A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Köszi a kérdéseket!

Most megyünk vissza a dokihoz, és remélem, már megszabadulunk a kanültől is! Amúgy úgy tűnik, jól van a drágám, csak kicsit hízlalnom kell... Megviselte ez a hányósdi.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Köszönöm a megnyugtatást :D
Az én párom mindig türelmetlen, nem bírja a várakozást :lol: ...pedig itt sajna, de azaz egy 100%,hogy várni kell :D

Mikor kell vissza menned?...az 5-ből legalább 2 befészkelte magát :lol: ÉRZEM :lol:
kiss angyal

Hát az az igazság, hogy az én párom sosem türelmetlen, de most baja is volt és borult a bili. Mindegy, megoldódik!

22-én kell mennem, és én is remélem, hogy ketten lesznek. :D
tigriske1978

Tigriske: az előzőnél mennyi tüsződ volt?és a nyh.-nak milyen vastagnak kell lenni ahhoz, hogy jó legyen?
kiss angyal

Hát 1 vagy 0 tüszőm volt. Volt egy jó nagy, de az megrepedt az inszem előtt két nappal és én úgy értettem, hogy volt még egy, de utólag kiderült, hogy az asszisztensnek az nem volt felírva, tehát valószínűleg csak én értettem félre és nem is volt ott. Nekem a mnyh-ám jó vastag volt mindig, most a 2 .Uh-volt 13-as (Sajt! Nemhiába a tonhal és a méhpempő:-)). Én úgy tudom, hogy 7-től már jó, de a nagyon tuti 10 fölött van. De majd a lányok kijavítanak, ha nem így van. Minél vastagabb annál jobb. Az inszem után a beágyazódásig még nőhet. Illetve írta valaki a múltkor, hogy megtámogatják a dokik valamivel ha nagyon vékony.

Kakti! Örülök, hogy a kutyi jobban van.
tigriske1978

Na, lányok!

Mától joggal hívhatom Konyakot Drágaságomnak! Ez a kis hányósdi eddig 25ezerben van... :? De azt mondta a doki, hogy minden OK, és egy hét múlva kontroll. Ha akkor is minden OK lész, akkor fizethetünk, mint a katonatiszt...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

rony: Akkor én hozom a jó híreket hétfőn, te meg kedden. Mi lett negatív? Most akkor mi van? Nem értem.

nyanya: Biztos jó lehetett a nyaralás.

rózsa11: A 4. inszem sikerült. Hogy érted hogy mit csináltam itthon? Inszem után? Pihiztem, dvd-ztem, babás műsorokat néztem. Ennyit.

zoe: Gratulálok, reméljük mindkét baba veletek marad.

kpn: Nekem ott van a mai napig is feszítő érzés. Régebben rosszabb volt, de egy pár napja már kicsit kevésbé fáj, meg csak bizonyos mozdulatokra. Lehet jó jel.

kakti: Drukkolunk holnapra.

csézjang: Sajnos a cisztával tényleg nem lehet stimuzni, mert rámehet a petefészked. Tudom, hogy rossz ez, mikor az ember már rákészült, de jobb lesz így. Az nem gáz, ha sok kicsi van, de ha lát egy nagyot, akkor sajnos nem lehet inszem. Sajnálom, hogy még egy hónapot ki kell hagynotok. :( Legalább meggyógyulsz és már nem kell másra koncentrálnod, csak a babára. Egyszer csak vége szakad a pechsorozatnak.

kiss angyal: Ha nem vette vissza, akkor szerintem nem gond, nekem is 4 tüszőm volt inszemre. Én is hétfőn megyek, csak nekem lent kell majd Zeke dokira várnom. Nyálkahártya 8-10 mm körül szerintem már jó.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

csézjang: nagyon sajnálom, ami veled történt, együttérzek veled, mert én is ugyanúgy jártam, mint te.Nekem is egy tüszőböl kialakult cisztám van, ami 16 cm-es lett másfél hónap alatt. :( Engem a Skriba doktornő egyből műtétre küldött. :( És csak utána mehetek a lombikra.De neked biztos felszívódik pikk-pakkra.Fel a fejjel!
kakti: örülök, hogy a kutyid jobban van.
Vendég

Rony! Neked az otthon teszt mutatott már +? Szerintem csak olyan típus vagy akinek később mutatja ki az otthoni teszt. hallottam már ilyet. A tesómnak és a barátnőmnek is csak 6-7 hetesen lett +. szóval nehogy letörj. Vagy nyisd ki az ablakot. Küldöm: +++++++
tigriske1978

Tigriske!
Köszi így már jobb :)
Közben Zoe-val találtunk olyan tüneteket amik gyanúsak, így a teszt már nem bosszant annyira. :D Ezt nem is tudtam, hogy van ilyen teszt ami elég későn mutatja a dolgokat :roll:
Egyébként még soha nem volt pozi tesztem, ezt a mait is azért csináltam, hogy megnyugtassam magam és erre pafffff :?
Mi van, apa kiakadt? Mondd meg neki azt üzenem ne stresszeljen, mert átragad rád és nem tesz jót ez a kismaminak :) :) :)

Csézjang!
Nagyon sajnálom ezt a fránya cisztát, de itt a BMC-ben a dokik mindig nagyon alaposak és nem kockáztatnak semmit és ezért nagyon szimpatikus az egész intézmény. Hidd el, ha lehetne biztos nekiálltatok volna

Kakti!
Lényeg hogy meggyógyult a Drágád :lol:

Kiss Angyal!
Nemcsak a te párod türelmetlen. Tudod, pasik.....Az enyém szétnyúzott az elején, így csak akkor viszem ha fontos. Jobb ez így mindenkinek. Ő azt a fogalmat nem ismeri, hogy várakozás :roll:
Úgy hallottam, hogy 8mm mnyh már jó, ha annál vastagabb az csak jó(bb).

Henikém!
Nagyon átszöktél.....(siker)gyanús vagy te nekem :lol: :lol:

Sajti!
1 napig nem jelentkezel, már hiányzik az írásod :D Merre vagy HAHÓÓÓÓÓ dobj fel minket :D

Sting!
Hogy vagy? Meló 1000-el???

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Vicky: nekem hétfőn 10-11 körül kell mennem...Te mikor mész?

Rony: engem szórakoztat mikor türelmetlenkedik a párom :lol: , de azért csak akkor viszem magammal amikor nagyon fontos:-)

Köszi Lányok a megnyugtató sorokat a tüszöcskékről és a nyh.-ról!!

Jó éjt :wink:
kiss angyal

Jó reggelt Lányok!
Legyen mindenkinek szép napja!
Kakti!
Drukkolok neked nagyon!
Mi most indulunk Békéscsabára du meg Félegyházára.Ma elég váltouatos progink lesz.Puszilok mindenkit!

Kép
rózsa11

Lányok!

Ti is azt látjátok, amit én?

Kép

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Jó reggelt

KAti: Nekem bár csipás a szemem, de így is látom a szép pozitív tesztedet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gratulálok :wink:

Kép

Kép
edinka

Kakti, mondtam én, hogy a csendesekből lesz itt mindig mami.
ééééééééééééljeeeeen :D

Vicky, nyugi, tényleg lehetett kevésbé érzékeny teszt!
kpn

KAKTI!!!!!

Menten becarok, ez bizony +++++++ GRATULÁLOK!!!!!!!
Gondolom egyből felébredtél!!! Apa mit szólt???
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára heni77 2009.06.12 07:15-kor.

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Kakti: ez fantasztikus: :lol: :lol:
havri1

KAKTI !!!!!!

HATALMAS GRATULA!!!!!!! eZ FANTASZTIKUS!!!!!!

CSAJOK ÉN VÉGRE TALÁLTAM EGY DOKIT AKI A BÉLBAJAIMAT MÁR JÚLIUS 02.-ÁN MEG TUDJA MŰTENI NEM KELL AUGUSZTUSIG VÁRNOM!

A doki 1 napos sebészeten belül fogja csinálni, nem tudjátok ott milyen árak vannak? Nagyon húzós? Van valakinek ilyen tapasztalata?

Utána a júliusi mensivel kezdhetném is az inszemet, persze ha nem lesz megint cisztám mint most, mert akkor koppanás lesz megint és várakozás.......mert akkor fingom sincs mi van...Akkor sose kezdem majd el????

EDINKA!

Mi újság veled?

RÓZSA!

Nagyon drukkolok neked is majd! :wink:
csézjang

Kakti:HÚRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Kakti! Mi is látjuk!!!!!!Ez fantasztikus. Sikergyanús ez a hónap:-) Gratulálok!
tigriske1978

egyébként jó reggelt mindenkinek!!!!!!!!!!!

csézjang:szia drágám!nagyon nem megy neked sem egyszerüen semmi de nyugi egyszer ténleg vége lessz és nálad is jöhet a klis manó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rózsám:én a mikit 24.ére várom!és akkor megyek a doki bácsihoz és indul a mandula! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ronykám:nálad mizus?jól vagy?nálam meló hegyek ahogy irtad de lassacskán majd visszaveszek belőle :lol: :lol:
sting1982

egyébként üdv az újjaknak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nem nagyon tudok mostanság erre jönni de jó hogy bővülünk :lol: :lol: :lol: :lol:
mindenkinek mielőbbi babásodást kívánok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

szia Sting drága.

:lol: Csakohogy előkerülsz néha!

Ismerős, mert nekem sincs mindig időm errefelé jönni.
Na én is azt remélem hogy a július 02.-i műtétem után a júliusi mensivel / kb: július 12 körülre várom/ már kezdhetek! Remélem nem mondja megint a dokinő hogy megint ciszta maradt mert felkötöm magam.... :? Na mindegy, sajna ez benne van a pakliban. A férjem mondta is tegnap hogy nem megy ez nekünk egyszerűen...De reméljük meglesz az eredménye legkésőbb ősszel.alig várom már.Mindenesetre most apának már új spermalelet kell júliusra, remélem nem lesz baci.
Férjem azt röhögte hogy mi lenne na legközelebb nála lenne baci, szóval egyszer ciszta egyszer baci, egyhelyben toporgás....király lenne!!!! :lol: Brrrrrrr.Bele se merek gondolni!
csézjang

ne is gondolj ilyesmire!van min rágódni szerintem mindig de azért ne fessük az ördögöt a falra :lol: :lol: :lol:
egyébként hogy érzed magad?nem fáj sehol semmi???
sting1982

Sziasztok lányok!
Kakti!
Nagy gratula neked! :lol: :lol: :lol:
Lányok én nem tudom de nem valami jól érzem magam.Fájdogál a hasam szédelgek meg ugy összeségébe valami nem stimel.Lehet hogy az idö.Majd meg látjuk.Remélem nem a miki közeledik.

Kép
rózsa11

Rózsám:biztos csak az idő!itt nálunk olyan szél van hogy borzadály :shock: :shock: :shock: :shock: szétszakad a fejem nekem is!mikire meg ne nagyon gondolj! :lol: :lol: :lol:
sting1982

Rózsa!!!! Nem tesztelsz???
csézjang

még nem lenne korai az a tesztelés??de hátha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ++++++++++++++
sting1982

Igen lehet hogy még korai, de tök kíváncsi lennék...Na mindegy, azért nagyon remélem hogy nem a mensit érzed, hanem ababóca ágyazódik....

Sting!Én tök úgy érzem hogy te hamar terhes leszel...
csézjang

Kiss angyal: Nekem korábban kéne mennem, mert megöl addig az ideg. Szerintem én addigra már végzek, mire te jössz. Pedig jó lett volna összefutni. Én kb. ½ 8-ra leszek ott.

Kakti: Igen, gratulálok. Jobb ezzel a tudattal menni, ugye? :D

Csézjang: Kaptál a cisztádra valami gyógyszert? Ha magától mégsem ürülne ki (nekem mindig ki szokott a következő mensivel), akkor lehet szedni rá Orgametrilt, ami megakadályozza a peteérést és utána meg azt hiszem segít a cisztát kihajtani. Vagy valami ilyesmi.

Rózsa: Szerintem a baba okozza. :wink:
vicky79
Budapest III. kerület

vicky!

Nem kaptam gyógyszert, nem is mondta a dokinő hogy szoktak adni. Annyit mondott várjuk meg a következő mensit, addig felszívódik. Csak az a fura hogy nekem ez a ciszta nem a stimutól van, mivel még csak ez lett volna az első inszem, tehát még nem is szúrtam 1 injekciót se... akkor sztem lehet hogy a következő mensinél is lesz...akkor mi a szartól van? gondolom az elégtelen peteérés, egy meg nem repedt tüsző vagy ilyemi... :?
csézjang

csézjang:de drága vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hát igy legyen :lol: :lol: :lol: ÁMEN :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

csézjang: Ezek a ciszák a meg nem repedt tüszőkből szoktak lenni. Lehet, hogy nálad a peteéréssel nincs is gond, csak magától nem reped meg. Nekem az inszemeknél mindig maradt cisztám és akkor ugye 1 hónap mindig ugrott, de ezt a gyógyszert kaptam és a köv. mensi után már nem volt meg. Legutóbb két 5cm-es cisztám ürült ki. Reméljük, hogy magától is kiürül, de ha nem, akkor sajna megint ugrik a hónapod és még ráadásul nem is tudom, ilyenkor hogy megy ki vagy szívódik fel. De szerintem készülj a jobbik verzióra, ki fog az menni magától.
vicky79
Budapest III. kerület

vicky

köszi, sokat segítettetél ciszta ügyben. Gondolom ha legközelebb is lesz, akkor ad majd valami bogyót rá...Remélem, mert csak úgy ugrálnak ki a hónapok a kezeim közül... :?
csézjang

Hahó mindenkinek!

Megerősítették a tesztem eredményét! :D:D:D
SIKERÜLT! :lol::lol::lol:
22-én reggel mennem kell UH-ra. Tapasztaltak! Olyankor mit fogunk látni (esetleg hallani is?)???

Amúgy köszi mindenkinek a gratulákat!
Most anyukámhoz felszaladtam, de hétvégén mindenképp szerét ejtem, hogy részletesen beszámoljak a történtekről!
Millió puszi mindenkinek! :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti:szívből örülök nektek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: meg is sirattalak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: vigyázz magadra
sting1982

De jó Kakti!

Akkor ez a hétvégéd valószínűleg még jobb lesz, mint a múltheti grillezős!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Kakti!

Még egyszer gratulálok :lol:
Pihenj sokat :D
havri1

Kakti!

Én is 22-én megyek és Kpn is. Gratulálok mégegyszer és most már nagyon vigyázz Magadra. Ha jól számolom, Te vagy Vicky zebrapárja.:-)
tigriske1978

Kakti: Nagyon gratulálok. Hétfőn megmondom mit lehet látni 10 nappal a teszt után az uh-n. Engem is 10 napra hívtak vissza.

Tigriske: A miénk már egy egész csorda. :D Sok 2010. februári baba lesz a fórumon.
vicky79
Budapest III. kerület

Kakti!

Hatalmas GRATULÁCIÓ Neked! Annyira éreztem, hogy Neked most sikerülni fog!!

Voltam ma a BMC-be, kedden megyek megint uhu-ra. 12 napon 12 B a mnyh-ám, és van 5! db petesejtem a jobb oldalon igaz kicsik /10-esek/, de stimu nélkül ennyi, hát teljesen ki vagyok akadva!

Puszi
Ildi

gyoreneildi

akik már inszemeztek:3.napi mensi napján néznek vmit uhun???????vagy csak kiirja a dokker a szurikat??
sting1982

Gyoreneildi: A mnyh. az szép vastag. :D

Sting! megnézik, hogy mekkora mnyh és hogy nem maradt-e vissza ciszta.

Vicky! Remélem tényleg összehozunk egy foci vagy röpi csapatot.
tigriske1978

Kakti: Nagy gratula :D :D :D

Vicky: sajna akkor nem találkozunk, majd egyszer...

Sting: van uh is akkor,megnézi a dokker hogy mi-zu odabent,és ha minden rendben felírja a szurikat amit ott a gyógyszertárban ki is tudsz váltani, és ezt követően vissza kell menni a meddőségibe ahol ,,megtanítják" beadni a szurikat...
kiss angyal

Szia Ildi: ez komoly eredmény!!!! és kedden mit néz?akkor leszel a 16.napon...most nem csinál inszemet?
kiss angyal

Kiss angyal!

Mi nem inszemezünk, hanem lombikozunk és most mennénk jégovisokért! Remélem sikerül, bár miért is ne sikerülne. Nem tudom, hogy kedden mit néz, majd gondolom okosabb leszek jövőhéten. Remélem nagyon, hogy jövőhéten meg lesz a beülti!
Kedden jön valaki?

gyoreneildi

Heni!

Mikor is lesz meg az IR eredményed? Remélem hogy rendben lesz és nem kell gyógyi!
Nem bánnád, ha Én lennék a zebra társad?

gyoreneildi

Csézjang!

Gyors gyógyulást kívánok Neked a műtét után! Remélem a cisztáid addig lemondanak, ja és persze apa baciai is maradjanak ott ahol vannak, hogy Ti is kezdhetitek az inszemet!

gyoreneildi

köszönöm szépen a válaszokat lányok!
:lol: :lol: :lol:
sting1982

haló::::::):sajt@,vasikáé,akire dita trix mi van veletek???????????????????????????
sting1982

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: