Györgyi!
Az "esetleg egy petefeszek" igaz. Ket alkalommal huvelyi ultrahanggal nem talalta. Eloszor meg azt mondta, hogy nem 100%. De masodszorra sem talalta. Pedig nagyon (fajdalmasan nagyon) megnezte.
Igen, meg marciusban es aprilisban kaptam Clostit es Serophen-t. Egyik sem hasznalt: az aprilisi kuranal mi kertuk, hogy nezze meg ultrahanggal a helyzetet (igen, tudom, hogy kellet volna neki a marciusinal is ellenorizni, de szerintem ugy gondolta, hogy egy kis inditoraketa eleg lesz, es nem gondolta komolynak a helyzetet (a kisfiunk elsore (az eskuvonk utani 1. ciklusban) megfogant)). Na es ekkor jott ra, hogy lehet, hogy nincs is ket petefeszkem (a kisfiam elott nem voltam nogyogyasznal, allapotosan meg persze nem a petefeszkeimet kereste). Mar ez is erdekes volt, mert elobb megnezte az egyik oldalon a petefeszkem, es azt mondta (akkor is), hogy nincs benne megfelelo tuszo, aztan keresni kezdte a masikat is, amit nem talalt. Erre helyesbitett, hogy de talan a masik oldal megis jo lesz. Nem lett jo...
Szoval en is csak ennyit tudok. De mar gondolkozom, hogy inkabb felkeresek egy meddosegi kozpontot. Es mindezt nem azert, mert nem bizok az orvosban, aki egyebkent a varandossagom es szulesem alatt korrekt volt, hanem azert, mert nem erzem, hogy ebben eleg jartas.
Amugy a Mav korhazban szultem es oda jarok orvoshoz is. Ezt csak azert irom, mert tegnap azert is borultam ki egy kicsit, mert az ultrahangviszgalo a gyermekagyas osztaly latogatofolyosojan van
, es vegig kellett mennunk a sok boldog kismama, latogatok es a babas szobak elott. Es 15 percet varni. Ezt nehany szaz evvel ezelott az inkvizicio talalta volna ki a gyermekre vagyo paroknak. Edina!
Az meg ne keseritsen el, ha nem erzel semmit. En sem ereztem, sot kesobb sem volt semmit tunetem (csak 10-12 hetesen sokat kellett WC-re jarnom.)
Amugy ti mar olyan jartasak vagytok, adjon valaki valaszt: ha hosszu a ciklusom, akkor is ugyan olyan utemben novekednek a tuszok a 13-14 napig, mint annak akinek 28 nap koruli? Es ha igen, akkor a maradek (tuszoeresig) nap mit csinalnak? Csak ugyanolyan meretben varakoznak?
Eszter

Monchy