Bond!
Igen nagyon nagy hajjal születtem, és utána egészen kicsi koromtól kezdve seggig érő volt a hajam. Amikor 1. osztályos koromban le akartam vágatni, a fodrászunk elsírta magát.
Puszilkodó egereket hétvégén, vagy hétfőn kaptok, mert az apa szüleinél a régi szobájában figyel a polcról. Most hétvégén úgyis megyünk anyósékhoz, úgyhogy mindenképp lesz fotó.
O.Heni!
Múltkor elfelejtettem reagálni, de most eszembe jutott.
Fogmosás: Amikor a mostohalányommal vagyunk, csak velem hajlandó fogat mosni. Ez úgy zajlik, hogy első körben leszopogatja a fogkrémet, és megpróbálja megmosni, ezzel mutatja, hogy már milyen nagy lány. Aztán következő körben meg hagyja nekem, hogy megcsináljam.
Fényképező: Nekünk egy régebbi típusu Olympus Camedia C-720 van. Ez egy középkategóriás gép,de nagyon szép képeket csinál. Apa amikor Discozik, akkor szokott vele partyfotókat csinálni.
Marietta!
Domi nagyon szép baba!! És milyen hosszú hajjal született!:D Irigy irigy!!!
Bond!
Monopolyban benne vagyok!! Én imádom!!! Unokabátyámmal akárhányszor találkozunk, mindíg csapunk egy monopoly partit!:D
"(De úgy is fogalmazhatnék, hogy a jelentésüknek van neme, nem magának a szónak. Ellentétben sok egyéb nyelvvel, ahol még az ajtó, ablak és minden más is nőnemű vagy hímnenű esetleg semleges)"
Ez így van, pl a francia!
Nyuszi!
"Olyan hajat szerettem volna,amit ha megmosok,beáll magától."
Ez a művelet neked szokott sikerülni???
Agi!
Anyunak nem tűntek el a májfoltok. A hazahozós készlet, szerintem is nagyon szupi. Mi 2 méretben vettünk, biztos ami tuti.
Fiacskám nevéhez ragaszkodnék én, csakhogy nem is az a gond, hogy a családnak nem tetszik, mert azt letojom. Itt az a gond, hogy mostanra Enyémapának sem tetszik, és valahogy az istenért sem találunk olyan nevet ami mindkettőnknek tetszene. De ma összeállítok egy listát, azokkal a nevekkel ami nekem tetszik, és apa válasszon. Ha ma sem lesz végeredmény, akkor apától várom sok szeretettel az ő listáját!

:D:D
Kórházi borotválás: Ezt úgynevezett szárazborotvával művelik.Volt hozzá szerencsém. Én csak egy csíkot húztam vele a lábamon, ez bőven elég volt ahhoz, hogy egy hétig fájjon az az egy csík! Az ezzel végzett műveletek után a legeslegjobb állapot ami kisülhet, hogy kipattogsz kegyetlenül!!! A rosszabb verziókat inkább nem is sorolom!
Gabi!
Jesszus!!! Hogy bírod cipelni, ezt a hatalmas pocit???
H.Gabi!
Örülök, hogy ilyen szupi csomagot kaptál. Nekem a fele nem volt benne.
Bond!
Örülök, hogy örülsz, juppppiiiiii!!
Védőnéni!
Nálunk eddig 2x volt pofaviziten, de nem tudom, hogy szándékozik-e még jönni. Legutóbb amikor itt volt, a főzés kellős közepén bukkant fel, és megdícsért, hogy milyen házias vagyok. Gondoltam magamban "anya leszek vagy mi...."
Lilisgabi!
Gratulálok!! Nagyon ügyi voltál!!!!
Szüléssel meg csak várj!!! Ne siesd el a dolgokat.
Dodi!
Megy a drukk, bár már lehet, hogy túl is vagy a vizsgádon!!
Bond!
Kence összetevőkről infót csak este tudok adni, addig megérdeklődöm éds'anyától.
Katy!
Én nem haskötőt, hanem hasleszorítósos bugyit vettem. Ez is állítható, mint a haskötő.
Tabati!
Faros:(:(:(:(
Bond!
Pl. Sote II.-n nem lehetnek bent az apukák császárnál.És a hallottak alapján inkább ez a döntő, hogy nem engedik be.
Katy!
"(szerény véleményem szerint beöltözve simán bejöhetne az apuka, ha egy rendes szülésnél is ott lehet beöltözés és egyéb nélkül.)"
Ezzel viszont egyet értek!!
O.Heni!
Köszi, a köszöntést, Barninak is boldog névnapot kívánok!!
Lorca!
Reménykedtem csak, hogy én kimaradok a szórásból!
"CTG papír értelmezése: Ha jó, a doki aláírja, ha nem, bentfog."
Végülis logikus...
F.Nikici!
4 cseppes, extra. Gyógyszertárban a 30 db-os 1300 Ft.
Nos csak sikerült visszaolvasnom, közben mostam, barátnőztem, msn. Most irány a takarítás, mosogatás, teregetés.
Kérdés: Az ezüst ékszereket mivel lehet a leghatékonyabban letisztítani? Van egy nagyon szép ezüst nyakláncom, csak mivel nem használtam már egy ideje eloxidálódott.