Sziasztok!
marietta: Nagyon gratulálok a babódhoz!

/egy napig nem figyelek ide, és máris felpörögnek az események...

/
(itt jegyzem meg, hogy a szomszédasztalosnak eggyel több oka van összekapni magát, nehogy mariettaapa tényleg őt döntse a konyhapultra...

)
Bond: a kajafotókon a második kép pont olyan, mint az én jól megsült cigánypecsenyém volt....
Gratula a beforduláshoz, ezek a dolgok nálad is papírforma szerint zajlanak.... na de lehetne ez másképp?
A savra milyen gyogyit kaptál?
timea: fogorvos

Remélem, azóta már jobb valamivel
nellike és nellikeapa: nagyon édesek ezek a kis tökmagok!

Szerintem hamar összeszedik magukat, s talán egy hét sem kell, hogy kikerüljenek

Nellikének azt kívánom, hamar legyen túl a nehezén!
Most olvastam a beszámolót, jajjjj, de örülök, hogy szépen alakultok!

Nellike előtt valóban le a kalappal! De azért csak vigyázzon magára, még egyelőre ne nevezzen be a maratonra!
szisz: szedem a magne b6- ot, azóta nem vagyok asztalborogatós

De ahogy olvasom a tescos sztorid, te nem szeded

Tiedapának nem rossz a helyesírása, csak egyedi a stílusa
szonibaba: én is foylton mosogatok.... pedig utálom

Ezek szerint ha kicsit kihagyok, jön a baba?
nyuszi: tegnap nekem is annyit mozgott a Babó, hogy szinte már fájt.... Na meg autóban ülve nem tudtam vezetni, a párom volt a sofőr, mert befészkalódott a kislányunk a bordámhoz, és úgy nyomott, hogy alig kaptam levegőt

Amikor pedig azt hittem, hogy most legalább kificeregte magát, milyen jót tudok majd aludni, hatalmasat tévedtem! Egész éjjel nyomta az ipart, kb. 4 órát aludtam, és most is már 5 óta ébren vagyok.... Majd talán napközben tudok picit aludni

Ha elfárad a királykisasszony
A Brendonos sztorin nem is csodálkozom... tényleg nem az 500 Ft, ami földhöz vágja az embert, hanem az a durva, hogy közben hülyének is néznek. Nem hiszem, hogy nem szándékosan, mert aki kirakta az árat, tisztában volt vele, hgoy az nem a teljes ár
boo: nekem is azt gondolják az ismerőseim, hogy a fórum amolyan nyálas- csöpögős, de leginkább mindenfélével rémisztős hülyeség. Egy barátnőm konkrétan úgy fogalmazott, hogy ő a helyemben biztos nem olvasna ilyet, mert itt egymást hülyítjük. Ő örül neki, hogy annó 19 évesen semmit sem tudott a szülésről, baba fejlődéséről

Hát én meg mondtam, hogy szeretek tisztában lenni a dolgokkal amik velem és a babummal történnek. A homokba dugom a fejem hozzáállás nem túl szimpi, de ez az ő dolga..... csak akkor nekem ne ossza az észt
katy: komolyan mondom, nektek már el kellene kezdeni azt a szülést!

Ahogy nézem, amíg meg nem lesz a baba, leginkább tiedapáról kell gondoskodni, és ez véleményem szerint csak akkor múlhat el, ha jön a babó!

Addig apán gyakorolsz, de gondolom, egy kisebb manóval könnyebb lesz
ancsurti: nagyon szépen alakultok!

Amiket anyukád küldött azokat ott nem tudtad beszerezni? Valamit Kanadában is használnak, nem? Vagy te ragaszkodtál ezekhez? Csak azért kérdem, mert az ember azt gondolná, hogy inkább ide kellene küldeni, és nem innen
lilisgabi: akkor a felén már túl vagy

Nem rémísztésképpen, de elmesélem életem első matekszigorlatát / a megfogalmazásból látszik, hogy nem az volt az első és utolsó is

/
írásbeli megvolt, egyben az jelentette a beugrót a szóbelire. Volt rá úgy egy hetem. Utolsó éjjel neki is álltam a tételeknek. Volt 34, ebből úgy 30- cal nagyjából képben is voltam, az utsó 4- re már nem volt idő. De gondoltam, nagy számok törvénye csak bejön...

Hát ja. Kihúztam az elsőt, semmi gond. Jött a második, na az volt a 32- es.

A tétel címét a vizsgán olvastam másodszor

Póttételt nem húzhattam, és hiába volt jó az írásbelim, meg hiába tudtam oda- vissza az első tételem, emiatt a 32- es miatt bekarcolta az egyest

Azt hiszem, ez volt életem első egyese matekból

/meg az utolsó is

/ Tehát a tanulság: ha csak az utolsó tétel is hiányzik a kobakodból, biztos azt fogod kapni!

Ezért nem árt legalább elolvasni, hogy a jegy görbüljön