A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Krisz! nagy nagy gratula a díjhoz!!!! de rendesek!!!!
katuska79

Krisz:
gratulálok!!! Ez tényleg a legnagyobb elismerés! :)

Kapart szalonna: Engem is ezzel ölnek!!!! :shock: HogyApád ilyenkor már azt kapta, Anyós szerint a párom 3 hónaposan már paprikáskrumplit.. Naja... Talán azért ég a gyomra minden szartól, azért volt ekcémás ésatöbbiésatöbbi... :?
A csokit sem értik, hogy Anna miért nem evett 2 éves koráig csokit.. Szegény gyerek... Hogy lenne szegény, ha nem tudja miről maradt le? :twisted:

Fiam kissé kinőtte a pihenőszékét...kilóg a lába... :roll:

Kép
Kép
Kép
mágnes

CSöre:Jah!Nem az ac-es-ben volt... :lol: :lol: :lol: Az enyém hétvégén...Anyós elvette a gyereket és sétált vele az udvaron...Hajol le a gyerekkel a muskátlihoz,hogy jajj hapci-virág-hapci-virág ,elkapta a növényt és már a szájában volt...Anyós meg nem bírt rögtön felegyenesedni...Hát :shock: Na mondom,így vigyáz az unokájára? :o Erre,de hát nem gondolta,hogy elkapja... :lol: :lol: vicces

Eszter

Kép
eszterem

Mági!Kapart szalonna..Igen,valóban régen már a 4hónapos baba mindent evett...Paprikás krumpli :lol: :lol: :lol: :shock:
Én is azt mondtam a csokira,hogy azt nem.Erre,hogy én sajnálom a gyerektől,meg miért csak gyümit,meg ilyen szar zöldséget adok neki... :shock: Egyik ismerősöm a 7hós fiának benyomta a szájába a banános csokit :shock: Aszongya:Ő nem fogja hermetikusan elzárni a gyereket az ízektől,hogy csak anyatej,semmi más.2 vagy 3 hósan mézet adott naki,mert beteg volt...Nem tom.De különben meg kinek mi köze,hogy mivel etetem a gyereket...Meg ha nem adsz valamit neki, ők direktbe teletömik,ha nem látod...Na én erre vagyok ideges :evil:

Eszter

Kép
eszterem

Nagyim sógora fogta Bence cumiját, és bekente csokival, hogy odaadja Bencének. Először azt hittem csak viccel, de tényleg oda akarta adni neki, az utolsü pillanatba nvettem el tőle, és mostam le... Egyáltalán már azon ki vagyok akadva, hogy jönnek ahhoz, hogy kérdezés nélkül adjanak bármit is egy ekkora babának...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Hello Csajok!
Mi végre egészségesen, ki is használjuk, minden olyan vendgséget be kell hozzunk, ami elmaradt az egy hónap alatt. :lol:

Csöre! Melyik Janét vetted meg? Dobsz egy képet róla?

Krisz! Gratulálok az elismeréshez! Ne szerénykedj, a kölykök tudják mitől döglik a légy!!! :) Minden okod megvan arra, hogy örülj neki! :D Mi van a kengurú projektel? Lassan kinövi Ádid! :lol:

Enyim gyereknél ahogy elmúlt a fosás, fogfájás, visszatért a rendes alvása, hál Istenkének! Nagyon nyugisan telnek az éjjelek is, nem is értem minek paráztam eddig az összeköltözéssel. Nagyon jól összeszoktak igen rövid idő alatt. EGy titok nyitja van: a gyorsfutás... :roll: Ha valamelyiket hallom, rohanás, hgy ne keltse a másikat. 8) Eddig sikerült. :) Mondjuk egyik reggel nagyon vicces volt... Általában Pötyi kel előbb, ilyenkor szól: felébredtem!!! Bököm Apám, ő meg fut és áthozza hozzánk, hogy még aludhasson Ádi. Szombat reggel 7 körül most Ádit hallom gyerekszoba felől, bököm Apát, apa fut... és rohan vissza a vállán a még alvó Pötyivel... na hát rossz gyereket hozott. :lol: :lol: Persze mert miért nem mondtam neki, hogy most Ádit kell hoznia... Bakker nem gondoltam hogy nem veszi észre, melyik alszik, melyik nem. :roll:

Na most csak ennyire futotta, felébredt a fiatalúr.
Puszi:
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Barti: tök jó, hogy így összeszoktak a gyerekek! Jót nevettem a férjed akcióján. Férfiből van! :lol: :lol:
Hát, azt hiszem lemondtam a kengururól. (majd a kistesónak) 9 kg-ig javasolják. Pár hónap és elérjük. Szívesen kipróbáltam volna azért, de tesóm elvitte a kocsit műszakira felkészíteni. Vicces, hogy kocsival 20 percre laktok, tömeggel meg átszállásokkal több, mint egy óra.

Mágnes: nem rossz! :wink: Nekem porcukrot javasolt a férjem nagynénje. Hogy az ő fia csak így maradt csendben. Hát meg is látszik a gyereken az egészséges étrend! A sarokig sem bír elfutni a túlsúlytól.
Különben engem rohadtul idegesít, hogy mindig mindenki meg akarja mondani, mit csináljak. És jönnek azzal, hogy régen se lett semmi baja a gyereknek. Anya legalább utánaolvas az új dolgoknak, igyekszik lépést tartani, képben lenni, de az ismerősök közül legtöbben szajkózzák azt, ami 30-40 évvel ezelőtt volt . De godolom, akkor sem mindenki ezt csinálta, mert pl. engem tuti nem tömtek porcukros cumival.

krisz78

BArti! ez jó:) :lol: :lol: :lol: :lol: szerintem apa még aludt...

Mágnes! a csokival én is így vagyok...csak felprögeti a gyereket. Nálunk csak túró rudi van, sokáig még arról is leszedtem a csokit.

Mgevolt a mérés és a szuri, lányom 6190 gramm és 65 centi.

Nekem viszont utána kihúzták a fogamat. AZt hittem becarok, kétszer kellett érzésteleníteni :( és még akkor is rohadtul fájt, percekig küzdött vele én meg hörögtem közben.A végén megkérdi azért annyira nem fájt ugye????? :evil: :evil:

Máté üldöz a lábsprével...be akarja fújni a lábát:) tegnap este meg neki is epilálni kellett a lábát géppel de valamiért nem tetszett neki :twisted:
katuska79

Krisz nálunk az a jó, hogy mivel már régen voltak picik a gyerekek így a mamák inkább megkérdezik mindig mit szabad, mit nem. PEdig anyukám ötünket nevelt fel de azt mondja mindig csak az a jó amit az anya akar a gyermekének!
katuska79

Katuska: foghúzás :( doki - :evil: Máté: :lol: Anyud tök jól gondlodik!!! ;) Petra is szép kis formás a méretei szerint is ;)

Krisz: GRATULA! Nincs is jobb, mint amikor a gyerekek értékelik pozitívan az embert :D Ők még őszínték! Légy is erre büszke, és dicsekedj csak!! Én is azt tenném ;)
Nemhiába csak 1 nap van fiaink között: sikítás, "supermenezés". Milán sem hajlandó támaszkodni hason, hanem egyből szétdobja a kezeit oldalra, lábai fel, és a fejét így tartja magasan, ameddig bírja, aztán kezdi az arcát belefúrni a pelusba, takaróba stb... :D Eszébe sincs fordulni :D

Barti: Apa :lol: Tényleg tipikus pasi :D

Mágnes: csokis cumi :shock: Én hétvégén ettem nagyimnál sütit (vanilíapudingos, csokid piskótás, tejföl a tetején, tejszínhabbal felturbózva :roll:), Milán szokás szerint nézi ki a számból, erre nagyim közli, hogy tegyek a gyerek szája szélére, hát úgy nézi :shock: Na, ja! Mondtam neki, hogy arra aztán várhat, nem vagyok én megbolondulva, nem így működik ez! :roll:

Kötözésen minden ok. Holnap levehetem a kisbumszlit, amit ma kaptam, és meg is csutakolhatom a lábam :D Már a cipőbe is befértem :D

Voltunk Dm-ben is, a bababónuszos kuponokból szemzgettem, meg postitörlő is kellett. Megvettem ezt a Frutapurát (körtés-almás), meg kiváltottam a Szentkirályi őszilevet (ezt Apa issza meg, mert cukor van benne :roll:), és végre volt választék az ingyen cumiból is. Bőség zavara volt, de végül a kék mellett döntöttem :D Vettem Nestlé almalevet, mert Idared almát vettünk, és az elég savanykás... Meg beruháztam erre az Aventes csoditatóra, vagy mire. Szigorúan sárgát, hogy ha lesz hugi, ő is kiélvezhesse... Már ha kibírja addig ez a műanyag :roll: :lol:

Képzeljétek ismerőstől kaptunk 2 doboz Milupa milumil 1-est, mert ők már "kinőtték". Milán eddig HA Startot kapott, de ez biztos finomabb, mert úgy issza, hogy csak na :D Már simán megeszik 140-160-akat :shock: :lol: Remélem nem lesz baja ettől, de mi nem vagyunk allergiásak, csak óvatosságból írta fel a gyerekdoki a Ha-t, de ezután szerintem ezt kérjük majd. Szopi az éjjelente van, meg reggel, és napközben 2-3-szor, de ez inkább csak nasi, nem gondolnám, hogy olyan hú, de sok tejem van, már szinte sosem feszít a cici :roll: Szépen elkedzjük mi is a hozzátápit.

biga.csiga

Batkata, nagy ölelés neked. Az a kép az előző oldalon.... Hát pityeregtem én is.

