Lugi!
Ha jól számolom 22-es volt tegnap a tüsződ, így szerintem nem kell szúrni, mert az még magától (és eddigi hormonoktól) is nő még hétfő reggelig. És hétfőn lesz egy bazi erős 25-ös tüsződ, amiből szép baba lesz.

Főleg 19 es mnyh-val. Gratulálok! Ennek össze kell jönnie. Úgy tűnik ez a jó hónap.
Még vártam a műtő előtt, arra jött Mártika, és mondta, hogy úgy érzi ez most tuti jó lesz. Mondtam neki hogy, én is így érzem.
Köszi kérdésed én jól vagyok, de sajna apa lelkesedése alábbhagyott. Teljesen fel van háborodva, hogy nem volt az inszemeseknek ágy, a műtőben sem hagytak feküdni és 1/2 8-tól délutánig vártunk, mert azt mondták, hogy ne menjünk sehova, és mégis csak 1/2 2-kor volt az inszem. Szóval azt mondja, hogy a kórházba ennyire leszarják, akkor mi minek erőlködjünk. (Mármint, hogy én fekszem) Így aztán a múltkorival ellentétben csak pihengetek és megprobálok +-an hozzáállni. Szedem a vitaminokat és néhány homeopátiás bógyót a beágyazodáshoz. Ő meg morcos.
Csak azt nem értem, hogy a férfiak miért nem merik nyíltan megmondani, hogy félnek az újabb csalódástól, mert biztos, hogy erről van szó, hiszen előző hónapban még porszívozni sem engedet.
Na jó hosszú lettem, bocsi!