Tabati, Csibe!
Mi keresztszülő ügyben nem vagyunk ilyen gondban

! Míg nekem inkább maga a keresztség, ami fontos, Ricsinek inkább a keresztszülők személye! Ahogy Tabati is mondta, valóban olyan embereket szeretnénk, akikre rá merjük bízni a gyerekünket! Nyilván, ha ne adj' Isten velünk történne vmi, úgyis valamelyik legközelebbi rokon viselné a gondját, de biztos akarok lenni abban, hogy a keresztszülei akkor is mellette lesznek

!
Így a Ricsi legjobb barátja, és az ő felesége lesznek a keresztszülők

! A dolog pikantériája, hogy ők azok, akiknél szintén útban van a bébi (7. hetes a Kriszta), és ők már korábban mondták, hogy minket szeretnének keresztszülőknek

! Ettől függetlenül semmi kényszer nem volt a döntésünkben!
Na, ez a másik amitől kivagyok, hogy
Őt illik, mert....
És ebből bizonyos családokban képesek hiúsági kérdést csinálni

! Sztem ez is az intelligencia hiánya!
Én is református vagyok, sajna a katolikus keresztelési szokásokkal nem vagyok képben

! Mondjuk annak idején engem is katolikusnak kereszteltek, és mivel akkor még a keresztapámnak (anyu tesója) nem volt felesége, kerestek a családból egy távolabbi rokont, aki elvállalta. Ebből gondolom, hogy talán kell mindkettő. Ettől függetlenül én a nagybátyjám feleségére mondom, hogy a keresztanyám, pedig ő csak évekkel később lépett a szinre

!
Fülbelövés:
Nekem tetszik, mikor egy bébinek fülije van

! Ízlések, és pofonok....
Bond!
egyedül talán az nem játszik, hogy a kutya vagy macska a keresztszülő.
Unokatesód:
Pont akartam kérdezni, hogy nem lehet-e, hogy egyszerűen nem tud hízni, de meg is válaszoltad..... Csak nem értem, hogy ha a gyógyszer szedése amúgyis hízáshoz vezet, akkor miért nem kerüli ki inkább?!
Nekem ugyanis van ismerősöm, aki ha belegebed sem tud hízni (vmi betegség is közrejátszik), és úgy esett teherbe, hogy 38 (!!!) kilósan olyan vitaminkomplex. injekciókat kapott, mint a rákos betegek

! 14 kilót hízott a babával, és baromira reménykedett, hogy marad rajta egy kicsi, de most is a 40 kilót súrolja

!