Gyerekemnek aludnia kellene. Vagyis az előbb itt szenvedett velem, aztán megetettem, és gondoltam viszem aludni. Azüta dumál az ágyában, és röhög amikor arra megyek, hogy a cumit begyömöszöljem a szájába. (mivel tudja, hogy akkor alvás van, persze a száját zorosan becsukja)

Csajok, aki töltött már a blogba filmet. Mennyi idő, míg feltöltődik? Reggel óta próbálok feltölteni egy 3 perces videót Zsófi szombati babaúszásáról, de még mindíg nincs készen.

Barti, pasik..... Jót nevettem a férjeden.

Kép
Kép
cs_erika

BArti: ilyet: http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =2&whid=43 csak használtan, mózes nélkül

Nekünk is megvolt a mérés: 6800 g és 65,5 cm Sacikám. Mondtam, hogy továbbra is nagyon rosszul, hektikusan eszik a gyerek, azt mondták, nem baj, nőtt 500 grammot, és eszméletlen eleven, ne csodálkozzak, hogy csak ennyit nő. Na ja, mérés közben kapaszkodott a teljesen sík falban, és húzta fel magát :roll: össze-vissza mért a mérleg :roll: Mi lesz velem, ha már járni fog?! :lol: :lol: :lol:
Zaza megkapta a kullancs okozta agyhártyagyuszi elleni oltás második körét, Mesi nem, mert durván be van gyulladva a mandulája. Nem is megy idén már iskolába. Először rosszul esett neki, de már igyekszik a jó oldalát nézni (Anya, ugye akkor a leckét sem kell megcsinálni? - De, irgumburgum! Sőt, előre is kell tanulni!!!)

Krisz: nagy gratula a díjhoz :D Ó, nem csodálom, hogy jól esik :D

Lányok, a csokis cumik, porcukor, szalonna dolgokon csak lesek :shock: lehet, a tekintélyes korom, vagy a 3 gyerek, vagy a "bájos stílusom" miatt, de nekem ilyeneket nem mond senki :roll:

Biga.csiga: örülök, hogy rendbejött a lábad :D

Barti: Apa akciója :lol: :lol: :lol: :lol:

Krisz: a kendő és a meitai háton 15 kilóig is használható. Elöl nem javaslom, mert beleszakadsz. Saci szeret háton lenni :) de ez nagyon gyerekfüggő.

Hehe, most rácuppant a popsitörlő dobozára, azért teper :D :D de amint hozzáér, odébb löki a kis lükém :D Kíváncsi vagyok, meddig jut vele :D Mindjárt a fotel alatt van :D :D

Katuska: legalább túl vagy rajta :wink:
Nagyon szépen nő Petra :D Hú, majdnem olyan hosszú, mint Saci :D

Csöre
csöre74

Katuska: hú, kirázott a hideg is a foghúzástól.
Máté: :lol: :lol: Megint egy jó poén!
Biga.csiga: hopp, gyorsan megnéztem a kuponjaimat, és látom, hogy 30-án lejárnak. És még sok van. Azt hiszem a héten én is veszek pár dolgot. Az egyik ruhakupont a múltkor már levásároltam.

Ja, Ádám köpköd is mostanában. Berreg és közben fröcsög a nyála, és ezen nevet. :lol:

krisz78

Nem tudom mi történt tej ügyben nálam. Zsófi rendesen eszik, és miután ő közli, hogy akarja a másikat is, amiből evett még simán tudok kinyomni, pedig mostanában ilyen nem volt. Na nem baj, ennek csak örülni kell.

Csöre, szép súlya van sacinak. Hihetetlen milyen élénk gyerek. :lol:
Mi szerintem az 5 hós mérésen éppen csak a 6500-at fogjuk súrolni. Ma reggel lemértem, most volt 6250 gr. Na majd meglátjuk. De ma úgy döntöttem nem kísérletzem a hozzátáplálással. Az eddigi eredmények tekintetében. (Zsófi szájában a legkevésbé landolt kaja. Sorosra zárta a száját. Én ettem meg a végén :D )

Szerintetek mielőtt megjönne változik a tej íze? Azt vettem észre, hogy mielőtt megjönne, előtte 1-2 napig iszonyatos módon eszik a gyerek. Morog, rángatja a ruhámat, karmolja a karomat a másik kezével, és totálisan olyan mintha szenvedne. Amikor megnézem, hogy esetleg az-e a baja, hogy nem jön semmi, akkor meg simán nyomok ki tejet, szóval nem ez a baja az tuti.
Néha sikerül ilyenkor egy kis büfit kisajtolnom belőle, vagy éppen trottyant, de ez szerintem annyira nem bánthatja, ha előtte hetekig nem bántja.

Kép
Kép
cs_erika

Csöre: jó a kocsi :D Igaz nekünk túl sportos lenne :lol: Saci nem semmi, az én fiam szerintem kivárja a "nagykönyvet", esze ágában sincs forogni, kúszni :lol: Mondjuk addig jó, mert aztán pakolhatok én is :roll:

Krisz: ó a berregés az nálunk is ment, azt még az apja tanította neki, nyomta is egy időben, de most más a sláger :D Ruhakupon már nekünk is csak egy van, egy nadrág+felső szettet vettünk belőle. Féláron sokkal barátibb, mint erediteleg :roll: :D

biga.csiga

Krisz:Eszter is köpköd,meg "berreg,de már mostanában csak akkor,ha mérges :lol:
Barti:Jó lehetett apa akciója :D :P
Katuska:Mátén bes*arok... :lol: :lol: :lol: Jó,hogy a te anyukád így látja!Okos asszony! :wink:
Csöre:A lányod már az egész lakást bebarangolta?Édes lehet ahogyan teper.Szerencsés vagy,hogy téged nem bódítanak azzal,hogy mit adj enni a gyereknek!Kicsit idegesítő.De 2 fülem van.Ez jó taktika...:)
Dobok pár képet. :roll:
Kép
Kép
Kép

Eszter

Kép
eszterem

Sziasztok.
Nem tűntem el, csak keveset ülök mostanában a gép előtt.
A Joelt ma vittem megint dokihoz, mert szombat óta köhög, de nincs vele semmi, kapott köptetőt, és annyit mondott még, hogy adhatok neki gluténmentes natúr tejpépet estére.
Már alig várom a szombatot, az esküvő miatt, na nézzétek gy csinálok, mintha első esküvőm lenne. :D :D

manocskak

Manócskák:A mostani pároddal az első esküvő,nem? :wink:
Előre is gratulálok nektek!Csináljatok sok képet és ideideide nekünk!

Eszter

Kép
eszterem

Katuska: köszi a mosószódás linket. Holnap lesz segítségem délelőtt úgyhogy elmegyek beszerzőkőrútra! Szerzek ilyen szódát kipróbálom.

KépKép
peni

Csöre:
nagyon tuti a babakocsi!
A teszveszen anno én is néztem ilyet, sóvárogtam utána, mózessel, hordozóval együtt volt 60-ért.. Akkor nem volt rá zsé, nagyon bántam :cry:

A lányom 4 órája alszik!!
Bence csak 2 órát aludt :lol:

Erika:
Mensi előtt is más a tej íze

Eszter:
Tisztára hasonlít a lánykád a barátosném kislányára :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Batkata! Nagyon sok erőt kívánok neked! Remélem a rokonok, ismerősök elég tapintatosak lesznek és megértik az 1 szál virágot!
A kép nagyon jó!

Bartika! Olyan jót röhögtem ezen a gyerekcserés sztorin! :lol: :lol: :lol:
Pötyi felébredt?
Örülök, hogy meggyógyultatok.
Milyen márkájú nektek az a fa etetőszék? Hol vettétek? Leventének szeretnék venni egy ilyet, mert a másikat lassan át kell adja Milánnak.

Ezektől a gyerek, babaetetésektől én is mindig kibukom! Nem is értem miért érzi mindenki azt, hogy a gyerek anyjánál jobban tudja mit kellene a gyereknek ennie és miért érez kényszert, hogy ezt el is mondja!!!!????

Kicsit felpörgött az életünk mostanában! Annyit rohangálunk 4-en 8 felé, hogy ma a dokinénit is elfelejtettük. Otthon sem voltam, mikor eszembe jutott, hogy ma kell vinni a gyereket, felhívtam apát, kiderült már egy órája ott kellene lenni, ráadásul a védőoltást sem váltottuk ki, így a szuri elmaradt. :oops: :oops:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Katuska! Foghúzás! :(

Krisz! Gratulálok! A gyerekek őszinték, ennél jobb elismerést nem is kaphatnál!

Tali! Én is úgy elmennék, de apa nem biztos, hogy el tud vinni. Katuska, Viky! Ti nem mentek véletlenül? Lenne nálatok 2 hely? Benzinköltségbe beszállnék!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Eszter: azért az egész lakást nem barangolja be, csak a nappalit :wink: és azért beletelik kis időbe :D

Tali: azt hiszem, Mesi betegsége miatt ezt bebuktuk :( egyedül nem akarom itthon hagyni betegen, még akkor sem, ha már nagy lány (most meg olvassa, hogy mit írok, és közölte, hogy majd ő is ír a babanetre :shock:)

Erika: igen, Saci dettó ugyanezt csinálja mensi előtt, igen, más a tej íze, meg kell szoknia.

Biga.csiga: jó, hogy mondod a dm kuponokat, teljesen elfelejtettem :? azt sem tudom, hová tettem :roll: :?

Csöre
csöre74

Enikő! sajnos nem mert nem lesz autó:(

Az IKEA-ban ezekhez a fa és műanyag székekhez lehet kapni oylan támasztó párnát is!
katuska79

Na ennyit az örömömről, hogy 4 órát aludt Anna.. Most itt krosszozik a lakásban.. :?
Remélem a Szökésre elalszik :lol:

Katuska:
Nem úgy volt, hogy ti jöttök? :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Bigacsiga: kipróbálom a mosódiót is...holnap körbenézek hol lehet a környéken ilyesmit venni.
Szörnyű ez amit leírtál a lépcsőn leesett kisfiúról.....nekem is vannak rémes történeteim sajnos amikor az éjszaka közepén rohantam Somával...nem egyszer :roll: . Azt hiszem sajnos egy-két ilyen kör minden szülő életében benne van....akkor is ha nagyon vigyáz a porontyára....

KépKép
peni

sziasztok,

akkor lesz tali csütörtökön? Kik jönnének még?

Enikő, mi úgy van, hgoy megyünk, szívesen el is viszlek Titeket, ha tudtok hozni gyerekülést és be tudjuk passzintani a kis autómba...

Katuska, sajnálom a fogdokit :(

Csöre, azért aggódtam a súlya miatt, mert már hetek óta csak heti 50 g-okat hízott. Mondjuk most épp 150-et, úgyhogy megnyugodtam :lol: most 7160 g és 68 cm.
Sajnálom Mesi betegségét :(
Saci nagyon ügyes! Levi is "közlekedik", főleg tolat, amikor kúszni próbál, meg forog minden felé, folyton lemászik a játszószőnyegéről, úgy kell összeszednem :lol:
Amúgy nem tudom, miért tiltottak le innen :evil: amikor beírom a régi nevemet és a jelszómat, tudomást sem vesz róla :evil: ...na de ilyen könnyen nem szabadulnak meg tőlem :lol:

Bigacsiga, örülök, hogy javul a lábad! szegény jól megjártad ezzel a pedikűrözéssel...

Ercsi, én úgy töltöttem fel videót, hogy a youtube-ra töltöttem és onnan linkeltem a blogba. Így gyorsan ment! :wink:

Eszter, nagyon helyes a kiscsajszi! :lol:

Krisz, gratula a díjhoz! Ez az igazi elismerés, amikor a gyerekek szavaznak! :lol: Azt mindig utáltam, amikor az évzárón a tanárok jól vállon veregetik és kitüntetik magukat.

Hozzátok jár még a védőnő? Csak mert az enyém holnapra bejelentkezett... :roll: mondjuk van pár téma, amiről ki akarom faggatni, úgyhogy nem bánom :lol:
vickybabe1

Naja, szóval talira akkor ki jönne?
1. Vicky és Levi
2. ???
3....

Kép
Kép
Kép
mágnes

Lányok aki otthon van ilyen mosószóda meg mosódió ügyben segítsen. Végigolvastam ezt-azt a neten úgyhogy végre kezdek képbe kerülni, hogy mik ezek a számomra (eddig) tök ismeretlen dolgok.
Ezeket egy átlag bioboltban vajon meg lehet venni? Vagy érdemesebb rendelni a netről?

KépKép
peni

csajok én hülyét kapok...már megint csak huszadjára enged be a rendszer...nincs több ímélcímem, amivel újra tudnék regelni... :evil: mi rosszat csináltam, hogy ezt érdemlem? :roll: :lol:

Mági, gyorsan kimásolom a címeteket, "just in case" :lol:

Babás akciók vasárnaptól a lidlben:
http://lidl.hu/hu/home.nsf/pages/c.o.20090614.index
vickybabe1

Vicky:
írj a szerkesztőnek , hogy csináljanak valamit!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Nagyon gyors bekukk Miskolcról!

Mágnes: boldog hófordulót Bencének!!!

Bakker- idegen helyen a gyereken kitört a szeparapara: ha nem vagyok ott vele, rémülten, turbóban üvölt még a nagyi kezében is- s amint befutok, elhallgat és röhög... :roll: Az elmúlt 2 napban 2-szer csinálta.

Visszaolvasok- és holnap már rendesen jelentkezem!

Holnap bőrgyógyászhoz megyünk- Manót is megmutatom... szurkoljatok!

Zitocs (Maszatmanó anyu)

Kép

Kép
maszatmanó76

Sziasztok!

Köszönjük a dicséreteket

Hanna:micsoda pár! Akkor a többi csaj már le is csúszott Olivérről?:D Örülök, hogy Olivérnek már sokkal jobb a kedve. Remélem már többet tudsz aludni!

Mágnes:a múlt 7en fedezte fel a csuklócsörgőt. Eddig hiába tettem rá, nagy ívben letojta. Most viszont 5-10 percre leköti, utána a szájában találják magukat szegény állatkák.:D

Krisz:Látom már most megválogatja Ádám a társaságát.:)Nekem ugye most van kengurum is meg kendőm is. Noi ugyan mind a kettőt szereti, de hosszabb útra a kendő ezerszer kényelmesebb. Egyáltalán nem érzem, hogy a kiscsaj seggét cipelem benne, pedig már több, mint 7.5 kg. Nekem is a kendő jött be jobban.:)Gratulálok a díjhoz!:D Ez az igazielismerés!

Erika:gratulálok a forduláshoz!Noinak nem jött be nagyon az alma. Még a Hippesből ette a legtöbbet. Én a 4. nap kevertem hozzá barackot, úgy már jobban ette, ma pedig csak barackot evett. Az már nagyon csúszott neki. Én nem nagyon erőltettem az almát.

Manócskák:sajnálom a kocsit, nem semmi, 10e Ft!

Peni:szegény Zétény! Remélem hamarosan rátalálsz, mi okozza! Én is Drefttel mosok, a sensitivvel,és Gabi öblítőt használok.

Biga.csiga:sajnálom a lábujjacskát! Remélem gyorsan meggyógyul!

Vickyabe:sajnálom, hogy letiltott. Hihetetlen, hogy csak úgy fogja magát a rendszer, és szanál. Nekem sem mondott semmit a doki a vaspótlásról.

Batkata: :(. Nagyon megható ez a kép! Szép az idézet!

Kisbogacs: Sajnálom az újabb görcsöt. :( Remélem már jobban vagy!

Katuska:sajnálom a fogadat! Nem is fájt!:D Mátén olyan jókat tudok mosolyogni, igazi fiúgyerek:D Petra is szépen növöget!

Mágnes:Remélem Bence minél hamarabb megoldja a gondját negyedül is.:D

Bálintanyu:jobbulást!

Bartika:örülök, hogy meggyógyultatok!Jót nevettem ezen a futkosós sztorin.:D

Csokis cumi:D. Engem anyós azzal kerget az őrületbe, hogy itassak a gyerekkel citromlevet, ha csuklik szegény.ÁÁÁÁ...

Csöre:Saci is szépen fejlődik! ÉS miket csinál már?!

Minden babónak, akinek a napokban volt:Boldog hófordulót!

Noémi bebizonyította, hogy irtó lusta.:S Pénteken és ma is 1szer átfordult hasra. Persze olyan könnyedén, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga. Ekkor is csak azért, mert máshogy nem érte el a rágókáját. És néz rám, mikor körbeugrálom, hogy minek örülök ennyire, nem nagy ügy.
Alma, őszibarack után melyik gyümivel lehet próbálkozni?

Kép
moffli82

Mági, én is megyek.

Vicky, nekem is pont az jutott az eszembe, hogy írj a szerkesztőnek, hogy ne szórakozzanak.

Na akkor képzeljétek el mi történt velem. Pedig ilyen már hónapok óta nem történt.
Fejnem kellett hajnalban. :lol:
Zsófi 7,5 órát aludt :D és utána is csak egy ciciből evett. A másik pedig szét akart durranni. Szóval fejtem. :D
Lehet, hogy a költözés "mellékhatásaként" visszaáll a tejtermelésem?
Úgy tűnik ennyit számít a nyugalom.

Kép
Kép
cs_erika

Vicky, pont youtube-al próbálkozom most. Tegnap egész nap töltöttem a blogba, és nem sikerült. Remélem így igen.

Kép
Kép
cs_erika

Vicky, ezt találtam

Miért nem tudok belépni?
Regisztráltad magadat? Előfordulhat, hogy a fórum látogatása regisztrációhoz kötött. Ki lettél tiltva a Fórumról (ebben az esetben egy üzenet jelenik meg)? Lépj kapcsolatba a Webmesterrel, vagy az Adminisztrátorral, hogy miért tiltottak le. Ha regisztrálva vagy, és nem vagy kitiltva az oldalról, akkor ellenőrizd, hogy nem gépelted-e el a nevet, vagy a jelszót. Ellenőrizd kétszer is, mivel legtöbbször ez a hiba. Ha a hiba még mindig fennáll, akkor lépj kapcsolatba az Adminisztrátorral, megadva a hiba pontos okát.

Kép
Kép
cs_erika

Erika: én is hasonló "gonddal" küzdöttem reggel, aztán Saci lazított cici2-n, így megmenekültem a durranástól. 1/2 8-tól aludt 1/2 8-ig úgy, hogy csak egyszer kelt fel. Képzelhetitek :roll: A cici kicsit több keléshez van szokva :) Persze az 1 tele + még egy kicsi cici annyira sok volt neki, hogy azóta is csorog vissza.
Akartam egyébként írni, hogy az, hogy nem kő kemény a cici, attól még bőven van benne tej, nem fog már annyira feszülni mindig, mint az elején.

Moffli: nagyon trükkös Noi :wink:

Viki: heti 50 g? Az havi 250, igen, az nem sok, valóban, de talán attól van, hogy Levente is "ledolgozza" a sok mozgással, ha hozzászokik a szervezete, bizti jobb lesz :wink:
Ja, a játszószőnyeg :roll: végülis oda szoktam letenni, de nem sokáig marad ott :roll: még a járókából is kidolgozza magát :roll: (két kis pálcikát kiszedtünk, hogy öcsém Annája ki-be tudjon mászkálni) De azért ne azt képzeljétek, hogy mászik, csak valahogy odébb jut. A kúszása egészen technikás már :) De nem az a szabályos még, inkább esetleges.

Ó, Mági, nem jön össze a tali? Annyira sajnálom, hogy nem tudunk menni :( Annyira készültem, teljesen beterveztem a napom :(

Csöre
csöre74

Mágnes! én úgy mennék meg Máté tuti jót játszana Annával...csak nincs mivel:(

CSöre! igen ez így van...nekem már nagyon réta nem feszül a cici sosem..még átaludt éjszaka után is ugyanolyan kis lötyi:) aztán mikor elkezd szopzini kezd el megtelni és keménnyé válni. Nekem nem tárolódik benne úgy látszik semmi, hanem szopi közben termelődik és így is elég szokott lenni egy oldal.
Azt álmodtam, hogy visszamentem dolgozni és a munkahylen volt gyermekmegörző. VAjon ezt igazából miért nem lehet kivitelezni egy nagy cégnél ahol minimum egyszerre 30 kismama tuti van és hely is lenne rá???
katuska79

Most csak tali ügyben - én meg tudam szervezni, hogy megyek, de csak 11 felé érnék oda!

Illetve kósza ötletem, hogy ne tegyük át jövő hétre?, ha akkor jó Katuskának és Csöre Mesije is meggyógyul addigra? Vagy az meg nem jó annak akinek most jó? Vélemények??

Kép

Kép
lucus16

Nekem jó lehet a jövő hét és az az utáni hét is, jövő héten a nagyokkal, utána táborba mennek, tudokj nélkülük is.

Csajok, találtam két ősz hajszálat a fejemen :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: dehát én még tinilány vagyok :shock: :cry: :cry: :cry: :cry:

Csöre
csöre74

Kép
Kép
cs_erika

Katuska: nem tudom, miért nem lehet megoldani a babafelügyeletet egyes nagyobb cégeknél... az én cégem kicsi, de felmerült korábban, bár nem valósult meg.

Erika: milyen kis nyugodt volt Zsófi az úszáson :) nagyon ügyes :)

Csöre
csöre74

Csöre: a tinilányoknak is lehetnek ősz hajszálaik... :lol: :lol:
Erika:Nagyon ügyes Zsófibaba...hol voltatok babauszin?

Eszter

Kép
eszterem

Maszatmanó: Hogy kerültél miskolcra?Én odavalósi vagyok...Na nem Miskócia,de Borsod...

Eszter

Kép
eszterem

Halihó!

Erika! Nagyon édes Zsófi!

Csöre! Szuper a kocsi! Mesinek jobbulást!

Katuska! Jobban vagy?

Moffli! Pontosítanék: Saciról csúsztak le a pasik. :)

Krisz! Nagy gratula!!!

Bartika! Örülök, hogy jobban vagytok!

Bálintanyu! Jobbulást!

Zitocs! Szurok-szurok!!!

Biga.Csiga! Örülök, hogy gyógyul a lábad.

A jövő motoros rendőre:
Kép

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Tegnapra Boldog hófordulót Bencének és Violának!
Mára, meg Julcsinak és Zéténynek!!

Erika - kicsi Zsófi nagyon helyesen pancsizik, tényleg, hol voltatok, ez volt az első foglalkozás?

Csöre - Saci tényleg nagyon eleven, Zille még csak egy hete fordul, de csak hátról hasra. bár nem viszi túlzásba, ha kedve van akkor csinálja, amúgy szépen komótosan, amit elér azt vesz magához. :D

két nap szopi szenvedés eredménye, tegnap 3 óránként evett!!

Tegnap megkóstolta az őszibarackot - hasfájás gyanús, de remélem inkább én ettem valamit, nem lenne jó már az elején elbukni egy gyümit. :lol: :lol: Ma még tettem egy próbát.

Ja és ti mennyivel a szopi előtt vagy után kínáljátok? Mert ha még nem elég éhes akkor azért, ha már nagyon éhes, akkor meg azért nem eszik szerintem mennyiséget. Vagy még az elején örüljek, ha megeszik öt kiskanálnyit egyszerre?

Kép

Kép
lucus16

Hanna: Mesi azt akarja mondani, hogy köszöni (csak tele a szája ribizlivel :D)
Nagyon vagány Olivér :) A piros cuccot nagyon eltaláltátok neki :D
Babakocsi: megszáradt, azt hiszem, most lesz a főpróba, hogy tűri Saci... megyünk Zazáért az oviba, hazahozzuk a cuccait (kendő mellé, mint málhás csacsi nem vállalom be).

Csöre
csöre74

Hello LÁnyok!

Csak egy gyors bekukk.
Enikő! A széket mi itt vettük: http://e-bababolt.unas.hu/shop_artdet.p ... nas_642061

De pont most linkelt be Vicky egy Lidl-s oldalt és pont ilyen széken árunlnak, ugyanennyiért. MI nagyon szeretjük, engem is elbír, tehát egászen iskolás korig jó lesz. És az ára sem vészes, ahhoz képest, hogy a Stokke szék ugyanilyen. :roll:

Talit mi kihagyjuk, a héten apa nélkül vagyunk, elutazik a drágám bicajtúrára. :?

Hanna, gondoltam rád ma éjjel!!! Képzeljétek Ádi éjfél körül elkezdett mocorogni, visszatoltam a cumit, de csak nem nyugodott, nyöszörgött, akkor kihoztam a hálóba és ott olyan üvöltésbe kezdett, hogy az egész ház hallotta, az ziher. Nem hagyott a szájába sem nyúlni, tutti nagyon fájhatott neki. Bekentem nagy nehezen Dentinoxal, az kicsit segített, de újra rázendített, kapott rá jeget, de csak üvöltött. Aztán a végén a Panadol segített, fél óra múlva kezdett hatni. Apa totál kétségbe volt esve, mert ilyen üvöltést még soha nem hallott. Pötyi nem volt fogfájós. Vagyis csak nyugtalan volt, de ilyen sikítós frász nem volt nála. Aztán annyira kimerülhetett az egy órás sírástó, hogy reggel 9-ig aludt. :shock:
Szegényt annyira sajnáltuk. Ma reggel meg már be is lázasodott, szóval jól megkínozza szegényt már az első fogacska is, jobb lesz ha felkészülünk a többire... :roll: Így oltást sem tudom kapunk-e holnap. :?

Olivér nagyon komolyan néz!!!! :lol:

Csöre, szuper a járgány, én is kacérkodtam a Slalommal, csak nekem nehéz, meg nem annyira összecsukható, én autózom... Ősz hajszál??? Hát nekem már 30 éves korom óta van, tépkedem is serényen... nem mintha osztana-szorozna. :roll:

Na megyek, felébredt a kiskrapek, megyünk sétafikálni.
Pusza:
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Csöre! Akkor már gyógyul. :)

Ez volt rajta stílusosan:
Kép

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: