fajta, sőt... (minimum napi kettő a penzum :roll:). Az őszi után kétszer is telepakolta a pelust :lol:

manocskak: sajnálom, amin keresztül mentek, de hogy őszínte legyek maximálisan egyetértek Csörével és Katuskával. Lehet nem szép leírnom, de én nem látom a kiutat... :( Sem felőled nem érzem, hogy megakarja menteni ezt a kapcsolatot, és akar dolgozni érte, sem párodtól... :cry:

Krisz: az a kocsmás sztori... :shock: Krisztivel értek egyet megérne egy jelzést a gyámügynek, bár szerintem lehet jobb, ha bekerül a gyermekvédelmi gépezetbe, és figyelnek rá a gyejósok, mint felnő egy ilyen közegben, és lesz belőle egy lelkileg sérült felnőtt :? Na, de ez vagyok én, a hányatott sorsú gyerkőcök és az idióta szülők a keresztem... :roll:

Mágnes: jó volt ez a tablós sztori :lol:

Kriszti: vaterán automatikus licit, ha az "Ön ajánlata" mezőbe beírod azt az összeget, amit te maximálisan adnál a termékért. A gép nem ezt fogja először kidobni, hanem a licitlépcső összegével emeli csak meg az aktuális árat, aztán ha felüllicitálnak a gép addig dobja a tiédet, amíg eléri a maximálisan beállított összegedet.

Csöre: a pszichiáterek még gázabbak, na azok aztán simán elférnek a betegeik mellett :lol: A pszichológusoknál, meg azt vettem észre, hogy a gyerekeik érdekes módon valahogy félrecsúsztak... :roll:

Barti: hogy viselte Pötyi az oltást? Ádám nagyon huncut :D

magdolna: Nórinak csodás a mosolya, Apának is mutiztam, asszonta szép lányka :D Krisz: Nyugi, nem csapjuk le Ádám kezéről ;)
Bár tök jó lesz látni, hogy cirka két év múlva hogyan borulnak be az előre lezsírozott kapcsolatok, mert a jerkőcök máshogy osztanak lapokat :lol: (Tudtátok, hogy már bölcsiben nyomják a love-ot a babák :shock: Én hétvégén szembesültem vele :D)

Lucus: tuti, hogy fogja Zille, miket súgtál a fülébe, ha nem is érti úgy, ahogy mi, érzi, és biztonságot adsz neki stb... ;) Klímát sajnálom, nálunk 27,8 fok volt tegnapelőtt, pedig csak a délelőtti napot kapja a szoba :?

Erika: :evil: mosogatót Mi ma Kikában voltunk, de hogy ott mennyire el vannak szállva az árak :shock: babakocsi a Minimanóban: X, a Kikában X+20 ezer. A bútorokról nem is beszélve... :roll:

Hirtelen ennyi, mert most csak ennyire emlékszem... :oops:

biga.csiga

És igen, mire megírtam kiegyenlítődött az arány Borókával :lol:
Péusz két csajszi, na lesz itt ám válogatás ;)

Majd igyekszem én is friss képet dobni Manó Milánról :lol:

biga.csiga

Köszönöm szépen a kedves fogadtatást csajok!!!

A kisfiamat Benedeknek hívják, Salgótarjánban született.
A szülés nekem sem maradt rossz emlék, már ahhoz képest amire számítottam, és amivel riogattak, hogy az indított szülés milyen hosszúra tud nyúlni.
Ráadásul itt az a gyakorlat, hogy a kiírt napon be kell feküdni a kórházba, és onnan számított egy héten belül, ha nem történik semmi, megindítják a szülést.
Az az egy hét jobban megviselt a kórházban, mint a szülés. főleg hogy a kórházzal szemben lakunk...

A kisfiam egyébként 3900 grammal és 58cm-rel született.
Férfimanökennek készülhet, mert még mindig csak 6115 gramm, de már 67 cm. Emiatt is parázok eleget, bár mindig csak a minimumokat hízta...

Ja, és a végén egy kérdés a végére: az apukájának 1-es típusú cukorbetegsége van. Nem tudja valaki véletlenül, hogy ez mennyire örökölhető? A régi dokinénink és védőnőnk azt mondta, hogy nagyon kevés rá az esély, az újakkal még nem beszéltem erről. Csak parázok, nem e ettől nem hízik. (mondtam hogy paramami vagyok :oops: )Bár jó kedélyű kis manus, csak rengeteget kell vele foglalkozni.

Képpel majd vasárnap este vagy hétfőn jövök, mert ezen a gépen nincsenek csak a sajátomon.

Képpel maj
xania9

Bocsi ha sok voltam!!! :oops:
xania9

Xania: enyém gyerek sem kerek, ne parázz!! Ha ti sem vagytok nehézsúlyúak, akkor meg pláne ne akarj husis babát ;)

biga.csiga

Biga-csiga: hát az apja nem nehézsúlyú kimondottan, de a cukorbetegség előtt azért jobb súlyban volt. Én meg.... hát, lehetnék kevesebb is, nem is kicsivel... de a szopi miatt nem merek drasztikusabban fogyózni, meg nehezen is állok ellen a jó kajcsiknak... :D

Szilvi
Kép
xania9

Enikő: De szép név a Boróka! Nagyon tetszik!

Hát, csajok, én nemrég szültem, de már böngészem az utónévkönyvet a következő babának :oops: Csak Apa meg ne tudja, szerintem neki gyors lenne az iram :lol:

Szilvi és Lilla

Kép
vsziszi

Én is jókat eszem, majd leadom azt a pár kilót, ha már Milán után kell majd szaladgálni :lol:

biga.csiga

Üdv nektek lányok!
Manócskák:
:o :cry: Most akkor mi lesz veletek?Nem ment haza a leendőbeli férjurad?Akkor most ő van megsértődve?Nemhogy otthon simogatná melletted a pocakodat,amiben az ő legifjabbik kis babája lakozik... :roll: :? Meg egyátalán...
Olyan hülye vagyok sztem.Már megint a kezemhez ragadt egy kiscipő Esztikének az adidasban.Ez már az ötödik,és még nem is jár...
:oops: :roll: A hülye cipő mániám...De az egyiket már kinőtte... :oops: :)
Sógornőm lánya holnap lesz 11 éves.Bejelentette,hogy playboy-os cuccokat kér ajándékba.Elmentünk a happybox-ba,de olyan csöves dolgok vannak belőle.Volt 5féle díszpárna,tollak,noteszek...ez aztán választék.Úgyhogy kap pénzt és azt vesz amit akar... :roll: De még cipőt,vagy szandit se tudok neki venni,ruhákról nem is beszélve,mert több cucca van mint nekünk hármunknak volt,van és lesz egész életünkben...Rengeteg...Mi a lófas*nak ennyi ruha egy gyereknek??

Eszter

Kép
eszterem

Csajok még egy kérdés!
Hogy tudok vonalzót berakni? sehogy se lesz jó :(
xania9

vsziszi:A múltkor én is nézegettem az utóneveket... :lol:
Az én férjem 160kg.40kilót hízott,mióta együtt vagyunk...Nem semmi így egybe még leírni is...De nem az a hájas,inkább izom és rajta a háj... :lol: :lol: :lol: De ő már 120kg.alatt soványnak tűnik.Mert alapból nagydarab.Most fogyni akar,de ki nem?én 60-65 kg között mozogtam ,hogy összejöttünk... :oops: És most:94kg.Kemény...A lányomat tegnap mértem és 7040g volt és 66cm köbö. :) :D

Eszter

Kép
eszterem

Inkább ide írom hogyan kell a vonalzót berakni hátha másnak is szüksége van rá:

szóval az emilben kapott linket (url-t) kell a profilban az aláírás részhez bemásolni. (A szögletes zárójelben lévő részt) Illetve a kis jelölőnégyzeteknél engedélyezni kell az url-ek használatát. Utána csak menteni és kész.
katuska79

Képek! :lol:

Mire jó a rácsvédő?

Kép

Kép

Akcióban a kiságyban, már majdnem hason :lol:

Kép

Az a fránya TV nagyon érdekli...

Kép

Almát eszem, de Apa olyan vicces :D

Kép

Azt hiszem jó sok(k) voltam így estére :lol:

Jóéjt!

biga.csiga

Eszter! tudod van az a mondás, hogy 100kg alatt nem férfi...(vagy hogy is?)

Sziszi! hogy csináljuk többgyerekesek? sehogy...látnád miylen kupi van:)
Én pl úgy csinálom, hogy nem csinálok nagy ügyet belőle ha nincs minden flottul. Inkább megyek velük sétálni vagy ha alszanak akkor pihenek én is. A házimunkába bevonom a nagyot is illetve megkérem apát addig vigyázzon valamelyikre. Nekem fontosabb az ha a gyerekek kérnek valamire, mint a padló tisztasága. Illetve kitűzök olyan napot, vagy időpontot amikor lehet picsogni de anyának akkor is meg kell csinálnia a feladatát. Így ők is megtanulják, hogy vannak kötelességek. Na meg persze megtanultam a házimunkát szisztematikusan és villámgyorsan elvégezni. Egyébként meg a nap végére totál kibukok és a hátam közepére kívánok mindenkit. Nálam az a fénypont mikor mindenki alszik
:lol:
Cirka másfél óra iszonyat hiszti után el is aludt Máté....fizikailag is meg agyilag is kizsigerelt. Apa meg nincs itthon, külhonban van....
katuska79

Az almás megint.... :D

Kép

biga.csiga

Milyen gyönyörű Milán az almaevős képen!

Sziszi! Az IStvánban kinél szültél? csak mert én is ott szültem Mátét és klasszisokkal jobb volt, mint a BAjcsy.
katuska79

Ejjj, mire elaltatom a hercegnőmet, teleírtok egy oldalt.... Lehet nem valami hatékony az altatási technikám? :D

MÁgi, azt hittem csak nekem nincs tükröm itthon :lol: :lol:

Benci Enikője, üdv a csapatban! Én is jan 2-re voltam kiírva, és én is veszélyezetett voltam, de a legnagyobb meglepetésemre Ágibabám sem jött korábban, sőt ráhúzott egy napot! És mi sem lehetünk többek 6,5 kilónál!

Újak és régiek, képet, képet képet!!!!

[quote="katuska79"]K írta:katuska79riszti! ha mész a plasztikai sebészhez, akkor jelents már be engem is! :lol: :lol:

Katuska, feltétlenül :)

MÁgi, nem ígérem magam a talira biztosra, de hátha.. megosztod velem is priviben a részleteket?

Biga.csiga, köszi a vaterás infót! A kapott mei tai-okat hogyan/mikor tudom visszaadni? (olyan jó volt ám hogy kölcsönkaptuk őket: amíg csak próba nélkül rágtam apácska fülét, semmi eredményt nem értem el. Aztán kipróbálta ő is, és most imádja!)

Szépek az új vonalzók új lányok! :)

Sziszi, dettó... folyton férjemtől kérdezgetem hogy "Na és ez a név tetszene neked, hívhatnák így a második babót?" Pedig Még bő félévig teherbe esnem sem szabad :oops: :oops: :oops:

Csajok, ledöbbentem a lányomon altatáskor. Fekve szoptatok, ami az esti szopinál azért nagy előny, mert ha elfogy "A" ciciből a tej, csak kikapom, kicsit megdőlök, és máris bent van a felső, "B" cici. A művelet alig két másodperc, megvan anélkül, hogy a lányomnak bármi is feltűnne... - gondoltam eddig. Ma este az én kicsi Ágnesem úgy döntött, minek szenvedni a csont üres alsóval, és várni míg anya végre adja a másikat. Kiköpte, és úgy ahogy feküdt mellettem az oldalán, fölemelve a fejét elkapta a másikat :shock: :shock: :shock:

Milán meseszép!!! Imádom azokat a gyönyörű szemeit!!!
kisbogacs

Na, hülye fejem, csak a letöltés volt lassú, erre duplázok... :oops: :lol:

Katuska: Én egy gyerekkel, hagyom néha hogy szaladjon a lakás, aztán rámjön az 5 perc, és nagy suvickolás következik :lol:

Milán már nyomja 2 órája a szundit, egyszer sírt fel álmában, de nagyon... talán az ínye nyilalt bele, nem tudom :?

Jó, hogy én meg már elköszöntem, de nálam is most van a fénypont... Apa szoliban, gyerek alszik, én meg megszálltam a netet :lol:

biga.csiga

Benci! de szép nevei vannak a gyerekeknek! Tök jó, hogy szobatársak voltatok Mágnessel:)

Xania! engem is az viselt meg legjobban, hogy előtte be kellett feküdnöm... ez nyomta rá az egész szülésemre azt a kellemetlen emléket...
katuska79

Rég láttam Hannát. Igazoltan van távol? :lol:
kisbogacs

Kriszti: húúú, na ezt el is felejtettem, pedig olvastam ám... :roll: Ha a tali összejönne, akkor ott oda tudnád adni, d most nem tom, hogy mikor lesz pontosan, és lesz-é autó.. :roll:

Köszi a dícséreteket Katuska és Kriszti, átadom kispasimnak :D

Kriszti: Ágimanó nagyon kemény, ha anya lassú, megoldja ő.. :lol:

Milán sajna nagyon sokat harap rá a cicire, és olyan satut képez, hogy majd bec@rok...

Eszter: te kérdezed a sok ruhát? Nem is tudom ki írta, hogy már 5 pár cipőt vett a babájának? :lol: ;)

ÓÓÓÓ én nagy névmágus vagyok! A Sorsunk a nevünkben könyveket vadászom, állítólag nagyon jó!

Nálunk a második, ha lány a Milántól megmaradt neveket kapja, ha a fiú, na azt nem tudom, mert lány lesz :lol:

biga.csiga

Kriszti! az úgy nem kényelmetlen? Mármint tartani magad felette, nehogy ráfordulj? Ágnes meg ügyi lány, kiszolgálja magát:)
AZ előbb bementem Petrához vissza adni neki a cumit mert nyifogott. A sötétben nyúlok a feje mellé, hogy majd kitapogatom a cumit, erre a lábát találom ott :lol: :lol: alvás helyett expedíciózik...

Biga.Csiga! ha legközelebb rád jön az 5 perc küldök priviben címet és várlak! Addig elleszek a manókkal:)

Na töltök még le egy két tomast Máténak mert valahogy nem jön az álommanó a szememre.
katuska79

2 napig nem jöttem csak, de ennyit írni közben nem ér!!!

Tegnapra Boldog 5 hónapot Martin babának!! Tényleg Kata hogy vagytok? rég jelentkeztél

Bartika – nagyon szépek vagytok mind a ketten!!

Bogi – üdv itt. Milyen szép Brúnó baba és a neve tetszik nekem!!!

Nálunk eddig nem fogott semelyik gyümi sőt ma alma-körte fruttapurát kapott és utána inkább ment a hasa, már régen termelt ennyit. De előtte kapott csak almát és alma-őszit, de az sem fogta meg.

Szilvi – Titeket is üdvözöllek szépséges Lilla babával együtt!

Csöre- viszem MT-met, kipróbálhatod! De amennyire dicséred a hunbabásodat, hát lehet ez nem is annyira jó 
De amúgy ennek is vastag-párnázott-széles a pántja!! És szép is!! Csak múltkor ebben főztem és rácsöppent egy kis olaj és nem jön ki  Ennek nincs alvó csuklyája,

Xania –Szilvi – egyszerre két Szilvi  - Üdv neked is!

Móni – Sajnálom ami veled történik, a lányok már minden okosságot leírtak

Kriszti – Én nem kapcsoltam ki de nem foglalkozom vele különösebben! Akinek az esküvői ruha ilyen csinosan állt az nem szólhat egy szót se.  És most is csini vagy!!

Evés – hát nálunk is nagy harc folyik 

új tábla kellll – én sem vagyok még a régiben!!!!!!

Tényleg – Vicky hogy vagytok, költözés készen van? Alex babáról régen láttunk fotót!

De jó még egy új topiklakó Benci és Boróka sziasztok!!

Hát ez a Milán baba, lehet nem is Zilléé lesz, hanem az enyém! Remélem Bálintanyunak jó a csütörtök és tudtok jönni a talira, hogy a másik huncuttal összejöjjenek!!

Kriszti hogy csinálod ezt a fekvős cici váltást? Ugyan azon az oldalon maradsz, az nem kényelmetlen neked? Mostanában Zille se strapálja már magát, ha kicsit is küzdeni kell köpi ki és kéri a másikat, pedig nálam olyan jó tejserkentő volt ha cumizott rajta 30 percet, most meg 3 perc alatt végez!

Kriszti, amúgy Te hogy oldod, meg ha Ági átfordul és viszonylag közel volt az evése, mert Zille ma beindult és én meg fordítottam vissza, hogy ne jöjjön ki a kaja, de azt sem akarom hogy ezzel kedvét vegyem. Hagyjam rá aztán etessem meg ha mindent kitornázott????

Ezt még leírom aztán abbahagyom
Lányom tényleg gondolatolvasó Két eset: néhány napja olvastam a decemberi topikban, hogy valamelyik babóca éjjel bulizott. Aznap este mondtam is magamban, hogy milyen jó, hogy Zille „csak” enni kell fel, erre aznap ½ 5-től 6-ig úgy döntött ő nem alszik ilyen talán egy hónaposan csinált utoljára!!
A másik: már egy hete nem alszik el cicin, hanem altatnom kell, szomorkodtam is emiatt, tegnap mondtam is, hogy milyen jó volt, hogy elaludt szopi közben, most meg küzdök az elalvásért erre tegnap elaludt a cicin!!!

Na jó éjt megyek mert egy óra múlva kéri az első adagját, jó lenne egyszer már aludni 5 órát egyben!!

Kép

Kép
lucus16

Üdv Benci!

Nekem is január 9.-én született a második gyerkőc képzeld!!!! Csak nekem fiú mind a kettő...és a nagyobbik 6 éves!
Üdv az újaknak!:-)
Visszaolvasok aztán reagálok...csak a fiam üldöz hogy tükörtojást enni reggelire pirítossal...úgyhogy nekiugrok a tűzhelynek!

KépKép
peni

Bigacsiga:Igaz... :oops: Milán édes kisfiúcska!!! :D
Katuska:100kg alatt nem ember a férfi... :lol: :lol: Mondjuk ez igaz...Innentől van embersúly :wink: :lol: Akkor Istvánom már majdnem 2 ember,de másfél biztos... :lol: Az asszonyra is igaz?Már csak pár kg kell.Na megyek....
Már megjártam a piacot is.Vettem gyümiket,zöldeket...Megcsinálom a tízóraiját a királylánynak....Kint nyüzsög a járókában. :D

Eszter

Kép
eszterem

Móni: Remélem meg tudjátok oldani a pároddal a dogokat.....muti majd képet az esküvőről!!!!!!!

Eszter: ez jó, hogy Istvánod majdnem 2 ember... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Én 76 kilóvla lettem terhes....szülni 106 kilóval mentem....most vagyok 77. Szóval...nekem ne mond milyen ez. Kűzdök mint malac a jégen, hogy fogyjak. 96 kilóval jöttem ki a korházból...ahhoz képest elég jól állok bár még mindig van hátsó felem rendesen :oops: :roll: . Dehát ez van....majd megy lejjebb is addig meg elfordul akinek nem tetszik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
peni

pusztán szeretetből szemen lettem köpve almaőszivel... :lol:
Peni:malac a jégen... :lol: :lol: :lol: Én ahogy kijöttem a kh-ból,úgy vagyok :( Te hogy fogytál le?Szerencsés alkat vagy és lement csak úgy?? :roll: :o :D

Eszter

Kép
eszterem

Eszter! nem hallottad, hogy az jót tesz a látásnak? :lol: :lol: :lol:
katuska79

A férfi 100 kg alatt szobadísz...
Nem tudtam végigolvasni, és most is rohanok, majd jövök du :)
Neked is üdv itt, Enikő :)
(Hanna éppen otthon van Anyujánál, egyébként is van, csak Olivér nagyon élénk baba, és igényli a figyelmét)

Csöre
csöre74

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Eszter

Kép
eszterem

Hű, nem jövök 2 napig, erre annyit írtok, hogy nem bírom visszaolvasni. Reagálni most csak az utolsó oldalakra maradt energiám, meg Bálint szerintem perceken belül felébred.

Először is üdv. az újaknak: Bogi-Brúnó, Sziszi-Lilla, Benci-Boróka, Xania-Benedek jó, hogy jöttetek!

Biga-Csiga: ugyanilyeneket művel Bálint is, mint Milán :D Nagyon helyes a kissrác! Tényleg muszáj lesz menni a talira, mert lecsapja az összes csajszit a kezünkről :D

Bartika: tök jó a kép rólatok! Én még nem próbáltam ilyen batyut kötni, pedig múltkor Csöre megmutatta. Félek, hogy leesik Bálint :cry:

Lucus: a tali még mindig kétesélyes, szerintem épp csütörtökön itt lesz anyósom :cry: Mármint annak örülök, hogy itt lesz, csak annak nem, hogy akkor nem tudunk menni a talira.

Eszter: nem semmi, milyen friss vagy! 8.30 és már megjártad a piacot :D Mi már 2 éve itt lakunk, de egy kezemen meg tudom számolni, hányszor voltam a piacon :oops: Na majd, ha Bálint is elkezd zöldséget, gyümölcsöt enni!

Kriszti: ne foglalkozz már mások - névtelen - véleményével! Csinos, boldog kismama vagy!!!

Képzeljétek, ma Bálint hasra fordult :D :D :D Remélem nem egyszeri, megismételhetetlen mutatvány volt ez tőle :shock:

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

sziasztok,

végre sikerült a régi nevemmel belépni...kíváncsi vagyok, meddig működik majd...remélem most már tudok majd rendesen jönni.
Üdv az újaknak, tök jó, hogy bővül a csapat!

mennem kell, de majd még jövök!
Puszik

Kép
vickybabe

Sziasztok.
Reggel 6-kor a párom hazajött. Leszaunázott, lezuhanyzott és elment aludni. Kérdezte tőlem, hogy most mi lesz a délutánnal, én csak annyit kérdeztem tőle, hogy ő mit döntött. De az esküvő meg lesz tartva, mert rájöttünk mind a ketten, hogy nagyon szeretjük egymást. A szituációt inkább nem írom le mindenkinek a fantáziájára bízom. :oops: :D
Közölte velem, hogy nem akarja, hogy elmenjek és maradjak vele örökre.

manocskak

Móni: örülök, hogy kibékültetek!!! Sok-sok boldogságot Nektek!

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

Móni! úgy örülök Nektek!!!!!

KÉpzeljétek anyukám hajnal 4-kor arra ébredt, hogy valaki emelgeti a redőnyt! Először azt hitte, hogy a kismacska zörög, hogy be szeretne bújni mert nem volt egészen leengedve. De az nem tudja úgy megemelni! Felugrott a sötétben de nem látott semmit, gyorsan lezúdította az egész redőnyt....lehet megint be akart menni valaki???
katuska79

De jó, hogy ezt mondod, katuska79! Én meg azt hittem, felesleges kalóriákat eszem, de akkor mégis valamit jól csinálok, amire bizonyíték a jó sok tej. Egyébként nagyon kellemes mellékhatása a szoptatásnak, hogy 8 kg-val kevesebb vagyok mint várandósság előtt. Évek óta nem voltam ilyen vékony.
Kisfiam nemrégiben fedezte fel az ujjai nyugtató hatását, csak az a baj, hogy szopizás közben is dugdossa a szájába. :shock:
Ha a Dunaharaszti találkátok összejön, legközelebb meg se álljatok Almádiig!
nboglárka

Sziasztok!

Üdv az újaknak! De jó, hogy jöttetek! Babáitok gyönyörűek!

Annyit írtatok, hogy reggel óta olvasok!

Mágnes! Képzeld voltunk tegnap Dunaharasztiba! Nagyon szép hely! Hogy ezt én mostanig miért nem tudtam, ott is kereshettünk volna házat! :roll:

Erika meg aki felújított, építtetett: titeket is mindenhol mindenki át akart verni? Nekem már annyira elegem van ebből, hogy mindenki le akar nyulni, időben nem kezdi el a munkát (vagy el se jön) és pocsék munkát végeznek! :cry:
Már éjszakákat nem alszom, mert folyton ezen rágodok, hogy mit hogyan csinálnak meg és már megint veszekedni kell valakivel! :cry:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Katuska! Köszi a segítséget, már van vonalzóm :D !
Nem semmi ami anyudnál történik... én már tuti halálra lennék rémülve.

Bálintanyu! Benedek ma éjjel fordult hasra először! Most teljesen sikerült neki, eddig mindig alászorult a keze. Persze miért ne éjszaka jönne rá, hogy tudja ő ezt rendesen is csinálni...

Amúgy nem tudom van e valakinek még ilyen rossz alvó gyermeke mint nekem... Két óránként ébred :shock:

Én is akarok fogyni szoptatás alatt!!! de én csak hízok :(

Köszi mindenkinek a szíves fogadtatást!!

Szilvi
Kép
xania9

Hú, jó sokat írtatok! Majd visszaolvasok, ha Ádám elaludt. Most pörög a járókában. Most értünk haza az évzáróról. Megkaptam a díjamat. :lol: Nagyon jól esett az elismerés. Ádám tündéri volt, mindenki megcsodálta ismét. Kiszúrta a fényes díjat, onnantól ő szorongatta.
Jaj, de jó volt egy kicsit kiöltözni. Kiskosztüm, tűsarkú stb.

Azt olvastam, hogy Mónival minden oké. Örülök nektek!

krisz78

Xania: gratula az átforduláshoz!A rossz éjszakákat viszont sajnálom :cry: Biztos eléggé kikészít a 2 óránkénti kelés :cry:

Krisz: én még nem is gratuláltam a díjhoz!!! Nagy-nagy ölelés Neked, a gyerekek elismerése mindennél többet ér :D :D :D

Katuska: Anyukádat sajnálom! Ugye most már egyedül él?

Enikő: mesterek :twisted: Hát, én is tudnék mesélni, elég megbízhatatlan a többség :twisted:

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

Bálint anyu:6kor ébredt a lányom.Mekajáltattam,felöltöztünk és mentünk...Ő addig aludt a babakocsiban....A lányomért mindent...Én sem járok magamért a piacra,EDDIG csak húst vettem ott.Grat. a forduláshoz! :D
Móni: hálisten akkor happyEnd-el végződött! :D :D :D Sok boldogságot!
Katuska: :evil: Szegény anyukád...Egyedül lakik?Gondolom már elege van... :? :o :evil:
Enikő:Akkor nem jó szakembereket választottatok!Nekünk van egy építő ipari kftnk,ami sajna haldoklik,mert nem fizetnek a megrendelők.Most voltunk az ügyvédnél is.Jelentgetjük őket sorban fel...De ki tudja lesz-e értelme...Ráadásul a válság miatt egy csomó munkát vissza mondtak.Emiatt csak ilyen tingli-tangli felújítások vannak.Az meg lófas*!Nem is írom le mennyi pénzzel tartoznak...Rengeteggel! :evil: :? :(
xania:grat a forduláshoz és én is inkább fogynék :roll: :roll: :oops: :P :lol: :lol: :lol:
Megjöttek Dália(szülinapos)barátnői...Már a medencében sikongatnak,de még meg sem érkeztek...Igaz a víz melegebb,mint kint az idő,de fúj ez a pálottszájú szél... :evil:

Eszter

Kép
eszterem

Na, mire végigolvastam, nem is tudom, mire akartam reagálni.

Edit: na, látod csak forog Bálint. Remélem, most már Ádám is követi. (ő még csak egyszer csinálta)

Katuska: jó nagy, mérges kutya kellene anyukádnak. A kis sutyerákok attól biztos megijednének. Kifigyelhették, hogy anyukád egyedül van? Jaj, de szörnyű ez, hogy az ember a saját házában sem lehet biztonságban.

Biga.csiga: Milán szemei még mindig gyönyörűek. :lol: Olyan kis formás baba!

Jövök még, de most elkezdem a fürdőszobát takarítani. Brrrrr. :?

krisz78

eszterem! építtetők lógnak a pénzzel?
Amúgy én már kezdem azt hinni, hogy nincsenek jó szakemberek, mindenki minél több pénzt szeretne, minél kevesebb munkáért! És még mintha ők tennének nekünk szivességet.
Eddig is csak az volt szépen, minőségben megcsinálva, amit a párom megcsinált, de mindenre neki sincs ideje!

Manócskák! Örülök, hogy pároddal kibékültetek! Amúgy gyerekek miatt én azt tapasztaltam nem szabad veszekedni és a gyerekek vitáiba beleavatkozni. A gyerekek maguk között hamarabb elrendezik ezeket a dolgokat, mint a felnőttek! Próbálj inkább beszélni a te fiaiddal, hogy ha utasitgatja őket a mostohatestvérük ne foglalkozzanak vele, mintha észre se vennék, előbb-utobb csak megunja. Gondolom nem bántja őket!
Táborozással kapcsolatban: azt tényleg egyformán kell lerendezni, ez nagyon mély nyomokat hagyhat bennük, ha látják, hogy valamelyuk többet kap és előbb-utobb meg is utálhatják emiatt.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: