A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Azt a mindenit! De beindultunk!

Nagy gratula Mariettának és Dominak is.
Reméljük, hogy mindketten jól vannak!
Jó egészséget kívánunk nekik, és várjuk a további híreket, és ha lesz, majd a képet is!

Csibe: SMS-ben írta?

Kép
Kép]
hendegabi

igen smsben írta most.én is írtam,hogy majd várjuk a képeket vagy
esetleg küldhet mms-t nekem,mert majd fel tudom rakni a képet...

Kép
Kép
csibe83

ez csak egy próba.
véleményt kiritikát nyugodtan írjatok...

Kép

Kép
Kép
csibe83

Kép

Kép
Kép
csibe83

Úgy potyognak a babák, mintha a júniusi topic lennénk:) Tényleg váratlan hír, de nagyon jó hír.:):):)
Gratulálok Marietta, sok boldogságot!:)

csibe:
Nekem tetszik az új tábla, jó lesz:)

bertina

most írt a marietta,hogy du küld mms-t a párja telójáról és
hogy szorítsunk értük nagyon,hogy ne legyen gond!!!

Kép
Kép
csibe83

Ági:
Én biztosan rájuk borítottam volna az asztalt!!!

Dodi:
Tudtam én h zseni vagy!!!! Gratulálok az 5-höz!!!
Olyan lehetsz kb mint anyukám. Ő tavaly államvizsgázott, természetesen jelesre, mind a 4 évet végigparázta, és a 4 év alatt 2 4-ese lett össz vissz. Olllyan büszke voltam rá, meg most rád is!!:D

Niki72:
Ezek csudajó hírek!!!! Úúúúúúúúúgy irigyellek!!!:D:D:D:D

Sillia:
A pociméreteddel szerintem sincs semmi baj!!! Ne várják tőled a bálna méretet, ha alapjáraton "nádszál leány" vagy!!!Aggodalomra semmi okod!!

Bond:
A nokiák tényleg strapabíróak!!! Enyémapa kb 3x vágta földhöz egy dühösebb pillanatában, szó szerint, és még él a nokia:D

Jaaaj Csajok nektek olyan szépek a pocijaitok!!! Sehol egy stria! Nekem már 3 csíkom van, plusz bajusz. Ja és ráadásul falfehér vagyok. de ez ellen is teszek ma az erkélyen kicsit napozok.

Anitja:
Örülök, hogy jobban vagy!!

Bond:
Ezt most miért kellett???? Most kénytelen leszek ma palacsintát csinálni ebédre!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dodi:
Snoopy :D:D:D:D:D :lol: :lol: :lol: :lol:

Timi:
jobbulást kívánok!!!

Bond, Timi:
A hippes bébipapik tényleg tök finomak. Jópárat megkóstoltam már. Anyuéknál a kórházban sokszor azt adják a pépeseknek!:D Legalább bébikajára nem lesz gondom:D:D:D

Tabati:
Svárcenegger már nem lehet benne,mert kormányzó. Viszont Brúsz Viliszre még lehet esélyed!!:D:D:D

Boo:
A póráz 2 végént én is szeretem nézni. Azt a részt pont nem láttam. Na de majd most. Frédikém is imád ugatni, pláne a lépcsőház takarítót, és van másfél hónapom h leszoktassam róla.

Dodi:
Várjuk a körberajongósosDodis képet!!! 8)

Boo:
"olyan mintha bent lenne egy beszívott bolha a pocakomban "
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gabi:
Szépek a méretek!!:D:D

"Nellike":
Gyönyörűek a picúrok!!! Irigy irigy irigy irigy!!!
És igen várjuk folyamatosan a híreket!!!

Boo:
Folyásom nekem is van. Legutóbb a doki megnézte, és azt mondta, h ez nem gond. Kenetet vett, és az is negatív lett. Most h még mindíg van, és tejfehér, azt mondta a védőnéni, hogy újabb kenetet kéne venni, biztos ami biztos. :? :? :? :?

Enyémapa helyesírása sem kiemelkedő. Ő pl "németesen" ír. Mondat közben minden 2. szót nagy kezdőbetűvel ír. Az szerinte úgy helyes.:D Szerintem nálunk is ő fog tudósítani!

Mariettának is gratulálok!!! Sok sok sok tejcit!!

És egy szösszenet rólunk:
Barni nagyon sokat csuklik, szinte minden nap.Egyre többet keményedik a poci, de ha leülök, akkor hamar elmúlik.
Tegnap meglátogatott a védőnénink. Átbeszéltük az e-havi dolgainkat, vizsgálatok, uhu, labor, cukor ilyesmi. Sztem tök rendes tőle, hogy házhoz jön , hogy minden rendben van-e. Most sajnos nem volt túl sok ideje, a pletyivel elment az idő, de legközelebb meglesi a babaholmikat amiket vettünk.
És iiiiiggggeeeen holnap anyuékkal megyek a szedd magad epresbe. Szombaton meg hoznak nekem nagyanyámtól fincsi cserkot!
Képzeljétek tegnap este lefekvés után úgy begörcsölt a hasam alja. Olyan volt, mint a menzis fájdalom, csak sokkal erősebb(alapjáraton menzinél nem szoktam görcsölni, csak ritkán).

Kép
szisz89

Csajok!

Én kinek küldhetem majd az sms-t????? Aki nekem szeretne esetleg, szivesen fogadom!! :D :D 8)

Kép
szisz89

szisz: én szívesen fogadom az sms-ed, átküldöm priviben a mobilszámom.

csibe: szerintem is jó az új táblácska
(színt viszel az életünkbe!) :D

Kép
Kép]
hendegabi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 10:01-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok.
csibe:
nem értem miért kerültem ki a tábládbol,igaz hogy ritkán irok,vagy megbántottam valakit?
krissy3

GRATULÁLOK A KISBABÁKHOZ!
SOK TEJCSIT ÉS EGÉSZSÉGET KIVÁNOK NEKIK!
krissy3

Marietta

Te aztán megleptél minket :) :)

Gratulálok :!: :!: :!:
Vendég

Csibe!

Ez most komoly?? :shock: Marietta??? :shock: tegnap még itt diskuráltunk a magas vérnyomásunkról... :shock: Hihetetlen!! :shock: Nagy -nagy gratula neki, és ha beszélsz vele mondd meg neki, hogy ne idegeskedjen, hamar erőre kap a babuja és kikerül a koráról! :wink:

Szerintem én Heninek írom meg a számom, még ugyan nem beszéltem meg vele, de remélem szívesen veszi ( :wink: ), úgyis most nagyon üzletelünk! :lol: Már én is beijedtem, hogy ki tudja mi mikor szülünk (no, ennyit a tervezgetésekről, hogy ki lesz a következő...), én párom meg nem hajlandó "ilyen babás pletyis" fórumokba irogatni. Max ha nagyon megkérem talán annyira rávenné magát, hogy beírja a nevét a súlyát meg a hosszát, de se köszönés se búcsú ahogy ismerem... :roll: :lol: (a helyesírásával viszont neki sincs semmi baj :lol: )

Szerintem szuper lesz így a babás tábla! :wink:

Boo!

Köszi az infót a csöves dologról, már értem, majd rákérdezek a dologra.

Szisz!

Nekem is már nagyon szokott keményedni a hasam, ha állok, de főleg ha megyek is, szinte egybefüggő...nem tudom ez normális e... :roll: De ha leülök, akkor elmúlik általában, de van, hogy akkor is kemény...

Kép
Kép
tabati

Hendegabi:
Köszi, várom a privit! 8)

Kép
szisz89

Na most megyek főzni, bár még dunsztom sincs h mit főzzek, de a palacsinta már fix a menüben.:D 8) 8) 8) 8)

Kép
szisz89

Hendegabi:
Számod mentve!!! :wink:

Kép
szisz89

Sziasztok!

HUHA mennyi minden történt!

Niki, Nellike, Marietta, HATALMAS GRATULA!
MINNÉL HAMARABB KERÜLJENEK KI A BABYK S JÓ EGÉSZSÉGET!
AZT A MÉG MOST SEM HISZEM EL
.....
:lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Ja, én majd Szonibabát értesítem, mi úgyis sűrűn talizunk :D

Dodi,

Én tegnap kezdtem el érezni először, hogy kezd fájni a medencecsontom, ott alul, ahol ki fogja dugni pici fejét :D
Eddig nem volt semmi "panaszom" :?

Ja, gyomorégés nekem is visszajött, ami nekem bejött:
tej, tej és tej

KépKép

KépKép
ronmay

Boo!
köszi,hogy szóltál.már javítottam is a hibát.nyugodtan szóljatok,ha
valami hibát találtok...

Krissy!
nem véglegesen lettél törölve a táblából,hanem csak az inaktív táblába
lettél berakva,hogy kevesebb munkám legyen a táblával...

majd átadom mariettának az üzeneteiteket és ha tudom,akkor még
ma fel is rakom a képet,amit küld...
hát szerintem az én párom sem fog ide irogatni,ezért én majd anitjának
küldök mmst és smst és akkor majd ő tudatja veletek,ha eljött az idő...

pont azt néztem,hogy inkább a fiúk jöttek hamarabb,pedig én azt
hallottam,hogy a lányok szeretnek hamarabb jönni és a fiúk meg késni...
de hát biztos ez is csak egy mende-monda...

Kép
Kép
csibe83

Hűűű!! Minden napra jut mostantól egy bébi? :) Gratula anyócák!
Vendég

Nellikének és Mariettának is nagyon-nagyon gratulálok, leesett az állam! Gyönyörűek az ikrek!
Hű de izgi! Hidegfront megtette hatásást. Domi biztos csak a megfigyelés miatt van inkubátorban, ha eléri a 2300 g-ot 1-2 héten belül már otthon is lesz!

Jól tudom 2300 g után adják ki őket? Természetesen, ha esznek már valahogy.

Én is tiszta izgalomba jöttem, úgy várom már a kicsimet! Éjjel én is jósoltam :? ma pedig keményedek 1000-rel, úgyhogy pihi, nehogy idő előtt betoppanjon a drága.

Bond a festők elég hangosak, hogy mit hová tegyenek, mit hol találnak, mit kell még kijavítani stb. De alakul a ház, a múlt héten festett falat már javították Norbi után...
Igazán úriasszony vagyok, mindent felmosnak, a férjem és anyukám is segít. Még az lett volna jobb, ha akkor festenek, amikor mi nyaralunk és hazajövünk a szép újra.

Mégegyszer millió szorítás a babák gyors gyarapodásához, a súlyuk miatt igazán nincs ok panaszra!

Éva

KépKépKép
agmano

Az igen!Csak pár órára tegye ki a lábát az ember.. :lol:
Gratulálok Marietta!Jó egészséget!!! :D

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Ancsa mi zujs???Jól vagytok?

tímea83
Ajka

Sziasztok!

Nelli! Gratulálok a picikhez, nagyon aranyosak. A párod előtt le a kalappal, hogy így hírt ad Rólatok.

Marietta!!

Neked is nagy gratula a picihez, nagyon megleptél minket.

Anitáknak Boldog Névnapot Kívánok utólag is.

Az én párom sem fog írogatni ide, szóval én is megadnám a tel.számomat valakinek. Hendegabi bevállalsz engem is?

Rólunk: Mi jól vagyunk, sem keményedés, sem görcseim még nincsenek. De ne is legyenek, még kb. 1 hónapig.

Kép
Kép
orsi777

Rapid, mert egész nap, mint pók a falon..... :roll: :oops: :oops:

Hatalmas gratula Nellikééknek is, és Mariettáéknak :D :D :D :D !

Csibe!

A májusi, meg a júniusi babáknál leshetsz ötleteket a táblához... :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok

Ma voltam vérvételen, nst-n. Vittem magammal Rékát is, már nem viszem oviba. De megfogadtam hogy többet nem viszem. Rengetegen voltak szülőnők, meg akik az nst-re is. Nem is az a lényeg. Hanem hogy akik szültek mind ordítottak. Hát nem tudom, de engem ez egy kicsit elriasztott, még így hogy negyedik akkor is. És attól félem hogy majd Réka kérdezgeti hogy mi ez a nagy ordítás.
Én nem vagyok ilyen tipus, tudom hogy baromira fáj, de akkor sem adnék egy hangot sem. Na mindegy.
A lényeg hogy minden rendben volt. A 20 perc alatt 3 fájásom volt, nem is kicsik, csak nem elég hosszúak. Szülésznőm 3 kg-ra saccolta, és azt mondta hogy nagyon lent van, szerinte nem fogom kihúzni még azt a 4 hetet. Hát kíváncsi leszek.

Nelli apa nagy gratula nektek, és gyorsan meghíznak idekint a bébik. Csoda szépek

Marietta hát ez tényleg váratlan hír. Nektek is nagy gratula. És remélem minden rendben van veletek. Sok tejcsit kívánok nektek is.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Akkor lehet Gabi Te leszel a következő? :D

tímea83
Ajka

Sziasztok!!

Tök jó ilyen hírekre jönni!!
Nellike apa!! Nagyon nagyon gratulálok Nektek,vigyázzatok magatokra. Irtó édesek a babák! Várjuk a további infókat!!

Boo! Nekem szerencsére nincs problémám folyással,legfejebb nagyon minimális van,de az is csak napközben. De ez normáli ilyenkir. Dokid mit mond? Azt hiszem,a hátralévő időben,akkor kénytelen leszel bugyiban,betéttel aludni. Nem a legjobb,mert jobb ha szellőzöl éjszaka,de ez kényelmesebb.

Csibe! Én elvileg Dodinak fogom küldeni az infót magunkról,bár valószínű,hogy egy időben leszünk egy helyen:)) Másnak még nem tudom a számát,de lehet elküldöm privben Boo-nak,azt hiszem ő vállalta,hogy küldhetjük neki! Boo??

Maritetta! El sem hiszem! Tegnap még itt fórumoztál... Nagyon örülök nektek és persze gratulálok! Vigyázzatok magatokra.
Csajok! Tényleg olyan,mintha júniusi topicban lennénk,nem? Kiváncsi leszek,ezek után ki lesz a következő...

Dodi! Köszi az infót,veszek olyan krémet. Gondolom anyukád áldását adta rá,úgyhogy bátran használhatom. Vényköteles vagy lehet recept nélkül is venni?

KépKép
KépKép
nyuszi81

Orsi: persze, már ment is a privi!

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok!

Vagyok-vagyok!Es mire erkezek.... :shock: !

Hatalmas gratulaciomat fogadjatok ujdonsult Anyucik!!!
Sok boldogsagot,gyors gyarapodast,rengeteg tejcsit!

Niki:Nagyon szuper hogy nemsokara otthon is lehettek!Ugyesek vagytok!

Nellike:Gyonyoruek a gyermekeid!Es menyire latszik hogy ki a fiu,ki a lany....szepsegesek!Gyors felepulest,rendben lesztek Ti is nemsokara!

Marietta:Azt a mindenit...ez aztan a meglepetes :shock: ....sokat gondolunk ratok,meglatod,nemsokara otthon is lehettek!Csak ugyesen!!!

Eppen csak futolag olvastam bele a tortenesekbe.

Timi:Ez durva lehetett,de egy hos vagy!!!Remelem nemsokara tul vagy mindenen,es meggyogyul a fogad helye...!
Koszi ,jol vagyunk,csak tegnap faradt voltam nagyon,iszonyatosan nem tudok aludni....erre napkozben probaltam,eppen csak a napi rutint csinaltam meg,es egy esti bevasarlast.

Ma mar megy az ipar,mosok,kitakaritottam,nemsokara csinalok jo kis toltott karalabet...bar nem igen lehet ilyen finomsagokat most emliteni :oops: :oops: :oops: ...de 2 napja erzem az izet a szamban...meg kell csinalnom!!!
Aztan jonnek hazat nezni :? vasalok meg piciket....aztan polc osszeszereles lesz este.
Sikerult venni Hanginak szennyestartot az ikeaban,tenyleg alakulunk.
Ja letakaritom a babakocsit....nekem nem sikerult leszedni a sport reszrol a huzatot,nagyon stabilan rajta van basszus.....de a tobbi megy a gepbe,ez meg szivacsos megoldas lesz,bar nagyon tiszta csaladtol vettuk...de azert jobb lett volna szetszedni.
Nagyon aktivkodik Kismonyok,neha nagyon kellemetlen az ereje....

Gabi:Kitartast!!!

Boo:En nem tudok bugyi nelkul letezni...plane most,mikor napi tobb db tisztasagi ment el...szerencsere amiota kikezeltek az allitolag "semmi bajom,de honapok ota tarto trutyibol"nagyon rendben vagyok ezugyben.
Kismama bugyesszal nem probalkoztal?En vettem nagyon csiniket....es kenyelmesek bazira!!!

Csibe:En Boonak jelzek majd smsben!Forditottan necces,mert csak a parom fogadhatja a M.o.-i smseket...igy en csak kuldok :oops: :oops: :oops:

Na most lepek,de igyekszem benezni....bocsi akinek nem reagaltam,de nem megy most....var a teendo!

Kép
Kép
ancsurti

Ancsa :Örülök h jól vagytok!
A töltött karalábé nem villanyoz fel.. :lol:
Sajna én most nem vagyok túl aktív,de holnaptól 5 napig a párom itthon lesz,segítséggel azért én is csinálhatok ezt-azt.
Azt hiszem lemaradtam,hogy érted h jönnek házat nézni?Ugye nincs veszélyben a bérlésetek?

tímea83
Ajka

Gabi:
Ne ilyesztegess!!! Maradjatok csak szépen egyben!!!! :shock: :shock: :wink: :wink: :wink: :wink:

Ancsurti:
Az a töltött karalábé jól hangzik!! Recept?
:wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
szisz89

Héhéhéhéhéééééééééééééééééééééééé!!!!!!! Egy napra leveszem rólatok a szemem és nekiálltok itt össze-vissza, balról beelőzve szülni????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

marietta1982!

Ez elég váratlanul jött gondolom, még megijedni sem volt időd... :roll: Ráadásul 2 óra alatt volt meg első babaként, úgyhogy biztos nem volt könnyű dolgod. Hatalmas gratula neked és reméljük, hogy minnél hamarabb kikerültök a koraszülött osztályról illetve mindketten megerősödtök! ÚSZKÁLJATOK TEJBEN ÉS BOLDOGSÁGBAN! :wink: :D :D :D :D :D :D

Kép
Kép
200907?

Timi:Most tenyleg pihenjel am,nehogy felszakadjon a sebed....ne hajolgass meg ilyesmi...csak lightosan!
Nekem most karalabe kattanasom van ezerrel :lol: :lol: :lol: par hete nyomatom rendesen,nyersen fozve....es 2 napja kivanom toltve!Egyik nap a baratnomnel beszelgetunk,o karalabet pucol....illata szall....Hangi nekiallt dorombolni :lol: :lol: :lol: ...en eppen elotte reggeliztem,gondoltam nem kerek nyers karalebet...persze nem birtam ellenallni,mert bebi kerte!!!
Lakas:Sajnos par hete bejelentettek a tulajok hogy eladni keszulnek a hazat.Ez egy 3 reszre osztott haz,kulon bejaratokkal,3 csaladnak idealis,kiadasra tokeletes.En berezeltem rendesen...1 honapos babaval ez nem hianyzik.De megigertek,hogy csak olyanoknak adjak el,akik ugyan igy kiadjak a szinteket,szoval mi maradnank(remelhetoleg ugy lesz)mert azt mondjak,meg 1 eves a szerzodesunk.Hat bizok benne!!!!

Szisz:Ime a recept!!!Nekem sajnos szetesett a gomboc :cry: :cry: :cry: pedig meg tojastis tettem bele,amit a recept nem ir...de meg keszuloben :wink:
http://gabojszakonyhaja.blogspot.com/20 ... alabe.html

Nincs karalebe vajom(ekezettel!)majd be kakiltam mire kivajtam a belsejet kiskanallal,mert a zsibbadastol nagyon faj a jobb kezem....de megoldhato :wink: !
Jo fozest!!!Es aztan joetvagyat hozza!Szuper nyari kaja!!!

Kép
Kép
ancsurti

Nellike, Marietta! Sok boldogságot és nagy gratuláció az ifjúsághoz!!! :D

Nellike,
Szépek a babák, tényleg nagyon fiús-lányos. :D Bár lehet, hogy fordított takaróval is így érezném, nem tudom. :lol: Egy 9/10-es Apgar, főleg hogy iker is kora, teljesen tökéletes, de a 8/9 is jó. :D A folyamatos tájékoztatást megköszönjük. :D

Nem jövök egy napot és a babák száma megnégyszereződött. :shock: :lol:

Szerdára volt védőnő időpontom, teljesen elfelejtettem. :roll: Tök ciki.

Tímea,
Töltött karalábé anyósom egyik legjobb kajája, nagyon szeretem. Igaz, nekem nyersen is az egyik kedvencem. :D

Gabi,
Én sem vagyok az az ordítozós fajta. Már csak azért sem, mert nekem az egyáltalán nem segített volna. A sima összehúzódásnál én csak koncentráltam és kizártam a külvilágot, a kitolásnál meg a levegőre szükség van, hogy hatékony legyen. :roll:
Azt hiszem, hogy én sem örültem volna ilyen körülmények között, ha Nati ott van. Amikor bent feküdtem a 3 ágyas szülőszobán, az egyik szülésznő, bekísérve egy fiatal csajcit, mondta neki, hogy ott fog szülni. :shock: Nekem meg annyi volt a gondolatom, hogy én aztán nem akarok ott maradni akkor, inkább saját felelősségre távozom. :lol: :oops:

Agmano,
Úgy tudom, a határ 2500 g (ez a "koraszülött" határ), de Dodianyu a biztos infó itt. :D
Nálunk rengeteg mesterember dolgozott mindenfélén. Én nem tudnék nyugodtan nyaralni, amíg itt dolgoznak, az biztos. :lol: Néha a legalapvetőbb dolgok miatt is szólni kell. :?

Csibe,
Nekem a lányom ráhúzott 5 napot, a fiam meg korábban jött majd 2 héttel. Mendemonda. :lol: Most remélem, hogy Dani tartani fogja a családi hagyományokat.

Ronmay,
A tej nekem is jó szokott lenni gyomorégésra. Ráadásul langyosan, amit alapból utálok, nem terhesen eszembe nem jutna úgy inni.

Krissy,
Semmi bántás, hogy kikerültél a táblából, de többen vannak, akik már jó ideje nem írtak, biztos van közülük olyan is, aki már egyáltalán nem is fog jönni. Csibének meg naponta kell átirogatnia minden egyes sort, így fórumilag megszavaztuk, hogy csak azok maradnak a rendszeresen feldobott táblában, akik gyakrabban jönnek. Akik meg ritkábban, de mégis jönnek, azonnal visszakerülnek.

Szisz,
Én nem lennék oda, ha a védőnéni kijönne. :lol: Igaz, meg kell látogatnia, hogy lekönyvelhesse, milyen helyre érkezik a baba, de most nem vágyok rá.

Csibe,
A tábliban jó lenne adat a születési korról pl 35+3 és a szülés módjáról cs/n. Kíváncsi vagyok, hogy fog alakulni az arány. Esetleg a kórház, ahol a babuk születtek.

Hendegabi,
Nekem csak 10-ig kell számolni a magzatmozgást, uh a 30+ az biztos tökéletes. :lol:
A 34 az függőlegesen mérve a poci? Úgy még nem is mértem meg. :roll: De mindjárt. :D

Tabati,
A villanykapcsoló 3-4 év alatt nem való a gyereknek. :lol: Onnantól meg elég kreatívak, Nati a játékbaba kislavórját viszi oda magának, vagy ha n-n pipiskedik, akkor eléri. (104 cm) Így pont jó, pedig normál magasságban vannak, kb vállmagasságban.

007,
Erre való a fáziskereső ceruza
Amit akkor lehet használni, ha már megvan a vezeték, azaz ha már belefúrtak. :lol:
Villanykapcsolót még soha nem próbáltam orral felkapcsolni. :lol: De teli kéz esetén az ajtót, amíg még normál magasságban voltak a kilincsek, simán ki tudtam nyitni lábbal. 8)

Boo,
Attól függően, hogy melyik fertőzésem melyik fázisában vagyok, a sima pizsi és a bugyi betéttel verziók között ingadozok. Most az x+1-nél tartok már, n n unom, ma kezdem az újabb dugesz adagot, ami persze ismét bugyiban alvást jelent.

Kép KépKép
lorca

Nellike (apa)!
Gratulálok a két kis csöppséghez, csodaszépek. Nem tudom, hogy csak a takaró színe miatt, de sztem látszik Zsófin, hogy ő a csajszi.
Gyors felépülést Szilvinek, sok tejecskét és mennek a drukkok továbbra is, hogy minél hamarabb hazamehessen a kis család.

H.Gabi!
Melyik bolygón él a védőnőd? A málnalevéltea nem egy olyan dolog, ami után nagyon nyomzgatni kéne. Szinte mindenhol nyomatják a szülésznők. Talán képezze kicsi magát.

Húúúúha!
Marietta!
Nagy gratula Domihoz! Sok tejecskét, gyors hízást és gyors hazamenetelt Nektek!
De hát, hogy történt? Visszanéztem, hogy még este 8-kor írtál, erre hajnalban meg már kibújt a Manód?

Csibe!
A táblában a kéket sztem tedd világosabbra, mert elég rosszul látszik az írás benne.
Én meg majd Ronmaynek szólok, ha indulunk.

Boo!
Köszi, hogy gondoltál rám, részemről erre a félévre befejeztem, ill. még majd le kell autókáznom Gödöllőre a szakdogám miatt, de az már nem lényeg.

Ancsurti!
Még jó, hogy a karalábévájó után odaírtad, hogy ékezettel, mert így is pislogtam, mire kibogóztam, hogy mire gondolsz. Nem baj, ezt is a terhesség számlájára írom.
Nagyon pörögsz mostanában, csak nem beindult a fészekrakási ösztön? Én anno a szülés előtt csináltam így, meg állandóan mosogattam, hogy egy tányér se maradjon itthon apának (aztán egyszer pont nem mosogattam el és mitnem? akkor jött rám a szülhetnék). Szóval csak lassulj le szépen!

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Ja!
Az ordítozás nekem sem a műfajom, főleg attól sztem csak fölöslegesen megy az energia.

Szerdán volt Szonjinak az évzáró-balett bemutató, csináltam képeket, mindjárt ráveszem apát, hogy töltse át és méretezze és akkor mutizom, hogy milyen cukorfalat (legalábbis nekem).

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Ancsurti! Azért te se vidd túlzásba a melót!!!
Nem tudom ti hogy vagytok vele,de nekem tegnap szinte nem is mozgott a Lili,vagy legalábbis nagyon keveset,de ma bepótolja rendesen. Napközben is elég aktív volt,itt-ott megjelent valami kis kemény,de annyi. Na,az előbb ülök a kádban,mert úgy éreztem,hogy muszáj megfürödnöm,annyira kívántam elnyújtózni a kádban. Beszéltem hozzá és olyanokat jött-ment a hasam,meg kirúgta az oldalam,hogy azt hittem rosszul látok. Úgyohogy megnyugodtam,mert tegnap megijedtem azért,hogy nem mocorog,akárhogy is tudom,hogy ilyenkor már nincs annyira helye.
Ma tök idegbeteg lettem. Apával elmentünk a Brendonba,mert múltkor nem volt szúnyoghálójuk a babakocsira. Rá volt írva,hogy 990 Ft,megyünk fizetni és a csaj mondja,hogy 1490 Ft. Mondom,hogy de hát nem ez az ár van rajta. Igen,mert ez a Baba magazinból a kuponos ár.... Kérdezem,hogy ok,de miért azt írják rá,hiszen nem mindeni veszi a Baba magazint,és így ez a vevő félretájékoztatása. Na,erre nem tudott mit mondani. K....a nem ezen az 500 Ft-on múlik tényleg,de miért nem a rendes árát írják rá a termékre és ha valakinek van ez a kuponja,azt vonja le. Tökre eldurrant az agyam.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Először gyorsan rólunk.
Minden okés és úgy tűnik befordultunk mi is. Jövő héttől CTG, a 38. héttől 2x hetente. Ma szinte egész nap éreztem kicsit, hogy marja a sav a torkomat, arra is kaptam gyógyszert. A tej -úgy tűnik- használ, de biztos, ami biztos, kértem ezt is.
Más említésre méltó asszem nem történt. :roll: :roll: :roll: :roll: ( :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: )

boo! :)

"Azon meg külön felháborodtam, hogy másik épületben vannak elhelyezve!!! "
A János Kórház nagyon régi épület együttes. Ilyenekben ma már gyakorlatilag képtelenség korszerűen ellátni a betegeket. Nehézkésen, gyakran nem túl praktikusan, költségesen lehet csak.
Azzal együtt valóban :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

o.heni! :)

"a gyerkőcöknek ne legyen plusz játéklehetőség a villanykapcsolgatás"
Valóban kecsegtető a dolog, de a fenéken billentés már nem annyira... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tortát holnap kéne sütnöm. :roll:

A hátadra minden gyakorlat jó, ami a nyakadtól a derekadig megmozgat valamit. Kezdve a sima fejkörzéstől, vállkörzéstől, át a tarkóra tett kézzel való előredőlésen (a kezek váltott felemelésével) egészen a cicahátas gyakorlatig. Nekem az egyik kedvencem, hogy felhúzott lábakkal az oldaladra fekszel, tarkóra fonod a kezed és kifordulsz hátrafelé illetve vissza. Imádja a derekam, a lapockám és csigolyáim is. :lol: :lol: :lol:

sillia! :)

[quote="sillia"]0 írta:sillia07
[quote]( írta:Nem ciki, hogy most számoltam ki, hogy majdnem minden hetedik hozzászólás az enyém...?

ezért (is) szeretünk :wink:

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
(És olyan stílszerű ez a szám, nem? :roll: :roll: 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: )

csibe83! :)

Szerintem folyamatosan figyeld a webáruházat, meglesz az, hidd el! :wink:

Neue táblickú est ócseny gúd! :wink:

tabati! :)

Apósod nem tudom mennyire spórolt, de ha belegondolsz, akkor annak idején nem túl sok elektromos kütyü volt egy átlagos háztartásban. Ma már van majdnem mindenhol van mikro, fritőz, kenyérpirító, TV, DVD, videó, számítógép, Internet, hi-fi, házimozirendszer és még húszezer egyéb más dolog. 40-60 évvel ezelőttre valószínűleg jó (volt) a ház, azóta azonban eltelt egy kis idő. (Gyakran nem is bírják ezt a fokozott terhelést a régi kábelek. Egyrészt mert nem olyan minőségűek, másrészt azért csak elhasználódnak azok is, harmadrészt pedig túl vannak terhelve ezekkel a modern cuccokkal. :roll: )
Teraszra is kell valóban, de oda sem elég egy. :roll: Mind a két végébe kerüljön és ha nagyon hosszú, akkor még a bejárati ajtó mellé is.
(A mi 73 nm-es lakásunkban uszkve 30 konnektor van. Nálatok úgy 50-re tippelnék. :roll:
Csináld a következőt:
1. Gondold végig hova szeretnél és számold össze
2. Ehhez még adj hozzá 25-50%-ot.
3. Ezt szorozd be, hogy mekkora költséget jelent.
4. Vágjál ilyen fejet: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
5. Csökkentsd a számot a 4/5-ére
6. A biztonság kedvéért vegyél 2-3 darab sokhelyes elosztót. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
Szerintem kifejezetten jó ötlet a gyerekek miatt lejebb tenni a kapcsolókat. Hihhhhetetlen sikerélményt bír nyújtani, hogy ők csinálják a világosat vagy a sötétet és ezért megdícsérik őket. Ilyenkor ooooooooooolyan nagynak érzik magukat. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Nálunk is van, hogy Manó provokál a villany kapcsolgatással, de azért van a szülő, hogy helyre rakja a büdös kölkét, nem? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
"nekünk mmondtak valamit, hogy kapunk valami cd-t amire fel lesz téve hol futnak a vezetékek,"
Ez még a XXI. század??? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

hendegabi! :)

"Málnalevél teáról még csak nem is hallott! "
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :?

"Viszont szerencsére megelégedett magzatmozgás-számlálással abból, hogy 30-ig számoltam, aztán dolgom volt, vagy elaludtam, vagy....."
:roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

szisz89! :)

Kíváncsi leszek az "eper szedésre". :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csintalan Palit kűdheted! 8) 8) 8) 8) :lol: :lol:

krissy3! :)

El ne tűnjél nekünk!!!!!

ronmay! :)

"Ja, én majd Szonibabát értesítem, mi úgyis sűrűn talizunk"
Jaj, de laza valaki! :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

agmano! :)

"a múlt héten festett falat már javították Norbi után... "
:? :? :? :? :? :? :? :? ( :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

gabi1! :)

Szerintem max. a 38. hétig húzod. :roll: :wink:

nyuszi81! :)

"Dodi! Köszi az infót,veszek olyan krémet. Gondolom anyukád áldását adta rá,úgyhogy bátran használhatom. "
Ez a biztos, igaz? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ancsurti! :)

Azért a babakocsi huzatját ne vasald ki. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ezek szerint rendbe jöttél? :D :D :D :D :D

lorca! :)

Fáziskereső ceruza használatá mellett telibe kapni a vezetéket művészet, hidd el! :wink: Teljesen jól jelzi, hogy hol fut vezeték a falban és hol lehet fúrni-faragni.

szonibaba! :)

"Én meg majd Ronmaynek szólok, ha indulunk."
Le sem tagadhatnátok egymást. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.06.04 19:40-kor.

Kép
Kép
200907?

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 16:49-kor.
Vendég

czigka! :)

Ház, az tény, hogy a villany nem spriccel pofán, nem úgy mint a víz, de azért azt is rossz vicc megfúrni. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
A fáziskereső vinnyog, ha fémet talál a falban. Legyen az vízvezetékcső vagy villanyvezeték (vagy a 40 évvel ezelőtt eltűnt szomszéd aranyfoga - a szomszéddal együtt... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.06.04 19:57-kor.

Kép
Kép
200907?

Ancsurti:
Ez valami extra guszta!!!! Tuti kipróbálom, köszi a receptet!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Szonibaba:
Nagyon várom a balettos képeket!! Olyan szép Szonji!!! Biztos nagyon ügyes volt a fellépésen. Régen én is balettoztam, és imádtam. :wink: :wink: :D :D :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
szisz89

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 16:49-kor.
Vendég

Régen rézcsöveket használtak a vízhez. Ha csőtörést látsz valahol és a víz egy molyrágta valamiből dől kifelé, akkor az a valamikori réz cső. Itt Pesten még ezek az állapotok jellemzőek a közműveket illetően...

Kép
Kép
200907?

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 16:50-kor.
Vendég

Nyuszi:
Ez tényleg bosszantó. Ilyen esetekben én is ki tudok kelni magamból!!

Múltkor pl vettem mostohalányomnak egy medencét nyárra (gyereknap ilyesmi) tök örült amikor megkapta, jó idő volt, gyorsan fel is fújtuk neki. Hát kiderült,hogy az egyik hurka lyukas. Visszavittük a tescoba, mire közölték, hogy ott van a javító ragacs, csináljuk meg. Anyatigris módjára a végén a kedves igazgató úrral diskuráltam, meglett az igazam, és kicserélték.:D:D:D:D

Bond:
Az eperszedésre én is kiváncsi leszek.:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Van egy olyan sanda gyanúm, hogy holnap teleeszem magam eperrel!!!! 8) 8) 8) 8) 8)

Kép
szisz89

Jóéjt csajok, ma, ha lehet már senki se szüljön!!! Hisz mégis csak JÚLIUSI topic vagyunk, nem júni!!!!!!!!!!!

Kép
szisz89

Nem az a divat, csak még nem sikerült kicserélni.... :? :? :? :? :? :? (Mármint a közutak esetében. A régi lakásoknál általában szintén csőtörés vezet a cseréhez, de az új kéróknál már műanyag csöveket alkalmaznak)

szisz89! :)

Szerintem te nem szedni fogod az epret, hanem csak szuszogni fogsz és enni. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Hogy itt mik történnek egyik pillanatról a másikra :shock: :shock: .

Belehúztatok anyik! Nellike,Marietta gratulálunk a gyerkőcökhöz!!

*egyreirigyebb* :mrgreen: :mrgreen:

Kép

Kép
lidike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: