A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Az Anitáknak még sok boldog névnapot kívánunk!!!

Anitja, vigyázz magadra :!:
Remélem, azért hamar rendbe jössz, és nem kell kórházba menned :!:

Kép
vindolanda

Sziasztok !

Miléna : Szarvas Ritának hívják a csajt aki a gépen volt.
Én ismertem a mi házunkban laknak a szülei.

Velünk a helyzet minden oké.
Ádi átállt az egy alvásra ami 12-től fél3-3ig tart.
Az esti alvás sima ügy egyedül elalszik viszont a délutáninál bent kell legyek és fogja a kezem. Kb 10 perc alatt elalszik aztán ki is jövök.

Kaja ügyileg a déli fekvés elött nem eszik aztán amikor felkell akkor bepótolja.
Mi még reggel este tápizunk amit remélem sikerül leszűkíteni egyre és csak az esti maradna.
Sajna pénteken elkezdett folyni Ádi orra de napi 1 c-vitami ampulla helyre rakta.

Niki : HATALMAS GRATULA ALEX-hez. Gyönyörű

Na ennyire futotta mert itt nyafizik Ádi.

Puszika mindenkinek és reméljük jön a nyár és lehet menni a szabadba.
20200310173350

Heni!
Mondókák, énekek:
Csiga-biga gyere ki...
Ég a gyertya ég...
Boci boci tarka...
Antanténusz szórakaténusz...
Süss fel nap...
Cirmos cica haj...
Csip-csip csóka...
Ezeket azért "halandzsázza" ahogy együtt mondjuk-énekeljük :lol:

Bim bam bim bam szól a harang
Hinta palinta hintázik a Nolka
Ciróka paróka hová ment manóka
(egy kicsit átköltöttem...)
Ezeket magától mondja szépen érthetően.

De Nolka tudjátok korán kezdte!
:lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Halihó
nem hagynak ma..de-t anyós jött Emmázott én meg a gőztisztítóval próbáltam csodákat művelni..hát még folytatnom kell..
délben biztos megérezte Emma hogy lelépnék..mert 1 óra altatás soránb esm ovlt hajlandó aludni..sosem csinált ilyet...majdnem elalszik erre elkezd nyöszizni ezerrel...aztán utolsó perc volt h vagy elindulok vagy ugrott a fodrász..mondtam neki hogy na jó mostmár mennem kell, elmentem, behúztam az ajtót egy újnyira nyitva...elmentem..anyós mondta h meg sem mukkant és el is aludt 1 perc után......persze én nagyon rosszúl éreztem magam..ho otthagytam..de elfogyott a cérna..:-( :oops: mondjuk tudtam hogy jó kezekben hagyom...végül aludt egész jól...
A fodrásznál végül baran és szőke tincseim lettek..minden hajszálamat befestettük egy sor szőke egy sor barna..szerintem jobb mont volt..majd holnap csinálttok képet!

A repülő.-... :cry: :cry: borzasztó...mindig az jut eszembe hogy mi mennyit repkedtünk..és megúsztuk..egy darabig biztos nem ülök gépre....van remény szerintetek??

Bocsi most másra nincs időm..holnap ha emma alszik tudok jönni..reggel angolra megyünk.....

puszi

Vindo: akkor csütörtök 5 kor? ugye..ígérem többször nem kérdezem..ez is költői kérdés volt. :wink:

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó
nem hagynak ma..de-t anyós jött Emmázott én meg a gőztisztítóval próbáltam csodákat művelni..hát még folytatnom kell..
délben biztos megérezte Emma hogy lelépnék..mert 1 óra altatás soránb esm ovlt hajlandó aludni..sosem csinált ilyet...majdnem elalszik erre elkezd nyöszizni ezerrel...aztán utolsó perc volt h vagy elindulok vagy ugrott a fodrász..mondtam neki hogy na jó mostmár mennem kell, elmentem, behúztam az ajtót egy újnyira nyitva...elmentem..anyós mondta h meg sem mukkant és el is aludt 1 perc után......persze én nagyon rosszúl éreztem magam..ho otthagytam..de elfogyott a cérna..:-( :oops: mondjuk tudtam hogy jó kezekben hagyom...végül aludt egész jól...
A fodrásznál végül baran és szőke tincseim lettek..minden hajszálamat befestettük egy sor szőke egy sor barna..szerintem jobb mont volt..majd holnap csinálttok képet!

A repülő.-... :cry: :cry: borzasztó...mindig az jut eszembe hogy mi mennyit repkedtünk..és megúsztuk..egy darabig biztos nem ülök gépre....van remény szerintetek??

Bocsi most másra nincs időm..holnap ha emma alszik tudok jönni..reggel angolra megyünk.....

puszi

Vindo: akkor csütörtök 5 kor? ugye..ígérem többször nem kérdezem..ez is költői kérdés volt. :wink:

KépKép
kaqk
Debrecen

Hello Lányok,

táblát akartam hozni, de közben megpillantottam, h lehet gratulálni is! :D

Niki, nagyon nagy boldogságot a kicsi fiadhoz, kívánom, h mielőbb hazatérhessetek mindketten!
Elolvastam a történetedet, és le vagyok döbbenve, h milyen erős voltál. Manapság a nyüszögés a divat, apró-cseprő dolgokon is, Te viszont borzasztóan pozitívan álltál mindenhez, pedig bőven lett volna jogod keseregni. Stramm csajszi vagy!

Képeket azért átpörgettem, mindenki milyen nagy már!

Anitja, kitartás, mindjárt Rajtad a sor! 8) Én maximálisan át tudom érezni, h milyen lehet most a saját testedet cipelni. Én inkább nem írom le a szülőszobai paramétereimet. Ráadásul ott van Nolka is, aki rendesen edzésben tart :wink:

Rólunk csak címszavakban, mert rögtön beájulok a fáradtságtól, Lizi 3:22-kor indította a mai napt :shock:
Hétvégén volt alvás! :lol: Bár most nem VP-ben, hanem a leégett-felépített házban aludtunk, most volt az avató. Nem mondom, h nem gondoltam egész éjjel a becsapó villámra. (pont azalatt a tetőrész alatt aludtunk)
Odafele az útunk zűrös volt, csak az őrangyalainknak köszönhetjük, h most írok: az M0-ás új szakaszán (ami olyan osztottpályás, mint egy autópálya) a belső sávban SZEMBE :shock: :!: jött egy autó. Ő is, mi is 110-zel. Utsó pillanatban rántotta félre a férjem a kormányt. Meg szerencsére mögöttünk mindenki.
Lizi kezd Míra nyomdokaiba lépni, elkezdtem egy dokumentumot, amibe az aranyköpéseit fogom írni. Napjában tuti elereszt 1-2-t, de olyanokat, h fetrengünk a röhögéstől.
Pl. apja betakarta éjjel, mikor áthoztuk közénk: "Azta mindemit, apa betakarta Lizit, ne fázzon a dejeka. Hűűhaaa!" (és mindezt olyan hanglejtéssel, mintha Shakespeare egy drámájából idézne egy sort. Nem hiába, ő is szangvinikus, mint a szülei :)
Múlt héten mekiztünk egyet, azóta ha beültetjük az autóba, sikít az örömtől: "Indulás! Megyünk mekibe kumplit enni! Odanézz!"

Hát, azért nem adom fel, h egyszer még rendesen olvasok és becsatlakozom az írásaitokba, bár per pillanat elég necces, mert a kaja/alvás kivételével egész nap kint csatangolunk.

silka
silka

Tábla:

Kép

Fleur, van nevetek? Esetleg egyéb információ? :) Bocsánat, de nem tudtam végigolvasni :oops:

Niki, leírod Alex cm-paraméterét is? :) Köszi

silka
silka

Sziasztok Drága Lányok!
Sajnos nem változott a helyzet 4 széntabletta és 2 Smecta után sem :cry: :cry: :cry:
Nemsokára indulunk a kórházba :(
Egyenlőre Nati cuccait itthon hagyom, nem készülök szülni... de valószínű pár napig bent tartanak (infúzió, megfigyelés...)
Totál kivagyok Nolka miatt, pedig szerencsére jön az Anyósom aki nyugdíjas, tehát teljesen el tudja látni, de akkor sem aludtam még nélküle :cry: :cry: :cry: Csak amikor megszületett, az első éjszakát a kórházban töltöttük külön (császár miatt nem kelhettem fel...)

Jelentkezem ahogy tudok!!!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Jó reggelt!

Anitja ez nagyon rosszul hangzik :(
Jobbulást neked+++++++++++++++++
Hátha 2 infuzió után elengednek a kórházból és nem tartanak bent sokáig :roll:

Silka Istenem, még jó, hogy nem lett bajotok!!!
Az ott alvásnak örülök, csak alakul Lizi :)
Aranyköpései :lol: :lol:
Éjszakátok milyen volt most?

Köszi a kérdés lányok én már teljesen jól vagyok :D
Akik most estek bele azoknak jobbulást+++++++++++++++++++++

Viranka nyugi :)
gyertek hozzánk figyelemelterelésként Mírának

Mesi jeletnkezzé má!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Minden rendben?

Repülőszerencsétlenség szerintem nincs remény. Nem élték túl sajnos :(
De a repülő még mindig a legbiztonságosabb közlekedési eszköz!! Szőrnyű hallani amikor lezuhan egy gép és sok ember az életét veszti, de az utakon a világon naponta többen halnak meg.

Miléna tesztet :D

Panndi cicussal ugyanígy jártam. Hiába szopizott, hiába volt rengeteg tejem nem hízott. Gyenge volt és hamar elfáradt és elaludt.
Megnöveltem a nappali szopik számát, éjszaka hagytam aludni. Minden szopi után megkínáltam lefejt tejjel. Elfogadta!! Általában 30-60 miliket még megevett. Pár hét múlva megerősödött annyira, hogy már elég volt neki a cici és nem kért pótlást.
Az éjszakák is azért lehetnek nehezek mert éhes de fáradt kiszívni.
Nyugi minden rendben lesz :)

Ma végez a házban a vizes. Már csak a konyha meg a padló és a takarítás van hátra.
Ja azt nem is írtam, hogy a pasik lustaságának köszönhetően a lépcsőt fel kell csiszolni és újra kell lakkozni :evil: Próbáltam rendbe hozni de úgy felkarcolták, hogy lehetetlen :evil: Szóval még azt is meg kell csinálni :?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Anitja! Gondolom ezt már nem olvasod, de hidd el, más másik helyen Nolka nélkül aludni (kórház), mint otthon!
Amíg kórházban voltam Gegivel, meglepően jól viseltem Zsozsi nélkül az éjszakákat. Oké, mondjuk volt is dolgom, nem egymagam voltam, és tudtam, hogy hozzák be nekem.
Kitartás, egy kis tápanyag, és máris jobban leszel! :D

Én most kicsit el vagyok tűnve, sok dolog zajlik most körülöttem, ha tudok, majd beszámolok!

Kép
Kép
Kép
gremese

Móni!
holnap támadnánk Ágicával :)

Anitja
++++++++++++++

:arrow:

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Anita kitartás, gyors gyógyulás és még szerintem élvezhetitek Nolkával együtt a mondókázást!:-)
Nagyon kis ügyes!

Silka na hát a kis Lizzi micsoda kis cserfes:-)

Móni nemsokára akkor költözés:-)

Kaqk hát ezek a gyerkőcök már csak ilyenek :wink: épp mielőtt elmentem volna itthonról dokihoz kezdett hatalmas nagy sirásba Péter, hogy fáj a lába( valószinű elzsibbadt csak neki) Nem birtam gyorsan megnyugtatni sem, és már mennem kellett, nagyon rossz volt igy otthon hagyni. De hát ez az élet rendje, néha nekünk is van dolgunk.

Tegnap nálunk kimaradt a fürcsi :cry: hát nem is mondom, hogy felborult az egész este, P 22 kor Á pedig 22.30 kor birt csak elaludni :evil: azt is cicivel a szájában. Nem és nem kell neki a cuni, csak cici és olyan érdekes, hogy tényleg csak cumizik . Éjszaka viszont 2x ébredt 2-4 kor .

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

anitja: kitartás és jobbulást! Én is meglepően jól viseltem Zsófi nélkül a kórházban :roll:

Móni: köszi, megnyugtattál :) Most Fruzsi is eggyel többször eszik nappal, remélem használ.

Életünk legsz*rabb éjszakáján vagyunk túl... 11-kor elkezdtem szoptatni Fruzsit, hallom, hogy Zsófi sír, leesett az ágyról. Amúgy is náthás kicsit, meg köhög, nem bírt visszaaludni, és sikítva, ordítva sírt. Fruzsi nis rákezdett, fél háromig sírtak egyszerre, közben egyszer már én is :oops: És keltek hatkor, mintha mi sem történt volna :shock:
Vendég

Panndi remélem gyors gyarapodásnak indul Fruzsi. Ma mentek dokihoz? Kiváncsi vagyok mit fog javasolni.
Ezt utálom én is, hogy bármikor fekszenek, reggel úgy kelnek mint szoktak. P és már 5.50kor ébredt és a konyhában bóklászott, kereste az apját, hogy csináljon neki kókót! :shock:

Heni
KépKép
heni81

Panndi sajnálom a rossz éjszakát :(

Viranka oké :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt lányok!

MOst csak röviden.

Kaqk, igen, ötkor lesz elvileg!!!

Silka, örülök, hogy az éjszakák rendeződtek. Autó :evil:

Nekünk egyszer Romániában volt hasonló eset egy kamionúton a Kárpátokban. Az egész kocsisor kiállt pihenni utána... Egy kamion jött velünk szemben egy hegyi úton.

Minden jót. Mióta vezetékes a netünk, nem nagyon férek ide, R. zavargat. V.

Kép
vindolanda

Na megjöttünk a dokitól: tegnap óta hízott, doki szerint egészséges teljesen, abban maradtunk, hogy napközben keltegetem enni, így tud hatszor enni egy nap, és jövőhéten újra megnézzük :)
Vendég

Hát én vesztemre kimentem a teraszra a két gyerekkel. Persze Péterke menni akart az udvarra le homokozni, mondom most nem lehet , majd ha felkelsz apával. Erre nagy sirásba kezdett. A szomszéd néni hivta á magához mennjen pipiket nézni, de ő nemcsak homokozni. Jó homokozott, nyakig homokos lett :evil: most meg alig birtam behozni, mert közben pedig felébredt Aron, aki szintén üvöltött én meg azt se tudtam melyiket hova tegyem. Gondolhatják itt a szomszédok, hogy szegény Heni, van elege két gyerekkel, de alapjában nem, csak kint kissé kezelhetetlen P.

Panndi minden oké lesz :D

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Délelőtt csavarogtunk, ügyintéztünk! :)

Anitja! Sajnálom, hogy kórházba kell menned... :( Gyors gyógyulást!

Apa tegnap este elment az ügyeletre, kapott szurit a fenekébe! :lol: Meg kapott 1-2 gyógyszert, szerintem így hamarabb átesik rajta.

LMóni! Pont ezt akartam én is írni, hogy a repülés még így is biztonságosabb... :? Sajnálom őket... :cry:
Lépcső... :evil:

Lizó ilyen mondatokat mond??!! :shock: :) Nem semmi a csaj! :)

A héten lehet bemenni a bölcsibe, "kóstolgatós hét", holnap benézünk szerintem. Találkoztam egy csajjal, ők ma voltak, azt mondták 20. után leszünk kiértesítve a felvételről... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Panndi! Nagyon sajnálom az éjszakát... :( Remélem, tudsz majd pihenni!!!

Miléna! Egy tesztre én is kíváncsi lennék! ;)

Kaqk! Lássuk az új frizurát!!!

Mi ma fél 8-ig aludtunk, de ezt csak annak tudom be, hogy Apa nem dolgozik, és nem volt, aki felzörögje Szelit! :D
Tegnap 8-ig aludtunk, de akkor meg éjjel ordítás volt, Szelikém befosott, és úgy aludt egy darabig, majd őrült sírásba kezdett, "kaka, kaka", levettem a pelenkáját, láng vörös volt a nunija... gyors lemosás a kádban, vastagon bekenés. Mára már jobb neki.

Heni! Én a szomszéd kutyához nem merem Szelit átvinni, mert képtelenség behozni utána. Teli torokból üvölt, és vergődik a kezemben... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Jaj! Azt még mindenképpen el akartam mesélni, hogy Szeli tegnap fogta az összecsavart újságot, és nekiállt kergetni a legyet, majd mikor az leszállt, próbálta lecsapni az újsággal! :lol: Majd' megszakadtunk a röhögéstől! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Csak nagyon gyorsban jovok, mert most jottem haza..( :lol: :lol: :lol: :lol: ) es 4-re megyek vissza az en kicsi fiamhoz etetesre.
Minden teljesen rendben vele, es azt mondtak, hogy egy kis csodababa, mar nincs is az intenziv szobaban, csak a "nagy" gyerekekkel a megorzoben. Ha par napon belul szepen eszik cumibol, vagy cicibol, akkor haza is johet par napon belul! :lol: :lol:

Most rohanok, de majd jovok!

Puszi Nektek!
Niki
Vendég

Niki! Ez nagyon jól hangzik! SZUPER!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Niki: de jó hír!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztooooooooooooook!

Itthon-itthon!!! Ez a jó hír!

A rossz, hogy megint az a fránya alkálikus foszfatáz okozta a problémát (nem tudom emlékeztek-e de Nolkával is magas volt) - enzim ami ha túl sok, epeproblémákat okoz - Nolkával elzáródás volt, most túltermelődés: emésztettem mint az őrült.

A lényeg viszont, hogy sokkal jobban vagyok, igaz 5 kilótól szabadultam meg 2 nap alatt :shock:

Most megint szigorú diéta a terhesség végéig :cry: (se tojás, se tejtermék, se zsíros, se rostos, se fűszeres)

Megyek pihizek is, köszönöm a Ránk gondolást! Sokat segített!!!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Anitja: de jó hír!!!! akor nem lesz meg a 100 :-) kitartást a diétához!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok,

Péterke megy el az apjával, én egy kicsit megpihenhetek tőle :roll: majd kiderül Áron mit produkál!

Ma ebédre cukkini fasirt csináltam, nagyon finom lett, próbáljátok ki ti is. Péterke is csak úgy falta!
3 közepes cukkinit lereszeltem héjastul, meg egy kisebb hagymát. Besóztam a masszát és összedolgozod 1 tojással, annyi zsemlemorzsával, amennyitől majd jól formálható massza lesz, fűszereztem borssal, petrezselyemzölddel, bazsalikommal. Gombócokat kell gyártani a masszából, prézlibe forgatni és kisütni.
Mennyei!!!!!

Anita ez szuper, hogy nem fogtak benn. A kis diétát már kibirod!
Az alkálikus foszfatáz nem olyan nagy probléma, állitólag a méhlepény termeli, nagyon sok terhességnél emelkedik. Nem lesz semmi gond!
Egyébként mennyi???

Kaqk hol van a frizurafotó? Sehol nem látom 8)

Niki szuper hir!!!!

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok Lányok!

Élünk ám mi is, csak gépem megint oda, no és a gyerekek se nagyon hagynak :roll: ...Most hamar uraméról jelentkezem.

Jól vagyunk, Bulcsú őrült tempóban hízik, nappal alszik, eszik, éjjel katasztrófa :roll: ...Ma éjjel fél12kor kelt, azóta talpon vagyok, szóval sikerült fél órát aludnom :? ...Aztán Őfelsége 7kor bevágta a szunyát, Boti pedig kelt vígan, így indult nap...Nem tudom, mi lehet az oka, éjszaka Bulcsi kétszer eszik, de szinte félóránként riaszt. Hasfájásra gyanakszom...
Jó hír viszont, hogy Botond újra elfogad anyjának :D . Szörnyű volt ez az elutasítás, ezt nem lehet elfogadni, se felkészülni rá.

Panndi!Remélem hamar megoldódnak a gondjaitok, szorítok - és együttérzek!!+++ :wink:

Niki!!GRATLÁLOK!!!!Milyen szép Kisfiad van!De jó hír, hogy hamarosan Ő is hazamehet!

Anitja!Húúúú...Na, lényeg, hogy otthon vgy, és minden rendben! Diétázz csak, hisz már úgysincs sok hátra Nati világrajöttéig! :D

Móni!lépcső :evil: Jaj, ezek a férfimberek olyan meggondolatlanok tudnak lenni!!Én is átmentem ezen nem is rég, tudom, mennyi bosszúsággal jár az ilyesmi...

repülés: igen, valóban nagyon biztonságos...de valamiért félek tőle. Eddig 4szer utaztam repülővel, mindig végigrettegtem az utat :roll:

Heni!Igen, ismerős szitu, amit írtál :D !Boti is homokimádó, alig bírom becibálni, ha Bulcsi miatt be kell menni. Biztos engem is sajnálnak a szomszédok :D :D ...Cukkinifasírt :P ...én is csináltam már, és nagyon finom!!
Gyönyörű helyen laktok!

Még akartam írni, de nem hagy a Kisebbikem... :arrow:
pusssz
kispocc

Jaj csajok, még az utő is megáll bennünk apával. Készülődtünk, hogy apa megy Péterkével el, ráadtam a cipőjét és kiengedtem a teraszra, csak visszaléptem a házba a táskaért, megyünk ki apával a teraszra, gyerek sehol, nézünk jobbra, kiskapu nyitva, hát ő már a lépcső alján röhög ránk vissza. Azt hittem kiesik a szivem a helyéről :evil:

Heni
KépKép
heni81

[quote="vindolanda"]
írta:
vindolandaA fényképezéshez csak egy jó gép kell, az meg automatára van állítva, szóval nem az én érdemem :roll:

eme állításodat megcáfolnám :lol: mert lehet több százezres avagy milliós géped,ha nem tudod kezelni használni,csak lövöd a képeket a vakvilágba :) és ráadásul nagy kalap sz@rok .S lehet egy pár tízezres digitális/negatívos géppel is az életed legjobb képeit megcsinálnod :)
nálunk pl. nagyon sokáig tabu volt a digigé,sőt életem párja anincs még mindig megelégedve,mert filmes géppel sokkal szebb képeket lehet csinálni :) az árénykok nem sötétek annyira plasztikusabb az egész :)
nem állhattam meg szó nélkül :)

amúgy napsugaras szép napot Nektek :)

Anitja!
de jó hogy otthon újra viszont akármicsodás akármicsodád :evil: de már csak pár hét :) s ha jól emléxem s miért ne :) Nolka is előbb született :) hiába akartuk azt h. kórházas traccspartit rendezzünk :)

Heni!
ma feladtam :) nálunk a bicikli vs. nyúlmotor miatt szokott küzdés lenni :) B. azzal akar vonatot menni nézni én bicajjal :) üvőlt mint a fába szorult féreg feszíti magát a gyerekülésben :) aztán megnyugszik :)

Panndi!
neked még1* köszönjük a törpöket :)

vmit még akartam,de agyilag teljesen zokni vagyok :) bár ma MÍra meglepően angyal volt egy-két kivétel azért volt :) tegnap mire R. hazajött melóból már remegtem az idegtől :roll: egyzserűen elviselhetetlen volt M. folyamatosan feleselt,verekedtek,hisztiztek teljesen padlót fogtam :?
mondjuk ma meg folyamatossan azzal nyúzott h. varrjam már Dorika(néhaCsilla) babájának mega sapiját és csináljak balettcipőt :) a sapka elkészült a többi meg majd :) pár nap múlva :)

:arrow: apát váltom kicsit :)

KépKép
viranka

tudom mit akartam még :)
Niki!
olyan jó híreket hoztál :) jó gyerek ez az Alex :)

Heni!
ma zöldségesnél B. lement a lépcsőn és futot a vakvilágba,Míra utána én meg mindent ledobva utánuk... csak h. ne unatkozzak véletlenül sem :)
mindjárt elindulok hozzátok :) úgy szeretem a cukkinit :)

Ktimi!
s nem egri a csaj véletlenül?mert mintha lett volna egy ilyen nevű osztálytársam...

:arrow: B. engem akar....

KépKép
viranka

Míra az imént így szólt:
"Anya fáj a pocakom,szerintem holnap kisbabát szülök" :shock: :lol: :lol: :lol: 8)

+fényképezéshez: azt próbáld ki ha pl. gyerk jobbra néz akkor feje bkép bal oldalán s jobb oldalon nagy helyet hagyj :9

hívnak a fürdőből :)

KépKép
viranka

Anitja! Sajnálom, hogy megint diétáznod kell, de szerintem sem sokáig! ;)

Vera! Akkor nagymama leszel?! :lol: :lol:

Egyik nap meg Apa szól, hogy nyitva hagyja a nagy kaput, mindjárt jön vissza kocsival. Én meg mondom, jó. Erre azt érzem, hogy jön a hideg valahonnan, persze a bejárati ajtót nem csukta jól be, így Szeli simán kiosont, én meg rohanok, mint az őrült, kiabálva keresem Szelit, reméltem, hogy nem ment ki a kapun át az útra... :evil: De csak a teraszon sziesztázott a fotelban. Na, megállt bennem is az ütő... :? Huhh...

Kép

Kép
regcsiken14

Hát Viranka, ezt nem állhatom meg szó nélkül :lol:

Az én szintemen és R. fényképezéséhez nem kell más :wink: Csak mert kérdezték, hogy hogyan csinálok jó R.-képeket... Nem úgy értettem, hogy általában a fényképezéshez, hanem az efféle itthoni kattingatáshoz (bár félre lehetett érteni).
Pl. azért nem árt, ha zoomolni lehet vele - a jó gépet így értettem. Mert a mi korábbi gépünkkel pl. nem lehetett. Nem arra gondoltam, hogy mi egy 500 000-es géppel rohangálunk ám itthon :D

JÓ éjszakát, ma nem voltam nagyon aktív. Ezzel a vezetékes nettel csak a baj van, állandóan ki kell kapcsolni a gépet a konyhában, R. megőrül tőle :roll:

Niki, Anita, hú, akkor jó hírekkel jöttetek :D

Panndi, remélem, ezzel meg is oldódik az ügy. R. is járt mérésre hetente-kéthetente, pedig ő annyit evett, amennyit bírt. De hát nem olyan a testalkata, vékonyka. Lehet, Fruzsi is ilyen lesz.

Kispocc - szegény Kispocc :( Azért lesz ettől jobb éjszakátok is.

Heni, Péterke akkor nagy felfedező :wink:
Csak óvatosan.

Most csak ennyi, szép estét, V.

Kép
vindolanda

Mesi! Mi a helyzet Nálatok???

Kép

Kép
regcsiken14

Tündi! A szójatejes válaszom nem azért írtam úgy, mert zavart, hogy rákérdeztél, hanem Szelire vagyok pipa emiatt, de csak picit! Szóval nehogy félreérts!!!!!!! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Helló, Lányok!
Röviden tudok jönni, de annál jobban hiányoztatok! :-) És tudjátok, ha épp nem tudok mindenkinek írni, az nem jelenti azt, hogy nem akartam! ;-)

Niki, Anitja: annyira megkönnyebbültem, hogy jól vagytok, izgultam értetek (és Alexanderért)!

Mesi: azért ne csigázz minket sokáig, nagyon érdekel, mi van Veled!!!

Panndi, Kispocc, Heni, sok erőt a kicsikhez!

Mi megvagyunk, Ádó tündéri, csak az altatások macerásak, éneklés az idők végezetéig. Valahogy el kéne kezdenem a meseolvasást propagálni, az kevésbé energiaigényes (vagy csak gondolom?).
Vége a KRESZ-oktatásnak, nagyon szórakoztató volt, majd 18-án vizsgázom. Mondjuk hiúsági kérdést nem csinálok belőle, csak anyagit :-)
Nagyon sok meló gyűlt össze nyárra, pedig kétoldali munkaundorom van esténként (napközben nem lenne, de napközben ugye nem tudok dolgozni).
Puszi Nektek! :-)

Kép
Kép
irina

Ui: Viranka, cipőügyben megkeresnélek, ha nem nagy pofátlanság, mert sehol nem kaptam ilyen műanyag klumpát Ádira, féltucat boltban kerestem (Tesco, kínaik, cipőboltok). Most 21-es a lába, mindenütt 25-től indul, ami van, azok is sokkal rondábbak, mint a Tieitek. De nem tudom, milyen távolságban árulják azt a cipőt, ami Nektek van, ha messze, ne törődj vele. Vagy írd meg, kérlek, hol kapható. Köszi!

Kép
Kép
irina

Sziasztok :)

viranka: szívesen a törpöket, de inkább én köszönöm a varrást :)

irina: altatás nálunk sem egyszerű...Megbeszéltük Apával, hogy ősztől bekeményítünk, és megtanítjuk Zsófit egyedül elaludni, végülis két éves lesz már. Most még Fruzsi miatt nem, de hát előbb-utóbb muszáj lesz...

vindo: szerintem is ez van, hogy Fruzsi vékonyabb fajta, nem rám ütött ebben, hosszú, vékony ujjai is vannak, szerintem csak ennyi az ok :)

Ma megyünk Pestre ortopéd orvoshoz kontrollra :roll:
Vendég

Jó reggelt!
Látom Panndi,téged is kidobott az ágy hajnalok hajnalán :?
melyik vonattal mentek?mert össze is futhatnánk :)

Irina!
itt nálunk vettem a cipősboltban :) Bálintnak és Grétának is 23-24-est vettem,mert a21-22es nagyon kicsi :) Ma v. holnap megnézem,s ha van akkor megveszem nagyon szívesen s elpostázom :) milyen színű legyen? kék vagy fehér?

fiam kiakasztott :evil: este 10 után már azt hittem elaludt,mikor Nagyi hozta vissza a nappaliból vidáman,kicsit sem álmos fejjel :shock: nagy nehezen elaludt,mikor úgy döntött 3kor elég volt,visszaaltattam majd f5kor ismét felkelt és lelkesen "dumált" szórakozott :? most sikerült lefektettnem végre :) persze én meg már nem bírok aludni :evil: azaz bírnék,de nem tudok,úgy felhúztam magam :oops: jól indul ez a nap is :)

nem is írtam :) hétfőn B haja kicsit rövidebb lett :) igaz vagy 3an boldogítottuk,miközben nagyi vágta a haját :) azóta kleine Günther a neve kispasimnak :)

KépKép
viranka

Jó reggelt :D !

Viranka, nagyi :wink: :lol: , nem semmi lányod van :lol: . Majd mutasd meg a kis Günthi új frizkóját :D .

Pankával nem tudom, mi van, szerintem még mindig a foga :? . 16 fog bújt ki szinte észrevétlenül, az utolsó néggyel megszenvedünk. 3. napja kel éjjel visítva, hol 1/2 12-kor, hol 1/2 1-kor. A legbrutálisabb tegnapelőtt volt, amikor ment a hasam, Panka pedig visítva, toporzékolva verte az ajtót, majd kinyitotta, és hüppögve az ölembe mászott :? . A most éjjeli ébredése "szuper" volt: felvettem, a vállamra hajtotta a fejét, lefeküdtem vele, és 5 perc alatt elaludt a hasamon. A legnagyobb baj az, hogy általában egy ilyen ébredés után 1 órás cicizést követően tud csak elaludni, és ha nem adok neki cicit, hasonló hisztiket produkál, mint amit Mesi vérhisztinek szokott jellemezni :( . Hogy fog elaludni, ha már nem fog szopizni :shock: ??

Anitja, 5 kg :shock: . Ezek jó hírek :) , és nem kell már sokáig diétáznod :D .

Silka, Lizi beszéde lenyűgöző :shock: :D . Milyen traccspartykat nyomnának Ádival :lol: . Honnan veszi ezeket a szófordulatokat :lol: ...

Kispocc, szuper, hogy minden rendben :D .
dettyk

Jó reggelt!

Viranka Míra drága megszült már :lol: :lol: :lol:

Este cicus nem volt hajlandó elaludni :? Nyűglődött jobbra-balra de az Istennek sem :evil: 10 után egy hatalmas hiszti után egy nagy sóhaj kiséretében beájult. Azóta alszik.

Tegnap voltunk gyereknapon a családsegítőknél. Volt koncert megy rengeteg játék :lol: :lol:
Haramiám egyetlen lányként vagy 10 fiú között tepert a motorral minden felé :lol: :lol:

Irina meseolvasás sem könnyebb :)
Enyém lányom akár 1 órán keresztül is képes hallgatni a mesét. Kommentálja bármennyire is fáradt :)
Éneket viszont nem szeret mostanában este hallani.
Csak a mese de az rengeteg.

Anitja de jó, hogy otthon vagy.
Diétáznod meg nem kell sokáig úgysem :wink: :lol:

Niki szuper hír :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

A kicsi Bulcsúnak boldog névnapot :lol: :lol:

Dettyk jobban vagy már?
sajnálom a rossz éjszakákat :(

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kép

Kép

Kép apával

Kép Anna néni a kedven gondozó nénije :)

Kép

Kép

Kép így ébredt a déli alvásból, fél órás hiszti követte

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

Bulcsúnak boldog névnapot! :D

Dettyk! :(

LMóni! De szép Gréti azzal a két csicsával! :)

Mostanában én is összekötöm Szelinek hátul fürdésnél..

felébredt

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt!

Bulcsúnak boldog névnapot kívánunk!!!

Móni, Gréta tündéri :oops: :D :D

Irina, egy kalappal a vizsgához :wink:

Regina, most látom az új avatarod :wink:

Dettyk - :(
Szegény Panka és szegény Te.

Altatás - most három napja este mesemondásra alszik el R. (miután megnézett egy-két videót a youtubeon). Szopik, aztán mellém fészkelődik, keresi a helyét. Be kell sötétíteni a lakásban, G. sem járkál, hanem odafekszik az ágyban.
A mesét improvizálom, pl. ellopták R. talicskáját, és Neo kutyával együtt mennek megkeresni, meg hasonló baromságok :roll:
Sajna elég sokáig tart, néha mondom vagy 30 percet :shock:
Máskor csak azt igényli, hogy rám fekszik, aztán magától elalszik.

De szerintem ez is nagy haladás, én legalábbis eredményként könyvelem el. Bár sokszor bealszunk vele...

Délután a szokásos zenés-táncos produkció, akkor képtelen befészkelni magát mellém.

Mai nap: szerencsére G. felvert minket reggel hétkor, így van esély rá, hogy a délutáni koncert ne ütközzön az altatással.

Hattól vezetek :roll: Tegnap nem tudtam eljutni, G. Pesten volt, és késett. Persze nem szólt haza, mert minek is :evil: :evil: :evil:

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Vera nagyon szépen köszönöm a képeket:-)Szuper lett!!!!!Nagyon ugyes az urad! majd ne felejtsd megirni, hogy hova mennyit...

Gréta cica nagyon édes !!!! Hajrá költözés!

Vindo éljen a mese!

Dettyk majd csak kibújnak már azok a fogacskák!

Irina megy a drukk. Altatáshoz én csak annyit, hogy próbálkozni kell.

Regi már régen raktál képeket!Jó az új avatarod!

Mesi jeletkezz!!!

A kleine Güntherről jutott eszembe, hogy mi lehet Motiotékkal??? meg persze a többi lost emberkénkkel.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Van egy nagy probléma, ami nem tudom, megoldódik-e. Egy nagyon nagy lépés előtt állunk, és lehet, hogy megfúrják.
Nem a gyerekek.
Jövök, ha tudok. :cry:

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese, nem tudom, mi a baj, de remélem, minden jóra fordul. Drukkolunk Nektek, hogy alakuljanak a dolgok :!:

Kép
vindolanda

Házeladás. Ha lesz időm, majd :arrow: részletezem.

Kép
Kép
Kép
gremese

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: