A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Emese minden ok lesz+++++++++++++++++++++++++++++++++

Heni
KépKép
heni81

Mesi! +++++++++++++
(Lehet, hogy Zsozsi az ezzel kapcsolatos feszültségeket érezte... :roll:)

Kép

Kép
regcsiken14

Vindo! Ez a 30 perces mesemondós altatás elég nehéznek hangzik... :?
Szelinek elég a sötétben melléfekvés.

Tegnap nem mertem leírni (boszitopic), de Apa altatta Szelit, és én nem álmosodtam el! ;) Máskor is így fogjuk!!! :D

Voltunk a bölcsiben, a gyerekek az udvaron játszottak. Idióta anyuka (=én) meg nem vitt normális felsőt, minek az (csak poncsót) ... :roll: Mikor indultunk sütött a nap ezerrel, hazafelé meg majd megfagytunk. :evil: Készítettem fotókat. :D Igyekszem feltenni! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Regina, ezt a hülye időt ne is mondd. Ha elmegyünk délelőtt, hideg van. Beteszek sapkát, pulóvert, plusz pólót... Egy órával később meg dög meleg lesz :roll:

Mindig bajban vagyok.

Hát bizony, minden kreativitásomat be kell vetnem mesemondáskor. Ráadásul G. az első, aki bealszik rajta. Hallgathatjuk, ahogy szuszog mellettünk
:wink:

Várjuk a képeket Szelináról :!:

Kép
vindolanda

R. elaludt, én megebédeltem, most vadul elkezdek port törölni :arrow:

Hogy én ezt hogy utálom.... :|

Kép
vindolanda

Szeli bekapcsolta a tv-t, azt monja: sike (sikerült), egyre több szót próbál mondani. Az előbb meg azt mondta, hogy szia, pápá, megyek! :shock: Én meg csak lesek! :)

Vindo! Az még a jobbik eset, ha melegebb lesz... :roll: :)

Még tömörítenem kell a fotókat!

Kép

Kép
regcsiken14

Halihó,

Emma szundizik.....hát mi is küzdünka fogakkal...felsír és mutatja a fogát....ja és a szájpenész..kinek volt? mitől műlt el???? szegénykém már előre ordít ha közelítek...:-(

Ezért az altatás kicsit nehezebb ..nem olyna vészes...

mondjuk ma nagyon nyűgös volt..ti hogy tudtulk főzni mellette???? ma nem volt itthon senki aki lefoglalja és hát en igzán hagyott..pedig tök egyszerű dolgot csináltam de azt a pici időt is ja...pedig kihoztam székét, asztalát, zöldségeit, zsírkrétát...de csak engem akart..... a garázst sem hagyta felmossam..folyton jött volna oda hozzám.....kijöhetnének már ezek a fogak..most extra anyás..persze csak ha én vagyok vele....ha nem akkor vagy nagyin csüng, vagy apán....és nem eresi őket sehova. :-(

A gépet is csak ilyenkor tudm bekapcsolni mkor alszik.

Vera: nagymami leszel..?? :lol: :lol: :lol: csúcs ez a Míra

Móni: Cicus nagyn édes kis szépség!!! :lol: :lol: Motorozás..mintha Emmát látnám.. :lol:

Dettyk: szegény Panka! Remélem hamar kibújik a fogacska!!

Mesi: ++++++++++++++++++++++++++++hogy minden jóra forduljon......mi is azt várjuk :(

:arrow:

KépKép
kaqk
Debrecen

Öltöztetés..jaj én is kész avgyok teljesen sosem tudom hogy meleg van hideg...mit is adjak rá....pillanatok alatt változik az idő!

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, Maggie, ha arra jártok, írom, hogy mi fél öttől leszünk kb. a főtéren. Olyan hat előttig vsz.

Kép
vindolanda

Kép

Bölcsiben:

Kép

Majával (unokatesóval) is találkoztunk, nem örült nekünk... :lol:

Kép

Barátnők:

Kép

Vonatozás Gödre! :)

Kép Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Kaqk! Én ezért nem (sem) főzök, csak hétvégén, akkor elvan az apjával! 8) Szerintem egyébként alvásidőben lehet még... :roll:

Szeli meg nem akar aludni, itt a Mami... :lol: Hazafelé a buszon aludt 10 percet, utána meg kiment az álom a szeméből... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Én meg azon dilemmázok, hogy megpróbáljam-e Szelinek megnöveszteni elöl a haját, vagy vágjam megint a frufruját (az se egyszerű)... :roll:
Olyan aranyos elcsatolt hajjal, de még van, hogy kiszedi... :? Bár így is ari a haja. Szóval, nem tudom... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!!

Hogy ez a kis Szeli micsoda nőies kishölgy lett!!! Mi ( én és tesóm)jutottunk az eszembe Szeli ruháit nézve. Anyu is mindig igy öltöztetett minket. Én élveztem, mert csinibaba voltam, de tesóm utálta, mert ő homokozni akart, csúszdázni, hintázni....
Biztosan jól fogja majd magát érezni a bölcsiben:-) A vonatozást látszólag élvezi:-) Nekem nagyon sokáig volt frufrum, de csak mert anyu akarta, aztán egyszer csak meguntam az akaratát és megnöveszettem 18 évesen :shock: milyen kis szótfogadó voltam :roll:

Jó műsor a fél2. !

Főzés: én 2 naponta biztosan főzök, Péterke segit. Midig felültetem a pultra és csinálom a dolgokat. Ő is keverget, sóz, segit. De ha bonyolultabb dolgot csinálok, akkor ha alszanak szoktam csinálni.
Péterke bevonható a házi munkába simán, mindig egyedül voltam mellette és hát csinálni kellett mindent.

Áron jól csak hason bir aludni. Sajna este meg csak a kicsi kocsiban alszik el rendesen. Próbálom szoktatni, hogy fürcsi, szopi, kiságy. Tegnap el is aludt, 10 perc után felsirt, kihoztam aztán a kocsiban simán aludt tovább, de az ágyában nem akart.

Heni
KépKép
heni81

Regi, ez a cucc Szelin, totál odavagyok tőle :lol: :lol: !!!! Ez a dilemma nálam is játszik, de Panka mindig kiszedi a csatot a hajából, úgyhogy inkább vágom még. A copfot elég jól tűri, csak más kislányok gyönyörű frizurájával kell példálózni :wink: :D .

Kaqk, én akkor főzök, amikor alszik. Máskor lehetetlen, főleg az ilyen anyás időszakában, amikor napközben is a lábomba csimpaszkodik :roll: .

DE megfogadtam, ha Bence itthon lesz 15.-e után, bár nem nagyon fér bele a keretbe, egy adag kaját biztosan hordani fogok, és az elég lesz a két gyereknek. Nincs akkora fantáziám, hogy minden napra kitaláljak valamit, és nem fogok egész nyáron minden délelőtt a konyhában állni a két gyerekkel a nyakamon, hogy aztán a fele kaját a kutya egye meg :roll: .

Köszi csajok, én már jól vagyok. Az az éjszaka volt a legbrutálisabb, tegnap már pizzát is ettem :oops: . Pankával sincs napközben semmi gond, az éjszaka sem zavarna, ha simán visszaaludna :? . Remélem, szegénykém hamar túl lesz rajta.

Mesi, +++++++++++++++!! Várunk a hírekkel!

Heni, de jóóóóóó, hogy leírtad a receptet!!!!! Megcsináltam, tényleg nagyon finom :D . Éppen cukkinis recepteket kerestem, de mindegyikhez kellett volna vmi extra, ami nem volt itthon. Első kiskerttulajdonos nagy büszkesége: saját cukkini és saját metélőpetrezselyem van benne :D !
Várok patisszonos ötleteket is :wink: , az is jó sok lesz :) .

Vindo, nagyon jó meséket improvizálsz :D ! És Rugó nem alszik be szopi közben :shock: :D ??
Tudom, nagyon fárasztó tud lenni a mesélés, éneklés, de sokkal jobb, mint a ringatás, sétálás :roll: ...
Én azért szeretem jobban az általam kreált meséket, mert úúúúúgyis beleszólnak, kérdezgetnek, és egy létező mese fonalát már a második mondat után elveszítem 8) . Van, hogy alvás és álmosság helyett inkább felcsigázza és izgatottá teszi a mese :roll: .

Bulcsúnak boldog névnapot!!

L.Móni, nagggyon csinos Gréti :D !!!! Panka mondja ám: Géti, Géti, si-hu-hu :lol: .

Panka annyi mondókát "tud", amennyit én szoktam mondani: nem sokat :oops: . Csip-csip-csóka, Gyerekek, gyerekek, Hinta-palinta, és rájöttem, hogy a Pál, Kata, Pétert is tudja hellyel-közzel...

Tegnap zongorázott a kicsi zongoráján (elfogultság nélkül nagyon jól csinálja, jót tesz neki, hogy hetente 2x vagyunk a zeneiskolában 8) ), és önmagát kísérte furulyán :lol: . Na ez már nem volt annyira profi, de nagyon tetszett neki is, mi pedig jót nevettünk :D .
dettyk

Olvasni bírtam, írni nem jut időm.

Már ég a képem muszáj gratulálnom Nikinek, mert nehogy végül jövőre tegyem meg :?

Niki szívből gratulálok! Erős kis krapekod van :)

Ma horror nap, majd írok valamikor

KépKép
KépKép
fleur

Viranka, bocs, csak most tudtam legkorábban jönni! Tündér vagy, ha megveszed a klumpát, nem győzöm majd meghálálni! :-) Akkor tényleg inkább 23-as legyen és kék. És kérlek, priviben küldj egy számlaszámot, ahová a pénzt utalhatom (cipő ára + postaköltség). Nagyon köszi előre is!

Móni: Cicus továbbra is elbűvölő szépség. Nekem az 1. kép tetszik idáig a legjobban róla, egyszerűen gyönyörű! :-)

Dettyk: de jó, hogy rendbejöttél! A kajával igazad van, én is hetente többször a kifőzdéből hordok, mondjuk nem olcsó, de sokáig elég, elég nagy adagok. Én Ádi mellett utoljára kb. 8 hónapos korában tudtam főzni (a neki való zöldésgpüréket akkor is), azóta sem. Anyám sem tud tőle főzni, nem hagyja, és nem mintha nem próbáltuk volna. De nem is hiányzik, van meló elég még a háztartásban :wink:

Regi: Szeli tényleg gyönyörűséges kislány!
Mesi:
hát akkor nagy-nagy +++++++++++++++++++++++!

Szerintem amúgy szél+hidegfronti hatás nyúvasztja a gyerekeket, mert Ádi is éjjel rendezett egy kis murit és az altatások is egyre hosszabbak (ma 45 perces volt, közben összevizezett az "iszi"-jéből mindent az ágyban, amíg nem láttam rá, bekérte a törpöket, a párnákat, kamiont, éjjel még a törölközőt is).

Kép
Kép
irina

Hello Lányok,

gyorsan írok vasalás + fürdő/WC takarítás előtt (helyett??? :roll: ), mert aztán megint nem érem utol magam.

Móni, szerencsére azóta visszaállt itthon is az éjjeli rend!
Én ezt soha nem értettem az építőmunkásokban. Olyan szinten sz.rják le egymás munkáját és teszik tönkre, h hihetetlen. Ő is dolgozik, tudja, h kemény munkát végez, akkor miért nem figyel oda a másikéra. Egyébként meg ugye ezért is mondják, h építkezés előtt csinálj költségvetést, aztán arra dobj még rá 10 %-ot a váratlan költségekre :twisted: Nagyon bosszantó
Unokatesóméknak most készült el a házuk, vmi drága, spéci festéket vettek, erre elcseszte a festő, vehették újra az egészet :twisted:

Niki, Anitja de jó hírek!

Regi, micsoda kis bogárvadászod van! :D

Heni, ez a kaja baromira jól hangzik. Én is imádom a cukkínit.

Kispocc, sajnálom az éjszakát.

Dettyk, a Tieteket is. Jobbulást a hasadnak!

Bulcsúnak nagyon boldog névnapot!

Kaqk, én így oldom meg :D Lizi is igényel engem egész nap.
Kép

Gréti is Szeli is milyen szépek! És mekkora loboncuk van! :shock:

Regi, én meg azon filózok, h lenyírassam-e 3 centisre. :roll: :D Annyira semmi haja a feje tetején, h kész. Csak hátul sajnálnám a loknikat. Egyébként nekem 2 évesen full rövidre vágták a hajam. Nagyim vitt el stikában, míg anyukám szülte az öcsémet, és teljesen kivolt, mikor meglátott...

Nem is írtam, múlt héten Lizi belekakilt fürdés közben a kádjába. A vicces az egészben, h véletlenül felvettem videóra, mert éppen rögzítettem, ahogy mondja az altatót. Akárhányszor visszanézem, csurog a könnyem a nevetéstől. Hát, kamaszkorában biztos nem tartja majd viccesnek a felvételt, de ha ő is anyuka lesz még tutira kacag rajta.

Na, indulok munkára...

silka
silka

Dettyk örülök, hogy segithettem. Ez még olasz impot volt, nekem még nem terem a cukkini. Apu küldte. Valamit még mondott, hogy törjem ki a cukkini oldalhajtásait, de már rendes bokor szerű, igy nem tudom mit kell kitörni :oops: te kitörögetted? Mikor ültetted, hogy már terem?

Itt csak gastrojaltól lehetne rendelni, még birom a főzést egyenlőre. Én általában 3x főzök csak egy héten.

Heni
KépKép
heni81

Ja, még vmi,
Kaqk, képzeld el, Lizi rámondta a lányodra, h Emma. Néztük a képeket, ő ült az ölemben és inkább a tévét figyelte, néha tett egy megjegyzést, h "ott a kiffiú, ott a killány", aztán Emmádnál közölte, h "ott a Emma". Totál ledöbbentem, ez már a 3. megmagyarázhatatlan esete volt. 1x megmondta a vasúti kereszteződés előtt 2 percel, h "ott a Thomas". Nem értettük, h hol, csak kérdeztük, h hol látja, aztán mire a kereszteződéshez értünk, beváltott pirosra és LIzi diadalittasan mondta, h ott. 2. alkalommal meg lapoztunk egy újságot, sorolta, h mit lát benne (néni, bácsi, stb), majd közölte Barabás Évára, h "ott a Évi". És életében nem látott még fókuszt. :shock:

Már gondoltam rá, h meg kellene nézetni vkivel. Lehet, h indigógyerek lenne? :roll:

silka
silka

Silka :shock: , nem csodálom, hogy megdöbbentetek :) . Lizinek lehet vmi rejtett képessége??
Ha muszály főznöm, én is így szoktam megoldani, de én bepánikolok, ha a főzés mellett rá is kell figyelnem :oops: , annyira béna vagyok, és tuti elrontok, kiöntök stb. valamit...úgyhogy ha nem muszály, csak akkor ül a pulton Panka, ha a kakaót csinálom :wink: :lol: .

Heni, az enyém is nagy bokor, de nem tudom, vannak-e oldalhajtásai :oops: , én nem törögettem ki semmit 8) . A tövénél virágzott, nagy tölcsér virága volt (Jamie kisütötte sörtésztában, de nem tom', milyen lehet :roll: ) és sok kisebb-nagyobb cukkinim van már. Nem emlékszem már, de elég későn ültettünk, ha jól gondolom, április utolsó, május első hetében :) . A kígyóubim és a paradicsomom (amit én neveltem magról) szintén most virágzik :) .
dettyk

Dettyk enyém most virágzik, akkor lehet nemsokára termése is lesz. Van 8 bokrom, non stop cukkinit fogunk enni 8)

Heni
KépKép
heni81

Silka: nem semmi.. :lol: :lol: :lol:

Emmának ma mondtam hogy találkozik Rugóval..erre elkezdett rugózni a lábával.és vihogott!! :lol:
Van olyan h 1x hallott dolgokat ennyire megjegyeznek..mi meg nem is emlékzünk rá. indigó gyerek? mit jelent?

kép....lehet nem ad vissza semmit..szóval barna és szőke csíkok.....telejesen át lett festev ..a vörösesből már nincs benne...vmi új módszer..nem isigazán csíkozás..melírozás...hanem az összes hajamat vhol zőkére vjol barnára festette..eddig mindig volt egy alap..és abban pár vagy több csík..de most full csík...hm mindegy..

Szelina..nagyon cuki a szerelése..igazán csajos!

Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

Heni! Szeli jól eljátszik szoknyában is, az nem zavarja, de a poncsó kicsit gáz volt... :? Sajnos nem volt nálam kényelmesebb felsője... de ciki... :oops: De legalább csini volt! :)

Dettyk! Pankának jobbulást! Örülök, hogy Te már jobban vagy! :)

Silka! :shock:
Hát elhiszem, hogy anyukád rosszul lett, mikor lenyírták a hajadat... :roll:

Kaqk! Csinik vagytok! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Egyébként Szelit tegnap megdicsérték, hogy milyen cuki a haja a sapka alatt, aztán az eladó rámnézett, és közölte, hogy "ja, hát a gének kunkorodnak ott ki"... :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Hali!

Mesi++++++++++++++++

Kaqk szépek vagytok :lol: :lol:

Silka ilyenkor még van sok ámulatba ejtő képességük. Ha ez később is megmarad akkor tényleg az :wink: :lol:

Főzés Gréti hathatós asszisztálásával.
Vagy fent ül a pulton vagy kihozza a kis székét, rááll és Ő is segít.
Paníroz, húst klopfol, tésztával gyurmáz, stb.........
Na persze emiatt néha elrontom az ebédet mint ma is. Odaégettem :?

Ma itt voltak Ágicáék és Veráék :lol: :lol:
Nagyon jó volt :lol: Csajok néha összevesztek de azért hatalmasat játszottak :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Szelike nagyon csinos az a pancsó meg nagyon tuti darab :lol:

Kép

Kép

Kép Mírától tanulta, hogy oda is lehet állni

Kép

Kép

Kép mi akartunk csoportképet Ők nem :lol:

Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

Regi nagyon szép haja van Szelinek:-) Fekete is, meg göndör is:-)
Anyu szőke, apu fekete, mi persze barnák. Na most anyu álma a fekete hajú gyerek! Erre Péterke szőke, Áron barna :wink: Igaz mostanság az én hajamat látja bogárfeketének 8) lehet korral jár a vakság :wink: Hozzáteszem anyu egy külön kategória :roll:

Nagyon jó mese a Vackor. Péterke imádja:-) olyan kis okos szövege van. Sokkal jobbak ezek a régi mesék a maiaknál.

Péterke ma azt mondta: baba-é :shock: krém :shock: minden nap mond valamit, jaj de jó:-) majdcsak...

Heni
KépKép
heni81

Köszönöm szépen a Gréti dicséreteket :)

Heni ezt a fasírtot én is ki szeretném majd próbálni a hétvégén, imádom a cukkinit :)

Nem is mondtam, hogy kiszenvedte Gréti a 19. fogat.
Már csak 1 van hátra és évekig nyugi lesz ezen a téren 8)

KépKép
Kép Kép
l.móni

mi is itthon :)
Móni!
köszönjük a mai napot :) én készen vagyok teljesen,a korai keléstől+3kávétól :?
B. kb. fél órát aludt enyhén szólva nyűgös most tápit várja :wink:
grétit edzették gyerekeim :) hol Míra hol Bálint :) B. sikeresen meglovagolta,M.hancúrozott vele,néha az ablaktisztítóval takarították Grétit :) Petra is olyan édes volt :)

:arrow: hiszti van :)

KépKép
viranka

Micsoda kis tali:-) szupi lehetett:-)

Hát ahogyan áll Gréta az ágy szélén :shock:

Kaqk nagyon csini vagy! szép a hajad! és olyan fényes! mondjuk én amióta 1. terhes lettem nem festem( hű annak már több mint 2 éve)

Sokszor már nem is ismerek magamra :evil: soha nem voltam cicababa, de mindig is adtam a megjelenésemre. Most meg amióta itthon vagyok, se fodrász, se kozmetikus ( mondjuk jó sokat megspóroltam) :oops:

Heni
KépKép
heni81

Minitalis képek nagyon jók! :) Jók rosszalkodtak, látszik! ;)
Petra hajának jó a fazonja, Szelinek is valahogy így kéne... :roll:
Míra fodrásznál volt?

Most dunsztolom a cseresznye befőtteket! :) 5 üveggel teszek el, első körben! 8)
Még tele van a fa, már kezd a másik fán is érni szépen! Most már nagyon finom az első fán termő is! :)

Apának még mindig megy a hasa... szegény, nagyon megszenved vele... :? Ma már dolgozik is, állandóan fut a wc-re... :(

Kép

Kép
regcsiken14

Jók = Jót

Kép

Kép
regcsiken14

köszi csajok. :oops:

Móni, Ágica, Vera..micsoda tali..... :lol: édesek a gyerkőcök

Mi is tliztunk ám...jövök pár képpel! Nagyon szupi volt. Még soha sem hallotam citerát.de nagyon tetszett, Emma táncolt is..a gyerekek meg a szél rózsa minden irányába ..Emma motorozott amit BErcó szeretett volna elkérni..hát csak 1-2 alkalommal lehetett "lenyulni" Emma alol...mikor leszállt....

Kép
Kép

Sajan többet nem tudok kicsinyíteni...meghülyült a gép.

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok, én is itthon.

Majd rakok fel a debreceni különítményről én is képeket, de még nem is ettem.

Nem sokat sikerült csinálnom, de Kaqk-ék rajta vannak :wink:

Tényleg jó volt, de micsoda gusztustalan idő volt :?

Kép
vindolanda

De szupi minitalis képek :D !

Ágica, Móni, Viranka, de jó nektek :roll: . Végre Petrát is látjuk :), ha csak képen is...

Maggie, Kaqk, Vindo, titeket is irigyellek ám nagyon :D . Vindo, végre egész sokat látunk belőled :wink: :lol: . A többi képen alig- vagy sehogyan nem látszol :D .

Heni, készülj, ahány virág, annyi cukkini :lol: . Nekem 3 bokrom van, és van rajta most kb. 15, és még mindig virágzik 8) . Lesz mit ennetek 8 bokorról, az tuti :lol: .

Regi, szegény apátok :( . Kunkorodnak a gének :lol: :lol: ...az én génjeim lapulnak és hullanak :? 8) ...
dettyk

halihó!
olvastam, de most (sem :cry: ) tudok reagálni...
megvagyunk, csak nem jól.
balázsnak izületi tömlőgyulladás van a térdében. csütörtökön műtik. :cry: pár napig feküdt, de már megunta. :evil: pedig kellene neki. megvolt a vérvétel, beszélt már az aneszteziológussall is. most csak várunk. :cry:
ráadásul 1-én kezdett volna az új melóhelyén... :evil: :cry:
gyerekek rendben. lottesz ma kapta a 4hós oltást + a 2. pneumot. botond pedig a 2. kullancs ellenit.
éjszakák továbbra is gázosak.
próbálok jönni gyakrabban.
puszi

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sziasztok

Niki hatalmas gratula a gyönyörű kisfiadhoz sok tejcsit és boldogságot!

Búlcsinak sok boldolg névnapot!

Nagyon jó volt a minitali. Isteni ebédet ettünk hármasban Grétivel és Petrussal :D Míra-Gréta páros hozta a formáját :D Báló meg néha szólt csak közbe a dolgoknak de akkor nagyon! :D Nagyon jóóó volt.

Kaqk, Vindo: a ti minitalitok is szuper lehetett nagyon jók a képek! :D És tényleg végre látunk téged is Vindo ahogy Dettyk is írta. :lol:

Sense: Jobbulás Balázsnak+++máááááár 4 hós Lottesz hogy repül az idő jesszusom! :shock: :D

Regi: Párodnak is jobbulást jól bele estetek ebbe a nyavalyába! Lekopogom nehogy........

Mesi: Drukkolok! :)

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok!

Nagyon jók a képek!

Nem tudtam visszaolvasni, csak gyors bekukk.

A teszt negatív lett ismét. Nagyon kínlódok, megjöhetne már rendesen. A fejem is fáj a hülye idő miatt. :evil:

Hétvégén csinálok Zétusról és a házról képeket és felrakjuk. Ő is annyira nagyfiú már, még én is elámulok néha a dolgain. :D

Sok puszi mindenkinek!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Na, sajnos nem találom a kábelt :evil: Így nem tudok fotókat feltölteni :roll:

Hát, akkor láttok engem is most :wink: Nagy élmény.

Jó éjt, V.

Holnap majd visszaolvasok. Most G. itt járkál a hátam mögött, és várja, hogy a géphez üljön. R. most aludt el. Fél háromkor kelt fel délután, és négytől este nyolcig volt kinn levegőn. Hát, nem lehet lefárasztani, sajnos :?

A parallel minitalis képek nagyon jók!!!! Ti legalább szélvédett helyen voltatok, ha jól látom :wink:

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Megvagyunk, majd írok is, ha tudok, de nagyon fáradt vagyok :?
Vendég

Sziasztok!

Tegnap volt Hajni Marcijának és Nyerkitnek a szülinapja!
BOLDOG SZÜLINAPOT!

Kicsit jelentkezzetek be, hogy vagytok!!! :)

Mesi! Várom a fejleményeket! :)

Kaqk! Vindo! Jók a minitalis képek! :)

Balázsnak jobbulást!!! :( Nem hangzik jól... :(

Miléna! De kár, pedig azt hittem... :(

Panndi! Mesélj! Éjszaka milyen volt?

Látszik, hogy ráérek, Szeli még alszik a Mamival! :)
Aztán elmegyünk megint a bölcsibe, de most jól felöltözünk. Max hőmérséklet 15 fok lesz ma... :shock: :evil:

Apa meg beindult, szerez még üvegeket a cseresznyebefőtthöz! :lol: (Most bánom, hogy nem tettem el az uborkás üvegeket, de úgy voltam vele, hogy úgyis lusta leszek befőzni, aztán meg mégse! :D)

Kép

Kép
regcsiken14

Ja! LMóni! Arra gondoltam, hogyha erre jártok, vagy mi arra, szerintem tudok adni a ribizlibokorról ágakat, állítólag könnyen megmarad (erre van valami szó, de nem jut eszembe... :oops: Majd a kertészkedők megmondják. ;))! És akkor Neked is lesz a háznál pár év múlva fincsi ribizlid! Jó?
(Sajnos nekünk majd ki kell az egészet vágnunk, mert az ominózus disznóólak lerombolásánál útban lesz a kisgépnek (És így jár a finom bodzafa is)... :cry: De mi is át akarunk belőle telepíteni. Hátha sikerül!)

Kép

Kép
regcsiken14

Éjszaka most jó volt, 11 fele evett, és fél hétkor kelt, de én olyan fáradt voltam tegnap is, hogy elaludtam, miközben Zsófival kirakóztunk, és arra ébredtem, hogy bökdösi a szemem :lol:
Vendég

Sziasztok!

MOst gyorsan bejelentkezek, mert állítólag itt ma nem lesz áram, így internet sem :? Igyekszem felrakni pár képet mindjárt.

Ja, és Maggie is ott volt ám a minitalin, csak ő lemaradt a képekről 8)

Panndi, szegény Te :? Lehet, mostanra merültél ki teljesen :roll:

Regina, nagyon belejöttél a befőzésbe akkor. Bele sem merek gondolni, hogy ha a 15 meggyfánk beérik, majd mit csinálunk vele :roll:

Akkor rakom a képeket :arrow:

Kép
vindolanda

Kép Kép Kép Kép

Bercó sajna nincs a képeken, de ő is ott volt, bár kicsit fáradtan. Emma viszont nagyon nyomult a motorral. És mindegyik baba a Pannon Gsm-boltba akart bemenni :roll:
Ja, és mivel ez a könyvhét rendezvényeihez tartozott, R. persze benyomult egy standba hátulról az eladó mellé :roll:
Rohangáltak össze-vissza :lol:

A citerán játszó lány 37. hetes terhes a harmadik babájával.

Felkelt :arrow:

Kép
vindolanda

Halihó!

Hová tűntetek :shock: ? Máshol jó idő van??? Mert itt most elkezdett esni, és olyan hideg van, hogy ha nem engedtük volna le a rendszert, szívem szerint begyújtanék :? .

Vindo, nagyon jók a képek :D !

Kaqk, szuper a hajad. Szerintem sokkal jobban áll, mint a szőke, nagyon természetesnek hat :D .

Panndi, pihenj sokat, valószínű, hogy kimerültél :roll: . Szemnyomkodás :lol: ...

Miléna, sajnálom :( .

Regi, disznóól-rombolás nálunk is volt, a helyén van most a teraszom :D . Amikor vettük a házat, az eladók sztárolták a disznóólakat, hogy az milyen jó 8) ...most már az, hogy nem rontják a látványt :wink: .

Éjjeli ébredés: 1/2 12 :( . Ez az 5. éjszaka, remélem, nem marad most már mindig így :? . Most nem aludt el cici nélkül, de szerencsére kis nyöszörgés, és rövid, 15 perces szopi után elaludt.
Nekem most a változatosság kedvéért 5. napja fáj a hátam, nem tudom, becsípődés, vagy mi lehet, azt hittem, elfeküdtem. Reméltem, hogy a napok múlásával javulni fog, de ma a legrosszabb, alig tudok mozogni, minden mozdulat fáj...már nem is tudom, hogy a hátam vagy a nyakam fáj-e, pihenni sem tudok, mert ha fekszem, utána csak rosszabb :( ...és egyedül vagyok itthon az anyás gyerekkel, és mindjárt mehetek a másikért a suliba :roll: . Panaszáradatból ennyi :wink: .
dettyk

Sense: Lottesz már 4 hónapos..azta, hihetetlenül telik az idő. Szegény párod! :cry:

Regi: befőzés..az igen :lol:

Vindo: remélem nem baj h olyan képet is artam fel amin rajta vagy..tudom nem szereted..de szerintem jók vagytok a képeken!

Még van kép..csak tiltakozik a gép az átméretezés ellen!

Panndi: akkor ó estétek volt..fáradt vagy..elhiszem!

Miléna: én is azt hitem... :(

megint megpróbáltam nem nem enged kicsinyíteni...milyen progival lehet....ez a hülye visat van a gépen. :( :(

KépKép
kaqk
Debrecen

Hello Lányok,

Kaqk, nagyon szuper lett a hajad, nekem is rögtön az jutott eszembe, h baromira természetes. Szóval jó lett :D Indigógyerek fontos céllal születik a földre, különleges gyerek, máshogy viselkedik, onnan a név, h kék az aurája. Jellemzői: felnőttként kell bánni vele, nem lehet lepasszolni járókába/homokozóba, együtt kell vele játszani, nem szereti, ha gügyögnek hozzá, túlmozgásos, gyerekek által szeretett dolgokat nem szeret és fordítva, nagyon kommunikatív (2 éves korában mondatokban beszél). Ennyi röviden.

Jók a minitalis képek! Vindo, igaza van Dettyk-nek, végre látunk! :D

Sense, férjednek mennek a ++++++++++++! Szegény! :cry:

Regi, hol vesztek befőttesüveget? Vicc, de 2 hete végigjártam a Corát, Tescot, meg kisebb boltokat és nincs sehol! :twisted: Végül is minek nyáron befőttesüveg???! :?

Vindo, a citerás képen rögtön mosolyogtam egyet. Az jutott eszembe, h olyan, mintha keverőpult fölött lennének. Mintha ez lenne a keverőpult őse és vmi retro buli lenne :lol:

Dettyk, azon gondolkodom, h vajon miért is olyan jó dolog a disznóól, ha az ember nem akar disznókat tartani. Birom, mikor az eladás érdekében mindent felmagasztalnak. :D

Kaqk, én Picture Manager-rel dolgozom, segítsek?

Tegnap éjjel 11-kor indultunk az ügyeletre, órák óta olyan gyomorgörcsöm volt. Persze, mire átjöttek a szomszédok meg anyósom LIzire vigyázni, hip-hop eltűnt a fájdalom. Viszont, ha már ilyen jól összejöttünk, dumáltunk negyed 2-ig. :D

silka
silka

Sziasztok!

Egy kicsit parázok... Megvan a streptococcus eredményem és pozitív lett :cry: :cry: :cry:
Nolkánál még negatív volt (igaz akkor a hüvelyemből vették le most meg a húgycsőből :roll: de miért onnan? Fájdalmas is volt nagyon...)
Lányok! Ha emlékeztek még, akinek volt mit csinált , csináltak vele?

Egyébként jól vagyunk, Nati már most szép nagy baba, egy kicsit így diétázva könnyebb is amúgy, aludni is jobban tudtam ma már (mondjuk 3 napja alig aludtam)

Mesi! Ne csigázz! Írjámá!!!
Mi is áruljuk a lakást, hát mindennap hívnak is, de főleg ingatlanosok :( Komoly vevő még nem sok volt. Általában mondják, hogy kell, meg meg akarják venni, aztán eltűnnek...
Sebaj, akkor ősszel visszaköltözünk. Gyönyörű lett amúgy, minden frissen festve, mázolva, a parketta fellakkozva.
Hát sztem ha visszamegyünk fél év alatt leamortizálják a gyerekek :lol:

Regi! Jó befőzést! Ügyes vagy!

Vindo! Kaqk! Jók lettek a talis képek, édesek a Kismanók :lol: Rugóapu jól nyomja :lol: nagyon helyes a Kismama, én szeretem hallgatni a citerát (TV-ben sok zenei műsort csináltam)

Sense!+++++++++++++++++++++++++++++++

Silka! Mondtam én, hogy CSODALÁNYOD van! :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Anitja,

bár nekem negatív volt, annyi infót tudok, h vajúdáskor és szülés után kell vmi ellenanyagot kapnod. Miért a húgycsőből vették le??? :shock: Biztos nagyon rossz volt, szegénykém!

silka
silka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: