A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Klarissza
csak gyorsan, nem tudom tőletek hova fut be a vonat? Ha a nyugatiba onnan ugye nagyon közel van. Pár megálló 4-6-os vilin, onnan szépen be lehet sétálni a szigetre. Sztem szombat délután találn nem olyan nagy a tömeg,gy én is azzal készülök menni, bár mi is akkor fogunk debütálni. :lol: :shock: Kérdés: villamosra mennyire bonyi babakocsival felszállni?Buszon metrón már nagyon menők vagyunk.
Szuper lenne ha elhoznád ezt a Kisherceget! Imádom a fürtjeit! :lol: :lol: :lol:

Kép
katica_75

ja kullancsokat, pókokat agyoncsapjuk! vagy "használjuk" apukákat! :lol:

Kép
katica_75

Vera, nem hiányzik egy gyermek a képről? :roll: vagy csak keveset aludtam?...hiába dörzsölöm a szemem, csak 4-et látok. :)

Klarissza, Dalma, és mindenki aki nem pesti!Olyan jó volna, ha Ti is el tudnátok jönni!!A talira...

Klarissza, fürtös Matyid nagyon cuki!!

Apropó haj!Tegnap mi is lenyestük Blanka fürtjeit (legalábbis egy részét), mert már kezdett úgy kinézni, mint Szörnyella de Frász. Hátul tök kopasz, aztán egy csík hosszú haj, egy csík rövid :D
Most legalább egyenletesen fog nőni.

Ja, és képzeljétek, Balázst felvették az oviba!!Úgy örülök!!Olyan drága volt, mindjárt azzal kezdte, hogy akkor Ő majd úgy köszön az óvónéniknek, h "viszontjátászja" :)

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Katica, a számból vetted ki a szót, legalább Apukáknak is hasznát vesszük :P :D

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Kép

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Judit, olyan bájos Blanka igazi mosolygós kislány.
Azért az érdekelne, hogy viselte a frizu igazítást, mert nálunk egy kommersz körömvágás is 2-3 részletben zajlik és van mikor másnap fejezzük be :roll: :shock: :roll:
Ja, gratula az ovihoz Balázsnak, már oda is van felvételi vagy lemaradtam valamiről?

Vera, szép család vagytok, de hol a "hiányzó láncszem" :shock:

Csuri, nem ér ilyen fotokkal bombázni!!!! Csak ámulok és bámulok a csajokon!
Nem tudsz esetleg ilyen fejpántot interneten, szeretnék rendelni, de csak fehér érdekelne ( rózsaszín van ) keresztelőre?

Klarissza, Mátyás csuda egy figura, de jó kis göndörke haja van! Az a járgány nagyon vagány! A napszemcsis foto az csúcs!!!

Köszi mindenkinek a meggyes tanácsokat, már meg is ettük, a maradék holnap megy főzelékhez a többit pedig hibernálom.
Nagyon ízlett a csajomnak, de nem cicóztam sokat csak úgy nasinak kapta. Totál bio meggy nekünk termett a telken, soha még nem látott permetet - egyébbként nem vagyok bio meg öko fun, de ez így sikerült, nincs nálunk aki permetezné.
Szóval megmostam, " megpucoltam " és 4 részre vágva már ette is , semmi mix csak úgy natur hammmm.
Nem mertem neki sokat adni kb. 5 szem volt, de nagy visítás lett a vége, mert ette volna még :roll:

Azért kérdeztem a sűrítést, mert Lilla rengeteget enne, ha hagynám és nem akarom túletetni.
Aki nem szoptat már, hogy csinálja nekem akkora káosz most ez az evészet.
Ma délután is evett tejpépet fél 5-kor , fél 8-kor már kellett neki táp és fürdés után szintén kellett táp :roll:
Milupa HA 1 tápit issza, váltsak 2-re ? vagy mi a fészkes francot csináljak?
Adjak neki szalonnás katonákat vörihagymával :roll: hiába mondom neki, hogy csúnya a kövér csaj nem érdekli :lol:

Nyugis éjszakát mindenkinek

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Evi a fiaim (a nagyok) mindketten husisak voltak kicsinek most meg teljesen normális alkatúak a kisebbik inkább sovány. És mindig annyit és akkor adtam nekik amikor kérték. Mátyással sincs ez másképp előfordul, hogy ebédre megkapja az egy üvegnyi bébipapit utána egy órával már kéri is a cicit. Ha belegondolsz milyen lenne ha ennéd a kedvenc sütidet én pedig odamennék és amíg te kiszaladsz a WC-re megenném hi-hi-hi:lol: Ez mondjuk a Jóbarátokból való részlet :lol: csak lekopiztam. Szerintem a babák még nem olyanok mint a felnőttek, hogy képesek lennének pukkadásig enni magukat amikor elég úgyis szólnak. Nem tátják ki a szájukat!

Katica nyugatiba érkezik a vonat. Gond csak az, hogy hatalmas a babakocsink nem tudom mire férünk fel rá vele. :roll:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Sziasztok!

Vera!
Nagyon jó képek, de tényleg hol a legnagyobb fiú? :D :roll:

Evi!
A hajpántot teszvesz-eltem, biztos lehet találni fehéret is.....
Ha nem, csinálok egyet, és elküldöm :wink:

Itt esik, így esélyünk sincs kimenni :(

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Vera, szépek vagytok, de mindenkinek ez a kérdése: Hová tűnt Andris? Ugye ő hiányzik. Isiben volt? Iza kis fotómodell! melyik kép megy kiállításra?
Évi, egyetértek Klarisszával. Pont tegnap néztük a régi képeket , mikor Kori ennyi idős volt mint Panna. Olyan duci kis feje volt, és olyan hatalmasnak tűnt... De 10 hósan 9,3 kg volt, 1 évesen 9,5, 2 évesen 11, most meg 12. olyan kis gizdacsávó. Kivan az összes bordája. Ennyit tesz, hogy elkezdett járni, meg futni akkor. Én is így adtam a meggyet.
Judit, cukika Blanka nagyon!

Pannának is hiányzik a tesója. Nincs el olyan jól a szőnyegen, többet sír, hogy menjek már oda, mert uncsi így egyedül. Máskor ugye van ki szórakoztassa, meg van kit nézni, hallgatni míg én a dolgomat teszem. Viszont ma négykézlábra állt, a kádban meg este feltérdelt, aztán kinyomta magát állásba. Kész voltam

Tali: hát, akkor ez nem tom hogy lesz. KOrnél alszik minden délután. Autóban meg esetleg akkor ha már baromi fáradt. Délelőtt akkor kitalálunk valamit, délután meg alszik kicsit az autóban, vagy valami. Még meggondolom.

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok!

Vera kicsit hiányosak vagytok a képen :wink: Nagyon szép a családod.

Csuri a lányok tündériek.

Judit, Blanka tüneményes. :lol: :lol: :lol:

Mi még küzdünk a 4. fog megérkezésével remélem ez nem fog olyan sokáig eltartani mint a második. Arra két hetet vártunk az első megérkezése után. :?
Ma elutazunk kicsit kikapcsolódni a hétvégére úgy hogy majd csak hétfőn tudlak titeket olvasni.

Csobánkán
Kép

Helvécián pünkösdöltünk rokonoknál
Kép

Mindenhová bemászik :)
Kép

Ennyit a játszószőnyegről :)
Kép

Szép napot mindenkinek
Kri

Kép
Kép
kri29

Kri:nagyon édes Zsombi,nagy fiú már :lol:

Vera:Nagyok jok lettek a képek :lol:

Judit :nagyon édes Blanka kis mosolygos :lol:

Dalma:nagyon ügyes Pannád,kevin még nem probálkozik.

Kevinem:este is nyügös volt nagyon nehezen aludt el.Már lehet érezni a kezemmel a fogacskáját :lol: :lol: :lol: :lol:

Sajnos nem tudunk menni a talira :cry: :cry: :cry: De remélem a következőre sikerül elmennünk.Ugye lesz következő????Csináljatok sok sok képet.

000kata

Csuri a hajpánt szerintem is szuper! Lehet kellene egy lány is? Annak is fürtös lenne a haja. jajh!

Gondoltam ha már fennt vagyunk egész napra mennénk, félre minek, viszont aki kitalál nekem egy útvonalat vegy figyelembe, hogy metróval nem megyek! Tényleg és a szigettől messze van az állatkert? Délelőtt megnézném a srácokkal és utána mennénk át a szigetre. Kb. hány km. Mert ha kell akár le is gyalogolom csak metróba ne kelljen ülni. :lol:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

hahó

csak gyorsban

klarissza mi bajod a metróval?:) csak mert én is úútálom:)

és gyönyörűek a babók!!!! milyen nagyok már!!!

Kép
andy30

Sziasztok!

Gyerekek csodaszépek és csodaügyesek! 8)

Látom van már konkrét időpont a talira? Akkor június 20? És a délután az mit jelent? Nagy tesókat hozzátok?
És a Szigeten hol? Hallottam olyan rémhíreket, hogy 600Ft/óra lett a hotelnél a parkolás. :shock: Lehet jobb busszal bemenni ...

Évi,
mi soha nem voltunk tápisok, de úgy tudom, hogy 7 hósan már mehet a 2es. :roll:

Nekünk most (2 napja :) ) nagyon bejön a Sinlac, úgy néz ki, ezt most megeszi végre. Tegnap este a főzelékhez raktam és így azt is megette. Hihi, én nyertem. :D

Nagyfiam nekem is 1 kilóval több, volt, mint most az öccse, kis duckó volt, most meg 106cm és épp 2 napja mértem, hogy végre elérte a 16 kilót. Az összes csontja kiáll, pedig alapból jóevő. :roll:

Klarissza,
Állatkertból a 75ös trolival a Dózsa György úti végállomásig, onnan 1 metrómegállót gyalog :lol: az Árpád hídig és onnan be a Szigetre a 26os busszal. :wink:

KépKép
dreika

Sziasztok!

Gyönyörűek a gyerekek!!!
:)
De jó, hogy ilyen sokan tudtok jönni a talira!!! :lol: :lol:

klarissza, andy Csatlakozom a metrót utáljuk klubba, mert, hogy Én se ülök rá. Hogy Én lemenjek a föld alá??? :shock: :shock:

kri
Ti is valahol itt laktok a Pilisi hegyekben?? :) Mi már bejelöltük egymást az iwiwen?? Írd meg légyszi priviben ha még nem. Jó utat és jó hétvégét! Mi is vendégeskedni fogunk.

kata
Nagyon sajnálom, hogy nem tudtok jönni. :( :cry: :cry: Remélem azért majd talizunk!!! Csomagot még nem adtam fel. Gondoltam a cd-kel , de azt meg még nem írtam át. Vacakol a netem, hol jó, hol nem. :(

Kép
Kép
anya1118

Igen igen a hiányzó láncszem nem akart fotózkodni és elment a barátaival.
ami képek mennek a kiállításra az ahol egymás mögött átkarolva ülnek a fiúk és Iza pucér hasas fotója:)) Ebben lehet rosszul választottam?

Blanka szuper éédes:))

Zsombi már garázdálkodik?:))))

harivera
Budapest XXI. kerület

Édesek a babák nagyon nagyon!!! :lol: (megnyugvással tölt el h. már nem ciki kopinak lenni, mert most az lett a menő. :wink: )

Évi
segíts már légyszi, multkor kérdeztem h. nálatok h. volt ez a felállás?
Léna össze vissza dől, esik, üti a fejét, de nem érdekli, semmi mást nem les egész nap csak h. hova másszon felállni. :x én meg utána. Te hova tetted ,mit csináltál?-el tudtad terelni a figyelmét? vagy ez csak pár nap és aztán stabilabban tud majd egyensúlyozni? Kép először lepakolok aztán, úgyis felállok :) Kép megyek keresek valamit; ahol felállok

Kép
katica_75

KAtica, hurrá Léna baba is álldogál.
Jujj az elején nagyon gáz, mindig ott voltam mögötte, idő kérdése és megszokjuk :lol: :roll:
Ébredéskor is felállt ( feláll ) a kiságyban és ott ugye nem őrizheted, hogy mikor kel, pláne ha nem is sír csak ácsingózik!
Eleinte a járókát biztonságosnak éreztem, de ez már a múlté, egykezezik és halad körbe-körbe :shock:
Tanítsd meg neki, hogy csüccs, én azt próbáltam mindig az elején és most már ügyesen leteszi a kezét és leül, de vannak balesetek és lesznek is sajnos ezt nem lehet kivédeni :(
Jók a képek, látom ott a kis kópéság a szemében, nálunk dettó így van, négykézláb spurizik és a leglehetetlenebb helyeken is feláll, de amitől még most is parázok az a fürdőkád.......ott nagyon féltem :cry:
Szerintem ne tereld el a figyelmét, de nem is hiszem, hogy lehetne nekik most ez akkora dolog más szemszögből látni a világot!
Mi lesz velünk, ha elindulnak, na akkor mekkora esések következnek!

Lehet venni kutacsvédőt, ha Téged az megnyugtat Lilla nem igen viselné el szerintem.

Na ilyen, de szerintem van a vaterán is olcsóbban

http://www.brendon.hu/ProductSearch/bro ... kutacsvedo

Jó éjt!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Tök cuki Léna!!!! mIlyen hamar felállt ő is.
A baleseteket kivédeni lehetetlen. Amikor Kornél tanult járni, annyi sebet ti még nem láttatok gyerek fején mint neki volt. Kinn az udvaron ment mindig, és eldőlt egyszerűen. A kis süsü meg nem jött rá eleinte, hogy a kezét előre kell tenni ha esik, csak eldől előre mint a zsák. :? Majd teszek képet, milyen volt a feje sokszor. Csak az a másik gépen van.
Zsombi is nagyon szép gyerek! :) Hát igen, anyának jó kirakót talált édesem! :)

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok! :)

Iszonyú sokat írtatok, lehetetlen mindent visszaolvasni :oops:

Nagyon szép minden kisbaba!!!!! :)

Dalmi, épp akkor mentetek Tamásiba, amikor mi jöttünk haza Hőgyészről :)

nekünk is kint van a 3. fogacskánk :lol: Marcell perpetuum mobile lett, iszonyú eleven.Sajnos éjjel is fél4-kor felkelt és csak egy óüra múlva aludt vissza mellettem.Csak dumált meg a mászást gyakorolta :? :lol: Egyébként nem volt nyűgös, már füldugót tettem be, hogy legalább tudjak még aludni, de nem jött össze :lol:
És délelőtt is csak fél órát aludt,Nagyon betyár :lol:

Van már közületek olyan, aki szoptat és már eszik pl. káposztát, borsót, stb.?
Vendég

Hú de sokat írtatok.... :shock:

Katica!
Nálunk is gonde ez a "jajj, felállt, mindjárt elesik!" :) Bár ő még csak a kiságyban áll fel, abban tud jól megkapaszkodni!

Dalma!
Éjszakák! Képzeld nálunk újra nyugalom van!! Ez a "krízis" csak kb. két hétig tartott...remélem nem jön vissza egyhamar! Éjjel ált. 1x szopizik, és délután is 2-3 órát lehúz.....most is már fél egy óta alszik, és mindjárt 3! :) Bár lehet, hogy ebben a jó sötétben alszik, ugyanis most nagyon beborult, és szerintem mindjárt szakad az eső!!

Kép

Kép
ditta76

Meli!
Én már régóta eszem ilyesmiket, és szinte még csak szopizik, de semmi baja már ezektől!

Kép

Kép
ditta76

Ja azt még elfelejtettem, hogy holnap lesz Ágoston keresztelője!! :) Majd hozok képeket!

Puszi, Ditta

Kép

Kép
ditta76

melaszka micsináltatok Hőgyészen?

Kép
andy30

Sziasztok!

Álldogáló babáknak nagy nagy gratula!

Melaszka
: én mindig ettem, szerencsére Natasának nem volt baja semmivel

Vera: szupik a képek!

Én ma ismét megpróbáltam krumplit adni, remélem nem fog fájni a pocija. Látjátok nekünk nem volt hasfájós picinek, erre most nehezen veszi be a HT-t a kis gyomra. Pedig olyan lelkesen eszik...

Egyébként abbahagyta a mászástanulást és gurulásba kezdett, illetve ücsörög. No persze magától nem ül még fel, de ha ülve rakom le, akkor úgy marad (na jó néha eldől :shock: )

Hamarosan tali! :lol:

Kép
pipal

Pipal
én is alig várom! :lol:
Érdekes h. a krumplit nem bírják a babók. De az a lényeg h. kedve van hozzá! -tök rossz volt mikor ki sem nyitotta a száját.

Évi
köszi, ez mindenkinél ilyen parakor akkor :roll: Ez az egykezezés is elég hajmeresztő lehet. :shock: Csüccsöt kipróbálom.Dévényest nem kérdezted nem baj h. ilyen korán?-nem terheli tulságosan a csontokat, gerincet?
Nem értem, pár hete mászik csak szabályosan, minek még felállni, nem örülök neki, na de ez Őt abszolute nem érdekli. :lol:

Ditta
igen láttam Ágoston produkcióját :lol: nagyon édes a kis ácsorgós! :D ügyik legyetek holnap.

Melaszka
gratu az alkuló fogsorhoz! :D Alvás nálunk is káosz, de annyi a történés hirtelen náluk, h. az lenne a csoda ha aludnának. :?

Dalma
még jó h. ilyen keménycsávó' Kornél! :D

Kép
katica_75

Sziasztok Lányok! :)
Jó időtök lesz a talihoz :wink:
De jó nektek :?

Andy :) Hőgyészen laktunk, laknak a szüleim még most is, én onnan jöttem el 5 éve.

Ditta, képet a keresztelőről majd raksz, ugye? :)

Hát az éjszakánk elég érdekes volt most is.Fél1-kor fel, aztán fél4, ekkor már alig akart visszaaludni, és a bűvös fél5.Már hónapok óta ilyenkor kel, de mellettem alszik vissza még 7-ig.
Az az érdekes, hogy este meg tök szépen elalszik fél9 felé
Vagy az a baj, hogy túl korán alszik el? :?
Vendég

Hello

Maleszka szerintem egyáltalán nem korai a fél 9-es alvás, minél előbb hozzászoktatjuk a gyerekeket annál hamarabb megtanulják és majd meglátod milyen jó lesz ha már ovis, vagy isis lesz. Nálunk a nagyfiúk kb. még két héttel ezelőtt is 8-kor már feküdtek, aludtak, de mivel mindjárt itt a nyár és a jóban-rosszbant meg nem akarták kihagyni így azt már megnézhetik. Én spec imádom, hogy erre szoktattam a srácokat, mert azért olyan jó apához is időben odabújni :oops: , vagy este még egy jót dumcsizni mielőtt letesszük magunkat. Van egy ismerősöm ahol 11-ig fennt vannak a gyerekek 7 és 4 évesek. A kisfiú jövőre kezdi a sulit, de így hogy?? Ja és Mátyás 7,30 és 8 között fekszik le. Ált. még úgy 10-20 percig szórakoztatja magát és utána alszik el.

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Sziasztok!

Köszönjük szépen a dicséreteket!Minden baba nagyon édes :D És nagyon ügyesek is!!!Krisztián tegnap már magától felűlt :D És olyan büszke volt magára megtudtam volna zabálni :D Már a 2.fogunk is jön elég jól bírja hál istennek.Én már a 4.hónaptól adok neki babakajákat hál istennek semmi nem volt minden okés.Mostmár reggelire pépet kap ebédre babakaját uzsira tápit+gyümit estére tápit.Ma végre apával elmegyünk moziba addig anyumék vigyáznak a gyerkőcre :D Amióta Krisz megszületett most megyünk el először kettesben valahova :( :D

Katica:Okés akkor majd figyelek :D Már várom a találkozót remélem azért sokan eljönnek :D Léna is nagyon ügyi :D

Kata:Kevin,hogy van?És te?

Neharagudjatok,de mennem kell.További szép napot mindenkinek!

Reni

Kép
Kép
reni_24

Klarissza:És így reggel meddig alszik Mátyás?Krisz olyan 10kor szokott elaludni és reggel 8ig alszik.Persze van,hogy már 8kor alszik és reggel 8ig,de ez a ritkábbik eset.

Kép
Kép
reni_24

Ditta, dejó nektek! Nekünk az alvás volt átmeneti állapot, most pár napja megint nincs éjszaka. Kb óránként fenn van, és tegnap kb 2 órát üvöltött éjjel egyhuzamban. Ez most fájdalmas volt, szerintem a foga, de nem látok kezdeményt.
Klarissza, tökjó ez a szoktatás. Ősztől mi is korábbra tesszük az elalvást Kornélnál. Most kb fél 10 a lefekvése. Panna ilyenkor meg MÁR fenn van. :?

Kép
Kép
dalminha

hát bakker nemtom mi bajom.
lehet mellgyulladásom van vagyis az lenne a legjobb ha "csak" annyi lenne.
reggel óta 37,5 (tudom nem sok de nálam ez is sok mert abszolut nem vok lázas tipus ha 38főlé megy már téleg nagy baj van) a rubophen se vitte le, végtagfájdalmaim vannak csak feküdnék és mivel a jobb mellem alul fáj tegnap óta azért gondolom h összefügghet mert más tünetem nincs. apám szerint ha influenza lenne annak más tüneeti is lennének. v ha anyámtol kaptam volna el vmit akkor is, mert neki fáj az alhasa is nekem meg nem (koppkopp).

csak ah olvasom a mellgyulladás NAGY fájdalommal jár v nem biztos? nekem ugyanis nem fáj csak ha hozzáérek és csak egy kis foltban. viszont még csomót se tok tapintani esetleg mintha mélyen lenne vmi de nem biztos...kicsit rózsaszin is ott de nemtom h azért-e már mert folyton fogdosom (apa szerint azért) igaz az előbb kipróbáltam h egy órán keresztül nem nyultam oda és igy is rózsaszines.

van ebben a témában tapastzalatotok v véleményetek?

köszi

andy

Kép
andy30

Andy, nekem pont ilyen volt kb 2 hónapja. 2 napig tartott, aztán elmúlt.

Kép
Kép
dalminha

dalmi és csináltál vele vmit v magától mult el? mitől lehet?

Kép
andy30

Andy megértelek, mert sajna nekem is 37 fölött már a halálomon vagyok. Ha valóban mellgyulladás akkor a legjobb ha szép óvatosan szétmaszírozod. Nekem brutál szokott olyankor fájni, de még mindig jobb mint 2-3 napig szenvedni. Képzeld egyszer a hónom alatt lett csomó és anyukám hátmaszírozó gépével tudtuk csak szétmaszírozni hát sírtam rendesen.

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

klarissza: ráadásul nekem olyan h mikor 37 körül van tökre fájnak az izületeim mikor fentebb megy 38körülre meg nem :roll: ma is aszittem h már lentebb ment mert jobban éreztem magam erre magasabb volt :roll:
szétmasszirozással csak az a gondom h nem találok csomót.. ezért gondolom h belül lehet vhol..v nemtom. nekem még nem volt ilyen.
de azt is remélem h ettől van lázam és nem mástól. de mivel fáj a mellem gondolom h ettől van. más tünetem meg nincs.

Kép
andy30

Új tudomány
Kép
Csak belepróbáltam...
Kép
Apával
Kép
Ácsorog ám
Kép
Foggal fogínyvakargatós durcijuci
Kép

Kép
Kép
dalminha

Ilyen volt Kornél pont két éve, mikor 7 hónapos volt
Kép

Kép
Kép
dalminha

Dalmi, nagyon édes ez a lány! És hogy mennyire csajos már most, hihetetlen :lol: Kornél is nagyon helyes volt, már biztos fura neked, hogy ilyen pici is volt nem?!

Andy :cry:

Reni
, Krisztián nagyon ügyes, hogy felült. Mi egyszer majdnem :lol: És az alvásotok sem rossz. 8-8ig hmm, azt hiszem sokan irigyelnek :) De a 10től 8ig sem rossz.

Ditta, jó keresztelőzést!

Kép
pipal

Sziasztok!

Megint elszállt, amit írtam……. :evil:

Szóval megvolt tegnap a keresztelő, jól sikerült, pici is ügyes volt, nem sírt! :) Majd dobok képet!

Andy!
Megoldódott a problémád? Tuti mellgyulladásod van/volt! Nálam uez volt egy hónapja, láz, jobb mell fájdalom, piros folt. Aznap többször is mellre tettem Ágostont a fájós oldalra, másnapra elmúlt, láz is lement.

Dalma!
Azok a szemek! :) Gyönyörűek, és itt is van legyező szempilla úgy látom!
Jajj, és az a csücsöri…olyan édi….Ágoston is ezt csinálja mostanában, mintha vakarná az ínyét! Sajnálom, hogy megint durvult a helyzet alvás-fronton! :(

Vera!
Szép családod van! Én is egyből kiszúrtam, hogy valaki hiányzik róla…
:wink:

Akkor néhány kép:
Kép
Kép
Kép
Kép

keresztszülőkkel:
Kép

Kép

Kép
ditta76

és két álldogálós:
Kép
Kép

Kép

Kép
ditta76

Dalmi ezek a seprűk eszméletlenek :lol:

Ditta nekünk vasárnap lesz a keresztelőnk. Látom nálatok is te fogtad a kicsit képzeld nálunk a nagytemplomban kötelezően mi fogtuk a volt férjemmel csak tudnám minek akkor a keresztszülő :roll: ?

Azt hiszem nem is meséltem még, hogy bátyuskám lesz a keresztapa és nálunk Ő adhatja a második nevet ki is talált Mátyásomnak egy nevet és most kérem nem nevetni :lol: Labuda Mátyás Fülöp!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Ditta, nagyon édes Ágoston, olyan, mint egy miniovis abban a kertészgatyóban! :)
Nekünk szombaton lesz a keresztelő...
Ti mit kaptok, vagy kértetek? Nekem fogalmam sincs, végülis mindene megvan, nem tudok mit kitalálni. :roll:

Kicsilány tegnap éjjel 1X kelt fel összesen! Én bezzeg fenn voltam, mert úgy feszített a cicim már 2 körül. Már nem alszok melltartóban, így pelusokat dugdostam a hálóingembe, hogy nem legyek tiszta tej. Teljesen, mint az elején... Nektek nem fáj a cicitek, ha nem kel fel éjjel a manó? Az enyémek megszokták, hogy éjjel nagy igénybevétel van.

Kép
Kép
dalminha

hahó

dalma csak neh ugy járj mint én inkább fejj v nemtom. pár nap alatt mondjuk átáll ugyis.
az a medence az jó volt neki? én is venni akarok lassan csak nemtom mekkorát kéne. csak ha már ül akkor kéne nem?

nagyon szép ez a panna baba igazi kis csaj!

ditta ágoston azóta igy álldogál??nem semmi. jók a képek!

én:sajna nem múlt el hiába masszirozom meg szoptatom abból meg homeós bogyó is meg meleg viz borogatás stb.
már két napja lázas vagyok és egyre jobban fáj ugyh ma doki lett belőle:( antibogyó 1000mgos :shock:
jó lenne ha legalább a lázam lemenne mert az nagyon kifáraszt ma apa itthon maradt de holnap dolgozik nemtom h fogom ellátni regust ha megint igy leszek. a lázcsillapitó se viszi le csak 6-7egységgel.
de gonndolom a gyóccer majd rendbeteszi. remélem. mert fejni nemtom. nekem nem jön semmi. a baba meg v szivja v nem.

ja és a doki: abból a mellből ne szoptassam mosthanem fejjem inkább mert baktérium van benne és igy azokat a baba megissza
hát én meg pont ugy tom h ilyenkor sirekt szoptatni kell abból a mellből! ugyh szoptatom is. még igy sem javul. holnapra jó lenne már.

ráadásul lehet nálunk is kezdődnek megint a réméjjelek mert pár napja megint felkeleget igaz nem kell kivenni elég a cumi de tegnap kivettem h legalább akkor szopizzon nekem erre utána vagy 3órán keresztül nem akart visszaaludni. gondolhatjátok nagy lázasan éjjel mit kinlódtam..

andy

Kép
andy30

Sziasztok!

Kint van végre a negyedik fogunk is. Jupiiiiiiiiiii, már csak kettő ebbe a ciklusba. Kissé kezdek belefáradni. :?

Babó édesek, már alig várom a talit :lol: :lol: :lol:

Betegeknek jobbulást.

Hétvége szupi volt, Zsombi élvezte a pancsit. Majd dobok képeket.

Jó éjt mindenkinek.

Kri

Kép
Kép
kri29

Gyorsan írok pár sort, mert mennem kell aludni.

Mellgyull:
Nekem egyre gyakrabban van csomó ugyanott a cicmben és egyre jobban fáj, mire megszabadulok tőle. Most felhívtam a dokimat, hogy nézze meg, mert ez sztem nem normális már. Csütörtökön megyek. Legutóbb 2 hét alatt 3 x volt csomóm és annyira masszázsoltuk, hogy sztem már attól fájt.

Andy
Kézzel fejjél belőle és erővel. Nekem ezt tanácsolta a védőnőm és akkor tényleg jött is valami.

Fogunk még nincs egy sem, de 2-3 hete Fanni is tanulja az ácsorgást és térdelést. Pont időben tettük le az ágyat. Talán sikerült elhagynunk a déli szopit is. Előbb eszik, iszik és utána cicit kínálok, de nem nagyon kell már neki. Most végre jön az uzsi kiváltása is. Már nagyon nem jó nekem a szoptatás. E miatt a csomósodás miatt már sokat szenvedek és sírok, hogy abba akarom végre hagyni. Na nem panaszkodom. Még anniyt (csak hogy nevessetek!), hogy 2 vagy 3 hete belerúgtam a babakocsi kerekébe és eltörtem a kisujjam a lábamon. Kinevettek a kórházban! Én is nevettem magamon, de egy tuti, hogy masszív a kocsink.

Találka:
zt hiszem nem tudok menni, mert pont aznap lesz családi buli. Szülinapokat tartunk. Pedig nagyon mentem volna. Amúgy mikor kezditek? Mert lehet délelött még tudnék menni.

Kép
Kép
nati80

Ez igen, micsoda helyes babák!

Dalma,olyan szép kislány Panna, igazi hercegnő :D :D :D a kompot mi is kipróbáltuk, de csak akkor teszem bele ha már sehol sem jó és egyedül nem akarom, hogy mászkáljon, mert félelmetes helyekre eljut :roll:
Az éjszaka nekünk sem az igazi, közöttünk mindig vissza alszik, de nekem az nem annyira kényelmes. Enni-inni én soha nem adok, azt végképp nem szeretném, hogy megszokja!

Ditta, szépek vagytok nagyon, Ágoston nekem nagyon bejön (nem vagyok pedo ) olyan helyes kis huncut! Nagylányodnak milyen hosszú haja van!
A keresztelő miatt irigy-irigy, nekünk szombat este lesz, alig várom, hogy túl legyünk, pláne az itthoni ünneplésen ( anyósék is jönnek :roll: bár nem 100 százalék, mert a meghívás nem tetszett neki ) lényeg, hogy szeretnék már 1 héttel öregebb lenni!!!!

Andy, :cry: jobbulást!

Kri, de jó nektek már 4 fog :roll: :shock: :roll:

Nati, már Fanni is álldogál :lol: új fejezet kezdődik nálatok is ! Sajnálom a csomókat, kitartást Neked a szopihoz, ne add fel, ha már ilyen sokáig kitartottál!

Klarissza, miért nem tetszik a Fülöp név, sztem nem rossz?
Nekünk Sára lesz, én ezt szerettem volna eredetileg, de a fiúk nem engedték, többség dönt alapon. A keresztnevet én választhattam, milyen rendesek :lol:

Melaszka, már Ti is a 3. fognál tartotok, de jó nektek. Lilla fél 10-kor alszik el és kb. 1 óra múlva már áll a kiságyban, jobb esetben ezt csinálja 3x , de van mikor többször és én megunom viszem magam mellé. Nekem az a sz@r, hogy mire elaludnék, akkor megint műsor van és így nem lehet pihenni. Sírás nincs nálunk csak duma , de lehet ha nem mennék be akkor bőgi lenne :roll: magamba röhögök ilyenkor, mert egy kukkot nem szólok éjjel, ne hogy azt gondolja, megérkezett a társalkodónő :lol: úgyhogy kussba vagyok, hogy semmi inger ne érje éjjelek-éjjelén.

Angyalka :?:

Szavazni voltatok? Én igen, és nyertünk :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evi1969 2009.06.08 22:24-kor.

Evi és Lilla

Kép
evi1969

ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚtálom a laptetőt :twisted:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: