Sziasztok!
Mágnes:sajnálom, hogy már megint ott a Miku. Most már tényleg jó lenne meglátogatni a dokit!
Elhiszem, hogy
Katuska:hány csomag kellet, hogy beborítsa a szobát? Ősszel, ha készen lesz a leányzó szobája, én is szeretnék letenni, és addig jó lenne apránként megvenni.

Én is szeretem a nyers tésztát.
eszterem:én 78 kg-mal kezdtem, 90-nel szültem, és most 86-87 között mozgok. Most kinéztem egy DVD-t, amin baba-mama torna, és szülés utáni alakformáló is van. HA nem tudom a napokban megvenni, akkor megrendelem. Gyerekkel bizti élvezetesebb lesz tornázni.

Akkor indulok veled a címlapért.

Megosztanád velem?:D Majd támogatjuk egymást!
Látom, a te bevásárló kosaradhoz nemcsak a kosz ragad.

ÉS persze mindig vki más teszi bele, és csak otthon veszed észre.
Kisbogacs:grat. A mei-taihoz!!!Használjátok egészséggel!Tényleg nagyon jó áron szerezted meg!
Tesó:én több okból nem szeretnék most még újabb gyerkőcöt. 1. nem felhőtlen a házasságunk, 2. míg nem fogyok le 65 kg-ra, nem jöhet. Eszterhez csatlakozva, erre még hízni, akkor tuti nem férnék be a konyhaajtón.:S 3. Egyedül 2 kis gyerekkel, húúú, belegondolni is rossz. Noéminek oviba kell járnia, hogy bevállaljam a következőt.
Krisz:jajj, szegény kislány!! Az ilyennek miért adatik meg a gyerek?ÁÁÁÁÁÁ!
Magdolnasz:

a kocsit! Remélem nem lett nagy kár!Hihetetlen milyen dokik vannak! Még jó, hogy nem szülés alatt közli sógornőddel a jó hírt.
Nagyon édes Nóra baba!!
Iszonyat éjszakánk volt.

Éjféltől fél3ig fent volt a kiscsaj. Én annyira hulla voltam,hogy csak 3körül tudtam elaludni. Persze fél 7kor már ébresztő volt.

Viszont nem csodállom, hogy szegényke nem tudott aludni. D.e. még 30 fok, 2kor már szakadó eső, hatalmas vihar 20 fokkal. Persze manó szépen végigaludta az éjszakát.