Sziasztok!
Először is megy a drukk Nellikének, akinek már valószínűleg meg is vannak a kisbabái (amilyen lassan sikerült 3 oldalnyi tömény infót magamba szippantanom

)
Anitja!
Sajnálom a kórházat, reméljük pár nap alatt rendbehoznak!
Ancsurti!
Gyönyörű lett a babaszoba, nagyon egyedi is, meglátszik, hogy szakmabeli vagy.

A kiságy nekem is nagyon bejövős, ilyet még nem láttam.

Gondolom lehet a fekvőfelületét ennek is állítani igaz?
Breki!
No, ez a boros téma elég durva.

Egy ismerős nőgyógyász felesége ikreket vár és a görcseire megitatott vele egy felest. Akkor erre mit szólna a bácsi?

(én meg konyakos meggyet kaptam a szülőktől

arra mondta, hogy egyet nyugodtan megehetek belőle, nem lesz bajom)
Hgabi!
Húúúú, ez a rozsdás szög nem hangzik túl jól...

Nagyon fájt neki? Nekem gyerekkorom ban volt egy rossz élményem, amikor a tesómmal süveges játékkot (képet kérünk Bondtól

) játszottunk a földön a kanapé előtt, aztán elkezdtünk ugrálni a kanapén, én meg hopp bele az egyik süveges bábuba. Mehettünk mi is az ügyeletre. Még mindig emlékszem, hogy mennyire fájt ahogy kitisztították a sebet...

Pedig ez nem is rozsdás szög volt...
007!
Epres csoki is gyümölcs!

Most már akkor nekem sincs lelkifurim.
És rólunk picit:
Tegnap voltam nst-n (hetente kell mennem, nekem is) és a szülésznő nem értette, hogy miért gondolom, hogy farfekvéses, hiszen nagyon lent volt a szívhang, ami azt jelenti, hogy fejvégű.

Persze a tuti az, ha uhval megnézik, csak sajnos a doki pont szülesztett

, így nem tudtunk bekukucskálni, de akkor ezek szerint nagyon is lehetséges, hogy megfordult a Drágám.

Olllyan jó lenne!! Ja, és tökéletes görbét produkált, sokat mocizott, olyankor olyan gyorsan dobogott a kis szíve, hogy csak na.

Fájásaim meg még egyáltalán nincsenek. Ja! És szülésznőm még mindig engedélyezte az uszit, szinte kinevetett, hogy azért nem nyílik ám olyan gyorsan az a méhszáj, majd meglátom!

páromról is szó volt, hogy nem szeretné elvágni a köldökzsinórt, arra meg azt mondta, hogy szerencsére, ő annak csak örül.

(persze mindezt olyan kedvesen és jó kedéllyel mondta, nagyon jól szórakoztam rajta

) Elkezdtem szedni a homeos bogyókat is, málnalevél teát meg nekem csak napi egy pohárral szabad. Gátmasszázst is megkezdhetem azt mondta.
Ja! És megkérdeztem mit kell vinni a babának, és a popsitörlőt kiemelte, hogy azt mindenképpen, meg pár pelus sem árt, sosem lehet tudni, de azt elvileg adnak. Kissapkát meg kiskesztyűt kell még, meg textilpelust a szoptatáshoz.