A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Silka! Szadizott a doki :evil:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Visszajött az áram 8) Reggel volt egy kis sírás Bud Spencer miatt :( De hamar megvigasztalódott, aztán kinn voltunk az utcában a talicskával. Bejöttünk, kaja, és elaltattam - most zenés-táncos produkció hiányában szopott, és kidőlt...

Amin ma röhögtem. Láttam egy olyan kis szürkés békát, és megmutattam Rugónak. Ugrattuk, piszkáltuk, nagyon tetszett neki. Egy fűszállal piszkálgattuk. Aztán szegény elbújt. R. talált egy kis fonnyadt-félérett szilvát a földön, aminek olyan volt a színe, mint a békáé, és azt is elkezdte piszkálni, hátha elugrál :D De nem tette...

Meg volt még valami, de azt már elfelejtettem.

Kaqk, tényleg, a hajadat nem is mondtam. Szerintem is jó lett 8)
Én az Adobe Photoshop-ot használom kicsinyítéshez, igaz, a többihez nem is értek.

Anitja, nem Emesének volt anno pozitív a str-a? :roll: :roll: :roll:
Már nem emlékszem. Meg akkor még nem is voltam aktív fórumozó. De valakinek volt, az tuti.
Állítólag most nem nagyon pörög az ingatlanpiac :( De azért nem lehet tudni :wink:

Emese, ezekkel a közös tulajdonú ingatlanokkal amúgy annyi baj van. G-ék családjában is van egy egri telek (rajta egy már nem lakható házzal), van vagy négy tulajdonosa. Nem tudnak megegyezni semmiben, valaki mindig keveselli az árat. Aztán az egyik szomszéd ráépített a bejáratra stb. Évek óta húzódik az ügy, még lehet, hogy Rugó is emiatt járkál majd Egerbe.

Silka, mi is kerestünk 5 literes üveget a bornak, egy szocreál háztartási boltban találtunk végül :evil: Két hét keresés után.

Sense, párodnak jobbulást!

Dettyk, nekem a sz... ágyrács miatt fájt nagyon a hátam... Olyan kis szellős volt, meg mozgott is. Aztán G. vett fadarabokat, és kipótolta a hézagokat, azóta nem fáj.
Jobbulást!!!

Disznóól: nekünk füstölőnk volt :wink:
Ja, amikor kerestük a megfelelő házat, akkor az egyik kertségben nézelődtünk. De fél óra után sem jutottunk be bentre, mert a melléképületeket meg az ágyásokat kellett csodálni :shock: Egyszerűen nem értették, hogy nem akarunk disznót tartani meg szőlőt művelni :roll: Bent meg olyan szobák voltak, hogy 1 méter széles, 3 méter hosszú, és nem volt ajtaja. De azért volt egy nagyobb szoba is, de abból meg a wc nyílt :shock: :lol: Hát, nem vettük meg.

Ja, Ebesen meg olyan házat néztünk, ahol a disznóól nagyobb volt, mint a ház maga. Annyi beton volt benne, hogy azon röhögtünk, hogy még atomtámadás esetén is megvédett volna minket. És volt vagy 8 melléképület, ezek összeértek itt-ott, olyan volt, mind a bódéváros a Gettó milliomosban:) A disznóólnak olyan alapja, akkora vasak benne... A háznak meg alapja sem volt, de az nem érdekelt senkit:)

Holnap jön az egész rokonság ide, mind a két oldalról. Vettem egy felsőt is az avatásra. Én reggel indulok, mikor még R. alszik majd. Majd összeírom a tennivalókat Gábornak, valamit mindig elfelejt.
Jönnek a nagyobbik bátyámék is, Hangát is hozzák :roll: Egy pubba is megyünk utána.
Remélem, kibírják a gyerekek.

Megyek fürdőszobát meg wc-t takarítani :? :arrow:

Kép
vindolanda

Micsoda ócska idő van.
Szeli fél óra alatt megunta a bölcsit. Kint játszottak az udvaron, de szerintem nyomja ez az idő, mert nagyon anyás volt, és mikor hazaértünk kitört a hiszti. Egyfolytában „szirénázott”... Még jó, hogy itt a Mami, így elment vele aludni, és meg folytatom a befőzést! :)

Bölcsiben találkoztam egy úszásoktató csajjal, oda fog a kislánya is járni, mikor anno jártunk babaúszásra, láttam őt is, bár mi nem hozzá jártunk, mert a másik csaj tartotta a babáknak. Meséltem neki, hogy mi miért hagytuk abba (mert Szelinek épp akkor volt alvásideje), és mondta, hogy van egy ilyen „vízhez szoktatós óra” olyan kisgyerekeknek, akiknek már nincs meg a búvárreflexük, ha gondoljuk, nézzük meg, első óra ingyenes. Úgyhogy holnap szerintem kipróbáljuk, mit szól hozzá Szeli. Én nagy „úszó” voltam gyerekkoromban, ki se lehetett venni a vízből, szeretném, ha Szeli sem félne. Bár azért nem parázik a vízben, még így is látszik, hogy jártunk babaúszásra, de örülnék, ha jobban hozzá lenne szokva! :)
(Meg kérdezte, hogy miért nem szóltunk akkor, hogy ez a gond, mehettünk volna későbbi csoportba... :roll: Közben már rájöttem, hogy szóltunk, de azzal jött a másik oktató, hogy szoktassam át más napirendre... na, ez nekem nem sikerült. Talán emlékeztek is. Aztán feladtam.)

Panndi! szemnyomkodás :lol:
Remélem, tudsz azért pihenni!!!

Dettyk! Nekünk is majd egyszer vagy kerti székek, asztalok, vagy kis homokozó lesz a helyén. Feltéve, ha Szeli nem nő fel, mire elkészül... :?
Hátad... :(

Silka! Hát képzeld el, hogy Zsolti se kapott üveget... úgyhogy még körbekérdezzük az ismerősöket, tudnak-e adni. Barátnőmtől szereztünk még 8-at! :)
Most már jobban van a gyomrod???

Nálunk már nem is lehet disznókat tartani, mármint ebben a városrészben... Persze ők minek is bontották volna le, tök nagy költség... ez ránkmarad... :?

Anitja! Jesszus! Ezt még olvasni is fájdalmas... :( Nekem nem is nézték...
Lakáseladás nem megy ám olyan gyorsan! Nekünk 1 év volt, ez kevésnek számít! Hacsak nem adjátok áron alul, de gondolom, azt meg nem szeretnétek!!! :roll:

Citerás képet én is elnézegettem, különleges hangszer, úgy tudom, nehéz is rajta játszani! Ügyesek lehettek! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Húgycsőből???? :shock: :shock: :shock: Egek, szegény Anitja.

Kép
vindolanda

Anitja!
Míránál anno pozítív és ha jól emlékszem akkor szülésnél adtak ab-t.
Bálintnál negatív volt :) a dokimat akkor megkérdeztem h. ez hogy lehet :) épp uh-ot és hirtelen megsimizte a hasam,majd kiugrottam az ablakon :) s azt mondta ennyi :) van akinél van,van akinél nincs,jelentősége annyi (ha jól emlékszem) h. a babák és idősek érzékenyek rá(immunrendszerük ugye nincs/volt) és azért kell ab-t adni szülés közben,nehogy fertőzödjön a baba :)
szóval nyugi :) max kapsz egy adg löttyöt :9
s természetes szülés lesz vagy császár? engedi a dokid h. hüvelyi úton szülj? a heg miatt kérdem :)

Kaqk,Vindo!
jók a képek tényleg jó titeket látni :)

Silka!
Míra kristály :) nem egyszerű az élet vele :) ha jól tudom(szomsz.csaj jártas benne szerintem) azt mondta most már kristálygyerekek születnek :) s ajánlotta olvassak utána,mert akkor fog M. élete és a mienk egyszerüsödni :) az Ő fia indigó :) azt mondta sokat kellett tanulni,s NAGYON JÓ A KAPCSULATUK,PEDIG ASRÁC 18ÉVES :) :oops: capslock :oops:

Dettyk!
gerinced :evil: :evil:

ma Míra mondta menjünk oda ahol tegnap voltunk :) :)
hajnalban dédit kórházba vitték az otthonból telefonáltak,apuék még mindig nála...
M. folyamatosan lefoglal de édes volt elkezdte rendbetenni a szekrényét,közbe B. elálmosodott,nem tudta befejezni,óriási kupi a szobájukban+játékok a földön :) szép látvány :9

Nyekritnek,Marcinak boldog szülinapot,Bulcsúnak névnapot :

:arrow: már megint hív M. mennem kell :)

KépKép
viranka

Vindo! szilva/béka... :lol:
Jó nagy összeröffenés lesz Nálatok! :shock:
Mi jövő héten megyünk ballagásra, Zsolti unokatesójának a fia ballag, még nem is találkoztam a sráccal... :roll: Arra kéne valami csini ruhát, vagy kosztümöt, vagy valamit szerválnom.

Szőlő: Itt elég sok volt, borszőlő, az volt az első, hogy kiszedtük az egészet a rengeteg szőlőt tartó vasrúddal együtt... :twisted:

Kép

Kép
regcsiken14

Vindo!
anno nagyapám citerázott(de lehet cimbalom volt :oops: ) :) kicsik voltunk,néha megkértük játszon kicsit :)

disznólakokos sztorik 8) :lol: :lol: :roll:

KépKép
viranka

Regi, én a kínaiban találtam egy pöpec felsőt, meg is lepődtem rajta, azt hittem, majd butikozni kell Db-ben :roll:

Hát, majd túléljük valahogy.
Nektek is jó partyzást jövő hétre :wink:

Tényleg vár a takarítani való.... :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Most van egy egész gép amin lehet netezni,így gyorsan írok.

Átlapoztam amit írtatok,igaz felületesen,mert a fiúk nem hagynak.

Nagyon jók a képek!

Anitja: örülök,hogy otthon vagy,és rendben vagytok. ha jól emlékszem erre adnak valami gyógyszert,azt viszont nem tudom (hát nem vagyok valami nagy segítség :( ),hogy mikor szülés előtt-e sz.tem igen,vagy a babának miután megszületett. :? Jaj nem tudom,DE az biztos JÓ ,hogy kiderült és így lehet segíteni,nem később kell keresni,hogy vajon mi a gond baj.Most adnak valamit és pikk-pakk nem lesz gond.. :) :) Nyugi.. :) :)

Regi: nem úgy vettem :wink: csak eszembe volt,hogy megkérdezem,mert nagyon fincsik. :roll: sajnos.. :D

Nálunk is még nem aludt el Domi,remélem el fog. Tökre fáradt vagyok. Bencinek ma volt az utolsó ovis napja.Jó is meg nem is.Félek a nyártól olyan elevenek ketten itthon. Ne nevessetek ki,a múltkor elvoltam vásárolni és hallom,hogy egy anyuka mondja a másiknak: nem vitte el megmutatni stb.stb.-felháborodva.Na megáltam meghallgattam :oops: szóval a kisfiú beütötte a halántékát,és kék-zöld foltos volt,azt mesélte neki,hogy vigye el dokihoz,mert egy ismerőse kisfia is beütötte a fejét nem vitte el,és hónapokkal később elájult,akkor mondták neki,hogy valószínűleg az akkori esés miatt.Na bele tette a fülebe a dolgot.Elkezdtem aggódni Domi is annyiszor beütötte a fejét,na jó nem a halántékánál de akkor is.Szóval alig tudtam ez miatt aludni,másnap elvittem a gyerek dokihoz.Hát megmosolygott.Apa is különben,milyen egy aggódós agyalós anya vagyok. 8) Szóval azt mondta,hogy mivel nem volt se eszméletvesztés se vér,ne aggódjak már, lesz ennél több fejkopi is. Megnyugodtam. De legalább megbeszéltem vele,hogy hétfőn megy apa Benivel fütyimutatóba,mert az a helyzet,hogy Dominak,már jobban feljön,mint Beninek. Ha valakit érdekel,akkor szóljatok leírom mi most hogy állunk,de azt a másikba. :wink: A kajálásik meg kiakasztó mostanában,eddig jól ettek most alig.. Válogatnak nagyon. Én viszont minden nap főzők,és már úgy,hogy Domi a székben aztalnál tevékenykedik-rajzol-gyurmázik stb. én meg csinálom a dolgomat.Vagy jobb esetben kimegy csak a baj,hogy nem marad kint sokáig mamákkal,mert ő is keres és jön be értem.Felmosás este mikor mindenki lefeküdt,mert össze járkálják.
Kertészkedtem mostanában,agyalok a kiskerten nagyon,hogyan ültessem be,persze nem horibilis összegből,hanem fillérekből.
Vezetés eléggé drága mulatság mostanában.Sajnos.Nekem 98tól van jogsim.De most nem nagyon szeretek vezetni,annyi minden eltereli a gondolataimat,nem tudok kellően figyelni.Inkább sétálok a gyerkőcökkel,legalább van időm agyalni.Anyumat is jövő7en viszem vissza a lábával,nem tudom mi lesz,mert már fáj a másik is neki.Szinte mindentől megy a hasa,nem tudom mi lehet a gond.Persze diétázni meg nem akar,pedig muszáj lesz,úgyis ez lesz a vége.Most smectát adok neki,hátha.Csinálják a 4dik körfogalmunkat is,Kiakasztó ami eddig,negyed órás út volt,most 25-30 perc,annyit pörgünk-forgunk,hogy mire haza érünk körben járunk. :D :D és még nincs itt a sok nyaraló,mégis dugó van, na mindegy.Ami még idegesít az majd az iskola ügylet. Nálunk úgy van,hogy itt is van egy suli-alsó felsővel,meg sión vagy 4 különböző.Szóval nem viheted oda a gyereket ahova szeretnéd,hanem pl. én ide kilitire járatom a gyereket oviba,akkor ide kilitire kell beíratnom a suliba is.Viszont el van maradva a másik iskolákhoz képest az itteni. Nem egyforma esélyekkel megy egy felső tagozatba,az itteni egy siófokival szemben.Lenézik őket.De ha én nem ide akarom iratni,akkor is ide kell hoznom.Eléggé kivan már most jó pár szülő.Áhhh...

Detty:remélem nem valami nagyobb baj van a hátaddal. próbáld meg a fekete nadály krémet.nekem ez vált be,mikor hónapokig fáj a derekam.no meg a voltaren dolo. :) azt mondják,hogy hátnak legjobb a séta.

Miléna:össze fog jönni előbb-utóbb. :)

Most ennyi jutott az eszembe.
varga tünde

Domi kiságyból kivesz,mellettem újra bealvás. Most húzza a lóbőrt Beni ágyában. :roll:

Borus az ég,esett az eső és fülled a levegő. :? Mi lesz még itt?
varga tünde

Most csak egyre reagálnék:

Anitja! Zsozsival volt kókuszom, Gegivel nem. De Zsozsinál nem tudtuk a szülőszobán, mert a dokim levette a rendelésen a mintát, és Zsozsi közben megszületett, strepto-s hüvelyen keresztül. A szülőszobán kellett pisilnem, hogy megnézzék, mi van.
No, kiderült, pozitív.
Egy szerencse volt, hogy Zsozsi nem kapta el. Semmi baja nem lett. Nekem meg nem adtak semmit, mert nem kellett.

Most, hogy így tudják, antibiotikumot fognak adni neked, valószínűleg infúzión keresztül. Vagy talán még a szülés előtt lesz valami kúra. :roll:
Nati így nem fog kapni semmit utólag!
De ne aggódj, nincs miért! :D

Házeladás: Ha az egyik eladó megkapná a minimum összeget, amit kér a házért, és azt nem kell neki... Na????? Ez a f.sza! Majd részletezem a másikba, ha tudom.
Zsozsi ma sem alszik, így ídőm nem sok van. Most is felületesen olvasok.

3 napja nem hallottam egy "anyagyerét" sem! 2 hónap után ez hihetetlen számomra.

Kép
Kép
Kép
gremese

anitja: nekem pozitív lett mindkétszer. Kaptam antibiotikumot szülés előtt, kb egy hétig kellett szedni, meg a szülésnél is kaptam. Nem lesz semmi baj, ne aggódj!

Bocs, most csak ennyi :arrow:
Vendég

Halihó!

Szürke jelentkezik. Bocsánat, de rendesen csapkodnak a fejem felett a hullámok. Zajlik az élet rendesen, házimunka, gyerekek, tanulás. Nagyon megijedtem, mert elkezdtem tanulni rendesen és rá kellett jönnöm, hogy jó nagy anyagot kellene megjegyeznem. Hááát nem tudom, hogyan lesz. Közben meg szakirodalom után is kutatok, de sehol nem tudom megszerezni.

Bercó továbbra is alszik éjszaka szerencsére. Bár tegnap hirtelen felindulásból kikaptam a kiságyból amikor el kezdett nyöszörögni és megszoptattam, csak akkor vettem észre, hogy alig múlt két óra. :lol: Most azt csináljuk egyébként, hogy öt előtt nincs szopi. Ehhez igyekszem tartani magam. Ha felébred, akkor vagy nem szólok hozzá és szinte egy perc után már le is fekszik és alszik tovább, vagy elmondom neki, hogy éjszaka van, mindenki alszik, feküdjön le ő is. No, erre is lefekszik. Napközben ő sem alszik sokat. Ma f7től van ébren alig másfél órát aludt. Most fürdik, megint lesz f10 mire elalszik. Utána meg kezdem a tanulást. Pontosabban előadást hallgatok majd. Az egyik csoporttársam felvette az előadásokat. Szerencsére, legalább meg tudom hallgatni azt, amin nem voltam.

Bocsánat, de csak ennyire futotta most. Amint tudok, jövök ismét. Pusszancs mindenkinek!
dmaggie

Sziasztok, Lányok!
Írtam korábban, de elszállt az egész :evil:

Minitalis képek: csúcsszuperek, gyönyörűek a babák-mamák (a nem látszók is;-))!

Regi: Szeli egy csodás kis HÖLGY, így, csupa nagybetűvel. :-)

Móni: már régebben is akartam kérdezni: Zoli teljesen rendbejött (áram...)? Őszintén remélem...

Vindo: úgy meghallgatnám a meséidet...:-) egyébként Vekerdy szerint pont így kell csinálni, kicsi gyereknek saját mesét költeni, csak később jönnek a Kemény Mesék. ;-)
Örülök én is, hogy láttalak, az arckifejezésedet gyakran látom Rugón viszont... Hallod, ha én olyan vékony lennék, mint Te...

Kaqk: szerintem is bombázó ez a hajszín, de én a barnát is szeretem rajtad.

Anitja: szegénykéim, remélem, semmi baj nem lesz! Sajnálom a húgycsöves mintavételt (amit én sem értek), engem egyszer katétereztek meg onnan (épp vajúdás közben, mert kimenni már nem tudtam, be volt kötve az EDA), de azért éreztem. Háááááát...

Dettyk: sajnálom az éjszakai műszakot, de Panka biztos át fog állni hamarosan. A szopi miatt szerintem ne aggódj (de én is aggódtam), ha már nem szopizik, visszaalszik másként. Én sem hittem el, de tényleg.
Ami nálunk furi, hogy Ádi sokszor emlegeti a cicit, de sosem kéri, inkább rötyög rajta, vagy megnézi (Sense! ;-))), aztán megnyugszik. Nyilvánosan sose csinálja, de hát nyilvánosan már ezer éve nem is szopizott.

Silka: Örülök, hogy nem lett ügyelet a vége!
Amennyit és ahogy Lizi beszél, tuti indigó :-)

Viranka: no, teszel fel képet a kis Günther új frizkójáról? :-)

Meryke, Maggie merre vagytok?

Holnap megpróbálok kijutni a könyvhétre, egy több éve nem látott barátnőmmel is összefutnánk végre. De egy másik barátnőmnek ma délután kapott stroke-ot a férje, két gyerek van, hát egyszerűen nem tudom elhinni... :cry: még nem tudok semmi hírt, de az orvos pesszimista volt (ez is milyen, hogy ha már jóval nem tudja bíztatni a családtagokat, jól elmeséli, hogy alig van remény a jó kimenetelre...).

Kép
Kép
irina

Mesi: Zsozsi: de jó!!! Tényleg 2 hónap volt, nahát..., ahogy írtad is korábban Kiskolbi kapcsán.

Regi: apának jobbulást és a többi betegeskedőnek is mind!!! Nálunk anyunál tart épp a vírus...

Maggie: épp emlegettelek ;-) Bercó nagyon ügyes! Hát még Te a tanulással! :-)

Miléna: nagyon szorítok Nektek!

Futok odaátra.

Kép
Kép
irina

Sziasztok Lányok!

Bulcsú nevében nagyon köszönöm Nektek a köszöntéseket :) .
Összeesem a fáradtságtól, megyek is, mert kezdődik az éjszakai műszakom :lol: , Bulcsi fél12kor kel :shock: ...
Anitja,csak azt akartam írni Neked, ne stresszeld magad ezen a kókuszon!!Nekem is pozitív volt Botóval, kaptam is antibigyót szüléskor, és semmi bajunk nem lett! :wink:
tényleg megyek...
jó éjt!!!Aludjatok...én meg virraszthatok :roll: :lol:
kispocc

Köszönöm Lányok! Nagyon aranyosak vagytok, irtóra jól esik, hogy így válaszoltok!

Viranka! Szeretnék természetes módon szülni, a doki azt mondta feleslegesen nem fog császározni. Nyugodtan készüljek a normál szülésre. A hegem meg annyira lent van, én nem is látom, és nem is érzem. Majd a körülmények eldöntik a szülés pillanatában hogyan lesz. Egyenlőre Nati fejvégű, bár még eléggé fent van, van ideje még lekúszni :lol:

Bulcsikának utólag boldog névnapot!

Nyerkit és Hajni Marcijának boldog szülinapot!

Felkelt :arrow:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok!

Anitja ne aggódj! Minden rendben lesz!

Maggie remélem megoldódnak az éjszakai ébredések. Nálunk annó is csak a szopiért ébredt Péter, aztán én is úgy csináltam, hogy 5 előtt nem kapott igy kitoltuk az ébredést.

SZuper lehetett a debreceni minitali:-)

Miléna sajnálom, pedig már lassan küldeném vissza az erszényt, eddig nagyon jól elvolt benne Áron, de most 2x egymás után úgy orditott amikor bele tettem :cry:

SEnse jobbulást, avagy gyors felépülést apának! Mindig irod, hogy rosszak az éjszakák. És ha együtt aludnának a fiúk?

Tegnap voltak anyósék itt, normál látogatáson, mert eddig csak jöttek mentek, de most rendesen bejelentkeztek, hogy jönnek.
A legjobb beszólása az volt, hogy mit szól a gyerekorvos, hogy ennyit alszik Áron? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: mondom neki, hát ez a normális, ha alszik, akkor fejlődik :!: :roll:

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Vindo, Kaqk és a láthatatlan Maggie jók a képek :lol:
nagyon édes Emma meg Rugó :lol:

Viranka jöhettetek volna :lol:
amúgy cica is ma úszás után a kérdésre, hogy hová menjünk azt felelte, hogy Bájihoz si-hu-hu-val :lol: :lol:

Dettyk most is ébredt Panka?
Derekad, hogy van?
Jobbulást+++++++++++++++++++++++++
Cicus inkább Bencét emlegeti, Panka nevébe belegabajodik és feladja hamar :lol: :lol:

Heni anyósok már csak ilyenek :?

Miléna sajnálom :(

Sense nagyon vigyázzon párod magára.+++++++++++++++++++++ a műtétre
Az új melóhely az megvárja?

Irina én se ugrok minden nyöszre. Sokszor visszaalszik magától cica ha nincs reagálás.
apa jobban, csak extra nyűgös. Szenved attól, hogy nincs autó, haladni kéne a házzal de mindenhol csak a gond van. De hát majdcsak lesz valahogy. Most az a gondom, hogy a feszültségét rajtam vezeti le. Semmi sem jó amit csinálok, állandóan belém köt.

:arrow: almát pucolni, azt kér haramia

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok :D !

L.Móni, próbálj beszélni vele. Teljesen érthető, hogy ideges, de nem Te tehetsz róla, hogy így alakulnak a dolgok :? ...egyébként sajnos én is hajlamos vagyok a családomon levezetni a feszültséget, de belátom, és mondom is nekik, hogy nem rájuk haragszom...
Panka sajnos most is kelt, sőt, már 3/4 11-kor sírva állt az ágyban :( . Egyre inkább kezdem azt hinni, hogy nem a foga a ludas, hanem valamiféle szorongás, félelem a hiányomtól...de most?? Amióta megszületett, mindig jól aludt, és most lassan 1 hete kel rendszeresen...
Egyébként én sem ugrom, de ezek az ébredések menthetetlenül fokozódó ordításba torkollanak, sajnos nem alszik vissza :? .
Köszi a kérdésed, a hátam nem javul, egyre inkább sugárzik a nyakamba, és a hátam bal felébe :( . Egyébként, ha mozgok, jobb...ha nem csinálok egy darabig semmit, utána alig tudok megmozdulni, úgy fáj...pl. reggel felkelni borzalmas :( . Ügyeletre nem akarok menni, de ha nem múlik, hétfőn elmegyek dokihoz :? .

Heni, miért nem mondtad, hogy a gyerekorvos szerint örülni kell, ha a gyerek sokat alszik :wink: :D . Sokan mit nem adnának érte :D . Nagyon fejlődnek, ha már be is jelentkeztek 8) !!

Anitja, ez nagyon jó hír, rendes dokid van nagyon :D .

Irina, köszi a bíztatást :D . Persze, gondolom, nem lesz mindig ilyen cicifüggő, csak most még nehéz elhinni :wink: . És azt sem tudom, hogy találunk-e majd hasonlóan kényelmes altatási módszert, remélem, majd beválik nála a gyors mese, vagy rövid éneklés 8) ...kötve hiszem :twisted: ...
Barátnődet nagyon sajnálom :( ...nagyon tapintatlan az orvos :evil: !

Vindo, az én ágyam is szörnyű :evil: . Nem sokkal a terhességem előtt vettük, na, én pocakosan úgy kifeküdtem, hogy szabályos gödrök vannak benne, szóval tényleg kényelmetlen...de most nem tudjuk lecsrélni, és bosszantó, hogy nem is régi, mégis sz@r :evil: .
Nektek is nagy kaland volt akkor a házvásárlás :lol: . Mi a kp.-ban néztünk egy házacskát, a néni belénk akarta sulykolni, hogy minek nagy telek, akkora pont elég: de ha betoltam volna a bicajomat, Bence pancsimedencéje már nem fért volna el az udvaron...erre mondják, hogy zsebkendőnyi :lol: . Mi egyébként megszívtuk, az első ház, amit lefoglalóztunk, és már a hitelt is elintéztük rá, az adás-vételi papírok is megvoltak, sokkal jobban tetszett, mint ez, jobb helyen is volt, és a szemetek eladták másnak is :evil: . Évekig tartó per lett belőle, közben megvettük ezt a házat, de ez sokkal rosszabb állapotban van, és rosszabb helyen is, de most már kezdem megszeretni, mert sok munkám van benne. De soha nem lesz az igazi, ahhoz szinte újra kellene építeni :? .
Ha lesz időd, írd ám meg, milyen volt a mai nap!!!!!!!

Regi, mintha magamat hallanám :wink: . Bence 3 éves volt, mikor ide költöztünk, azóta knyörögtem hintáért, homokozóért :evil: . A játszókuckó tervére azt mondtam: nem kell!! Mire nem csak ígérgetés lesz, felnőnek a gyerekek. Furcsa, de megcsinálta 8) .

Maggie, hihetetlen, Neked is mennyi energiád van :shock: . Én 10 óránál tovább nem bírok ébren maradni :oops: , nemhogy tanulni :roll: ...

Megyek borsólevest főzni saját borsóból, répából, sütök egy kis palacsintát, és Bencével építünk egy madárfürdetőt :D .

Ja, mi apánkat most érte utol a vírus, Bence még kimaradt, remélem, már nem esik bele...
dettyk

Irina!
pumpa csak szerda,csütörtökön lesz,mert cak mini méret és óriás méret van jelelnleg :(
barátnőnek sok++++++++++++
Güntit nem tudom Apa fotózta e rövid hajjal :) de ha lesz kép teszek :)

Móni!
jöhettek :) hihuhu jár igaz óránként :) somlói tésztája kisülve :)

Heni!
anyósod nem semmi :)

én meg nem írom le hogy B. nem aludt majd 11,5 órát egyben és én nem f9kor keltem h. nem csöngetettek :)
s nem tudom mi van fiammal :) csak úgy bemászik az ágyába és ott szórakoztattja magát :roll: ez olyan fura,Míra sosem csinált ilyet :)

:arrow: ebédelni :)

KépKép
viranka

Csak gyorsan annyit, hogy Szeli nagyon élvezte az úszást! :) Persze merülnie nem kellett, nehogy elmenjen a kedve, de egyre inkább nem zavarta, ha vizes lesz a haja, vagy az arca! :) Apával megbeszéltük, hogy járni fog Szeli, kispóroljuk, Ringató úgysem lesz nyáron! :D Hatalmas tátott szájjal vigyorogva csinálta végig a feladatokat. Ugrált a vízbe a medence széléről, én meg elkaptam! :)
Jól el is fáradt! Most alszik! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Köszönjük a dicsiket! :)

Apa tegnap már nem is volt wc-n! Ma észrevehetően kutya baja! :) Nálam is 5-6 napig tartott... Örülök, hogy már jól van! :)

Heni! Anyósod... :evil:

LMóni! Sajnos, ahogy Dettyk is írja, én is másokat bántok, ha valami bajom van, és bocsánatot is szoktam kérni utólag. Ne vedd magadra! Nem Neked szól!!!

Mit is akartam még... ??? :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Regi köszi a felajánlást, élnék majd vele :lol:
ügyi vagy a befőttekkel.
Tök jó, hogy Szeli élvezi az úszást :D
Én most szeretnék kimenni a tescoba mert állítólag vannak édes fürdőruhák és azt vennék. Merthogy a lány imádja a fürdőruhákat :lol:

Viranka :lol: :lol:
Lehet költözés előtt még megszállunk titeket :)
Itt a kakaóscsiga sült ki 8)
csak ilyen szörnyű éjszakákat kívánok :P

Dettyk pedig bizony lehet a fogától :(
mi 3 hétig szenvedtünk vele mire kijött :?

Gréti úszásoktatójától kaptunk kölcsön nagyker kártyát a Régió játékbolthoz és így olcsóbban meg tudjuk venni csincinek a biciklijét :lol: Azt kap a névnapjára. Úgy örülök neki :lol:

elhiszem, hogy igazatok van. Tudom, hogy nem kéne magamra vennem, de amikor csak kiabál velem és mindenért engem okol az nagyon elkeserítő és fájó

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hol esik az eső, hol kisüt a nap :?
Mesebeli idő van :roll:
Így hogy induljak el :evil:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vindo holnap várjuk a beszámolót a mai napodról :)
na meg a képeket is :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni! Oké! :)
Én is a tescoban vettem múltkor Szelinek kétrészes fürdőruhát, persze nem ilyen cicifixes szerűség, hanem elég széles a felső része...

asszem felébredt...

Kép

Kép
regcsiken14

...még nem

...szóval nagyon cuki, meggy (vagy cseresznye?) van rajta! :)

Ma még úszópelenkát adtam rá, de szerintem felvehetné a fürdőruháját is, a pisi amúgy is átmegy a peluson, nem? Nem hiszem, hogy belekakilna a vízbe... :roll:

de mégis felébredt! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Gréti fürdőruhában úszik úgy, hogy van alatta úszópelus.
Eddig Ő sose kakilt úszás közben de ma, most első alkalommal megtette :?
Mondjuk azóta már a 3. kakis pelust veszem le róla :roll:
Lehet ma ilyen napja van.

na :arrow: legfeljebb megázunk

KépKép
Kép Kép
l.móni

:shock:

Megtöröm a csendet! Látszik, hogy ma jó idő volt! :)

Szelit átvittem Anyuhoz, ott alszik, holnap korán reggel nekiesek a háznak, kitakarítok, vasalok, főzök... stb. NYUGODTAN!!! :D
Kicsit ordított, mikor kijöttem az ajtón, majd' megszakadt a szívem, de hívtam Anyut, hamar elterelte a figyelmét! :) Most már játszik! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Halihó!

Bercó apával fürcsizik. :lol: Így van némi időm. Itt gondolkodtam, hogy miért nincs Vindo, már tudom. :oops: :lol:
Én balga, meg nem is írtam, hogy milyen jó is volt látni a többieket. Pedig Vindo még mondta is, hogy milyen érdekes, hogy képről ismer már mindenkit, most meg itt rohangálnak élőben. Mondjuk a három gyerek olykor hatfelé szaladt, ez tény. :lol: :lol: No, meg Gergő is elkószált olykor.

Vadmotoros angyalka akkorákat nevetett, hogy öröm volt nézni. Bercó meg mindig el akarta szedni tőle a motort. Persze én megint nem vittem. :oops: Rugó meg... Egyszerűen imádom az okos kis tekintetét, ahogyan szemléli a világot. Aztán meg jól bemenekült apukája karjaiba.

Rövid ideig tartott, de jó volt nagyon találkozni.

Hú, ezek a lányok micsoda sellők lesznek. Tök jó.

Mónikám, igazuk van a többieknek. A sok rossz után biztosan jó fog következni hamarosan. Annak kell.

Dettyk, még Te beszélsz. Állandóan pörögsz ezerrel. Micsoda munkálatokat hajtasz végre. Én meg ezeket csodálom. Egyébként meg nincs választásom, csak akkor tudok tanulni, ha Bercó alszik.

Viranka! Még sok ilyet!!!!!! :lol: :lol: :lol: Bercó ilyet még nem produkált, de én már a mostanival is elégedett vagyok. Sokkal jobban érzem magam.

No, mennem kell, itt kukucskál és ijesztget. :lol:
dmaggie

Sziasztok lányok, itt vagyok!

Immár doktorrá avatva :wink:

Reggel arra ébredtem, hogy szakad az eső. Na, gondolkodtam is rajta, hogyan jutok be Db-be puccparádéban :roll: De mire elkészültem, el is állt. Azért vittem egy esernyőt, azt meg egész nap cipelhettem :roll:
Volt próba is, azért kellett korán mennem.
Aztán utána sikerült egy banánt ennem, így nem haltam éhen.
Több mint két óráig tartott...
És egy olyan anyagból készített talárt adtak ránk, amiben még így is dög meleg volt :shock: A színe meg béka-zöld. Komolyan, amikor óvodás korunkban filcből zöld békát csináltunk :D Satyi szerencsére nem volt 8)

Egyszer a nagy csendben, mikor a beszédekben szünet volt, annyit hallottam, hogy "aja". Megismertem, ő volt Rugó :lol:

Rengeteg baba volt amúgy, még babakocsival is jöttek. Kinn lépcsőztek, játszottak, néha hisztiztek az aula előtt. R. és Hanga azonban kimondottan jól viselkedtek.

Elég sokáig kerestem a hozzátartozóimat, de végül megleltem őket :wink:

Aztán egy pubba mentünk enni, ahol tényleg finomakat főztek. Már nem is tudom, mit ettem, talán göngyölt pulykamell volt tejfölösen, sajttal, hasábburgonyával és sült zöldségekkel 8)

Sajnos fényképezőgépet mi nem vittünk. Anya férje fotózott elvileg, de hát elég borzasztóak lettek. Ahol vakuzni kellett volna, ott nem tette, és ugyan ez fordítva. Meg minden homályos vagy sötét, mi meg a talárban úgy nézünk ki, mint egy bizonyíték a szellemek létezésére :roll: :roll: :roll:

Szereti beállítgatni a gépet maga, de sajnos nem lát :shock: :shock: :shock: Na, azért keresek majd talán egyet-kettőt, és felteszem :arrow:

Most rohanok ki, az udvaron vagyunk még. Visszaolvasni nincs időm, de ígérem, pótolni fogom.

És még valami... Bezzeg az írásbelim meglett angolból. Pont úgy, mint Irinának, arra kaptam majdnem maximumot, amiben a leggyengébb vagyok szerintem, a jól menő részeket meg lejjebb pontozták. De a lényeg, hogy az írásbeli megvan :D

MInden jót, majd jövök.

Elvileg csak algairtóért jöttem be, legalább is ezt mondtam Gábornak, mikor otthagytam Rugóval :roll:
:arrow: :arrow: :arrow:

Kép
vindolanda

Most csak képekkel.

Zsozsi úgy gondolta, Gegire rá kell adni a sapiját, és milyen jó ötlet, ha Gegi is iszik egy kis kávét. :lol:
Kép Kép

Majd megtanította a hasára fordulni (amit Gegi még nem tud). :lol: (Sajna elég rosszak a képek, nem volt időm állítgatni).

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Dettyk! Amit Panka csinál, az nekem olyan, mint amit Zsozsi csinált 2 hónapig. A talin láttad, mit csinál nappal, éjjel viszont borzasztó hisztibe kezdett (erről írtam is), hogy verte magát, és nem lehetett megnyugtatni.
Ilyen van sajnos, nehezen dolgozza fel a nappal eseményeit. Általában pár órával a lefekvés után kezdődik.
Nekem a gyerekdoki ajánlotta a Viburcol kúpot, mert attól mélyebben alszik, és könnyebben átsegíti ezen az időszakon.

Még ma is vannak éjjeli ébredések, eleinte sír, nem hagyja magát megfogni, de ha megölelem, akkor megnyugszik, és pár perc alatt visszaalszik. A fél órás üvöltős-fetrengős ébredések már a múlté.

(A fenti fényképen a bögre üres!) :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Helló, Drágák!
Móni: sajnálom :-(, de biztos javulni fog a helyzet, a kocsi-lakásgondok nagyon le tudják törni az embert. Csak ötletelek: egy jó masszázs Apának, kibeszéltetni? Amúgy én is sajnos Sanyira tolom a feszültséget, de utána muszáj bocsánatot kérni.

Vindo: nahát, szívből gratulálok, doktornő! :-) (Emlékeztek talán, hogy a Jóbarátokban volt egy rész, amelyben Ross "elárulta" egy konferencia előtt, ahová vitte a többieket, h ő doktor, azok meg kiröhögték... ;-)) meg amikor Phoebe leosztotta a saját szakterületéből /evolúcióelméletből/ Rosst ;-))))) Vindo, ezt csak a doktornőre írom ;-)))) Szuperügyes voltál, a sikeres írásbelihez pedig külön gratulálok! Ugye a szóbelit megfellebbezted?
Akkor most nagy pihenés vár Rád, ugye? :-)

Viranka: drága vagy, bőven ráér a klumpa-pumpa, ahogy Neked kényelmes. :-)

Dettyk: apátoknak jobbulást, a Te hátadnak pedig főleg! (Nekem is van ilyesmi sokszor, kb. 2 napja nem ébredek úgy, mintha összevertek volna, teljesen időszakos, szerintem emelgetésfüggő, mármint Ádi-emelgetés...)
Köszönöm a szorítást a barátnőmnek, egyelőre stagnál a férje,napok kérdése, hogy kiderüljön, hogyan épül fel... de sajnos a frontális lebenyt érte az agyvérzés :-(

Mesi: hát valami tündércukker Zsófi és Gegi! Házi gyógytornász a drága hölgy?! :-)

Voltam könyvhetezni ma, csajos nap volt. Tömeg mindenütt, néha az eső terelte a népet. Kevés új könyv jött ki. Vettem Ádinak 2 Bartos Erika-könyvet, nagyon szereti nézegetni (de a történetek nem érdeklik egyelőre). Én is szeretem nézegetni, aranyos család. :-)
No, mék a dógomra, és erősen gondolok Maggie-re.

Kép
Kép
irina

Sziasztok :)

vindo: gratulálok :) A talárban én is majdnem kipurcantam szülés előtt 10 nappal, nagyon melegem volt :roll:

Zsozsi: képek :lol: Nagyon édesek :)

Hozok én is, ha hagyják :wink:
Vendég

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Kép
Vendég

Na hagytak :)

Bea: köszi, megkaptam a törpöket :)

viranka: ha még megvan, mégis elkérhetem a hókuszbácsit? Rosszul emlékeztem, és nincs olyanunk :oops:
Vendég

Jó reggelt :)

Panndi!
Igen :) adunk hókuszpókuszt :) aranyosak alányok :) de Te már megint hajnal 5kor mit kerestél itt?

Irina!
Bartos Erika nálunk is menő :) M. a Petiés Gergőkönyvet kapta gyereknapra :) hiányolta az Annakönyvet :) B. az autókért van oda és állandóan lapozgatja őket :)

Mesi!
édesek :) Gegi nagyon edzett lesz :)

Vindo!
gratula :) most már megváltoztatthatod Dr Vindora a nicknevedet :)
:arrow:

KépKép
viranka

Robesznak boldog névnapot :)

KépKép
viranka

Robesznak boldog névnapot! :)

Most végeztem, ki vagyok purcanva. Nemsokára megyünk Szeliért :), csak zuhog ez a rohadt eső... :evil:

De aranyos Fruzsi! Kis punk! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Vindo! Hatalmas gratula!!!!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Zsozsi és Gegi nagyon édesek, ahogy elvannak együtt! :)

Zsófi tündéri azzal az esernyővel! :)

Na, megnézem Apát, indulunk-e végre...

Este szeparációsan szorongtam Szeli hiánya miatt... ;) :lol: :( Nagggggyon hiányzott!

Kép

Kép
regcsiken14

Tettem képeket :arrow:

Fruzsi meg Zsófi tündéri, Zsozsiék is aranyosak :D

Az a frizó Fruzsinak :lol:

Kép
vindolanda

Lányok, képzeljétek, Rugó nagyon ki akart menni az új szobák területére. Van ott seprű, csípőfogó meg slag, szokott ott játszani. Meg egy létra, de még soha nem ment fel rá, nem sikerült neki soha.
Na, mi barmok, oda is vittük, had seperjen :roll:

Öt perc múlva is csend van, kinézünk rá, és ott állt a létra tetején (a legfelső alatti fokon) kb. másfél méter magasban :shock: :shock: :shock:

Honnan kapta elő hirtelen a létra-mászó képességét?

Mekkora barmok vagyunk :roll: :o

Kép
vindolanda

Sziasztok

Robesznak boldog návnapot!

Mesi: imádni valóak a gyerkekid annyira édes Zsozsi ahogy Gegit tanítja forogni :lol: Csomószor megnéztem :lol:

Panndi: nagyon szépek a lányaid! :D

Vindo: Petra is a napokba kapta elő úgyanezt a képességét a nagymamámnál aki épp törölte a port a szekrény tetejéről és Petra utána hipp hopp felmászott én is csak lestem :shock:

Regi: Ismerős érzés én eddig egyszer aludtam nélküle de nagyon rossz érzés volt pedig tudom hogy nagyon jó helyen volt(tesómnál).

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok lányok!

Köszönöm a gratulációkat.

Akkor gyors reakciók:

Irina: A fellebbezést eddig telefonon próbáltam intézni, de mindig foglalt volt. Volt olyan nap, hogy vagy 20x telefonáltam.
Hogy van a barátnőd férje?
Én is ma vettem két könyvet Rugónak, baba-ismeretterjesztő műfajban, egy tanyásat meg egy állatosat. A tanyás nyert, azon belül a szerszámos oldal. Locsolókanna, létra, fűnyíró, kalapács :D

Dettyk - na, mikor terhes voltam, egy nagy lyuk nőtt a szivacsnak arra a részére, ahol én aludtam. Amit nem értek, mert a legnagyobb terhes koromban sem voltam több 63 kilónál, G. meg 74, és nála nem lett puklis a matrac :shock: :shock: :shock:

Panndi - hát, gondolom, jól megszenvedtél a talárban pocosan :?

Viranka - G.nek a nagyapja meg tangóharmonikázott :shock: Volt egy a sarokban, meglepődtem, mikor megláttam először.

Kaqk, majd küldök fotókat a gmailre és akkor jó minőségben is ott lesz nálatok.

Anitja - milyen zenei műsort és milyen tévében???? 8) :shock:
Ez jól hangzik, biztos jó munka lehetett :wink:

Tünde - körforgalom
:shock:

Maggie - és az előadást hogy hallgatod? Teszel-veszel közben vagy relaxálsz? Csak úgy kérdezem. Azon gondolkodtam, én vajon hogyan csinálnám.

Heni - hát, ez az Áron amennyit alszik :shock: :lol:

Más témák:
- én eddig kétszer keltem úgy, hogy R. nélkül, és csak délben találkoztunk. Elsőre furcsa volt, másodjára már jobban tetszett. De éjszaka biztos izgulnék, hogy mi van vele.

- úszó pelenka kapcsán jött elő, hogy nem sz..nak a babák a vízbe. Hát, R. pár hónapja idegen helyen sem szokott, tehát autóban, vendégségben, vagy ha valaki nálunk van. Az udvaron sem :shock: Csak szabályozza a kis létra-tündér.

A helyesírási hibákért elnézést. Egy kisebb monitornál ülök, na meg itt linux van, és minden szót aláhúz...

Jó éjt, V.

Kép
vindolanda

Robesznak boldog névnapot!

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Csak gyorsan beköszönök, elutazunk 2 hétre, lehet akkor több időm lesz írni nektek, de az is lehet hogy nem.
Szüleimnek holnap lesz a 30. házassági évfordulója, utána elutazunk nyaralni.
Jövök ahogy tudok, de azért remélem már jó idő lesz!!!!!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: