Andus, Amy: nagyon sajnálom szegény nyuszit és kutyust!
kangu: jajjjjjjjj

Nem egyszerű esetek ezek a csöppségek...
Nicko: neeeehogy ne gyere többet, mi is nagyon szeretünk titeket, nincs semmi különbség köztetek vagy másik topiklakók között, de komolyan!

Gyere, mert ha nem addig foglak zaklatni más úton módon míg meg nem gondolod magad!!!
Aztaaaa,
Füge és Szoni irtó édesek, sajna Efe már csicsikál, de amint tudom megmutatom neki is a videókat

. Egyébként ő is épp úgy dumál mint Szoni, ököltömködősen.
Verus: nagyon helyesek a gyerkőcök, és azok a muffinok... hmmm... mit nem adnék most 1-ért...
Stelly, Budabo, kaandi, Julcsi: Bizony bizony... apóca örül az új tejszaporító módszernek.

De asszem gyakorlatilag az segített, hogy megnyugtattatok itt a topikon is, beláttam, hogy gond már nem lehet, max még előszedem a fagyistejet...
Erre ma ebédre pl. lazán kiszopcsiztunk 190 g-ot... ebédre...

140 volt a minimum, de hozzáteszem ma csak 5-ször evett. Vééégre, valami eredményt hozott, na de mi, és mi ez megint, lehet mégiscsak ez lenne a 3 hós ugrás.

Tegnap csomó mindent máshogy csináltam mint eddig, szóval ki tudja mi segített...
Ja és olyan sztori volt ma

, 190-es evést követő kajcsi közepén alig hallható kaki, hatalmas bűzzel...

Szopi befejez, gyerek böfipozícióba, nyakig sz.ros.... Király.

Nadrágom szintúgy "kissé" nedves. Még királyabb.

Erre hatalmas csóré a nyakamba.
ÉÉÉÉÉÉs ekkor csengettek!
Nem tudtam sírjak vagy nevessek. Biztosítótársaságtól 2 nő, kissé meglepődtek minket látva és hamar belementek, hogy máskor visszajönnek. Pedig igazán segíthettek volna gyereket fürdetni ezek után...