A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Csézjang!

Nyugi nem ezen fog múlni, hogy fekszel e, de azért ne most kezd el cipekedni mondjuk a lisztes zsákokat!!!

Csak lájtosan!!!!
Baci bármikor előfordulhat, de nektek nem kell majd vizsgálni, mert ugye azt mondták, hogy a következőnél, dehát nektek egyből sikerülni fog!!!!! Amúgy meg, ha spontán teherbe esünk / esnénk akkor is lehet baci, de nem nagyon tiltakozunk, nem????

Ne parázz!!!!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Rony!
Igyekszem. Neked a gyógyszerek miatti mellfeszülés, fájdalom elmúlt régebben ugye? És most, hogy bebabásodtál most hogy alakult ez a téma?
tigriske1978

Sziasztok Csajok!!

Kakti: remélem, a kutyusoddal minden redben lesz...nekem is van 2 kg 10 dkg máltai selyemszőrű hétördögöm és ha beteg teljesen kivagyok én is...egyszer még betegállományba is mentem mikor beteg lett:-) szerencsére a főnököm tolerálta, mert tudta, hogy nekem Cukor a gyerekem:-)..külömben amilyen picikék olyan szívósak is....
36 éves vagyok.Skriba dr.-nő,mindent rendben találtak és ebben a hónapban lesz az első inszem..

Vicky: ha ilyen a munkaköröd, hogy jól fel tudnak bosszantani szerintem el kellene menni betegállományba!!!
kiss angyal

Csézjang: Örülök,hogy elkezded :D

Havri1: ez szuper :lol:
kiss angyal

Sziasztok!

Ne haragudjatok hogy közbeszólok, de lenne egy kérdésem, elsősorban a lombikosokhoz.
Hétfőn voltam Zeke doktor úrnál, de nagy izgalmamban elfelejtettem egy fontos dolgot.
Lombikunk lesz, 06.15-től szúrom a Decapeptylt, és vissza kell menni Uh-ra, vérvételre, és első vizeletet kell vinni a mensi hanyadik napján?
Pont ezt a lényeges dolgot felejtettem el!!!!!!!

Ha valaki tudna segiteni, megköszönném.
Mindenkinek mielőbbi babásodást kivánok!

Bea
bea1979

Sziasztok!

Nem tudom, ki kérdezte az előző oldalon a gyógyszereket. Nekem is 13 000 Ft körül volt a 10 db-os merional + a hozzávalók. Én Pregnylt kaptam tüszőrepinek, és az a két ampulla 4 000 Ft alatt van vmivel.
Ami biztos: a 3. napi UH-n kiírják a stimuhoz a szurikat, amit ki kell váltani ott helyben, a patikában, aztán az első szuri miatt visszamenni a BMC-be, ahol „megtanítanak” beadni. Nekem (gondolom, másnak is) Szűcsdoki kiírta akkor a Pregnylt is, de azt mondta, ezt hordjam magammal (a receptet), és elég lesz akkor kiváltani, ha majd mondja. De legyen ott a további UH(ok)-nál!

Kiskutyám látványosan javul. Egy óra múlva megyünk vissza a dokihoz. De köszi a jókívánságokat!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

Kakti: örülök, hogy a kutyi már jobban van, én is nagyon megtudok ijedni ha valami baja van a kutyusomnak. Már 2x kellett szegénykémet műteni.

Babszika: lehet, hogy hülyeséget kérdezek ,de a leleten hogy van az Inzulin vizsgálat feltüntetve, mert nekem csak Szérum glükóz meg glükóz terhelés van. Akkor ezek szerint nekem csak a cukrot nézték az inzulint nem???

Csézjang: Nekem az inszemet pénteken csinálták és a következő héten még otthon maradtam, de a 2. nál már nem maradok otthon.
sztyopane

havri1:
ez szuper jó, ahogy Rony is írta tényleg siker gyanús vagy :D :D :D

Én a recepteket a 2. napon kaptam meg és akkor el is kellett kezdenem szúrni. Az Ovitrelle-t is akkor váltottam ki és 32000.- volt a kettő ,de sajnos nem volt elég még kellett egy adag Puregon :? :cry:
sztyopane

Csézjang: milyen jó, hogy felhívtad őket:) ne stresszelj a bacik miatt, nekünk a doki azt mondta, hogy apa jól mossa meg a kezét előtte, mert már jártak úgy másokkal, hogy semmi gond nem volt, csak a bacis kezéről került oda. És kezelgették feleslegesen őket.

Sok sikert kívánok az inszemhez :lol:

Kakti: Örülök, hogy jobban van a kutyusod!!! Megkérdezhetem milyen kutyusod/kutyusaid vannak?

32 éves vagyok, Zeke dr-hoz járok, egy petevezető hiánya, 1.lombik
havri1

kiss angyal: Nem lenne rossz a munkaköröm, csak a hülyéket is tudnom kéne kezelni. Ezek csak külsős munkavállalók, a saját dolgozóinkkal nincs gond.

Én az inszemeimnél általában még azon a héten otthon maradtam, de most 1,5 hétig voltam betegácsiban.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok

Valaki tudja esetleg, hogy az élettársi papírt mikorra kell bemutatni, és, hogy egy ilyen mennyibe kerül kb?
Vendég

Szia Zsu,

nekünk azt mondták, hogy minnél hamarabb én a második vérvételre már vittem. nekünk 20.000,- ft volt..
kiss angyal

zsu: elég a beavatkozáshoz magatokkal vinni és nekünk 15.000 Ft volt két eredeti példány, hogy nekünk is maradjon belőle itthon.
vicky79
Budapest III. kerület

Köszönöm szépen a gyors válaszokat, akkor műtét utáni "szabadidőmben" megcsináltatjuk. :)
Vendég

Csézjang!

Én nem voltam táppénzen, de ha úgy érzed, hogy a munkád stb miatt így tudnál kímélő életmódot folytatni akkor inkább pihizz. Max arra figyeltem, hogy ne emelgessek meg futkározzak.

Bea!
A stimus lapodon rajta van bekarikázva a következő időpont amikor menned kell és aznap reggel kell a pipi. Ezt kérdezted, ugye?

Tigriske!
Mellfeszülés így konkrétan nincs, csak néha éjszaka felébredek arra, hogy érzékenyek. Vettem egy tesztet, holnap ellövöm, csakhogy megnyugodjak :roll: Nem érzek semmi különöset.

Kakti!
Kutyudnak jobbulást :wink:

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

rony: Hanyadik napon is leszel holnap? Nagyon drukkolok hogy sikerüljön. Mikor mész dokihoz?
vicky79
Budapest III. kerület

Rony! Hát tesztelj, de úgyis minden ok. Én érzem. Aznap mikor találkoztunk éreztem, hogy hamarosan összejön. Na és ki volt még ott akkor? Na kinek növekszik még egy pocaklakó a hasijában? Szerintetek? Hát a Vickynek!!! Úgyhogy aznap egy szerencsés kismami találkozó volt. (Bár akkor még csak megelőlegezett). Leszámítva, hogy nekem nem jött akkor össze. :-(
Na sebaj!
tigriske1978

tigriske: Tényleg szerencsét tali volt. Most te jössz! :wink:
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!
A napokat már nem tudom követni, de kedden kell visszamennem.

Tigriske!
Ezt a megelőlegezett terhestalit kiegészíteném még: na ki volt még ott, aki szintén babát vár? Na ki?.......Hát ZOE is ott volt :D :D Úgyhogy húzzál bele béby, tuti megfertőztünk :D :D

(Rodin)
rony77

Rony!

Nekem meg nincs stimus lapom.
Az a tájékoztató papir van, amin rajta van mikor kell elkezdeni
a Decát(06.15), és utána amikor mennem kell 06.26 vagy 06.29.
Menstruációm ha hamarabb megjön, akkor mehetek 26-án.
Csak azt nem tudom, hanyadik napján kell menni...

Bea
bea1979

Bea!
Megnéztem elvileg nekem a 21.-ik napon kellett mennem de szerintem ne ez alapján számolj, mert mindenkinél egyénileg dönt az orvos. Érdemes inkább rákérdezni, mert nem mindegy hogy melyik napon vagy és mert más a vizsgálat célja.

(Rodin)
rony77

Sziasztok!

Rony drukkolok neked én is holnapra a teszthez :D

Csézjang tök jó, hogy végre elkezditek.

Nem voltunk itthon 5 napig, azért nem jöttem hamarabb. Zalakaroson voltunk. Ez volt a nyaralás, mivel júliusban megyek vissza dolgozni. Május végén lejárt a gyes. Nagyon jókor jött az utazás, mert így nem rágódtam állandóan a problémámon.
Ma jött csak meg, úgyhogy már elég ideges voltam, hogy mi lesz. Remélem a természet elvégzi a dolgát. Hétfőn kiderül, mert akkor megyek nődokihoz. Próbálom minél hamarabb túltenni magam a dolgon, de még elég nehéz.

Kérdeznék tőletek valamit. Skriba drnő nem mondott semmit, hogy menjek vissza, ha már túl vagyok a dolgon. Szerintetek betelefonáljak és kérdezzek rá? Tud erre egyáltalán egy recepciós válaszolni? Azt sem tudom, hogy akkor most kell e egyáltalán a hsg, vagy nem. Jó lenne ha nem kéne. Szóval az a problémám, hogy most nem tudom hogy folytatódik tovább majd a dolog és a dokinővel nem tudok beszélni. Ti mit tennétek a helyemben?

Kép
Kép
nyanya77

Jó reggelt Lányok!
Az este azért nem jöttem mert nálunk nagy vihar meg esö volt.
Kakti:
Nagyon örülök hogy jobban van a kutyus.Végül is mondot valamit az orvos?Hogy vagy?
nyanya:
Csak személyesen kénne a drnövel beszélni.Azt akkor ö el mondana mindent hogyan tovább.De majd a lányok többet tudnak mondani.
Csézjang:
Én elmentem az inszem után táppénzre mert olyan helyen dolgozom,viszont 15én Pest 16.háziorvos és majd meg látjuk hogyan tovább.
Vicky:
Akkor neked a 2inszem sikerült?Mit csináltál otthon?
Rony:
Mi az eredmény?
Lányok nekem tegnap elött nagyon fájt a hasam de azota semmi.Majd hétfön kiderül.Most megyek a piacra meg venni a virágokat mert egy jó pár csokrot kell kötnöm végre azt csinálom amit imádok! Kép Sziasztok!

Kép
rózsa11

Sziasztok!

Rony!
Úgyis pozitív lesz, ne aggódj!!!!!!

Havri!
Neked volt inszemed is, ezelőtt a lombik előtt?
Csak azért kérdem, mert anno nekem is még csak egyik petevezetőm hiányzott, és akkor még 3 inszemet megkellett csinálnunk, mielőtt lombikra mehettünk volna. ( a sors fintora, hogy a harmadik elmaradt, mert elzáródott az az egy is, így utána azt is kikellett venni )
Babócáid már bizti szépen fejlődnek!!!!!

heni77

Ja elfelejtettem:

Van itt olyan lombikos akinek több stimuja volt?
Azt szeretném kérdezni, hogy mindig ugyanazzal a protokollal stimuláltak?

Köszi

heni77

Jó reggelt Mindenkinek!

Rony: kíváncsiak vagyunk az eredményre!!!!

Heni: mivel apának semmi baja nincs, és nekem sem találtak semmit, eredetileg mi is inszemmel kezdtünk. Napi egy merionalt kaptam. Mikor visszamentem a dokihoz UH-ra, kiderült, hogy túlstimulálódtam, így le kellett volna állítani, de aznap pont nem volt Z. és a Tanár Úr-nál voltam, aki meglátta, hogy az egyik vezetőm hiányzik, és sok tüszőm volt, felajánlotta, hogy hagyjuk az inszemet és folytassuk lombikkal.
És remélem jó döntés volt, hogy belevágtunk :lol:

Ti most hol tartotok? Bocsi, még nem tudtam végig olvasni mind a 630 oldalt, hogy kinél mi történt az elmúlt időben. :cry:
havri1

Sajt,
Nekem is merkformint kellett szednem, mert PCOS vagyok, így a terhességig azt szedtem, és most a szülés után újra el kell kezdenem. Meg a megnövekedett hasnyálmirigyi inzulin miatt, mármint a hiánya miatt..
Ami fontos, ha terhes leszel, akkor mindenképpen kérd ki szakorvos segítségét (és itt nem csak szülész nőgyógyászra gondolok), hogy mi légyen. Engem a dokim a terhesség bekövetkeztével leállított róla, de elfelejtették mondani, hogy diétáznom kell rögtön és így terhességi cukrom lett (valószínű, hogy amúgy is lett volna, csak később nem a 16 héttől). Viszont van aki szedi terhesség alatt és semmi baja nincs tőle, sőt néha azt mondják, hogy jó is, mert a vetélést megakadályozza.

én is most akarok keresni egy jó endokrinológust, aki kimondottan ezzel is foglalkozik, hogy mi légyen.

ha tudok még valamiben segíteni, akkor szólj.

üdv
Kriszta

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Kép
tubikriszta

Szia Kriszta!

Állítólag Dr.Tüű László nagyon jó ebben. A Szent Imre Kórházban dolgozik (Tétényi út), és a Mens Mentis-ben van magánrendelése. De a http://www.pcos.hu oldalon van orvosajánló!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok Lanyok,es udvozlom az ujakat!!Nem irtam egy ideje,de mar biztos megszoktatok,hogy fontosabb "eredmenyhirdetes" elott,inkabb csak olvaso uzemmodban vagyok.Szoval tegnap megvolt az elso babocas uh!!hat tenyleg 2 baboca van,de a masik sokkal kisebb,szoval vele meg barmi lehet,jovo heten kell menni megint,akkor mar szivcso pulzalast is latni kell,es akkor biztos tobbet tudunk!!Egyebkent jobban izgultam most,mint amikor a beulti utan mentunk hcg ellenorzesre.meg amit megakartam kerdezni,azt is elfelejtettem.Heni!!Nekem ugyanaz a protokoll volt,mint az elsonel,de kevesebb adaggal.De az orvos gondolom eldonti,mert az egyik lanynak,akinek sajnos nem sikerult,neki mar mondta,hogy legkozelebb mas lesz.Ez is egyenre szabott.Nalam meg igy is tulstimu lett,de ez sikeresebb,mert itt van a pocakban a bizonyitek!!!Biztos megbeszelitek egyutt,melyiket alkalmazza.Csezjang! Orulok,hogy belevagtok!!Sok puszi Mindenkinek!!!Rony!!!Kuldjek egy mikrofonszerelot?????Puszi
zoe33

Szia Havri!

Nem kell végigolvasnod az összes oldalt, hogy megtudd kivel mi történik, van egy táblázatunk, ahol nyomon tudod követni, Kakti szokta frissítgetni és időnként feldobja ide, majd figyeld!!! :)

Aha értem, szóval ez az első inszemetek és lombikotok egyben :lol: Az tök jó, hogy ilyen jól reagáltál a napi 1 merionalra, így legalább a lombikot is "olcsón" megússztátok.

Mi, ahogy meglesz az IR eredménye belevágunk a 3.lombikba.

Inszemek előtt kivették az egyik petevezetékem, mert folyadék volt benne, el volt záródva, 2 inszem után, a harmadik alatt meg kivették a másikat is. Volt egy stimus, meg egy fagyis lombikunk. Egy évet kihagytunk, elfogyott a pénzünk. Rólam ennyi, ja és persze a harmadik lesz az utsó, mert ennek sikerülnie kell!!!!

Nagyon drukkolok nektek!!!!

heni77

Sziasztok Lányok!
Még nem 100%de nem is akarom elkiabálni de lehet hogy megveszika házat ma hivot a hölgy vissza hát végül is nem járna vele rosszul mert 3szobás kb 90négyzetméter a ház maga és 8.6ért adjuk csak hogy ne vigye el a bank.Kébzeljétek már meg kötötem 4 csokrot a barátoknak de mér köttök holnap 3at Meg kértek süsek valamit.Hat Capucsinó szeletet meg dinyét csinálok.Puszi mindenkinek!

Kép
rózsa11

sziasztok 8)

zoe, én azért drukkolok a kicsi babácskának is, hogy maradjon, vagy ti inkább elkerülnétek az ikeráldást? :lol:

rózsa, örülök, hogy jobb a helyzet és a kedved

Kaktikám, vonalzó elfogyott, de nem tudunk rólad semmit. mindig a hallgatósokból lesznek mamik :wink:

én ma, (6.nap) valami furcsát érzek. tudjátok én vagyok a negatív hozzáállású inszemes versenyző, de most jólesik beszámolni erről a kis semmiségről. mióta felkeltem 2-3 percenként szúrás/nyilallást érzek. egészen pontosan nem a pfészkemnél, a középtengelyemtől, köldökömtől kicsit jobbra és lent. annyira jó lenne ez mondjuk beágyazódásnak :lol: kismamik, ilyet nem érzett valaki?
kpn

Zoe!

Most látom csak, hogy írtál!! Nagyon gratulálok, reméljük a kicsike is veled marad!!!Drukkolok neki nagyon, hogy húzzon bele!!!!

Köszi az infót, mikor mész jövőhéten?

heni77

Hát annyira még nem fogyott el az a vonalzó, de köszi az érdeklődést!
Holnap reggel megyek a BMC-be tesztelni. Utána jelentkezem! :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti!
Eredmény......eredmény.........
Drukkolok :D

Zoe!
Ok, küldj mikrofonszerelőt én meg neked vonalzókészítőt :D :D Nem tudom belőni, mindjárt begurulok és vesz másikat. áááááááááá

Lelkiállapotom nagyon labilis lett, gondoltam a teszttel megnyugtatom magam és erre negatív lett. Ezt már tényleg nem értem. Hogy fogom most keddig kibírni?????

Kpn!
Igen tudjuk, a negatív hozzáállású inszemes, aki mostanra már pozitív lett!!! :lol:

Nyanya!
Skriba drnővel szerintem mindenképpen beszélj, mert Ő fog tudni ebben igazán állást foglalni. Talán a mensit megvárhatnád, hogy akkor utána már többet tud Ő is

(Rodin)
rony77

Sziasztok!!!

kakti szeretettel várunk a babás fórumon.
Bocsánat természetesen nem csak kaktit hanem mindenkit nagyon várunk odaát ugyhogy tessék belehuzni,hogy kiürüljön ez a fórum gyorsan.

Puszi

Kép
Kép
colin

Heni: Köszi, figyelni fogom, de annyian vagytok/vagyunk, hogy ezt ha valaki követni tudja, minden elismerésem :lol:

Igen, nekünk minden egyben volt, és tényleg nagyon sokat megspóroltunk ezzel. Időt és pénzt is...

Amikor azt mondták, hogy 3%-a reagál így a gyógyszerre, nem tudtam sírjak-e vagy nevessek... ugyanis decemberben volt egy méhen kívüli terhességem amire azt mondták, hogy általában 1%-ának van ilyen, persze én beletartoztam...) és sajnos már nem tudták megmenteni a petevezetőmet.

Háááát, nem irigyellek :cry: Csodálom azokat az embereket, akik ennyi probléma és gond ellenére is felállnak, és újult erővel kezdenek bele a következő kezelésbe..

De most már biztosan sikerülni fog, csak pihenni kell, és nem mindig a babócára gondolni :wink:
(bár tudom ezt a legkönnyebb mondani...)
Szurkolok Nektek :lol:

Kakti: kíváncsian várjuk a holnapi eredményt!!!!
havri1

Rony!

Ne mááárrr.........reggeliből csináltad a tesztet????
Valamit elrontottál vele biztos!!!!
Tessék egy újat venni!!!!! Irány a patika!!!!!!!!!!
Én tuti rohantam volna egy új tesztért!!!

Ezt nem értem, hogy lehet negatív???? Valamilyen rossz minőségűt vettél talán??????

heni77

Heni!

Hát én se értem, viszont még mindig nem jött meg :shock: A DM-ben vettem, általában mindig ezt használtam. Új tesztet már nem hiszem hogy csinálok, nem akarom még jobban felidegesíteni magam rajta. Úgy veszem, mintha nem is csináltam volna.....

Havri!
Szerintem inkább örülj neki, hogy áttettek lombikba, mert ott azért több az esély.

(Rodin)
rony77

sziasztok! :cry:

Ma akkorát koppantam hogy csak na. Végre bementem az 1.inszemhez a 3.napi uh-ra, mire Skriba dokinő megvizsgált és közölte hogy mivel van egy meg nem repedt tüsző/ gondolom cisztaféle/ nem tudunk belevágni csak jövő hónapban.
Azt hittem beszarok. Tisztára beleéltem magam már az inszembe, még pénzt is vittem a szurikra...../Ha velem már valami jó is történne mostanában nagyon értékelném./
Amúgy meg ha legközelebb is ezt látja az ultrahangon / mivel nekem mindig ugynilyen a menstruációm mindig sok tüsző érik../akkor mi a szar van? Akkor hónapokig nem lesz inszem? Vagy lombik lesz?

Kész voltam amikor közölte ezt, főleg szarul esett hogy igazából még kedves sem volt. Lehet hogy szar napja volt, de olyan fura volt. Kérdeztem hogy járhatnék-e hozzá ezentúl és annyit mondott szájhúzva hogy háááááát.....
Na szóval nem volt ma egy élmény a benttartózkodásom.

Búcsúzáskor Skriba már kedves volt, de olyan sokként ért hogy MÉG MINDIG NEM kezdhetek, hogy a Jánostól a Moszkváig bőgtem, sztem totál hülyének néztek a villamoson. /Ha valaki látott ma egy bőgő nőt a villamoson az én voltam/

Kezdem megszokni hogy nekem ez egy ilyen év....Eddig még semmi nem jött össze ebben az évben kíváncsi vagyok mikor ér véget a pech szériám.... :(
csézjang

Csézjang: Néha ilyenek ezek a dokik, minden nap nem lehetnek kedvesek, hisz nekünk is vannak rossz napjaink..
Nagyon sajnálom, hogy nem tudtad elkezdeni :(
Próbáld meg valamivel elfoglalni magad, hogy ne csak mindig erre gondolj.

És ne keseredj el, a következő hónapban sikerülni fog!!!!!!!

Rony: várj még 2 napot, és azután próbálj még egy tesztet csinálni.
Sikerülni fog :wink:
havri1

Sziasztok!

Kezd a tököm tele lenni a szomszéd kölykökkel! :evil:
Állandóan az ablakunk alatt meg a kertünkben őrjöngenek (holott nem is a mi házunkban laknak). Ha a sajátom is köztük lenne, biztos nem zavarna ennyire, de hogy pihenjen így az ember lánya, ha ezek itt sikongatnak :?::?::?: Rájuk szóltam, erre néznek bambán és folytatják ugyanott!
Ráadásul a még kisebbeket az idióta anyjuk is idehordja! Komolyan ideges vagyok! Lenne kicsit több pénzünk, megcsináltatnám végre a kiskerítést a kert köré! :evil: :evil: :evil:

Amúgy még mindig semmi. Néha érzek valamit ami arra hasonlít, mint ha meg akarna jönni, néha meg tök más, de alapvetően nincs semmi. Csak aludni akarok! :D:D:D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Csézjang!

Annyira sajnálom, de majdcsak eljön a te időd is, ne aggódj!
Meg kell harcolnunk ezekért a Törpikékért!!!! Tudom most nem vígasztal meg semmi, de fel a fejjel!!!!!

Nekem egyszer az inszem napján :shock: közölték, hogy elmarad, mert elzáródott a petevezetékem, és hiába lőnének :) be....gondolhatod . A magamba szúrt szurik is kárba vesztek, meg ki is lettem idegileg, ott sírtam a váróban, míg el nem döntötték, hogy akkor most mi legyen. Főleg mikor a recisek mind megkérdezték egyenként, hogy mi a bajom...........

Majdcsak eljön a te időd is, drukkolok!!!!

Jajj Rony!
Hogy bírod ki teszt nélkül keddig???? Nagyon nagyon drukkolok!!!!

heni77

Drága Rony! Szurkolok, hogy minden rendben legyen!

Kakti! Nem szabad idegeskedni, gondold azt, hogy a tied is ott játszik és máris nem lesz idegesítő, csak egy kellemes mellékzaj. :D

Csézjang! Lehet, hogy rossz és fárasztó napja volt a doktornőnek. Amikor én voltam inszemen, akkor is egyedül volt szegény, mert konferencia volt, és ennek ellenére, próbált kedves lenni, pedig látszott, hogy fáradt. Bár nekem nem Ő az orvosom, de szerintem szimpatikus. Fel a fejjel, jobb hogy most leállít, mintha valami komoly bajod lenne. Tudom, hogy szörnyű a várakozás, főleg, hogy elhatároztad magad, de fel a fejjel.

Kpn! Lehet, hogy történik valami? :D :D :wink:

Lugi! Hogy vagy?
tigriske1978

Zoe!

Én nagyon örülnék az ikreknek, bár egynek is. De tőlem jöhet akár 3 baba is. Anyagilag nem sokkal megviselőbb, mint egy, és jól elvannak egymással. Olyan különleges kapcsolat van köztük, ami szerintem nagyon jó lehet.

Te szeretnéd, ha ketten lennének?

Jut eszembe Kakti! Kutyus jobban van már?

Rózsa! Jó virágkötést! Legalább lefoglal és nem idegeskedsz a ház miatt.
tigriske1978

Sziasztok Csajok!

Zoe: még nőhet az pindurka is jövőhétre :D

Kakti: kutyus jobban van?

Rony: csatlakozom az előttem szólóhoz, én is rohannék egy másik tesztért, de valóban a legjobb , ha tudomást sem veszel erről a nega tesztről...

ma voltam uh.-n a BMC-be...egy kicsit megijedtem, mert azt mondta a doki néni, hogy húha lehet,hogy egy kicsit sokan leszünk,...hétfőn megint mennem kell uh-ra...4 db indult meg a növekedésben...ez már azt jelenti,hogy túl lett stimulálva szerintetek?a szuri mennyiségét nem csökkentette le, ugyan az maradt 1/2 apulla... :oops:
kiss angyal

Kiss angyal!

Mekkorák azok 4-en? Szerintem nem kell izgulni. Nekem 5 db volt a múltkor. Mikor kell visszamenned?
tigriske1978

Tigriske: hétfőn délelőtt...olyan ideges lettem, hogy csak méhnyh.tudtam megjegyezni ami 6 mm :( ...csak arra emlékszem, hogy 4 re mondott valamit és + még, hogy és nagyon sok pici van...

És veled mi van? érzel valamit?neked volt Apa egy picit hiszti-kriszti, jól emlékszem?
kiss angyal

Kiss angyal!

Szerintem nem kell izgulni. Ha nagy gond lenne már tudnád. Arra kell gondolni, hogy minden rendben lesz.

Hát még nem múlt el a injekciók miatti mellfájdalom, néha érzek valamit, de én az előzőnél is éreztem, tehát ez nem jelent semmit. Apa sajna túlreagálta a dolgokat (munkahely probléma), de most már egész jól van.

Kakti!

Mennek a ++++ holnapra!
tigriske1978

Laptető az inszem majd a beágyazódás napján! Ennyire szerencsés lennék? :D :D
tigriske1978

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: