Hali!
Kubu & Boci: Boldog szülinapot!
Zöldi: pont valamelyik nap volt erről egy riport vmelyik kereskedelmi adón, és megemlítették mellé a gyerekjátékokat is, de sajna csak a bemutatóját láttam
[quote]N írta:agyon instabil a széken. És a magassága sem állítható. Nem tolható be asztal alá...
Utánaolvastam és nem, de, de.
Annyi vele a gond, hogy a magasságát azelőtt kell beállítani, mielőtt rögzíti az ember a székhez. Ja, és nem összecsukható. Hát, ez mondjuk nagyobb gond...

Közben az is eszembe jutott, hogy minden székre rá lehet-e normálisan tenni

De nyilván. Mindegy, még agyalok.
Ami viszont nekem szimpi, hogy később át lehet szerelni sima biztiöves ülésmagasítóvá és 23 kilóig jó (vagyis 50 poundig, ami inkább kb. 25 kiló

)...
Berni: jaja, becsapós a tgyás, pont a múltkor beszéltünk erről Andyval. Ezek szerint te sem kaptál határozatot arról, hogy meddig jár? Elméletileg február környékén küldték... Én csak 11-ig kaptam ,de mondjuk számítottam rá. Bár attól még kevés
szelepes csőrös itató: én csak vizet adok belőle
Mush: kipróbáltam én is a múltkor kíváncsiságból a szelepes itatót

Hát, basszus, majdnem megfulladtam

ha simán szívja az ember, tényleg nem jön semmi, össze kell harapni, de úgy meg baromi nehéz inni belőle. Mondjuk nem is az én hatalmas számnak találták ki
Ezek a vizsgálatok ugye csak ellenőrző dolgok, biztos ami tuti alapon és nincsen semmi gond

?
8 fiola?????

Bakker, az már nem vérvétel ,hanem véradás! Nekem eddig 5 volt a max., de attól is kész voltam....