A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Gabi!
Sajnálom a repedéseket.
Nekem még nincsen.. de iszonyat félek. Remélem nem is lesz.
Már három féle krémmel kenem naponta többször.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Jó reggelt!!!

Mégegyszer gratuláok a kis Atihoz..annyira átérzem Sissi "hasfájását"..szegény,de hamar rendbejön...

Pici,akinek olyan az alkata az kenheti bármivel :roll: :cry:

Hú Gabi már neked is bármikor megszülethet Mirácska... :wink:

Na most aztán beindul megint a babdömping.. :lol:

Nemlajos Döme egyszerűen ennivaló,nem is lehet neki ellenállni :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Tegnapi szerzeményeim :wink:

Kép keresztelőruha:)

Kép

Kép

Kép lesek nagyokat:)

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!
Nektek is szép reggelt.
Tudom én, hogy hajlam.. de azért próbálok ellenállni neki. :wink:

Olyan jó hüsi levegő van itt. Kinyotottam minden ablakot.

Kirándultatok tegnap??

Milyen lett a frizurád?

picimami

Nagyon édes Lili baba. és milyen szép ruhácskákat vettél neki.

picimami

Nócika!
Jó döntés, hogy a napokban elmész és intézed amit tudsz. Tudom magamról.. ebben a melegben, nem nagyon van erőm.
Meg hát nem tudni mit hoznak a hetek.
Pl, Én is.

Örülök hogy rendben van minden. Most tépném a hajam.. nem tudnék rendezkedni már.

picimami

Arwen!
Hogy vagy??
Holnap ballagás. Van sok dolgod gondolom.

Afra!
te is a picurka jól vagytok?

Zsu!
Tessék csak neked is visszább venni a munkából!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

picimami

Nemlajos!

Döme nézésének tényleg nem lehet ellenállni. :wink: :)

Ezt a hírt már máshol is ovastam. Nem hiszem, hogy kamu lenne.

Pici!

Azért nincs erőd semmihez, mert nem eszel eleget. Éhezel. Ezt a vérden is látni.
Most nem számít, hogy van-e étvagyad vagy nincs. Enni kell. Folyamatosan.
Ezzel csak azt éred el, hogy mire megszületik Dalma teljesen legyengülsz fizikailag. Nehezen épülsz fel a szülésből, nem lesz erőd. Nem tudod rendesen ellátni Dalmát, emiatt leliismeretfurdalásod lesz, és tejed sem lesz rndesen.
Gondolom a célod nem ez.
Tehát egyetlen fontos dolgod mostanában: enni. Akkor is, ha nem érzed magad éhesnek. Akkor is ha nem tudod mit kívánsz. Akkor is, ha semmit sem kívánsz.

Törpiri!

A ruhák... Nem ér!
Nekem egyébként a piros nadrág tetszik a legjobban.
Vendég

Cat!
Reggelim: két szelet fehér kenyér, sajtal, szalámival, paradicsom,és fél liter kakaó. Egy szelet csoki.

picimami

Pici!

Ez így rendben van. :D
De minimum három óránként enned kell. Jobb lenne kétóránként, mert szerintm Neked nagyon gyors az emésztésed.

Hajrá!

A kilók úgyis pár hét alatt el fognak tűnni rólad, ezzel most ne foglalkozz!
Vendég

Cat!
Igaz, gyors az anyagcserém. Szedem elevit, és vas, mégis napi többször megyek futásba a tolaettre.. :oops: :oops:
Most csokikat vettem magamhoz.
Anyukém süti a sütiket.. és megyek majd ebédre.

picimami

Visszabujtam Lili mellé...szunditottam még egy kicsit :oops:

Cat ahogy feltettem a képeket,egyből eszembe jutottál :wink:
A ruhácskák 700-800 ft között voltak...

Van egy kedves volt kolléganőm ő adott egy cimet ahol nagyon jó minőségű ruhák vannak :lol: :lol:

http://hadakft.hu/dindex.php?id=52

Ide kirándultnk tegnap.. még tudtam vlona annyi mindent venni,de most visszafogtam magam :wink:
Dalmi örökölheti őket ha szeretnéd,mert a tesóm szeptember végén szül,az ő babája már nem nagyon tud majd ilyeneket hordani mert hideg lesz :wink:

Itt őrült szélvihar van,nem is tudom,hogy megyünk le... :cry:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Pici!

Sok banán és étcsoki. :wink:
Vendég

Cat..Marci eszik mostanság rendesen??? :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!

Marci napok óta alig eszik. Szinte pontosan feleannyit, mint régebben.
Reggel 60g volt amit magától megevett, de azt is sokáig tartott. Utána még kb 20-at beleimádkoztam fél óra alatt.
És ez már így megfy napok óta. A maximum 80 g volt amikor mértem. És mérni naponta max háromszor szoktam, a főétkezésekkor.
Régebben ilyenkor 110-140 g között volt a fogyasztása...
Vendég

Sissi megírta hol fekszik, és holnaptól lehet menni látogatni is.
valójában azt írta, hogy már mától, de holnap tuti jobban lesz már.

Akinek kell a pontos hely elküldöm sms-ben. Ide nem akarom kiírni.

Pisti megy be hozzá ma, és akkor nézi meg vele Atit. Márk pedig holnap megy be.
Vendég

De gondolom nem sir és nincs semmi baja..

Hízik rendesen??

Biztos nem birja a meleget,bár az ember azt gondolná,hogy melegben még többet esznek...(isznak).

Sissiről semmi hir??

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!

Nem hízik annyit, mint előtte. Sőt...

Ha csak havonta mérném biztosan jó lenne, de mivel én naponta nmérem, így látom a különbséget.
Persze az is igaz, hogy most már nem híznak olyan gyorsan, mint az első két hónapban.
Voltak napok, amikor egyáltalán nem hízott, voltak, hogy csak 10-10g-ot. De egyik nap +80g jött össze. Nem értem.
De nem nagyon izgatom magam rajta, mert sokat mosolyog, közérzete nem változott, minden nap van kakis pelus...

Szóval én ezt az időjárásnak tudom be.
Második gyereknél már nem vagyok egy izgulós tipus. Főleg, hogy az első sem eszik. :wink:

Egyébként úgy örülök, hogy a fiad visszamegy vízilabdázni. Az olyan jó sport.
Csak vigyázz, mert majd jönnek a csajok. :wink: :D
Vendég

Törpiri!

Pont akkor küldtem el mi hír Sissiről. amikor te is a hozzászólásodat.

Mennem kellene takarítani. Iszonyatosan néz ki a lakás.

Ma este póker lesz nálunk, holnap délelőtt ballagásra megyünk, délután pedig jönnek a keresztszüleim és az unokatesóm 2 gyerekkel. Vasárnap délután pedig 2 munkatársam családostól.
Szóval kellene az a rend és tisztaság, és csak most van rá időm.
Még jó, hogy Marci ma korán kelt és most alszik.
Beninek pedig beraktam a Thomast. :oops:

Szóval kihasználom az időt és megyek.
Vendég

Cat, nekem majd elküldheted!
Zsu, mi még nem is ismerjük egymást, de Csepelről mész, ha jól gondolom, mehetnénk együtt, ha van kedved, meglátogatni Sissit!

Nika, tudom, hogy a családnak, és a kómás betegnek hosszú idő, de ezt így leírni, egyszerűen hajcihő.
És lehet, hogy igaz, bár olvastam azt is, hogy egyszer sem említették őket a szerencsétlenség után, amikor pont azokat sorolták, akik lekésték a gépet...

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

no, én ennyi voltam, most megyek egy barátnőmhöz, aki most 37+2, mint mikor én szültem, és aznap úgy volt, hogy pont hozzá megyek traccspartizni.... :twisted: :twisted: :twisted:
Hétvégén meg anyósék.
Vigyázzatok magatokra!
Puszi!

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Szép hétvégét nektek Drága Nemlajos!
Hiányozni fogtok.
Puszi neked és Dömécskének is.

Cat!
Ezt a két dolgot nem eszem meg.
(banán, étcsoki)

Törpiri.
Én is aludtam egyett.
jajj de jó lenne ha örökölhetné Dalma..
Örülne neki.

Sissi jobban van már?

picimami

Sissi jobban van.

Nemlajos!

Jó hétvégét és barátnőzést!

Még csak a földszinti fürdőszobával végezetm. :roll:
Vendég

Cat..láttam..mire megirtam ,már Te is irtál :wink:
Hát a fiam nem egy csajozós tipus...inkább itthonülős :cry: bár néha inkább örülök neki :oops: :lol:

Kitakaritottam a fürdőszobát,erre hallom,hogy valami folyik...ahol be van kötve a vizóra ömlik le a csöveken a viz..hivom a gondnokot,mondom neki,hogy nézze már meg a fölöttem lakót,mert nekem soha nem nyit ajtót.Érdekes őt beengedte....
Nem tudom mit csinált már megint,de már nagyon unom!!
Még jó.hogy nem áztam be :twisted:

Majd ezek után elkezdett fúrni!!!! :twisted: :twisted:

Nemlajos jó traccspartit...

Ha jövőhéten mennétek Sissihez lehet én is beneveznék...de lehet vasárnap lemegyek anyumékhoz egy kicsit a gyerekekkel...nyugi lenne én meg napoznék egy kicsit :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Megyek mert Lili kiabál :lol: :lol:

Nem sir,csak kiabál,hogy menjek oda...mostanában ezt csinálja :lol: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Odamegyek és teli szájjal nevet :lol: :lol:

Nem tudom mitől,de megint ugy bedurrant a mellem,szerintem délután megint le kell fejnem :roll:
Semmi extrát nem ettem tegnap :?

Pici kedden mész megint a klinikára???

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

jajj csajok Döme is meg Lillike is nagyon édes :)

én ma végra három hónap után elintéztem TIGÁZT

nika70
Salgótarján

Sziasztok, szép délelőttöt!

Jajj, remélem nemsokára hallhatunk újabb híreket Sissiékről :roll: Ha mentek hozzá, légyszi mondjátok meg, h üdvözlöm, gratulálok, sok erőt, egészséget, boldogságot kívánok nekik!
Ja! És ha tudtok, hozzatok fotót a kis Atikáról (bemehettek vajon hozzá? Én már nem emlékszem, nővérem lányánál ez hogyan volt)

Nika! Olvastam msn-en, h végre sikerült a Tigázt átiratni! Hála Istennek! Örülök, h megszabadultatok végre ettől a gondtól.

Asiye! Olvastam fiaid-és-szenvedésed kálváriáját :o Tyűűű, hallod, nem semmi! Örülök, h sikerült őket az oviba beiratni. Jobb lesz nekik is, neked is. Amúgy meg nagyon édesek :wink: Alper nagyon sokat változott :shock: :D Kicsi lányod pedig nagyon dögös :wink:

Nemlajos! Annyira édes Döme :roll: Úgy megmucogtatnám :D
Szép hétvégét nektek is!

Cat! Jó munkát neked a takarításhoz...átérzem a problémádat. Már itthon is szaladt a lakás, az utóbbi hetekben nem nagyon volt hozzá humorom, de most muszáj volt kinyalnom kicsit, mert holnap jönnek szüleim nyaralni :D
Fiaidról láthatunk majd újabb sztárfotókat? Már úgy megnézném őket :roll:

Pici! Örülök, h minden rendben volt a vizsgálaton...már csak lelki erő kellene, h kihúzd ezt a pár hetet! Ez a legnehezebb az egész terhességben, nem? Az utolsó pár hét...de az is le fog telni és utána garantált a teljes boldogság!
Amúgy köszi a kérdésed, jól vagyunk hála Istennek...szerintem a Pindur is :D
Viszont én meg annyit eszem :shock: vagyis inkább sokszor. Most a napokban szakaszosan takarítottam ki a lakást, gyakran leültem pihizni...és olyankor mindig ettem...

Törpiri! Nagyon édesek a rucik, de a legédesebb a kicsi lánykád :roll: Kis cukorfalat!

No, megyek vissza a konyhába, mert a kajacsinálás csak felibe-harmadába van hagyva
Puszi nektek!

afra.h

Én is itt ülök takarítás helyett. :oops:

Ilyenkor visszasírom a kicsi (72nm) lakásunkat.
Pedig egyébként ez sokkal kényelmesebb. De a takarítás...
Vendég

Olyan kíváncsi vagyok, hogy mi lehet Csucsuval, Ibicivel és Oriandyval...már rég nem hallottunk róluk...

afra.h

Sziasztok!

Én pont ma mikor mentem a dokihoz a táppénzes papirért akkor beszéltem zsuval és nem akartam hinni a fülemnek Sissiről!!!

DRága Sissi! Örülök, hogy minden rendben!!! Sok erőt, egészséget, kitartást és sok sok tejcsit kivánok nektek!!!
Ati! Téged ide hozott a gólya egy tőkéletes szülökhöz!!! Vigyázz anyuékra sok puszi neked!!!

Cat! Hát én is így gondoltam, hogy megemlitzem szerdán a dokinak, hogy mit érzek, mert kezdek félni!! Mikor fekszem semmi gond, de amint fennt vagyok abban a pillanatban elöjön minden fájdalom!! és mivel nem tudom, hogy ez most normális e így bevallom félek kicsit!!! És mára lett valami fura folyásom is amit megint nem tudok hova rakni!!! Szóval szerdán dokker mindenképp!!! Ja és ez a fura folyás ez olyan mintha néha érezném is!!! Mintha időnként bepipilnék!!!!

Pici!Elhiszem, hogy unod az állandó borsót! Én is imádom, de ha nap mint nap azt kéne ennem akkor valószinű én is meg unnám!!! Nos anyosod meg monnyon le!!!!! És ez az állandó mászkira amit most meg kell tennem az kikészit!!! De jó, hogy a munkjahelyemre már nem kell mennem, mert mindent el tudunk intézni postázással!! Nagyon rendes volt a csaj!!!

nemlajos! Ez a kis kérlelös kép olyan zabálni való Döméről!!! Olyan cukor!!!

Piri! Csuda szép kis rucikat vettél Lilinek!!! Én is vettem ma egy kis rucit, majd lefotozom!!! Nagyon fain!!! És az a mosoly???

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika a folyás természetes..nekem is volt már ilyenkor..és néha erősebb néha gyengébb :wink:

Ez a szél rettenetes...elmentünka közértig,de majdnem mint Mary Poppins ugy repültünka babakocsival :? :lol:
Jöttünk is fel..

VÉGE A SULINAK!!!!!!!!(hála istennek,már alig vártam..a fiam gondolom jobban) :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Piri! Akkor ez most ugye nem jelneti azt, hogy megint elkaptam valami nyavaját?? Mert alig pár napja, hogy befejeztem egy kezelést!!! Már elegem van!!! Bár most morbid leszek, de ezt legaláb bedughatom, ha már apa nem akar tőlem semmit hetek óta!!! :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: Basszus ez a sextelenség katasztrófa!!!
És nálatok már vége a sulinak??? Itt nálunk csak hétfön van vége állitolag!!! :shock: :shock: Meg a ballagások is csak 20.-án lesznek!!! Akkor megyünk Bicskére az unoka öcsémére!!! Fura, hogy változik ez is!!! 8)

Kép

Kép

Kép
nócika

Hát nem tudom,hogy elkaptál-e valamit,de nekem a végefelé volt folyásom,és normálisnak mondta az orvos...

Nálunk vége!!Ma volt a ballagás :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Piri! Remélem nem kaptam el semmit, de majd szerdán kiderül!!
De jó! Akkor azok a gyerköcök, már mehetnek nyaralni!!! :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

A szextelenség nekem is bánatom.. :cry: :cry: :cry: :cry:
De apa nem mer közeledni.. :oops: :cry:
Én meg úgy szeretném.. de félek is.. Még várok pár napot és lehet elkapom, akkor már nem baj ha szülünk.

picimami

Afra!
Mi jót főzöl??

Én is kíváncsi vagyok a lányokra.
Andyra, Ibicire, Csucsura.
Jó lenne tudni róluk valamit.

Meg még Kislibus is.
remélem már kismamik. :D

picimami

Fokhagymakrémlevest (ismét, párom kérésére), rántott halat és bulgurt. Paradicsomot vágok majd hozzá + rá egy kis olívaolaj.
Hamar megvan hála Istennek, nem nagy munka :D

afra.h

Pici! Nálunk is ez a baj, hogy apa nem mer közeledni azaz inkább vissza riasztja a pocakom!!!

Afrah! mi az a bulgur??? Nem ismerem!!! :oops: 8)

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika! A bulgur másnéven búzatöret. Kinézetre nagyon hasonlít a kuszkuszra, de míg az tésztaféle, addig a bulgur, mint említettem, búzatöret :D Köretként szokták fogyasztani, keleti országokban nagyon elterjedt. Nagyon egészséges, tele van E-vitaminnal.
Keleti és bioboltokban kapható.

Így néz ki:
Kép

afra.h

Szia Lányok!

Ez a szél!!!!!!!!! :x :x :x :x :evil: :evil: :evil:

Törpiri!
Mi már második napja ki sem jutunk még a közértig sem! :( tegnap mire kisétáltunk volna ,esett, most meg ez a szélvihar! :shock: :evil:
Nagyon édes a Lili baba :D és nagyon cukkerek a rucik! :D :roll:

Nemlajos!
Döme olyan jóképű :roll: :roll: :roll: szerintem olyan macsó lesz hallod :wink: a lányom szívét ne össze törni, ert rontom-bontom :twisted: inkább jó előre kijelentem ,hogy nem találkozhatnak! :lol:

Afra!
Te kis zabagép!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Képzeld, ma én is bulgurt csinálok! :) csak nem halacska, hanem csirke van hozzá, meg nem fokhagyma, hanem lencse a leves! :)
én a bulgurt miniapróra vágott hagymával-répával-paradicsommal csinálom, és egy kevés sűrített parit is rakok oda! :)
egyébként a sparban és interspárban is kapható, bár anniért adják mint az aranyat! :)

Nócika!

Ja! Az a sextelenség :roll: :roll: :roll:
a sexről való leszokásban egy jó dolog is van: mikor visszaszokik az ember :oops: :oops: :roll: :roll: :lol: :lol:
én konkrétan nem azt vártam, hogy megszülessenek, hanem hogy 6 hetesek legyenek :)

Nika!
Hogy állsz a Tigázal? megvan a szerződés?

Cat!

Igen én is ezen morfondíroztam este, (hogy már 5 hónapos a lányom), pláne mert Sissi is ott szült ahol én, és annyira közelinek tünik, mikor kérdezte a vajúdoban a férjem, kinek írok? anyunak, hugomnak, barinőmnek? mondtam: a babanetes csajoknak! :D
és azóta már itt van Döme-Lili-Marci-Ati..... :roll: :roll: :roll:

Pici!
Örülök, hogy minden ok! :)
igazuk van a csajoknak, minden falatot le kell gyűrni drágám ,még ha nehéz is!
És már inkább csak napok kérdése és vége! :) :) talán 20 nap? vagy annyi se? :roll:

Zsu! Nyugalom!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne erőltesd túl magad, mert történhetnek váratlan dolgok.... a meló nem szalad el, neked viszont pihenned kell! :)

Kép Kép Kép
asiye

Hát Lányok, engem is elért az érzékenységi roham

Most ezen sírok: http://www.youtube.com/watch?v=newQg2jA ... re=related

afra.h

Nika!
örülök naggyon, hogy lezárult a Tigáz mizéria.
Most már jöhet a pozitív teszt.
nagyon várom már-
Pici ovis Gege jól van?
Miket terveztek a nyárra? Egy kis strand? Kirándulás??

Afra!
Nagyon finomat főztél.

Milyen jó lenne ha a terheséggel járna egy takarítónő is.
Ugye??
Én egyre inkább nem bírom. Már teregetni is lusta vagyok. :oops:

picimami

Afra!
Ez a zene... imádom, de én is sírok :cry: :cry: :oops:

picimami

Nócika.
Akkor mit tegyünk ellenük?? :oops: :oops:
Hát pedig nem hiszem hogy nekik nem hiányzik... 8) 8) 8)

picimami

picike semmi ilyesmit szegény az eklézsia:):):))

Gergő jól van rossz mint három másik :):):):))

picike másként is lehet segíteni a párodon mint maga a szex :) legyetek kreatívak és a kecske is jól lakik de a káposzta is megmarad :wink: :wink: :lol:

nika70
Salgótarján

Jó reggelt.

Nika!
Ok, azt tudom. :oops: :oops: :oops:
De ha az anyuka a káposzta :lol: :lol: :lol:
Ő is szeretne jól lakni.. De apuka félti pocakot. :oops: :oops: :wink: :roll:

picimami

Cat!
Milyen volt a kártyaparti??
Gondolom szép lett a lakás is.

A fiúk jól vannak??

Olyan szépek. Mindíg gyönyörködöm a fotóikba.

Na és Nemlajos Döméje.. lehet Dalmát el kell majd zárni, mert olyan kis csábos pasi már most. 8) :roll:
Jó utat nektek, és szép hétvégét, kedves Nemlajos.

Sissi!
Úgy hiányzol. Annyit gondolok rád, és Ati babára.a az élet, pár hete még én is a szülőszobán voltam, bizonytalanságban, és azt hittem megszületik a pici lány.. és tessék veled történik ez hirtelen.
Várunk vissza nagyon.
Remélem hamar megnő a manócska, és mehettek majd haza.
Milyen fur

picimami

Sissi írt

[quote]Szia. Köszi jól vagyok. Atihoz majd 9 kor megyek, apa jön 10 kor és ő is láthatja. Már nem húzódik annyira. Az ülés már megy a járást még gyakorlom.[/quote]

Márk holnap jön be. Fogalmam sincs mikor mehetünk haza. De a lényeg hogy beinduljon a tej. Mindenkit puszilok

picimami

jó reggelt mindenkinek!

Tegnap itt volt anyucikám :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Lemosta az ablakokat, lesikálta a konyhabútoromat, az ajtófélfákat is. Szegény egész nap csak sikált, sikált :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
De nagyon jó volt, hogy itt volt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: