A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

merion! :)

Jól teszed, hogy jelentkezel! :)

Torokfájás: :( :( :( És ráadásul alighanem most nem müxik a kutyaharapást szőrivel című gyógymód. :( :(

A beköltözésnek viszont annál nagyobb :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Ügyik voltatok! :wink:

Akkor te is majdhogynem szülinap ajándékként kapsz magadtól egy babát! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

És még egy dolgot megtudhattunk, immáron biztosan: a 36. héttől van hetente CTG.

Gyere minnél gyakrabban! :wink:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 09:54-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok LÁnyok, asszonyok!

MOst nem tudok visszaolvasni, remélem később majd lesz rá időm.
Röviden annyit: tegnap fél 9-kor "futottunk" Nócival az ügyeletre, mert belelépett egy rozsdás szegbe, ami átbökte a cipőjét, és a talpát is.
Olyan ideges lettem, hogy alig találtam a helyem, bekeményedett a hasam is, úgyhogy mondtam a Gábornak, biztos ami sicher, vigyük a táskámat, mert lehet, hogy egyúttal szülünk is.
De mire a sebész doki végzett Nócival, lenyugodtam, úgyhogy az én elsősegélyezésemre nem volt szükség.
Szegénykémnek most nagyon fáj a lába, persze unatkozik is.
Ja, és este még a Gáborból 2 kullancsot kellett kivenni, az egyik helye elég gyulladt is volt, de szerencsére reggelre lelohadt. Úgyhogy nem unatkoztunk.
Már kiabál a nyuszikám, úgyhogy megyek. Talán később tudok még jönni.

Kép
Kép]
hendegabi

200907,

Köszi, köszi! :lol: Én is nagyon örülök, hogy a baby születésére minden rendben lesz!

Meg is ijedtem rendesen, hogy akkor MOST jelentkezni kell... :lol: Egyébként sem szándékozom stikában megszülni, hiszen az egyik legjobb dolog az embernek a nagy örömét megosztani másokkal is. :lol:

Ma sikerült beszereznem a szoptatós melltartókat, így már teljes a kórházi csomag. Nem gondoltam volna, de már pár hete eljött az a pillanat, amikortól nem veszek több ruhát a kis újszülöttemnek. Az első pár hónapot a jelenlegi készlettel tesszük meg...aztán majd...

A kukacos gyümölcsöt én sem bírom megenni... :?

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

boo! :)

"Nem véletlenül festenek a gyümölcsökről csend életet és nem akcióképet!"
Hülye... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A SOTE-n is ki szokták hangsúlyozni, hogy a kismamának lehetősége van hozzátartozó jelenlétében szülni. Sehol nem hallottam még, hogy diszkriminatíve kiemelték volna a humán jelleget. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(Melyik házamat tapossa?)

Kép
Kép
200907?

Közeleg a születésnapom, de előtte még a páromé lesz, és igazából annak örülnék, ha azon a napon születne meg a kislányunk is. :lol: :lol: :lol: Igaz, ez már csak 2 hét, hiszen 06.15. a dátum, de én szívesen bevállalom ezt a viszonylag közeli időpontot is. :lol: Nekem is azonos napom van a szülinapom apukámmal.

Én is úgy tudom, hogy a 36. héttől van a heti CTG, aztán a túlhordás után már nem tudom, és remélem, hogy nem is fogom személyes tapasztalatból megtudni. :lol:

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

hendegabi! :)

Komolyan mondom, olyanok vagytok, mint egy teleregény: mindig történik veletek valami. :lol: :lol: :lol: :? :? :( :( :( Nem unatkoznátok már egy kicsit? :roll: :roll: :roll: :roll:

merion! :)

"...aztán majd... "...sorra kapjátok a rucikat, úgyhogy jó időre el lesztek látva anélkül, hogy kitennétek otthonról a lábatokat. :wink:

Tényleg! Tudja valaki, hogy mi történt a "Szomszédok" utolsó részében? Jómúltkorjában is lemaradtam róla. :? :? :?
Illetve komoly, hogy se a héten, se a jövő héten nem lesz House???? :shock: :shock: :shock: Jó, hogy nyári műsorrend meg minden, de most tényleg várjak őszig? :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 09:54-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sillia:Nálunk a cserko időben le lett permetezve, tehát most egy sem fiú!:D:D:D:D
Amikor ott voltam nagyanyámnál hétvégén egész nap a cserkot legelésztem. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Hendegabi:Jobbulást Nócikának!! Szegény kicsilány!:( Sok sok sok sok gyógyipuszi dukál neki!!

Bond:Most volt hétvégén House maraton az AXN-en. Egész hétvégén csak House ment!:D:D

Kép
szisz89

Ha akadéskodnak, akkor kérd számon, hogy hol van az leírva, hogy kutya kinézetű hozzátartozó, barátnő, anyós stb. nem lehet jelen. Mondd meg, hogy addig nem vagy hajlandó szülni, amíg be nem bizonyítják neked, hogy Müzli ki van tiltva. (A még jobb álcázás érdekében átkeresztelhetnéd ideiglenes Szőlőcukorra, azt ugyanis lehet bent kajálni. Esetleg még be is csomagolhatnád... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

"a köldökzsinór elvágás már neccesebb"
Mármint az elrágásra gondolsz? Azt ők is maguktól oldják meg. :wink: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

szisz89! :)

Igen tudom, köszi! :) Csak nem néztük, mert ezek már jóval korábbi évadok, amik megvannak a DVD-n és mindegyiket legalább 3x láttam. És Apa egyrészt nem vevő erre ilyenkor, másrészt meg nekem is jobb volt, hogy kivételesen úgy telt egy hosszú hétvége, hogy egyáltalán nem kellett munkával törődnie (persze, azért nem tudta kiverni a fejéből :? :? :? :? ), itthon volt, velünk foglalkozott és gyerekezés ment ezerrel. :) (Erre ezer éve nem volt példa és nem is tudom mikor lesz... :( )

Kép
Kép
200907?

Köszönöm Lányok nagyon aranyosak vagytok!!!

Hát névnapi duhajkodás gyanánt egy tegnap este óta tartó puffadós hasmenős - szerintem vírust kaptam be. Gondolhatjátok egész nap mosott kaki vagyok...
A doki azt mondta ha nem javulok a széntablettától a diétától és a smecta-tól holnap irány a kórház :?
Végül is a kiszáradás a gond, de az nagyon...

Sillia! de szép helyen laktok!

Én Csibét hívom majd, vagy ha az internetet megoldjuk esetleg emailt írok Ancsurtinak.

Na megyek eszem a főtt krumplimat :(

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Niki!
gratulálok nektek én is!!!!

Kép

CSIBE!

MIÉRT kerültem ki a táblából?

Kép

Nekem egész nap időközönként hasogat a derekam, és a pocak is sokszor keményedett. Kiváncsi vagyok az éjszakára. Remélem tudok aludni, mert holnap korán kelés, vérvétel.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Gabi!

Ülj be egy kád vízbe, engem az mindig ellazít, aztán korán pihizz le :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 16:43-kor.
Vendég

anitja! :)

Jobbulást neked! :( Ilyenkor lehet széntablettát szedni? :roll: :?:

lola29! :)

Csak nem rossz kislány voltál? :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: Nyugi, szerintem csak véletlenül kerültél ki, ki lesz javítva. :wink:

gabi1! :)

Halgass kicsidodira, de ne lepődj meg, ha ebből kórház vagy szülés lesz. :roll:

kicsidodi! :)

Kis szemérmes. A bort meg sem említi... :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond!

Jaaaj, hát nem merem másnak ajánlgatni, mert az egy dolog, hogy én hallgatok a dokimra, mert hatalmas szaktekintélynek tartom, de el tudom képzelni, ahogy egyesek otthon mondják apájuknak, hogy:
Képzeld az egyik csaj a fórumról.... :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

Amúgy a kismamakönyv is írja... :roll: , de ezt mindenki döntse el maga! Ne én legyek a kisördög a bal vállon :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi teljesen jól írod, én is mindegyik terhességemnél amikor jóslóim voltak meleg vízben kuksoltam hogy most elmúlik vagy nem. Mert ugye a lényege hogy ha jósló akkor a meleg víz hatására elmúlik, ha meg megindul a szülés akkor marad a fájás, esetleg erősödik.

Most egy kicsit alább hagyott. De mindjárt megyek és zuhanyozok, és lefekszem.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok!

Nagyon szepen koszonom a koszonteseket!!!
Es a babareszleg dicsereteket is.(sajatkezu a diszites....)

Megint csak futtaban vagyok,ma babaztam egy nagyot,baratnom 8 honapos kislanya vendegeskedett nalam...es mar aludt a kisagyban is!!!Es edesen a hasamhoz bujt,mire Hanga reagalt is,es heves mozgolodasba kezdett...cukik voltak!!!

Anitja:Boldog nevnapot kivanok,es jobbulast is gyorsan!

Sillia:Mennyire jol nez ki ez a hely....kar hogy nem vigyaznak semmire az emberek...

Ettem most egy kis malnat,de gyorsan csinalok melegszenyat,mert megeheztem rendesen....

Bocsi hogy nem reagalok,de bazira ehes vagyok...mennem kell!

Kép
Kép
ancsurti

Gabi!

:wink:

Ancsurti!

De ééédeek lehettek :D ! Nekem a franciabulldogommal "haverkodik" a gyerek: ha napozom, vagy a hintaágyon ücsörgök Mini mindig felkéreckedik, és a combjaimra telepszik, a fejét meg a pocakomra támasztja (korábban a hasamon aludt, de onnan egyből száműztem, ahogy Botond beköltözött).
Szóval így bealszik, de atomul horkol, amit a gyerek is hall, és mindig beindul rá :D ! A kutya meg töfködi a fejével, meg szaglászik, mi a fene ez...nagyon viccesek :lol: :lol: :lol: !

Tegnap meg tévézés közben apával "játszottak": majd kirúgta Bo az oldalamat, apa meg visszaböködött neki, és ezzel tök sokáig elszórakoztak :D . Ja, és tök vicces, hogy már reagál a hangokra: ha Ricsi beszélt is hozzá, arra az időre megállt, mintha figyelte volna a hangot, és utána reagált, mikor a apa elhallgatott.
Ezt most először vettük észre, de tök izgi volt... :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

" el tudom képzelni, ahogy egyesek otthon mondják apájuknak, hogy:
Képzeld az egyik csaj a fórumról.... "

Te még itt tartasz? :shock: Ezen már rég túl vagyunk... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Csak úgy hívunk, hogy: tudodazastébercsajakinekmárazóvódábanismákvoltajele. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Mini mindig felkéreckedik, és a combjaimra telepszik, a fejét meg a pocakomra támasztja"
Ugyanez nálunk így néz ki:

Kép

:D :D :D :D :D :D :D

ancsurti! :)

Te nem Torontoban vagy hanem az Éhenhalás Küszöben??? :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sikerült végigolvasnom a tegnap estétől termelteket.

Anitáinknak boldog névnapot kívánunk mi is!
Ancsurti: nagyon klassz a design. És a kiságy is igen tetszik!

Kis betegeknek (torokfájásos, derékfájós, hasmenéses, arcüreggyuszis, hányós....) jobbulást kívánok!

Elég húzós napunk volt. Megint nem sikerült unatkoznom. Főleg miután apuka fél 8 tájban érkezett haza! Nóci lekötötte minden percemet. A kis boszi tudja, hogy használja ki a helyzetet.
(Érdekes módon, mikor azt gondolta, nem látom, egész ügyesen sántikált). :D

Kép
Kép]
hendegabi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.15 09:55-kor.

KépKép

KépKép
boo

Ha ez megvigasztal: detto ugyanígy jártam. :? A megoldás? Sűrű kurv@ anyázás után mérgemben letettem az egészet, mondván akkor térek rá vissza, ha lesz idegem több, mint 200 SMS-sel szórakozni... :x

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Nellike (Szilvi) férje vagyok.

Szilvi szombat óta kórházban van, be kellett ugyanis vinni, mert hirtelen nagyon felkúszott a vérnyomása. A kórházban aztán helyretették, de sajnos több tényező összekapcsolódása folytán eljutottunk odáig, hogy csak máig, ma újra elkezdett a plusz gyógyszerek ellenére emelkedni. Ez volt a kisebb gond, a nagyobb az, hogy a laboreredmények lesújtóak. Egyre növekszik a vizeletben a fehérje, és a blasztocita szint is romlott. Szilvi méhszája már múlt pénteken 1 ujjnyira (kb. 2 cm) nyitva volt és a lábai elefánt méretűre vizesedtek.

Egyébiránt a babák teljesen jól elvoltak, minden vizsgálaton a ctg és a méhlepények állapota is kiváló volt, azonban ma, amikor megvizsgálták, már csak elfogadható. Úgy látszik Szilvi szervezete már nem igazán bírta a gyűrődést, a gyógyszerekre már nem reagál, így miután az osztályvezető főorvos is megvizsgálta, az összes osztályos orvossal úgy döntöttek, hogy nem várják meg, amíg esetleg sürgősségi beavatkozásra lenne szükség, mert akkor már életveszély is fennálna. Így a 35. héten holnap megszületnek a törpék, akik azért már mindketten 2 kg felett vannak, és igen aktívak :D

Borzalmasan aggódom, persze ezt Szilvi előtt leplezem, de azért aki tud, holnapra drukkoljon.

És mindannyiótoknak sok sikert :D
nellike

Drukkolunk ezerrel! Köszönjük a híreket, és amint van, kérünk képet! Nellikének kitartást!
Holnap már 3 babánk lesz!

Kép
Kép]
hendegabi

"Nellike"!

Tudom, könnyű innen mondani, de ne izgulj (ezt a részét bízd ránk :wink: ). A drukkok pedig nem kifejezés, hogy mennek! :wink:

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!!!!!!!!!!!!!

Mondd meg Szilvinek, hogy gondolunk rá. (Feltételezem, hogy reggel lesz a műtét :roll: )

Gyere majd, mihelyst tudsz!

Kép
Kép
200907?

Dodi:Nekem a cicam mer honapok ota keruli a hasamon valo maszkalast :shock: mar csak mellem fekszik,de akkor bujik rendesen...pedig eleinte jo volt ahogy a dorombolasatol rezgett a hasam....

Bond:De edes pofa Mano!!!!Iszonyatosan jo lehet amikor igy "szeretgetik"a pocaklakot!
Ja es beszarok am a kepeiden...mennyire jol megy ez a "meg veletlenul sem latszik az arcod"fotozas :wink: :wink: :wink:
De azert jol nezel ki nagyon!Mar amennit lattatni engedsz.
Ja a karom nem a vasalastol keszult ki,hanem az izuletek bevizesedesetol all fenn ez a problema...de elviselhetetlen lassan!

Hendegabi:Basszus!Jobbulast ismetelten Nocinak!Tetanuszt kapott?Eb csont beforr!!! :lol: :lol: :lol:
Koszi!!!Az agy nagyon szuper egyebkent,nem ennyire vilagos a szine,es ez is kombi am...lehet belole ifjusagit is csianalni,bar kolcsonben van,majd szerzunk egy masikat kesobb,mert a tulaj csajszi is akar meg egy kisbabat idovel.De imadom mar most az agyikot!

Boo:Nalunk is apa a koldokomon kiabal befele :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Turelem a telohoz!Nekem csak Nokiam volt eddig,en szeretem.Bar Samsung utan nehez lehet az atallas....

Nellike es kedves Ferjura!
Koszi a tajekoztatast!Na megint majdnem elsirtam magamat!
Mond meg Nellikenek hogy mindenki nagyon szorit es izgul ertuk,es mennek a drukkok ezerrel!Biztos minden rendben lesz!!!
Holnap boldog szulok lesztek!!! 8) 8) 8) Hurra!

Kép
Kép
ancsurti

Na van egy par elgepeles :oops: :oops: :oops: Level 8...nehezitett palya!(plane ekezetek nelkul....)

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok Drága Lányok!
Sajnos nem változott a helyzet 4 széntabletta (200907! az orvosom mondta) és 2 Smecta után sem :cry: :cry: :cry:
Nemsokára indulunk a kórházba :(
Egyenlőre Nati cuccait itthon hagyom, nem készülök szülni... de valószínű pár napig bent tartanak (infúzió, megfigyelés...)
Totál kivagyok Nolka miatt, pedig szerencsére jön az Anyósom aki nyugdíjas, tehát teljesen el tudja látni, de akkor sem aludtam még nélküle :cry: :cry: :cry: Csak amikor megszületett, az első éjszakát a kórházban töltöttük külön (császár miatt nem kelhettem fel...)

Amint tudok jelentkezek!

Ancsurti! Robi megoldotta úgy néz ki az MSN-t telefonról, majd esetleg ott tudunk beszélni!

Vigyázzatok Magtokra! Puszi!
Anita

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

NELLIKE! NAGYON SZORÍTUNK!
Úristen! Most jövök rá, Ő is a Jánosba van, ha nem vagyok fertőző biztos megkeresem és majd tudósítok!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Nellike! Gondolunk Rád, nagyon-nagyon drukkolunk!!!!!!

Anitja, ez nem hangzik túl jól..reméljük a kórházban pikk-pakk rendbe hoznak és nem kell sokáig Nolkának sem nélkülöznie. :wink: Nagyon sajnálom, h ez a vírus így megkeseríti az utolsó hónapodat.. :cry: :x

Boo, mikrofon :lol: :lol: Érdekes az én férjem is vmi hasonlóképpen gondolkodik, mert amikor Barnával voltam terhes ő is mindig azon keresztül duruzsolt a fiának, még a szöveg is hasonló volt, talán egy sziával több 8) De ezt gyorsan megoldottam, vettünk mesekönyvet és esténként abból olvasott..húú jó rég volt, most szegény Zalánnak semmi ilyen kényeztetés nem jár :roll: :cry:
Telefon: nem lehet, h az sms-ek nem a sim kártyán tárolódtak el, hanem a samsung telefon memóriájában, a telefonszámokat pedig a sim-re mentetted és ezért nem láthatod a nokiában?? vhogy nem lehetne sim-re átmenteni az üziket? Ez csak tipp, nem értek ugyan hozzá...:oops:

HGabi, enyém Apa fél7-kor indul dolgozni és fél8 felé ér haza minden nap!! (van amikor később... :cry: ) Bár gondolom ez Téged nem vigasztal.. :oops:
Nócinak sok-sok gyógyító puszi!!
Sántikálás: nagyon ravasz :lol:

007, haspuszi :lol: nagyon éédes!!!! Manó várja már a kistesót?

Gabi, este jót tett a meleg víz? Milyen volt az éjszakád?
o.heni

Nellike, nagyon sok drukk mára!!!!+++++++++++++++++++++ Biztos minden a legnagyobb rendben lesz!

Dodi, sokat gondoltam rád fél egytől fél 3ig, ekkor semmit nem aludtam a sav miatt, egyszer elbóbiskoltam, akkor is arra ébredtem, majdnem kidobom a taccsot. Aztán kimásztam kekszért, meg ittam ávizet, hát ez sem hatotta meg. :?

2009, tök jó ez a kép. :D

kispiskóta

Nellike!!!

Gondolunk rád!!
Vendég

Nellike!

Megy az energia! Gyönyörű egészséges Babáid lesznek!!!!!

(Valahogy jól éreztem, hogy Ő lesz a következő)

Hajrá PICURIK!!!!!!!

Tickerplayground.com
breki76

Kispiskóta!
Köszi az érdeklődést, aranyos vagy. Tegnap csak estére lett úgyahogy jobb, ma eddig még o.k. (koppkopp)

Sillia!
Kukacos, csereszenye, meggy: fújj. Ne hallgass apára! Ennélk már csak az a jobb, maikor a gyümölcslevesben úszkálnak.

Anitja!
:cry:
Azonnal tessék abbafejezni a wc-re rohanglálást! (Azaz gyógyulnigyógyulni!)

Merion!
Gyógyulj meg te is hamar!
Hurrá az új lakásnak

H.Gabi!
Rozsdás szög: jáájjj. Szegény Nócinak kijut mostanában. Kullancsok pedig undorító lények, dögöljenek!

NellikeApa!
Köszi a híreket és megy a drukk ezerrel. Amint tudtok, adjatok hírt magatokraól!

Bond!
Haspuszi Marci részéről nálunk is vmi hasonló mutatváy. Olyan cukik.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Jó reggelt! :)

Nem tudom, hogy a Jánosban mi a gyakorlat, de a Klinikán ilyenkor már rendesen melóznak a gólyák. :roll: :roll: :roll: :roll: (Hétvégén azt is láttunk az állatkertben. Mondom Manónak: kelep-kelep. Manó: kep-kep :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

ancsurti!

Dehogynem látszik. Szis89 is írta, hogy ő lát az utolsó képen. És valóban ott vagyok. Én vagyok a gólya, aki a gyereket hozza. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

"Az agy nagyon szuper egyebkent,nem ennyire vilagos a szine,es ez is kombi am...lehet belole ifjusagit is csianalni,bar kolcsonben van,majd szerzunk egy masikat kesobb,mert a tulaj csajszi is akar meg egy kisbabat idovel"
Kisbabát akar. Nem ágyat! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Level 8...nehezitett palya!(plane ekezetek nelkul....)"
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

anitja!

Az jó, hogy ha meglátogat(hat)od nellikééket, de azért ne költözzön már be mindenki a Jánosba!? :( :( :( :( :( :( :( Neked is megy a drukk és mihamarabb gyere jó hírekkel. :!: :!: :!: :!:

o.heni!

Az én Samsungomban SIM kártyán vannak (voltak) az üzik csakúgy, mint a telefonszámok. Utóbbiakkal semmi gond nem volt, de az előbbiek egész egyszerűen nem látszódtak (illetve egyszer valami egészen lehetetlen helyen találtam meg belőlük 10-et vagy 20-at. De már azt is elfeljtettem, hogy mi volt az, úgy begurultam. :oops: :oops: :x :x :x ) Úgyhogy most én sem tudom, hogy hogy mentsem át őket. A legfavágóbb megoldás, hogy elküdeni egy másik számra és onnan vissza nekem. Á 20.-Ft. :? :? :? :? :? (Ha lenne Bluetooth vagy infra akkor az is játszana, de ezen a Samsungon még nem volt egyik sem)
Tulajdonképpen enélkül is teljes az életem, de számomra kedves üzikről van szó. Többek között azokról, amit Manó megszületésekor kaptam a kórházban. :( :( :(

Nyuszinak szoktam magyarázni, hogy nemsokára jön Hugi Baba, aki velünk fog lakni és picike lesz, sírós és egyelőre majd csak enni meg aludni fog sokat, na meg pelusba termelni. De ahogy nő egyre ügyesebb lesz és majd egy csomó mindent megtanul és majd ő is tanítgathatja, később játszhat vele.
Vendégeknek is nagy bőszen tudja mutogatni, hogy hol van most Hugi. Konkrétan kicsomagolja a hasam. :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Paskolni, simizni szokta, meg a kádban ráhajtja a fejét. (Ilyenkor büszke vagyok ám, mint állat, bár vélik némi összefüggést felfedezni a kispárnánaknézemanyát illetve a mossunkfogat dolgokkal is... :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
A legjobb amikor látja, hogy átöltözöm: odajön, kepeszt és most már esze ágában sincs nyúlkálnia a cicikért, hanem le kell hajolnom, hogy összepuszilhassa a hasamat. Így időnként kissé hosszúra nyúlik a melltartó és póló felvétel. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8)
Annyiban szoktatjuk még a dologhoz, hogy ma is kiviszik anyámék a telekre és most már 2 éjszakát fog kint tölteni velük, csak péntek este hozzák haza. Ha megszületik Hugi, akkor mindenképpen azt szeretném, hogy itthon legyen Manó is addig, amíg össze nem szoknak. Ha már minden megy, mint a karikacsapás, akkor ilyen 2 éjszakás távlatokra ki fogjuk engedni Nyuszit és akkor csak Hugival leszek itthon.

kispiskóta!

Tegnapelőtt meg tegnap éjszaka voltak az első alkalmak, hogy arra ébredtem fel, hogy marja a torkom a sav. De szerencsére elég volt annyi, hogy feljebb stócoltam a párnám és alhattam tovább. ( :) )

Kép
Kép
200907?

Bond!

Ez kedves tőled.... :lol: !
De végtére is egész találó jellemzés :roll: :lol: :lol: :lol: !
Enyémapa már annyira felvilágosult, hogy van, akiket névről is tud 8) ! (na jó, nyilván nincs ezzel egyedül :roll: )

Manó nagyon édi :D !

Boo!

Ricsinél a standard szövegek:
Luuuke, én vagyok az apád
Szia, Gyuri vagyoook.......
Hééé, Kicsihilti, gyere már kifelé...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nellike (apája)!

Nagyon köszönjük az infókat!!!!!!
Naggggyon szorítunk anyának is, babáknak is :D !
Szép nagy babák ezek, nem lesz semmi gond :wink: !!!
Juhuuuu-juhuuuuu, dejónektek, pár óraés szülők lesztek (talán már vagytok is) :D :D :D !

Anitja!

:( Jobbulást neked!!!!!!!
Várjuk a híreket! Rólad is, meg Nellikéékről is :wink: !

Kispiskóta!

:( :( ! Kellemes éjszakád lehetett :? ! Nekem a hasam görcsölgetett többször is éjszaka, meg hányingerem is volt, de ilyen idióta időjárásmellett nem csodálom :x !
Azért remélem kellemesebb pillanataidban is eszedbe jutok.... :roll:
Mondjuk borozgatás közben :lol: :lol: :lol: :lol: !

Na, lépek vizsgázni :? ! Adrukkokat átruházom Nellikére, sztem még én is rá fogok koncentrálni, nem a mihaszna törvényekre :wink: ! :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!

A borozásról nekem csak annyi jut eszembe, hogy kitaccsolnék, ha beleszagolnék egy borral teli pohárba, de ha Te nem, akkor biztos nem véletlen! De amúgy érdekes...nyilván tapasztalatból beszél a dokid (igaz én még leírva azért ezt nem láttam szakirodalomban, a fürdőkádas dolog viszont tényleg úgy van ahogy Gabi 1 mondja), a Ranschburg ellenben tényleg azt mondja, hogy a 3. trimeszterben már nincs az a kicsi mennyiség alkoholból, amire bátran rá lehetne mondani, hogy nem árt a Babának ( lehet, hogy ezt az alkeszeknek mondja :wink:, de előfordulhat, hogy a nos-pa-nal az sem rosszabb). Meg azt is, ha valaki a 3. trimeszterben leszokik a cigiről, akkor annak a Babája ugyanolyan egészséges lehet, mint aki nem dohányzott egyáltalán :shock: :shock: (ezek az úgynevezett terratogének vagy mi)....ja és a legfőbb ellenség a CUKOR!!!!!!! A kezeletlen formája persze!!!!

Írtad még a KV-t...azzal kinek mi baja??? A lefőzöttől én öklendezek, de reggel meg ebéd után nekem is lecsúszik egy nescafe-s kotyvalék.....tegnap is 101/59 volt a vérnyomim, így nem is gáz
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára breki76 2009.06.03 07:31-kor.

Tickerplayground.com
breki76

"Adrukkokat átruházom Nellikére, sztem még én is rá fogok koncentrálni, nem a mihaszna törvényekre"
Jajjjjjjjjdelazavalakicsakszétneeseen! 8) 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Azért küldhetünk EGY drukkot? :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

breki76! :)

Jól tévedek, hogy a Ranschburg nem annyira nőgyógyász, mint amennyire nem...? :roll: :roll: :roll: :? :? :? :? Ilyen kérdésekben talán ne ő foglaljon állást. :?

101/59-es vérnyomás? :shock: Akkor nálad is elég annyit írni a papírra, hogy "van" vagy "nincs". :roll: :roll: :lol: :lol: :? :? :?

Te mikor mész dokihoz legközelebb?

Kép
Kép
200907?

200907!

Persze, hogy nem az...meg nyilván mindenki maga tudja, érzi, hogy most ez jó -e neki vagy sem...Ő csak egy pszichológus, bár én kedvelem.

A babaprojekt előtt enyém Apa is azzal viccelt, hogy majd borosüveggel a kezében fog születni a Bébi, viszont az émelygés miatt teljesen kizárt volt, hogy ilyen csapdába essek :wink: ! Meg nekem a száraz vöröstől a cukrom zuhanórepülésbe megy át. Régen mindig ezt magyaráztam Apának, most kicsit fent van a cukrom, iszok egy kis bort :D :D :D Jó kifogás sosem rossz....És ilyenkor az volt a vagány, hogy a cukorbeteg feleség bevág egy fél tábla 86%-os csokit...attól elkezd felmenni a cukor, majd szépen leöblíti egy kis borocskával....az majd leviszi alapon...szóval nem vagyok ám szent fazék....

Én amúgy is azt tartom: Bátraké a szerencse!!!!!!

Boo! Pontosan ugyanezt teszi a Férjem is: Neki is a köldököm a mikrofon :lol: :lol: Annyira cukik!!!!!

Nellike HAJRÁ még 1x!!!!!!!!!!!!

Tickerplayground.com
breki76

Egy pohár bor is megárt a kisbabának!
Az alkohol nagyon hamar felszívódik, és bizony elég jól veszi az akadályokat, annak ellenére, hogy az anya szervezetében különböző gátak nehezítik meg, hogy a káros anyagok a magzathoz, vagy a szoptatás útján a kisbabához jussanak. Az alkohol az anyatejbe teljes mértékben átjut, vagyis az anyatej alkoholszintje azonos az anya véralkoholszintjével. A terhesség alatti túlzott alkoholfogyasztás igen gyakran vezet oda, hogy a baba kis súllyal, károsodott idegrendszerrel születik. Arról, hogy mit tekinthetünk túlzott alkoholfogyasztásnak, megoszlik a szakemberek véleménye. Abban azonban a legtöbben egyetértenek, hogy egy-egy ünnepi eseményen egy pohár szesztartalmú ital elfogyasztása nem károsítja a magzatot.

Tickerplayground.com
breki76

breki76! :)

Alapból én is bírom, csak ha lehet, akkor a saját területén mozogjon.

"És ilyenkor az volt a vagány, hogy a cukorbeteg feleség bevág egy fél tábla 86%-os csokit...attól elkezd felmenni a cukor, majd szépen leöblíti egy kis borocskával"
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

És akinek minden nap ünnepnap...? :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Az én köldököm nem mikrofon. Manó használja csengőgombként, Hugihoz. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bár a szakemberek többsége egyáltalán nem javasolja a várandós nőknek, hogy a terhesség ideje alatt alkoholt fogyasszanak, a londoni University College kutatói azt állatják: heti egy pohár (nagyjából 125 milliliter) bor biztos, hogy nem árt, sőt, jótékony hatással lehet a születendő gyermekre.

A kutatók 12.500, 3 éves gyerek adatait vizsgálták át, és megnézték azt is, hogy édesanyjuk a terhesség ideje alatt fogyasztott-e alkoholt.

Azt találták, hogy azoknak a gyerekeknek a többségénél, akiknek anyjuk bevallotta, hogy a várandóság alatt alkalmanként megittak egy pohár bort, csökkent az olyan viselkedési problémák kialakulásának a kockázata, mint a hiperaktivitás.

"A kis mennyiségű alkoholfogyasztás egyáltalán nem növeli a viselkedési problémák és a kognitív hiányosságok kialakulásának kockázatát" - kommentálta a kutatás eredményeit az egyetem kutatója.

Yvonne Kelly elmondta: a vizsgálatban résztvevő anyukák közel kétharmada mondta azt, hogy egyáltalán nem ivott a kilenc hónap alatt, 29 százalékuk heti 1-2, 6 százalékuk 3-6, míg 2 százalékuk több mint 7 pohár bort fogyasztott, amíg várandós volt.

A Journal of Epidemiology című szaklapban megjelent tanulmány szerint azok a fiúk, akiknek anyja a terhesség alatt heti 1-2 pohár bort fogyasztott, jobban teljesítettek a szókincset vizsgáló teszteken, és magasabb pontszámokat értek el a színek, a formák, a betűk és a számok felismerésében is, mint az absztinens anyák fiú gyerekei. A lányoknál elsősorban azt mutatták ki, hogy a terhesség ideje alatti mérsékelt borfogyasztás csökkentette a viselkedési zavarok későbbi kialakulását.

Szakemberek azonban hangoztatják: a túlzott alkoholfogyasztás nagyon is veszélyes lehet a születendő gyermekre. Csak Nagy-Britanniában évente 6 ezer gyerek látja meg a napvilágot magzati alkohol-szindrómával, amely anatómiai eltérésekkel és idegrendszer károsodással is járhat a babánál.

Szóval Dodi, lehet, hogy Boti már születésekor is beszélni fog :wink: :wink: :wink:

Bond! Ez cuki lehet...becsengetek Hugihoz...indul a tanítás :lol: :lol: :lol:

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok kismamik :lol: :lol: :lol:

Nagy nagy gratula Nikiéknek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: remélem sok-sok tejcsid lesz :lol:

Nellike, megy a drukk ezerrel+++++ (remélem már meg is vannak a csöpségek és persze minden rendben)

Sajna nem nagyon tudtam visszaolvasni :cry: mostanság nem vagyok jó passzban, de azért néha bekukkantok hozzátok :wink: Nekem nagyon ég a gyomrom minden nap. :oops:

Ma megjön az ágynemű meg amiket még rendeltem hozzá :wink:

Most megyek majd még jövök.

Mindenkinek puszi és kitartás :lol:

Kép
Kép
minimano74

Sziasztok!!

Tényleg kezdődik, jönnek a babák, júúúúúúúúúúúúúj de izgi. És én már megint sírok, mondom, hogy végig fogom bőgni az összes születendő babát :D :D .

Nellikének megy a drukk, minden rendben lesz, szorítunk nagyon!!!!!!!!!Lehet már meg is vannak a babák :lol: :lol: :lol: !!!

Anitja: jobbulást neked, reméljük tényleg csak pár nap és jöhetsz is haza.!!!

Bond: Manó annyira kis édes, olyan jó olvasni amiket írsz, hát megzabálom :lol: :lol: :lol: .

Nekem a vérnyomim továbbra is rakoncátlankodik, reggel felkelés után mérem, mindig 140 fölé megy (146-47-48 körüli), aztán egy órával később már 130 körül megáll, ma megyek a dokimhoz, vázolom neki a helyzetet , remélem nincs semmi gond. Kicsit aggódok.
marietta1982

Sziasztok!

Először is megy a drukk Nellikének, akinek már valószínűleg meg is vannak a kisbabái (amilyen lassan sikerült 3 oldalnyi tömény infót magamba szippantanom :roll: ) :D

Anitja!

Sajnálom a kórházat, reméljük pár nap alatt rendbehoznak!

Ancsurti!

Gyönyörű lett a babaszoba, nagyon egyedi is, meglátszik, hogy szakmabeli vagy. :wink: A kiságy nekem is nagyon bejövős, ilyet még nem láttam. :shock: Gondolom lehet a fekvőfelületét ennek is állítani igaz?

Breki!

No, ez a boros téma elég durva. :shock: Egy ismerős nőgyógyász felesége ikreket vár és a görcseire megitatott vele egy felest. Akkor erre mit szólna a bácsi? :lol: (én meg konyakos meggyet kaptam a szülőktől :evil: arra mondta, hogy egyet nyugodtan megehetek belőle, nem lesz bajom)

Hgabi!

Húúúú, ez a rozsdás szög nem hangzik túl jól... :shock: :( Nagyon fájt neki? Nekem gyerekkorom ban volt egy rossz élményem, amikor a tesómmal süveges játékkot (képet kérünk Bondtól :lol: ) játszottunk a földön a kanapé előtt, aztán elkezdtünk ugrálni a kanapén, én meg hopp bele az egyik süveges bábuba. Mehettünk mi is az ügyeletre. Még mindig emlékszem, hogy mennyire fájt ahogy kitisztították a sebet... :roll: Pedig ez nem is rozsdás szög volt...

007!

Epres csoki is gyümölcs! :lol: :lol: Most már akkor nekem sincs lelkifurim. :lol:

És rólunk picit:

Tegnap voltam nst-n (hetente kell mennem, nekem is) és a szülésznő nem értette, hogy miért gondolom, hogy farfekvéses, hiszen nagyon lent volt a szívhang, ami azt jelenti, hogy fejvégű. :D Persze a tuti az, ha uhval megnézik, csak sajnos a doki pont szülesztett :lol: , így nem tudtunk bekukucskálni, de akkor ezek szerint nagyon is lehetséges, hogy megfordult a Drágám. :D Olllyan jó lenne!! Ja, és tökéletes görbét produkált, sokat mocizott, olyankor olyan gyorsan dobogott a kis szíve, hogy csak na. :lol: Fájásaim meg még egyáltalán nincsenek. Ja! És szülésznőm még mindig engedélyezte az uszit, szinte kinevetett, hogy azért nem nyílik ám olyan gyorsan az a méhszáj, majd meglátom! :lol: páromról is szó volt, hogy nem szeretné elvágni a köldökzsinórt, arra meg azt mondta, hogy szerencsére, ő annak csak örül. :lol: (persze mindezt olyan kedvesen és jó kedéllyel mondta, nagyon jól szórakoztam rajta :lol: ) Elkezdtem szedni a homeos bogyókat is, málnalevél teát meg nekem csak napi egy pohárral szabad. Gátmasszázst is megkezdhetem azt mondta.

Ja! És megkérdeztem mit kell vinni a babának, és a popsitörlőt kiemelte, hogy azt mindenképpen, meg pár pelus sem árt, sosem lehet tudni, de azt elvileg adnak. Kissapkát meg kiskesztyűt kell még, meg textilpelust a szoptatáshoz.

Kép
Kép
tabati

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: