Sziasztok!
Azt hiszem én már nem fogok soha olyat ígérni, hogy mikor jövök, mert sosem tudom teljesíteni...
Fanni felfedezte a járás örömét, ezért mindig odamászik hozzám, hogy "-Ana, ana!", és akkor indulnunk kell sétálni. Én fogom a kezecskéjét, ő pedig nagylányosan "járkál".
Leülni nem lehet, mert akkor az kiesett idő lenne neki, márpedig ő nem ér rá várni.

Ezért a gép elé is ritkán jutok.
Csomee és Albi:
igaz megkésve, de annál nagyobb szeretettel kívánok nagyon boldog szülinapot Kittinek és Petikének!!!
Csomee: Fantasztikus férjed van, és ez lelkileg nagyon nagy erőt tud adni! Küldöm a ragacsokat, nagyon drukkolok!!! ++++++++
Albi: Sajnos nekem sincs jogban jártas ismerősöm...
Rencsi: De jó, hogy ilyen sokat tudtál aludni! Örülök, hogy végre tudsz enni és a pici is jól tud lakni belőle! Nekem a 13. hét után enyhültek a tünetek, aztán pedig teljesen elmúltak. Szerintem már te is kefelé jössz ebből a hányásos időszakból. Majd meglátod, hogy a 2. trimeszter milyen gyönyörű lesz! Ez lesz a várandósság legszebb időszaka!
Kata: Vigyázz magadra, te lány!!! Hová tűnt a mindig szófogadó ParaKata?! Vasárnapi akció helyett szombaton kezdünk?!

Remélem a romantikus pizzázás meghozza a pocaklakót! +++++
Melánia: Sajnálom, ami a munkahelyeddel történt! De a sors igazságot szolgáltat és rövidesen megajándékoz majd egy (vagy több?) babócával!!! ++++
Barbi: Szívből gratulálok a kétcsíkoshoz!!! Mit érzel? Kisfiú vagy kislány? Én azonnal éreztem, hogy kislányom lesz...
Julcsi: ne legyél biztos benne, hogy nem sikerült! Kíméld magad! Habár az is lehet, hogy a teljesen természetes, hétköznapi viselkedés , pszichésen könnyebbé teszi a dolgokat, "kikapcsolod" az aggódást és emiatt fog sikerülni. Drukkolok! +++++
Moncsiga: Nagyon aranyosan írtad le este a dolgokat, itt mosolygok ezerrel!

"...a mellékhatás ad nyugalmat." Ez nagyon telibe talált!
Remélem a vérnyomásod rendben lesz! Sajnos a progi-szuriban nem tudok segíteni, de +++++++++++++++ sokat küldök!!!
Kincső: Mindjárt itt van június vége és nálatok is beindul a baba-projekt! Szívből kívánok neked is 2010-re babócát! +++
Melcsi: Gratulálok a kisfiúhoz!!! Mostantól elindul a pocaklakó mocorgása, fantasztikus érzés lesz! Apánk azt mondta, hogy az a baba, aki sokat mozgolódik, az nagyon jól érzi magát bent. Volt olyan, hogy Fanni a keddi terhesgondozáson a "klasszikus" pózban feküdt, másnap a 4D-s felvételre már teljesen megfordult. Igaz, Fanni egész nap vegyes úszást tartott bent, készült az Olimpiára, de lemaradt róla, mert augusztus 21-re lementek Pekingben az úszóversenyek.
Bodza: Mikor ismertetjük össze a két kiscsajt?
Miciona: Imádom amit és ahogy írsz!!! Mindig leírod előttem a gondolataimat. Igaz, néha "kíméletesebben", mint ahogy én tenném...
Lányok!
A múltkor ígértem az amniocentézis leírását. A téma már kicsit feledésbe merült azóta, de azért leírjam?