Sziasztok

!
L.Móni, próbálj beszélni vele. Teljesen érthető, hogy ideges, de nem Te tehetsz róla, hogy így alakulnak a dolgok

...
egyébként sajnos én is hajlamos vagyok a családomon levezetni a feszültséget, de belátom, és mondom is nekik, hogy nem rájuk haragszom...
Panka sajnos most is kelt, sőt, már 3/4 11-kor sírva állt az ágyban

. Egyre inkább kezdem azt hinni, hogy nem a foga a ludas, hanem valamiféle szorongás, félelem a hiányomtól...de most?? Amióta megszületett, mindig jól aludt, és most lassan 1 hete kel rendszeresen...
Egyébként én sem ugrom, de ezek az ébredések menthetetlenül fokozódó ordításba torkollanak, sajnos nem alszik vissza

.
Köszi a kérdésed, a hátam nem javul, egyre inkább sugárzik a nyakamba, és a hátam bal felébe

. Egyébként, ha mozgok, jobb...ha nem csinálok egy darabig semmit, utána alig tudok megmozdulni, úgy fáj...pl. reggel felkelni borzalmas

. Ügyeletre nem akarok menni, de ha nem múlik, hétfőn elmegyek dokihoz

.
Heni, miért nem mondtad, hogy a gyerekorvos szerint örülni kell, ha a gyerek sokat alszik

. Sokan mit nem adnának érte

. Nagyon fejlődnek, ha már be is jelentkeztek

!!
Anitja, ez nagyon jó hír, rendes dokid van nagyon

.
Irina, köszi a bíztatást

. Persze, gondolom, nem lesz mindig ilyen cicifüggő, csak most még nehéz elhinni

. És azt sem tudom, hogy találunk-e majd hasonlóan kényelmes altatási módszert, remélem, majd beválik nála a gyors mese, vagy rövid éneklés

...
kötve hiszem
...
Barátnődet nagyon sajnálom

...nagyon tapintatlan az orvos

!
Vindo, az én ágyam is szörnyű

. Nem sokkal a terhességem előtt vettük, na, én pocakosan úgy kifeküdtem, hogy szabályos gödrök vannak benne, szóval tényleg kényelmetlen...de most nem tudjuk lecsrélni, és bosszantó, hogy nem is régi, mégis sz@r

.
Nektek is nagy kaland volt akkor a házvásárlás

. Mi a kp.-ban néztünk egy házacskát, a néni belénk akarta sulykolni, hogy minek nagy telek, akkora pont elég: de ha betoltam volna a bicajomat, Bence pancsimedencéje már nem fért volna el az udvaron...erre mondják, hogy zsebkendőnyi

. Mi egyébként megszívtuk, az első ház, amit lefoglalóztunk, és már a hitelt is elintéztük rá, az adás-vételi papírok is megvoltak, sokkal jobban tetszett, mint ez, jobb helyen is volt, és a szemetek eladták másnak is

. Évekig tartó per lett belőle, közben megvettük ezt a házat, de ez sokkal rosszabb állapotban van, és rosszabb helyen is, de most már kezdem megszeretni, mert sok munkám van benne. De soha nem lesz az igazi, ahhoz szinte újra kellene építeni

.
Ha lesz időd, írd ám meg, milyen volt a mai nap!!!!!!!
Regi, mintha magamat hallanám

. Bence 3 éves volt, mikor ide költöztünk, azóta knyörögtem hintáért, homokozóért

. A játszókuckó tervére azt mondtam: nem kell!! Mire nem csak ígérgetés lesz, felnőnek a gyerekek. Furcsa, de megcsinálta

.
Maggie, hihetetlen, Neked is mennyi energiád van

. Én 10 óránál tovább nem bírok ébren maradni

, nemhogy tanulni

...
Megyek borsólevest főzni saját borsóból, répából, sütök egy kis palacsintát, és Bencével építünk egy madárfürdetőt

.
Ja, mi apánkat most érte utol a vírus, Bence még kimaradt, remélem, már nem esik bele...