Ma reggeli egyenlegünk:
Megszült a barátosném.
Dani kiöntött egy liter teát a szőnyegre...
Jót ordítottam.
Persze valszeg csak odaakarta hozni nekem a kancsót. Úgyhogy most még lelkiismeretfurdalásom is van... Linda
2004.05.26 08:51
2004.05.26 09:00
2004.05.26 09:07
Hogy miért nem alszom? Nem tudom, mert ráadásul pisilni se kell kimennem. Egyszerűen sehogyse jó már. Amúgyis olyan vagyok mint egy partra vetett hal, és fél óránál többet nem tudok egyik oldalamon se feküdni, és felébredek, hogy fordulok.
Örülök, hogy jól van a baba!!! Barátnődnek gratula! Üvöltéssel nem vagy egyedül, csak én apával üvöltöttem tegnap este (téma: anyósék), és utána nagyon sajnáltam a lányokat (is, na jó magamat is)
2004.05.26 09:19
Bár csak visszafogottan ettem, mert este vacsi után már nem akartam bezabálni. Nálam gyümölcsből nincs mérték. Azon is el tudnék élni. Úgyhogy mára is maradt egy csomó. De magamat ismerve estére egy szem sem lesz belőle. 2004.05.26 09:56
De, ha az utsó pillanatban úgy dönt, hogy nem jön be, akkor nem fogok jelenetet rendezni. 
2004.05.26 11:40
Mucskáról nincs híred? 
S szerinted nem lehet olyan kivételes baba, amelyik mondjuk szereti, ha az anyukája gyümit eszik? Mindenkinek hasfájást okoz? Nagyon édes lehet Ádám, ahogy "levezeti" a szülést.
Meg Csilla is ahogy utánozza.
Biztos jó tesók lesznek a harmadik csemetével is!
Grat. a matrachoz!
De mi az, hogy nem ehetsz ma meg holnap? Semmit?! Te jó ég, azért az nem egészséges, főleg így babával a pocidban! Valamit csak próbálj!!!! A párod nagyon aranyos, s nekünk is elmondták, hogy csak azt lát az apuka amit akar. Meg kimehet akár a kitolás előtt is, és még így is együtt csináljátok végig a több órás vajúdást! Anyósoddal ne foglalkozz, a lényeg, amit a férjed akar!
2004.05.26 11:51
Az alvással én is így vagyok sajna.
Én is mindjárt pusztítok egy keveset.
Akkor nekem mákom volt anno...
Nem vagy disznó!
Amúgy akkor szépen nő a fiatok.
Fájások?
Használni fog a gyógyszer, csak feküdj! Én is itthon vagyok, neked is minden rendben lesz! De tudod! A lényeg a baba!
2004.05.26 11:58
Remélem nálatok minden rendben ment és már hűsölhetsz, ha akarsz, bár nincs kifejezetten kánikula...még.
2004.05.26 12:10
2004.05.26 12:26
, akkor megvastagszik a bél, vérbő lesz és a kaja nem megy át rajta. Ez iszonyú fájdalommal jár. 
2004.05.26 13:14
, GRATUUULAAA!!!! 

Sajnos most jött be egy fontos és sürgős meló, muszáj megcsinálnom. 2004.05.26 13:55
2004.05.26 14:38
2004.05.26 15:27
2004.05.26 15:49
2004.05.26 16:03

Barbi, Mariann, Chello köszi a híreket!
Vigyázz ,agatokra, csak óvatosan és jelentkezz!
De tényleg találtam 60-asat, de ez valami külföldi lehet ezért tér el a száma. Egyébként találtam német 56-os rugit, ami akkora, mint a magyar 74-es vagy még nagyobb. Akkor azt hizem mi is 62-sel, meg 68-assal indulunk.
Neked is köszi az infót a kisebesedésről, küldök mailt!
Húúúú most annyira megnyugtattál a gyümi evéssel, én ugyanis tényleg kiló szám eszem és teljesen be voltam stresszelve, hogy most majd csak csorog a nyálam a zamatos cserik, meggyek, barackok meg miegyeb után! De remélem a fiam üt emésztésileg én ugyanis még a vasszöget is feldolgozom, s sooha nem voltam hasfájós, bár ő se lenne!
De így amit írtál, sokkal optimistább vagyok!
MIt tippelsz Szöszi?

2004.05.26 17:04
Találkoztál is Mucskával? Vagy majd holnap?
Valóságban se lenne rossz.
Remélem nekem most is menni fog, Dani 18 hónapig űzte az ipart.
, de nagy kár, hogy akkor nem volt senki,aki hasznos és jó tanácsokkal látott volna el. Egy jó csomó kínlódást megúszhattunk volna.
Tasonyban pihiztek ugye? Mi van a cicákkal?
Gyógyítható ez a vékonyodás? Vagy csak diéta?
Istenem kezdelek titeket irigyelni.
Linda2004.05.26 17:17
2004.05.26 18:00
. Remelem jol van o is es a baba is.
. Nem tudom teged mennyire visel meg a terhesseg, de nekem elegge felemeszti az energiamat. Meg sem tudom mondani mikor doltem le napkozben utoljara. Mar nagyon varom a veget, bar akkor sem lesz konnyeb, de legalabb a sulyunk csokken.(remelhetoleg) 
2004.05.26 18:19
2004.05.26 19:12
Mi volt a felkészítőn?
Biztos nagyon fáradt lehetsz, én meg nyavajgok egy lurkó miatt.
Van már nevetek a kicsinek? 2004.05.26 20:05
), van köztük olyan, ami siman akkora mint egy 62-es...
) 2004.05.26 20:06
Azért,ha gond lenne,már hívtak volna.De holnap már megpróbálom nem elfelejteni.
Nagyon jólesett. 2004.05.26 20:09
2004.05.26 20:53
Jólsó fájás
Pihenj többet!
Jó, hogy jönnek a szüleid.
És ki lesz a következő???
2004.05.26 21:05
2004.05.26 21:12
De szerencsere jovo kedden vege a sulinak! Amugy mar nem sokaig birnam es kiiratnam magam, ugyhogy mazlim volt, pont kihuztam ev vegeig
Plusszban lesz meg egy koltozes, de ugye azt nem nagyon tudom elnapolni, sot talan jobb elobb, mint kesobb, amig meg birom magam, mert ugy erzem egyre hamarabb faradok, talan most kezd mar minden osszeadodni, meg ugye az utolso harmad, ami mar nem olyan konnyu
En azt gondoltam velem nem igy lesz, en olyan eros, stramm vagyok, de mostanaban be kell latnom, hogy sajnos es nem ezen mulik es ahol tudok pihenek! Ugyanis a baba a legfontosabb, mas most nem tud erdekelni!(Na jo, a draga masik felem, aki legalabb olyan fontos, mint a picurkank
)
De kulonben mar most is sokkal nyugisabb szerencsere! Az a multkori nem alvas tutira a front miatt volt, azota szerencsere megint jol alszunk!
Csak valahogy most kezd jobban jelentkezni rajtam ez a kismamafaradtsag, meg szetszortsag! Mar vezetni sem nagyon szeretek, mert figyelmetlen vagyok!Ma egy akkorat kellett fekeznem, mashol jar az agyam, nem olyan a reakcioidom
Remelem talaltal langosost
Nagyon fincsi, ha megirtam a litaniam, akkor megyek is es eszek meg
Szilason majd kedden vizsgaztatok, holnap lesz az utolso orajuk, szoval az is laza lesz, mar csak elfujjuk a vizsgaanyagot. El sem hiszitek, hogy mar mennyire vartam az "ev veget"!!! Aztan a koltozes, remelem az is rendben le fog menni! Szerencsere a csaladom szuper, engem nem akarnak engedni semmit csinalni, nehogy valami gond legyen, ugyhogy en leszek a "munkafelugyelo"
es csak iranyitgatom oket, hogy melyik dobozt hova
Pedig en is ugy ugykodnek
De mar nem birok annyit en is erzem es kockaztatni semmikepp nem akarok! Furcsa belegondolni, hogy novemberben, amikor a keritest csinaltuk a haznal, akkor en meg javaban astam, lapatoltam, foldet dongoltem, kozben meg megfogant a mi kis picurkank
Erdekes az elet, nem? De o annyira tudta, hogy mikor kell jonnie! Tokeletesen idozitett, igy kesz lesz a haz, bekoltozunk es talan sikerul is valamennyire bertendezkednunk, mire o megerkezik
Ezek a franya hormonok mikre kepesek, nem?
Ne legyel banatos!!! Jon a joido, sut a napocska, ha rossz kedvvel ebredsz, akkor szaladj el egy fagyiert
Remelem kilabalsz ebbol a depibol hamar! Sok puszika nektek a picurkaddal!

Te kis figyelmetlen
De nem csodalom, hogy az vagy, amikor ennyi horror tortenik veletek allandoan azon a hulye jatszoteren
Kitartas! Remelem jol vagytok es kiheverted a lelkiismeretfurdalast is
Nektek is sok puszika

2004.05.26 21:33
2004.05.26 21:37

2004.05.26 21:49
)
2004.05.26 21:59
2004.05.26 21:59
2004.05.26 22:28
Szerintem is akkor nem sebesedik ki a mellbimbó, ha megfelelő helyzetben szoptatod a babát. Akkor fájdalmas és sebes a szopi, ha rosszul tartjuk a babát és így nem tud jól szívni. Nekem, ha picit megharapta Dorka a mellbimbómat mindig levegőztettem a mellemet és anyatejet hagytam száradni rajta. Fontos szerintem, hogy minden szopi után szépen mossuk meg a melleket, akkor nem lesz semmi fertőzés, gomba!!! A LLL-ligától (http://www.lll.hu/main.shtml)lehet sok tanácsot kérni, sok tanácsadójuk van, őket lehet telefonon hívni, de pl. én a Máv-kórház csecsemőseitől kértem anno tanácsot, mikor Dorka sztrájkolt egy picit. A legfontosabb, hogy az anyai ösztöneidre hallgass !

2004.05.27 05:16
Mondjuk amikor nekem mondták, hogy itt egy tükör, nézhetem ahogy kibújik a feje, na azt nem vállaltam.
Tudod, hogy nem ettől függ!!! Aki meg azt mondja, hogy attól kevésbé vagy jó anya, az hülye!!!
Lili ma van utoljára oviban, úgyhogy holnaptól már nemcsak egy két és fél éves, hanem egy négy éves is „segít” itthon mindenben
Apa most két napi vidéken, jó messze, így pláne nem jó! Pénteken megyek NST-re, dokihoz csak jövőhéten.
2004.05.27 07:10
!
bemondta az utso mensi idopontjat ezzel beelozve, ezert nem mervado, de Mucskat
igy is eltalaltam. A szerint most Zsuzsa es Suncsi kovetkezne (Lino tulhordta Lilit), de lehet, hogy Bori.Nem tudom...
) Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint