Itt vagyok megint, "virsli bundaban" volt a vacsi (ez elöre elkészitett tésztaba belegöngyölt virslit jelent) és a maradék tésztabol desszertet is sütött az én draga Uram.
Szoval:
Bellana!
Ez tényleg pöcsölés! (marmint a férjed cége!) Valahogy csak tuléled az anyost, a lanyok a talin feltöltenek majd pozitiv energiaval!
Na, a lodarazs fészektöl biztos jobban megijedtem volna!
Kinga!
En is nagyon-nagyon örültem a képeknek és tetszel rajta. A pocak ügyes és Te is nagyon kedves vagy rajtuk! Persze hianyoltam a foncsikokat, de késöbb olvastam, hogy dolgozol az ügyön

(na, azért a pihi fontosabb!)
Biztos vagy benne, hogy javitani akarsz még az 5-ösért? Nem lenne jobb pihizni inkabb?
Mi ujsag Nagybencével?
A korhazi kalandot pedig nagyon sajnalom, vigyazz magadra egy kicsit, jo?
PZita!
Nagyon szépen köszönöm, hogy leirtad a tapasztalatodat!
En sem gondoltam, hogy az igény szerinti szoptatas és a rendszeresség kizarja egymast. Valahogy ugy képzeltem, ahogy Te is leirtad, hogy idö kell hozza, hogy a két dolog összeérjen. Az okos könyvem 2-3 honapot is ir, mire a baba élete vmennyire rendszeressé valhat.
Egcsi!
Jopofa lehetett a madarad, ahogy meglepödött a pici mozgasan! Vérkép
Akkor egyelöre az anyos mellett döntöttél szülésügyben?
Bori!
Fu, ez a Libickozma nagyon tetszene nekem is! Mondtam is mar a férjemnek, hogy ugy szeretnék vmi nyugis helyen pihizni, ahol nincs sok turista, csak nyugalom és allatok! Elküldenéd nekem a hely pontos cimét, ahol voltatok? Egyszer biztosan elmegyünk.
Most nekünk ez kicsit ugyan messze lenne, de gondolkozunk, hogy egy hétvégére leugrunk Tessin-be (olasz-Svajcba), még sosem voltam ott, csak atutazoban. Ez a hétvége jo lett volna, de kaka idöt josolnak, igy lemondtunk rola.
Akkor Te mar biztosra kérsz EDA-t? Nem csak "biztosnsagi tartalék"nak szanod? Farolva, felhuzott poloval érkezel a korhazba és mar nyomjak is beléd a tüt?
OOO, rantott camambert!!! Gondolj ram ha azt eszel!
Ildiko!
Hianyoltam is a képeket, mert olyan jo, hogy Te mindig teszel fel a fejleményekröl fotokat! Rad is rad férne mar a kényeztetés!
A spanyol epret ismerem, itt is arultak, nem sok ize volt. Most attértek egy hete a svajci eperre és meglepöen finom! Nem gondoltam volna, hogy itt ilyen fincsi eper megterem. (ezt birom a svajciakban, amint van sajat termésük vmiböl, azonnal elfogynak a boltokbol a külföldi cuccok és csak a sajat terméküket aruljak)
Orsi,
jovanna, nem haragszom, tudod mit, fogjuk a hormonokra
Haz
Vali,
Szép sulyuak a babak!
Az tök jo, hogy hamarosan haza is jöhetsz a korhazbol. Ha tudsz, irj majd nekünk par sort!
Pano,
En is szomoru lennék, ha dokim pont szabin lenne, mikor szülök (különben még nem is kérdeztem meg!), szoval megértelek.
Nem igazan értem, hogy hogyan godnolkodik a doki, hogy majd gyorsan elindul és a szülésre pont odaér? Lehet, hogy mar nem elöször csinalja.
Mar nem irom, hogy jo utat, mert lehet, hogy azota visszaértetek.
Aniko!
Örülök, hogy Gergö jobban van. Viszont a Te folyasod bosszanto nagyon. Tényleg nem szabad cseresznyézni, ezt nem tudtam! Pedig vszinü, hogy a mi cseresznyénk csak a szülés utanra érik meg
Cumi-ügy:
nalunk a klinikan szolni kell elöre, hogy nem akarunk cumit, különben automatikusan benyomjak a babak szajaba a cumit, ha sokat sirnak a csecsemöosztalyon. Mondjuk én nem nagyon szeretném elengedni magam mellöl, de ki tudja hogy alakul, lehet, hogy néha tényleg jol fog esni egy kis egyedüllét, pihi. Magyarorszagon ez hogy van? Na, meg az ember lehet cumisüveg-ellenes, mi van, ha a korhazban abbol adnak neki inni (pl teat vagy nemtom mit, ha esetleg szükséges)?
Jövö héttöl remélem én is gyakrabban tudok majd jönni és csevegni.
Szép estét és nagyon jo talit kivanok Nektek (fajo szivvel)!
Süncsi
Ui: Szöszi, mondtam mar, hogy baromira unom a nagyanyos karalabés sztorijaidat?