Sziasztok!
Vindo! Mi hasonlóan jártunk. Anyu kiment Szelivel a kertbe, nem figyelt rá, én meg bent voltam a házban, kapuk csukva, de nem kulcsra zárva. Valami miatt kimentem, de nem tudom, miért, szerintem csak megérzés volt, erre látom, hogy az utcán parkoló autónk mögött mászkál Szeli, de csak a lábait láttam, ahogy kilátszódtak az autó alatt... Valahogy kiment, de a mai napig nem tudom, hogy a kis kapu kilincsét használta, vagy a nagy kaput kinyitotta. Na, azóta zárjuk...

Előtte sose tudott kimenni...
Ágica! Nekem eddig nem volt ennyire nehéz, talán csak a legelején, mikor szoktattuk Anyuhoz. De továbbra is azt mondom, hogy kellenek ezek a külön töltött idők. Neki is jobb, majd talán könnyebben elszakad, ha bölcsibe kell mennie, nekem meg azért, mert sokkal többet és hatékonyabban tudok takarítani így!
Anikó! Jó nyaralást!!!
Mesi! Jaj, ne máááár!

Jobbulást neki! Valszeg nem az a baktérium okozhatta...
(Na, én ezért nem adattam be... annyi féle baci okozhat bármit...)
Szeli is cseresznyeszedésnél felmászik a létrára!

De már régóta létrázik, a lakásban is volt benti lépcsős létránk, azon gyakorolt!
LMóni! Takarítás...
Majd akkor tudsz alaposabban, ha már ott lesztek!
Ablakpucolás: Én rájöttem, hogy a legegyszerűbb, ha mosogatószeres vízzel átmosom, aztán lehúzom a gumis ablaklehúzóval (vagy mi a neve?), és kész. Totál nem marad se foltos, se pöttyös, és nagyon gyorsan kész van!

Előtte utáltam csinálni...

Így már sűrűbben szoktam!
Panndi! Ez a hízás dolog, tuti, hogy túl van parázva! Szerintem ne is törődj vele!!!
Akkor lenne baj, ha fogyna, vagy sokáig egyáltalán nem hízna!!!
Kispocc! Szegény Bulcsi pocakja...
Mi használtuk az Infacolt, valamennyire segített, de nem mulasztotta el a hasfájást. Szelinek 4 hónapos koráig fájt a hasa, ki kellett várni. Volt, hogy emeltem az Infacol adagját, akkor meg sokat bukott, így vissza kellett csökkenteni...
De azért érdemes adni (vagy ezt vagy mást), hogy enyhítse a hasfájást szerintem!
Heniéknek jött be a grape water talán!!!???
Heni! Aranyosak a gyerekek!

Az milyen torta?
Délelőtt Ringatón voltunk, már csak 1 alkalom lesz, aztán nyári szünet...

De helyette megyünk úszásra szombatonként!

Már alig várom. Vettem is Szelinek a műanyag szandit, mert mezítláb csúszik a lába, míg odaérünk a medencéhez. Végigjártam egy csomó kínait, mire megtaláltam az igazit, lila, és ráadásul a pénztárnál tudtam meg, hogy a boltban 40%-os akció van mindenre, így mindösszesen 355 Ft-ot fizettem érte!

Remélem, ki is bírja a nyarat!

Majd lefotózom!