Szép estét!
Kata:
Most akkor nem VagányKata lettél, hanem MerészKata? Melyiket kell mostantól használni?
Drukkolok az ikrekért!!! Lehet, hogy éppen most készülnek?
Hajnalnak így ismeretlenül is gratulálok. Nemsokára pedig neked fogok!
Bodza:
Azt hiszem mostantól én is az altatás után fogok jönni, ilyenkor lényegesen nyugodtabb már itthon. Senki nem húzgálja a nadrágomat, hogy az ölembe akar ülni gépelni.
Néztem Eszti újabb fotóit! Fantasztikus csajod van!!! És milyen ismerős, amikor Apa+lánya szerelmesen egymásra néz.
Miciona:
Semmi gond, majd válaszolsz, amikor lesz időd és kedved! Örülök, hogy tudtam segíteni a leírással.
Albi:
Mondott Apánk arról valamit, hogyha már sikerült egy baba, akkor könnyebben jön a második? Vagy nincs hatással az, hogy egyszer már sikerült teherbe esnünk?
Melcsi:
Kérdeztem tegnap, hogy érzed-e már a kisfiad mozgását? Alig várom, hogy majd beszámolj róla! A boldogságot nem is fogod tudni leírni, amit az első (már biztos) mocorgásnál fogsz érezni! Nagyon várom ám a hírt!
Julcsi:
Tudom, hogy csak holnap reggel írod majd meg, hogy mi volt Kopánál, de én már izgatottan várom! Remélem "szabad" az út!!!
Kérdezted, hogy hol tartunk. Konkrétan sehol.
Amíg szoptatok, addig szóba sem kerülhet a testvérke, ezt mondta Apánk.
Hétfőn megyek hozzá, megnézni mi újság ott belül, illetve a császármetszés helyén.
Uzsuzs:
Hányra mész hétfőn Apánkhoz?
Melánia:
Gondolom, hogy jól esett kicsit kikapcsolni a témát és picit feltöltődni! Fantasztikus, ahogy csinálod a dolgot, még ebben a nehezebb helyzetben is ilyen kedves és figyelmes vagy!!!
A férjem már szeretne kistesót (én még várnék picit), de egyelőre nem jöhet szóba a fent említett, Julcsinak írt dolog miatt.
Igaz, idén betöltöm a 38. évemet, tehát nem várhatok sokat, de a szoptatás nekem nagyon fontos és annyira bízom Apánkban, hogy legközelebb is sikerülni fog, úgyhogy nem izgatom magam az idő múlása miatt.
Betartjátok Apánk utasítását az intenzítással kapcsolatban?
Sajo:
Szívből kívánom, hogy mielőbb saját Tündérkéd lehessen! Támogassátok egymást, de ha szükség van külső segítségre a lelki része miatt, akkor ne szégyelljétek igénybe venni!
Rencsi:
Örülök, ha tudtam segíteni! Biztos a legjobb döntést fogod hozni.
Elfelejtettem neked írni a múltkor, hogy ne aggódj a hirtelen "nem történik semmi" miatt!
Nálunk, akiknél ilyen intenzív volt a hányinger/hányás az első trimeszterben, nagyon ijesztő, amikor egyszer csak minden elmúlik. Én is aggodalmaskodni kezdtem, hogy biztos van valami baj... Hiszen már nincs hányinger, de még ilyenkor a babamozgás sem érezhető, viszont a hasam nekem is bejelzett néha.
Nehéz kikapcsolni az aggódó részt az agyunkban, de hidd el, hogy minden rendben van!!! 2 hónapon belül már a mocorgást is érezni fogod!
Csomee:
Tőled is azt szeretném megkérdezni, amit Albitól is.
"Mondott Apánk arról valamit, hogyha már sikerült egy baba, akkor könnyebben jön a második? Vagy nincs hatással az, hogy egyszer már sikerült teherbe esnünk?"
Mennek a tesóragacsok! ++++++++++++++
Moncsiga:
Szóval nálad is ikrek készülnek?
Ha majd megszületnek a kis drágák, akkor adok majd egy elérhetőséget egy fantasztikus szoptatási tanácsadó anyukához, aki szintén esztergomi! Én életem végéig áldani fogom a nevét, mert ő segített abban, hogy szoptatni tudjam Fannit. Nagyon sok nehézséggel kellett szembenéznünk, de ő segített mindenben.
És ikreket szoptatni biztos nem lesz könnyű!
Emerenc:
De jó, hogy te is itt vagy!
Végülis mindegy, hogy július vagy szeptember, 2010-ben már a kezedben tarthatod a babádat!
Kislibus:
Hajrá ovu.ind., nekem is az hozta meg a kislányomat!