Sziasztok!
Batkata:Őszinte részvétem!

Nagyon sok erőt kívánok! Most szükséged lesz rá! Kívánom, hogy a gyermekek mosolya, vidámsága erőt és megnyugvást adjon! (((((((()))))))))
Csöre:köszi szépen a linket! Nagyon jók! Gratulálok a melóhoz!

Kis változatosság!Gratulálok az. Sacinka az 5. hónaphoz! 1 hó és fél éves!!!:)
Hanna:nagyon sajnálom az éjszakát! Szegény Olivér! Remélem hamar kibújik a fogacskája!
Bartika:gratulálok gyerkőcök együtt alvásához!

Nagyon ügyesek voltak!
Kisbogacs::( a kötött izmokat. Remélem hamar rendbe jön, és elhagyhatjátok a tornát! Hajrá otthoni munka! Bizti sokkal jobb lesz így!
Krisz:NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!
Mágnes:hajrá sütőtök!!!:D Szerintem most már tényleg jobb, ha lát doki, mert szerintem ez már nem normális, a hormonháztartásod megkergült kissé.:S Anna nagyon aranyos! Valóban igaz a mondás, egy gyereknek a legnagyobb ajándék egy tesó!
Manócskák:gratulálok az UH eredményhez! Már nagyon vártam!:) Milyen érzés volt újra ilyen picurt látni?Nem baj, ha fiú! Fő, hogy egészséges legyen! Így Joel ruháit nem kell mélyre tenned.
Én viszont annyira beleszerettem a kislányokba, hogy ha lesz 2., azt is szeretném, ha lány lenne. Önző dolog?:S Na jó, a harmadik lehet fiú.

Csak találnom kéne egy pasit, aki bevállalja.
Katuska:nem csodálom, hogy jobban lekötöttek az új szerzemények.

Szegény Máté! Szerintem dokival sosem lesz hajlandó kommunikálni, max. iskolás korában.

Úgyhogy egyhamar nem mentek vissza.
Máté aztán igazi pasi!:) Olyan jó olvasni a jobbnál jobb húzásait.
Bálintanyu:nagyon helyes volt Bálint! És micsoda szupi ajándék!!!Nagyon jól néz ki, és látom gyerkőcnek is bejön!:)
Ági babának is nagyon boldog hófordulót! Hihetetlen, hogy telik az idő. Észre se vesszük, és már az 1 éves szülinapot ünnepeljük.:S
Képzeljétek, ma kaptam 3 sms-t is férjemtől! És az egyik végre nem csak általános dolgokról szólt. Haladunk.

Holnap pedig elérkezik a nagy nap, kilövetem Noémi fülét. Én már most nagyon izgulok. ÉS azt hiszem veszek üveges almát.:S Talán az ízlik a kis csajnak.:S Szomszédom is mesélte, hogy ő is hiába próbálkozott, hiába turmixolt, pépesített, a gyerkőc nem ette meg, csak az üvegest.
Valaki szánkon meg, és küldje el az album linkjét priviben! Én még nem kaptam meg.

Köszi!
Szép álmokat minden babának és mamának! Noi sajnos újra 3 óránként eszik.