A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

csibe83! :)

Miért nem rendeled meg a webáruházon keresztül? :?:

kicsidodi! :)

Na, ezt a képet rakd fel az Iwiw-re! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Terminator 4 éjféli premiere? Hát ettől se pisilném magam össze a nagy gyönyörűségemben. :shock: :shock: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: De ez az én heppem, hogy nem vagyok oda az ilyen filmekért. :oops:
Amit nem szeretek ezekben a plázia mozikban, az többek között az, hogy amíg tart a kámingszún, azalatt hangolódik rá a fülem, a fejem és a hajam a nagy hangorkánra. :? :? :? :? :? :?

tímea83! :)

Reccsenés?????????????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Nem akarom ismerni ezt a szót most! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Remélem, legalább rendesen bestoppolták a lukat, mert az nagyon fontos!!!
Azt hiszem ma te vagy a "Legsz@rabb Nap Díj" nyertese. :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Bébipapik közül a Hipp-esek finomak. :wink:

Kép
Kép
200907?

Dodi!

És az új Terminátorban is a 100 éves Schwarzenegger bohóckodik, mint az Indiana Johnsban a másik 100 éves csotri színész? mert az egész illúzióromboló volt. Remélem a Drágán add az életedből nem csinálnak még párat, mert Bruce Willis már tényleg extrán el venné mindentől a kedvem, ha 70 évesen rohangálna talpig izzadtan és véresen... :roll:

Másik topicból egy jó tanács azoknak akik már babáznak, és persze nekünk a későbbiekre:

lakásajtót bezárni, s akkor nem szalad el a háztartás.

:lol:

Kép
Kép
tabati

tabati! :)

Bruce Willis és Mel Gibson felőlem még járókerettel is repeszthet, ha a sztori jó. :wink:

Ezt a módszert én is kirpóbáltam és sajnos tényleg úgy marad minden, ahogy hagytad. :? :? :? :? :? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Na látod milyen hatásos! :lol: :lol: :lol:

Na jó, Bruce Willistől még én is elnézem, egye fene...Mel Gibson nekem nem jön be. :roll:

Viszont a műszaki felügyelőnk pont úgy néz ki, mint az új James Bond, csak egy picivel még jobban. Hihetetlen, olyan, mintha valaki megfaragta volna, mint egy szobrot. :shock: Csak hogy fényképezzem le nektek sutyiban...? :lol: :lol:

Kép
Kép
tabati

" műszaki felügyelőnk pont úgy néz ki, mint az új James Bond, csak egy picivel még jobban."
Ha csak egy picivel néz ki jobban, az már jó, de nem elég. Ilyen fejhez... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: A korábbi Bondok helyében vérig sértődnék. :roll:
Ne stikában fényképzed, hanem kérd meg, hogy álljon modellt. Biztos nem mond nemet, úgy ledermed. :lol:

Ha azt akarom, hogy elszaladjon a háztartás, akkor nyissam ki az ajtót? :roll: :roll: Nem azt szeretném, hogy kipakoljanak... :roll:

Kép
Kép
200907?

Csibe!

köszi!

csajok,nem tudom mi van a levegőben,de ma én is nagyon szarul vagyok.lehet hogy én is megyek a jános kórházba?reggel 3Xmajd meghaltam a wc-n.azt hittem megszülök.egész nap gyenge a belem.
ráadásul ma jött teljes új árukészlet a lehelen a hada-ba ,és nem mertem menni.mérges vagyok!most meg jönnek vendégek,sütögélünk a teraszon,nem tudom merjek e enni!!!!!

Kép

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 09:58-kor.

KépKép

KépKép
boo

lola29! :)

Nem lehet lefújni a vendégeket (már úgy értem, hogy beállítsanak)? Valami lájtosat egyél, kb. mint anitja: háztartási keksz, főtt krumpli ésatöbbi.

boo! :)

Mondd meg Apának, hogy áttértek a franszia küizinre. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én a Nászindulót nem tudtam feltölteni, mert a 6 perc 4 Mega volt. De mivel nem is kell 6 percnyi belőle, ezért megvágtuk így van egy 1,5 perces Nászindulóm (only for Apa 8) )1,4 Megával és még soooooook-soook szabad memória. :wink: 8) 8) 8) 8) 8)
(Az tény, hogy nem a csengőhangokkal viszi a pálmát a Nokia :? :? :? )

Gyümölcstortát és ramatyot pénteken kéne csinálnom. Előbbi tuti nem lesz Ilyen Gusztáv, de az utóbbi sem szokott előfordulni. :lol: :lol:

"Segítek: ez Apának nagyobb öröm"
Ej, még a monitorom is kiég, te szemérmetlen! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pilates labda: jó reggelt kívánok! 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Boo!

nem tudom megnézni!!! :evil: Odáig jut el mindig, hogy a férj és a gyerekek megelégelték a dolgot...aztán mindig visszaugrik az elejére...de ha jól gondolom akkor nálunk a következetesség úgyse játszik...Még továbbra is azt a bizonyos pórázt tartom jó ötletnek! :wink: Müzli nem szedte le magáról? Mert még az az egyedüli buktatója, ha valahogy lekínlódja...na akkor aztán mérges lennék, hogy olyan drágán megveszem aztán rá sem tudom adni... :roll:

Kép
Kép
tabati

Köszi Bond, és amúgy szeretem a Hipp-es dolgokat.
Most vacsira kutyultam magamnak,pürésített sárgaborsó főzelék füstölt tarjával(legyen már benne valami kalória is).
Ebédre meg pürésített francia sali zöldségek hallal.
Most mondjam h h bevágnék egy hamburgert,vagy egy v szelet sütit..
Na nem baj ha elmúlik megtorlom ezt tutira!ÚÚÚgy bekajálok!
Bocsi de most másról nem bírok beszélni.. :wink:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Timi!

Most olvastalak vissza, nem is értettem, hogy mi van veled...gondolom pont akkor írtam én is így kimaradt...Ez nagyon gáz!!!! :shock: De legalább már a nehezén túl vagy!

Nekem csak simán letört a gyökérkezelt fogamból, ahogy Bondnak szokott... :evil: Szerintem majd szülés után csináltatom meg, addig még tán kibírja... :roll:

Kép
Kép
tabati

Sziasztok!

Film: Én sem láttam a 3-at sem, de ennek nagyon jó a szereposztása (Christian Bale-t kifejezetten szeretem), meg jókat is írnak róla, szóval reménykedem. Én amúgy elvagyok az ilyen típusú filmekkel, bár magamtól nem erre ülnék be :roll: ! A Transformers viszont nő létemre az egyik kedvenc filmem :oops: (az Igazából szerelem mellett)!

Niki!

Annyira örülök, hogy jól vagytok :D ! ÉS hamarosan mindannyian otthon, együtt... :wink: !
Pocid hogy van, heged fáj? Tudsz azért pihenni?

Timi!

Szegénykém, ez borzasztóan hangzik :( ! Remélem hamarosan jobban leszel!!!

Tabati!

Bár gyerekem még nem volt, de sztem a többiek megerősítenek:
Tudd le a fogorvost szülés előtt, mert hogy utána jó ideig nem fogsz eljutni oda, az ziher! Én is elmegyek még szülés előtt, ahogy vége a vizsgaidőszaknak!
Mert persze, lesz időnként egy-egy szabad órád, de akkor baromira nem a fogorvos lesz napirenden.... :wink: !

Boo!

Simán "paint"-be csináltam :wink: ! Szeretek ilyenekkel bíbelődni. Majd felteszek egy képet amin apát két Dodi is körüldongja :wink: :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Ismét itt , megjártam a dokit. Azt mondta a vérnyomi nem jó így :cry: :cry: , kaptam rá gyógyszert, 2 hét múlva vissza és napjában többször mérjem , ne csak egyszer. Lehetőleg 130 fölé ne nagyon menjen. Védőnénimhez is mennem kell vizeletet nézni.

Tabati: szerintem neked is utána kellene járnod, mert akkor a 150-es vérnyomi se jó!!

Ági: Taliztam a szülésznővel, tök ari, meg szimpi :D . Mondta, hogy ha lesz NST időpontom szóljak neki, bármikor hívhatom, akármi gondom van. Jó választás volt. Még egyszer is köszi :lol: :lol: !!!!

Dodi: Gratula az 5-öshöz :D

Niki: Hurrá, ez nagyon jó hír :lol: :lol: !!!!!!!!!!!!!!

Sillia: szerintem tök szép pocikád van, és bár én nem értek hozzá, de szerintem pont jó :lol: :lol: :lol: !!!
marietta1982

kicsit röstellek panaszkodni a ti bajaitok mellett, de nekem vmi cseszettül feszít a medencecsontom,mindeközben továbbra is menszisen fáj a hasam, és a kisfiam úgy kinyomja felül a popsiját, hogy mindjárt szétrobban a hasizmom (helye :lol: ),és ez egyre gyakoribb. Ha nem eszem émelygek folyamatosan, ami miatt ugyanakkor étvágyam sincs, ha viszont eszem, savam lesz.... :?
Én igazán nem akarok hisztisnek tűnni, csak érdeklődöm: ez innnentől végig ilyen, vagy most a frontok is bezavarhatnak, és kicsit azért enyhülni fog?!

KépKép

KépKép
kicsidodi

sziasztok!
Na, estére megint ideértem, de most meg fürdetek.
Köszi mindenkinek, aki gondolt ránk. Nóci NAGGGGYOOOON jól van (persze csak ha azt gondolja, hogy nem látjuk), úgyhogy holnap reggel irgalmatlanul ovi. De azért majd megkérem az óvónénit, ha gond van, hívjanak fel, érte megyek.

Dodi: vizsihez gratula.
Gabi: Úgy látom, nálad nagyon megy a próbálkozás. Biztos, hogy a betegség is tett rá egy nagy lapáttal. Azért még egy kicsit maradjatok egyben!
Anitja: szerencse a szerencsétlenségben! Én is szoktam vele kínlódni, de most mázli szintjén semmi bajom (kop-kop-kop), pedig tömöm a nyers gyümiket!
NIki: fantasztikus, milyen belevaló kis legényed van!

És én is kérek telefonszámot priviben, akinek megírhatom, ha megszületik a babucink!
Annak meg különösen örülnék, ha valaki rám gondol, hogy én osszam meg a jó hírt a többiekkel!

Egyenlőre ennyi, remélhetőleg még éjfél előtt visszatérek! Addigra talán Nellikéékről is lesz újabb hír!

Kép
Kép]
hendegabi

Ami kimaradt:
Timi: fogad: sssszszssszsszzssz. és brrrrrrrrrrrrrr
Sillia: hasid: teljesen normális! Sőt! Irigy-irigy!
Dodi: azért még láthatóan gyermek vagy te is......
Ancsurti: tetanuszt asszem te kérdezted: szerencsére megúsztuk.
2 okból:
1. elég jól kivérzett, kitisztult a seb
2. állítólag oltva vannak ellene a bébik (megnéztem a kiskönyvét és tényleg), a felnőttek és nagyobb gyerkőcök ún. emlékeztető oltást kapnak. 6 éves kor alatt csak akkor, ha nem kapta meg, vagy ha nagyon problémás a seb!

Kép
Kép]
hendegabi

Szerencsére már alakulok,folyamatosan jegelem magam,de legalább már ettem valami tartalmasat.
Én is úgy terveztem h majd a szülés után csináltatom meg a fogaimat,de persze csak nem bírta ki addig!
Nem tudom talán jobb is hogy túl vagyok rajt,csak már ennél rosszabb ne legyen.Rettegek ha tüsszentenem kell,a doki azt mondta h ne tüsszentsek.. :shock: alergiás vagyok..
Eddig még megúsztam...

Dodi:A sav sem kisebb gond,szörnyen kellemetlen.
Nekem ajánlották a Remegel-t,ez egy gyógynövényes savlekötő,olyan mint egy olvadós rágó.Nekem annyira nem vált be,de ha gondolod próbáld ki hátha neked bejön.
Amikor minden kötél szakad már csak az használ ha folyamatosan döntöm, magamba a vizet!Ez egész jól bevált csak éjszaka kellemtelen olyan sűrűn kijárni.

tímea83
Ajka

Timi: Most olvasom, hogy mi törént a fogaddal, szörnyű.
Szegényke, jól megjártad, remélem azért már egy kicsit jobban vagy!!!
marietta1982

Jelentem koronám nagyon klasszul helyt áll (idáig?). :D :D :D :D :D :D :D :D Még bőőőőőőőven van időd a szülésig, utána viszont már marhára nem lesz ilyenekkel bíbelődni. Mire eljutsz a dokihoz olyan lesz a mosolyod, mint a játékban: fekete-fehér-igen-nem. :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Na jó, annyira nem, de tényleg rakasd rendbe minnél hamarabb :wink: )

kicsidodi! :)

Transformers és Igazából szerelem? :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Szeretek ilyenekkel bíbelődni. Majd felteszek egy képet amin apát két Dodi is körüldongja "
El van a gyerek, ha játszik... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A vonalzód szerint 51 nap van hátra, úgyhogy légy kitartó. Áztasd magad melegvízben és prédikálj vizet, de inni bort igyál! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Többször rágcsálj napközben semlegeset és igyál tejet vagy bubis vizet a bor mellett (oder make fröccs). :wink:

marietta1982! :)

Ne bánkódj, inkább koncentrálj arra, hogy a gyógyszerek lejebb viszik a vérnyomásod és ez mindkettőtöknek jó illetve, hogy a dokid odafigyel rád. :wink:

hendegabi! :)

Mit nektek rozsdás szög!? :wink: :lol: :lol: :lol: Uzsgyi az oviba! :wink:

Kép
Kép
200907?

sziasztok!

Megin annyit írtatok,hogy nem tudom mikor olvasom vissza,de igyekszem.
Tegnap nagyon kemény napom volt,egész nap jöttem-mentem,de már alig vártam,hogy hazaérjek,mert nem voltam a topon. Ahogy hazaértem,lefeküdtem az ágyra és nem érdekelt semmi,keményedett a pocim,nem volt valami jó érzés.
Ma délelőtt főztem,déután meg kismama tornán voltam,az legalább jól esett,de egyre nehezebben bírom én is. Most veszem észre,hogy durván beindult a hasam növekedés szempontjából.
Dodi!Neked is tökre megnőtt a legutolsó kép óta.
Biztos már írtatok róla,de iwiw-en bejelöltétek már egymást? Gondolom fent vagytok. Jó ötlet,hogy értesítjük egymást,ha már kint van a babu. Boo!Azt hiszem te írtad,hogy el lehet neked küldeni a számunkat és neked írni,ha esemény van

KépKép
KépKép
nyuszi81

nyuszi81! :)

Fokozatosan vegyél vissza te is a tempóból, de a kismama tornát azért próbáld megtartani. Ha hetente 1x mész, akkor 1x mész. :wink:

Holnapi napom:
08:00: bank :arrow: Klinika
10:00 - 11:00: kismama torna
12:00: doki
16:00 - 17:00: előadás. Még szülés előtt utoljára eljöhet valaki, akit érdekel: Családjogi törvények. Társadalombiztosítási törvények és rendeletek.
(Sógorka Ildikó klinikai gondozó és Jánosi Rita osztályvezető főnővér)

Úgyhogy gyakorlatilag egész nap a Klinikán leszek. Majd csak este tudok benézni.

Kép
Kép
200907?

Nyuszi!

Iwiwre csináltunk egy "klubot" még az elején, ezt jelöltük be többnyire, szóval hajrá... :wink: !

http://iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=14019005

Asszem te írtad, hogy aranyér-problémáid vannak... Én ma vettem Aurobint, állítólag ez a leghatékonyabb krém! steroidot is tartalmaz, de nyugodtan használható, mert a bébihez nem jut el :wink: ! Még nem próbáltam, de bizakodom :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 09:59-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok

Niki jaj de jó híreket hoztál. Örülök hogy minden rendben van.

Sillia szerintem sincs gond a pociddal, nem mindenkinek van nagy pocakja. Attól még normál méretű a babód.

Anitja azért az a lényeg hogy nem valami vírus. Kicsit nehéz lesz a diétát betartani, de már nem sok van hátra. És a lényeg hogy jól legyetek.

Megvolt az uh. Hát az én csajom nagyon szégyenlős legalább is ami az arát illeti, megint ugyan úgy feküdt, a lepénybe belefúrta az arcát. Viszont a nuniját egyfolytában mutogatta.
Minden rendben van. Átlagos magzatvíz, fejvégű fekvésben, lepény I fokú érettségben.
BPD: 90
OFD 10,98 cm
HC 32,43cm
FL 6,99 cm
AC 32,45 cm

Súly 2900 g És szerinte is kb 4000 g lesz ha kivárja a végét.

Kép

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Megódjuk ezt is. :wink:

gabi1! :)

Ezek jó hírek, gratula! :D Úgy tűnik, hogy a lánykád köszöni jól van odabent, csak "te akarsz egyfolytában szülni". :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

nellike :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Kíváncsi vagyok holnap a doki fejére, amikor 3 hét után benyögöm, hogy egy kilót se híztam. Szemben a múltkori 3 hét alatti 3-mal... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!
Vagyok én is,csak tanulok ezerrel.Már 8 tételt tudok a 21-ből.Jövő kedden 4D,szerda doki uh,ctg,vizsgálat.
Én Hendegabinak írnék,ha jó neki is?
Vendég

Na, gyermek elaltatva, anyuka tisztába téve.

Lilisgabi: priviben megy a számom.
Kérhetem én is a tiéd?

Kép
Kép]
hendegabi

Marietta!

Hát én sajna nem tudok mmit csinálni, csak amit a dokik mondanak. A házidokim már régebben sem akart gyógyszert írni, most a belgyógyász is azt mondta, hogy még erre nem adna, aztán a védőnő is meg a szülésznő is. Én meg bevallom örülök, hogy nem kell gyogyit szednem, persze ha kellene szedném... Nem lehet, hogy az is számít, hogy mi volt az alap vérnyomás? Mert nekem eleve magasabb volt, benne is van a kiskönyvemben, hogy oda kell figyelni, mert anyutól öröklött magasabb vérnyomásom van, amit eddig még mindig határesetnek mondtak, ezért nem kezelték semmivel. Én meg mit tehetek...mozgokm eleget, nem iszom, nem dohányzom, sósan sem eszem ennyi... :roll:

Fogorvos!

Tudom én, hogy egyszerűbb lenne most elmennem, de tudjátok nekem a fogdokihoz a legnehezebb elvonszolni magam...és azt gondolom, hogy ez már egy halott fog amúgy is, fájni nem fog...max tovább törik..meglátjuk, lehet, hogy bevállalom mégis, csak még sokat kell aludnom rá...(csak meg ne szüljek addig... :lol: )

Kép
Kép
tabati

MÉg valami:

Az építész kitalálta, hogy holnapra döntsük el, hova szeretnénk konnektorokat az épülő házunkba. Na ez váratlanul ért, és nagyon nehéz kitalálni, hisz honnan tudjam még most, hogy hogy akarom majd berendezni a házat? :shock: Persze konyhapultot tudom, meg hogy hűtő mosógép ilyesmi hol lesz, de pl. a gyerekszobába fogalmam sincs hogy kerülmek a bútorok majd, később meg nem nagyon akarok hosszabbítókat látni a lakásban, úgyhogy jól meg kell fontolni. Úgyhogy ha valakinek valami jó tanácsa van, vagy amit ő már megbánt anno, én ne úgy csináljam, írja le bátran, nehogy magában tartsa! :wink: (talán még jövőhétig kérek gondolkozási időt...)

Kép
Kép
tabati

Sziasztok Lányok!

Először is: most érkeztem haza, igyekeztem átfutni a tegnap óta történteket. Megható részetekről ez az összetartás, sajnos nagyon kevés helyen tapasztalni ilyet, örülök, hogy a drága nejem egy ilyen közösséggel osztotta meg az eddigi örömünket. Köszönjük, nem is tudjátok, mennyit segít ez lelkileg:D

Na de a mai nap: kellettek is a drukkok... 10 óra 8 perckor megszületett 1850 grammal Zsombor Máté, majd 10 óra 10 perckor 2000 grammal Zsófia Jázmin. Mindketten 47 cm-esek és gyönyörűek. Abgaron Zsombi 8/9-et, Zsófi pedig 9/10-et kapott:) Azt gondoltuk, egy picit nagyobbak lesznek, hisz a becsült súlyukat a gép végig nagyobbnak mutatta. Sebaj, megnövünk:)

Koraszülöttre kerültünk, egyelőre inkubátorban vagyunk. Zsombi úgy tűnik teljesen rendben, Zsófi egy kis oxigén támogatásra szorult, mert nyöszörgött légzéskor, de úgy tűnik, hogy sikerült akkumulálódnia, így talán már erre sem lesz szükség, önállóan tudnak lélegezni.

Mivel Szilvi méhnyálkahártyájában találtak coli bacit, így néhány napig a babáknak antibiotikumot kell kapniuk az esetleges fertőzés kiküszöbölése miatt.

Ha minden jól megy, akkor 1 hetet kell koraszülöttön lenni. Remélem erősek lesznek, aztán jöhetnek haza. Mindenesetre 2x felmentem meglátogatni őket, és meg is simogattam őket egy picit az inkubátorban.

Anya nagyon nehezen viselte a méhösszehúzódás okozta fájdalmakat miután a spinális érzéstelenítő hatása kiment, de délutánra valamelyest jobban lett. Holnap fel kell, hogy álljon, de szükség is lesz rá, mert a koraszülött másik épületben van, mint a szülészet, így máshogy nem tudja megnézni a törpöket. Szegény, csak a szüléskor láthatta őket, azóta csak a képekről és videóról. Holnap veszek neki haskötőt, azt mondják, az nagy segítség lesz.

Mellékelek róluk 1-1 képet:D

Ui.: Nem tudom ki írta, de igen: "Nellike apája" tud helyesen írni:D Anno még versenyt is nyert belőle:D

Ha igénylitek, megpróbálok az idővel úgy gazdálkodni, hogy tájékoztatni tudjalak benneteket.

Jó éjt!
Kép Zsófi baba Kép Zsombi baba
nellike

lilisgabi! :)

Kitartást neked! Szerinem az a 8 tétel bőőőőőven elég. Csak közülük húzzál. :wink:

Viccen kívűl: boka magasságaban pár méterenként mindenhova, időnként 2-3-at egymás mellé. Sarokban illetve a széleken is kell, meg a fal közepén is.
A konyhában és a fürdőszobában 1-2 kell még váll magasságban is.
Tipp :idea: : nézz szét a mostani lakásotokban, hogy hol mi van és az mire elég. Ezt vesd össze a ti igényetekkel. :wink:
(Nálunk nincs az a konnektor mennyiség, ami elég bírna lenni, dacára jópár hosszabbítónak... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Utóbbiból ha vesztek, akkor érdemes olyat venni, ami véd a túlfeszültség ellen. Nem sokkal drágább, viszont megéri. :wink: )
Még egy dolgon gondolkodhattok, ha még nem tartotok ott. Hol legyenek a vellany kapcsolók? Erre felé megszoktuk, hogy nagyjából váll magasságban leledzenek, de nekem sokkal jobban tetszenek azok a külföldi példák, ahol csípő tájékon vannak elhelyezve. Sokkal logikusabb és kényelmesebb csak kinyújtani az ujjaidat, mint az egész kezeddel hadonászni. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Egyetlen hátránya, hogy teli kezek esetében nem tudod az orrod használni -ahogy én szoktam :roll: :roll: :oops: :oops: :lol: :lol: -, de a térded fel tudod rántani. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

"nellike"! :)

HATALMAS GRATULA MIND A NÉGYETEKNEK!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
A babák gyönyörűek, Zsófi Apgarja pláne szép!!!!!!!!!!!!!!

TUTI, hogy hamar kikerülnek az inkubátorból és reméljük Szilvi is hamar lábra kap majd. Neki külön is megy a biztatás, különben még a kicsik hamarabb fognak áttogyogni hozzá, mint ő hozzájuk. :roll: :lol: :lol:
(Elhelyezés: :evil: :evil: :? :? :? :? :? :?)

"Ui.: Nem tudom ki írta, de igen: "Nellike apája" tud helyesen írni:D Anno még versenyt is nyert belőle:D"
Ezennel külön is befogadtunk a csapatba! :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Az pedig nem kérdéses, hogy folyamatosan kérjük az infókat! :wink:

Mégegyszer hatalmas gratula nektek és legyetek nagyon-nagyon boldogok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
200907?

Kikapcsolódásként olvassátok el (bevallom, én végig vigyorogtam :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ):

http://www.noilapozo.hu/20090603/olvasoi_sajatelmeny_a_szexualis_kommunikacio_es_a_szerepjatekok_nehezsegei

(Nem ciki, hogy most számoltam ki, hogy majdnem minden hetedik hozzászólás az enyém...? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: )

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 09:59-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 10:00-kor.

KépKép

KépKép
boo

"később, amikor fúrtok vmit a falra (pl konyhaszekrény, fürdő, stb) nehogy belefúrjatok a vezetékbe. "
Erre való a fáziskereső ceruza. :roll: :roll: :roll: 8) 8) 8)

Végy egy naaaaaaaaaaagy kényelmes rugalmas Apaelőttmérsékeltenpublikus nagymama bugyit és nem fog zavarni az alvásban. :wink:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 10:00-kor.

KépKép

KépKép
boo

Tegnap este felkukkantottam, hogy Nellikéékhez lerakta-e már a gólya a babákat...mégis lemaradtam. Most látom viszont, hogy minden ok, nagyon-nagyon örülök és sok boldogságot kívánok!:) Külön köszönet a gyors képekért.:) Nellikének gyors felépülést!:)

Tabati:
Én is csak azt tudom mondani konnektor ügyben, hogy minél többet. Nincs az a mennyiség, ami elég lenne.

Apa helyesírása nálunk is hagy kívánnivalót maga után, már most elnézéseteket kérem. :D Ő fog tudósítani, azt mondta, hogy szívesen bevállalja....csak már ott tartanánk!:)

bertina

Nellike

Gratula a babákhoz. Zsófi annyira kislányos és Zsombi annyira kispasis hogy a takarók színe nélkül is egyértelmű ki kicsoda :D

A nehézségek ellenére a lényeg, hogy minden rendben, kívánom hogy mielőbb egészségben otthon legyen az egész család.
Vendég

boo

Kellemetlen lehet ez a folyás dolog, szerencsére én semmi ilyet nem tapasztaltam. A dokid nem mondott rá semmit??

mocsárszag: ismerős! Gondolhatod, amikor Áfonya belepottyan a vízbe vagy ami szinte mindennapos, csak belegázol a sűrű élővilágú békanyálas algás miazmás dagonyába....

csak mondjuk az ő 2,90 kilója gondolom kevésbé szaglik mint Müzli sac/kb. 40 kilója :lol:
Vendég

Nellike, szívből gratulálok a gyönyörű babákhoz! Kívánom, h minél előbb erősödjetek meg, és otthon lehessetek immár négyesben! :D Apát pedig kérjük a folyamatos tudósításra, + képeket is kérünk, mert nagyon édesek a babók, öröm őket nézegetni!!! :D hüpp-hüpp… teljesen elérzékenyültem, ahogy olvastalak Benneteket.. :oops: :oops:

Tabati: mi ugyan még nem lakunk a házban, de már túl vagyunk a vezetékelésen, és kb nálunk is ez volt. Volt fél napunk, h kitaláljuk mit is akarunk…persze úgy, h még azt sem tudtuk mi hol lesz, milyen bútorok, stb…Szerintem ami fontos: előre el kell dönteni, h hol is lesznek a tv-k, internet, telefon. Nálunk csak ezek voltak biztos pontok, meg a konyha, a többivel különösen nem foglalkoztunk, került minden szoba minden falára dugalj dögivel, így remélhetőleg nem lesz majd hiány belőlük. A kapcsolók meg valóban kényelmesebbek alacsonyabban, meg szebbek is, ahogy Bond írta, de pl mi nem variáltunk ilyesmivel, simán mellmagasságba kerültek, h a gyerkőcöknek ne legyen plusz játéklehetőség a villanykapcsolgatás. :roll:

Lilisgabi, kitartást a tanuláshoz! :wink:

Gabi, nagyon szép méretek! :)

Bond, nem fogsz unatkozni ma sem! És még a tortát is ma sütöd?? :shock: Kismamitornán csináltok vmi jó kis gyakorlatot amit hátfájásra be lehetne vetni, nagyon szívesen venném, mert napok óta majd beszakad a hátam! :roll: :(
Manó tündéri kiskrapek! :wink:

Sillia, szerintem sincs semmi probléma a pocakoddal, tök szép, és nagyon formás kismami vagy!!

Na mennem is kell, a fiam már kukorékol!

Sziasztok,
o.heni

007

[quote]( írta:Nem ciki, hogy most számoltam ki, hogy majdnem minden hetedik hozzászólás az enyém...?

ezért (is) szeretünk :wink:
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 16:47-kor.
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 16:47-kor.
Vendég

ÉS igen!!!!
HATALMAS GRATULA NELLIKÉÉKNEK ÉS REMÉLEM MIHAMARABB KIKERÜLNEK A ZABÁLNI VALÓ CSÖPSÉGEK ÉS MIHAMARABB EGYÜTT LEHETTEK!!!!!!
a fényképeken nagyon meghatódtam...tényleg nagyon hasonlítanak.

007!
webáruházba is próbálkoztam és nem kapható,szóval így jártam...
de nem adom fel :roll: :roll: :roll: :roll:

és a mai tábla kát kis csöpséggel bővülve:

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
csibe83

Szép jó reggelt mindenkinek!

Nellikééknek mégegyszer nagy-nagy gratula, gyönyörűek a babák! (érdekes, mert általában a lányok szoktak kisebb súlyúak lenni...)

Konnektor ügyben meg köszönöm az értékes tanácsokat, igyekezni fogok, bár tényleg nem könnyű...

Czigka!

Ezt a csöves dolgot nem nagyon értem, de ha mondom a hozzáértő embernek ő biztos tudni fogja. :wink:

007!

Ha most körbenézek mi hol van az sajna nem nagy segítség, mert anyósom is mondta, hogy náluk minden praktikátlanul van megoldva, és bár elég sokszor rendezte át a hálót, olyan helyre még nem sikerült az ágyat rakni, ahol hosszabító nélkül tudott volna behelyezni egy éjjeli lámpát. :lol: Konyhában is csak egy használható konnektor van, abba van dugva a mikró, s ha bármi másra kell, akkor állandóan ki kell húzogatni. :lol: Szóval apósom ezekkel kicsit spórolt anno. :lol:
Amúgy csak olyanok miatt izgulok, mint a beépthető gépek, hogy hova kerüljön pl. a mosógép mosogatógép, mert akkor a mögé tuti kell konnektor, szagelszívó meg sütő már tuti, tv is kb megvan, hűtő is. Anyósommal még a karácsonyfa helyét is kitaláltuk, mert ő azzal is gondban van, hogy szép karácsonyi díszítés, oszt ott kígyózik a hosszabbító a fáig. :lol:
Ja, és mások mondták, hogy a teraszra is mehet egy, mert ki tudja...ez pl. eszembe sem jutott volna.

Ja! Villanykapcsolókat mi is lentre szeretnénk, de Heni, mi pont a gyerekek miatt, hogy egyedül is tudják majd használni már kiskoruktól... :roll: Arra nem is gondoltam, hogy ezzel játszanak majd, de megneveljük őket... :lol:

Boo!

nekünk mmondtak valamit, hogy kapunk valami cd-t amire fel lesz téve hol futnak a vezetékek, úgyhogy ezzel talán nem lesz gond...de azért még rákérdezek...

Kép
Kép
tabati

Sziasztok!

ÓRIÁSI GRATULA NELLIÉKNEK!Nagyon szép babák!

Jól beindultunk...

Én is várom a privit a teló számmal!
Most hogyan van ez?Oda-vissza működik ugye?
:lol:

tímea83
Ajka

Nelli! Hatalmas gratula!!!
Vendég

Este már nem bírtam kivárni a nagy hírt, most viszont örömmel látom, hogy megszülettek az újabb bébiink! :D
Nagy-nagy gratula az egész családnak! Szerintem nagyon szép méretük van a babuciknak a korukhoz és ahhoz képest, hogy ketten vannak!
Sok boldogságot, jó egészséget mindannyiótoknak!

Azért ilyenkor nagyon örül a szívem, mert tudom, hogy ez a két babuci igencsak jó családot választott magának!
Persze a könnyek megint nem maradhattak el.

Boo: hasonló kínjaim vannak, dokim szerint még normális mértékű, de engem hóttra idegesít! Sajna nekem is csak a bugyi-betét szisztéma működik. (Sőt nekem extra-extra mamabugyi, mert pocak alatt nem bírom meghordani, csak ha felhúzom rá!)

Most jöttem védőnénitől. Adott egy rahedli könyvet.
Vérnyomim: 109/69
Hasméret: 127/34 :shock: (ez még nekem is sokk)
és csak 1 kg-ot híztam a 2,5 hét alatt, mióta nem látott. Pisim okés
Málnalevél teáról még csak nem is hallott!
Viszont szerencsére megelégedett magzatmozgás-számlálással abból, hogy 30-ig számoltam, aztán dolgom volt, vagy elaludtam, vagy.....

Kép
Kép]
hendegabi

és a mai legváratlanabb hír:
]Marietta Dominikja hajnal fél4kor megszületett 2180gr-mal és 44cm-el!!!!!!!
koraszülött,inkubátorban van.1kor kezdődtek a fájások,3ra kórház...

Kép
Kép
csibe83

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: