Sziasztok!
Kicsit elkésve, de Boldog Gyereknapot a topicbabának!
Kata:Nagyon sajnálom a ballépést.

Remélem hamar rendbe jön! Lehet tényleg jobb lenne mással is megnézetni, főleg, hogy reccsent.:s
8 kiló?! Hú, nem semmi!És milyen hossz tartozik hozzá?:)
Én is ugyanígy jártam az almával.

Lehet érdemesebb lenne megkóstoltatnom vele az őszibarackos üveges kaját? Szerintetek? Mert én arra gondoltam a 2. kísérlet után, hogy azért nem eszi meg, mert még nem érett rá. Simán kinyomta a nyelvével az almát, egyértelműen a tudtomra adva, hogy csesszem meg az almát, neki aztán nem kell. Pedig 2.-ra már nem is rázkódott meg tőle.
vickybabe:Nekem is korábban ringatnom kellett, de egyszer csak észrevettem, hogy már nem jön be neki. Betettem a kiságyba, felhúztam neki a forgót. Kicsit hallottam nyöszörögni, de nem mentem be. Egyszer csak feltűnt a csend. Azóta magától elalszik. Bár az az érdekes, hogy csak háton tud elaludni, de hason alszik igazán jól. Így amikor bealszik, meg kell fordítanom. Nekem sajna nincs titkos receptem, ez csak úgy jött.:S De ha nyűgös, Noit is altatni kell. Este viszont még cicin alsuik be.:S Szerintem is gyerekfüggő.
Manocskák::( a tejcsökkenést, de szervezeted bizti tudja, hogy most mi a jobb neked és persze a picinek a pocidban. És már nem kell sokáig tápszert kapnia, hisz jön már a gyümi és a főzelék.
Hú, micsoda termés!!Bizti fürdésre pályázott.

Hihetetlen, hogy megint keverés van. Bizti nem a lány találta ki, hogy te ne menj. Esküvőre fel!:)
ENIKŐ:nagyon jól néz ki kívülről a ház! Olyan, mint amilyet én is szeretnék.
Hanna:gratulálok Olivérnek!!!Nagyon ügyes, már négykézlábazik? Húúú, micsoda kiskrapek!Sajnálom a sok sírást, de ha már 3 napja megy ez, lehet tényleg a fog lesz a bűnös. ÉS igenis jó anya vagy!!
Csöre:Mesinek jobbulást!:(Pont ma mesélte egy ismerősöm, hogy vettek tavaly egy Hauck márkájú kocsit, olyat, amit te is szeretnél, gondolták milyen jó lesz később is. 2 hónapig tudták használni, mert kitört a kereke. Azt mondták, nézzük meg, hogy milyen a kerék. HA van rajt vmi műanyag, amit le lehet pattintani, akkor azt nem szabad megvenni, mert az pattan ki, és így törik a kerék.
Kisbogacs:sajnálom a hülye lakót! És ha szólsz neki, még ő van megsértődve.
Krisz:Grat. A forduláshoz! Nálunk is csak 1szer volt hasról hátra, az is dühében, de én is nagyon örültem, mert ezek szerint képes rá, csak még erő kell hozzá.
Mágnes:gratulálok az éjszakához! Még pár éjszaka, és talán már egyáltalán nem ébred fel!Dokidat nem kérdezted a mensiről? Nem lehet vmit tenni? Én már befontam volna a szemöldököm.:S Annának bizti jót tenne, ha bekerülne Bence, hisz akkor már nincs egyedül, és lehet biztonságban érezné magát. 1 próbát szerintem megérne.
Katuska::( emlékek.
Biga.csiga:köszi a választ! Meglátogatom a patikát.

Nekem szülés előtt 5 napig, szülés óta csak 1szer jött meg, de az iszonyat mennyiséggel, és 7 napig tartott.
Petne:nagyon szép kép Julcsiról!!Mintha babaújságból lenne.
Erika:nagyon szép kis versike!!
Eszter:Gratulálok az 5 hóhoz! Olyan zabálni való kis huncutka!:)Noémi is 2 hós kora óta a nagykádban fürdik.

Nagyon élvezi. Mágnes ötletének segítségével 3 nap alatt átszokott. Biztonsági üléssel egyedül pancsol.
jandrea:Engem már az elejétől etettek azzal, ha hagyom, hogy rajtam aludjon, vagy velem egy ágyban, nem tanul meg külön aludni, egyedül elaludni, és elkényeztetett lesz, stb. Meg hagyjam sírni, ha nyűgös, ne altassam. 2 hét után azt mondtam, nem érdekel, legfeljebb én szívok később. És engem igazolt az idő.1 hét elteltével szépen visszakerült a kiságyba. Már 1.5 hónapja egyedül elalszik -persze azért vannak kivételes napok-, és ha nyűgös, azért hagyom pár percet sírni, majd utána megyek be hozzá, és ha már semmivel nem tudom vigasztalni, én is kiveszem. Bár én ilyenkor mindig megvárom, hogy rajtam megnyugodjon, majd leteszem az ágyra, és játszom vele. Ez az esetek 90%-ban segít. És most már tudom, hogy ilyenkor azért sír, mert rám van szüksége. Ha pedig látom, hogy már elege lett belőlem, visszateszem, és játszik egyedül tovább.

Én sem hiszem, hogy szeretettel egy ekkora gyereket el lehet rontani. Vannak nálunk is hisztisebb napok, akkor nehezebb vele, de akkor sem fogom, hanem az ágyra teszem, és melléfekszem. Szerintem ezzel nem kényeztetem el, hanem megadom neki az érzelmi biztonságot. És úgy néz ki nálunk ez működik is, mert ha nincsenek frontok, akkor tényleg csak akkor sír, ha éhes, kakis, és akár 1 órát is eljátszik magában.
Mágnes:hova növeszted Bence fiút?!

Micsoda stramm egy legény!
Bálintanyu:Gratulálok a sztársághoz! Már nagyon várom a képeket!:)
Enikő:Remélem nem haragszol, ha itt is megköszönöm a segítségedet! Ma ugyanis megjött a csomag, amivel kinyílik a világ előttünk! Kaptunk Enikőtől egy kengurut és egy kendőt. Mikor kipróbáltuk a kengut, és láttam a hatalmas boldogságot, örömöt Noémi szemében, visszafoghatatlanul dőltek a könnyek a szememből. Annyira tetszik neki, hogy le sem tudom írni!!!Köszönöm, hogy vannak még ilyen jólelkű, segítő emberek! Köszönöm!!!
Ha nem haragszotok, még egy kis segítséget kérnék:valaki tudna esetleg ajánlani oldalt/oldalakat, ahonnan elsajátíthatom a kendőkötés tudományát?:) Nekem irtó lassú a netem, és hetekig is eltarthat, mire találok vmi használhatót.
7végén csak a felét tudtuk megbeszélni annak, amit akartam. Persze megint kezdte a flegma, lekezelő stílusával, de leállítottam. 7végén még folytatjuk, de úgy néz ki valami azért eljutott a tudatáig. Most kapott még 1 esélyt, de mondtam, hogy ha nem látok semmi változást, nem győz meg arról, hogy jó életem lehet-lesz mellette, akkor elmegyünk. Júniusban már kezdheti is a bizonyítást, hisz 17-én szülinapom, 23-án házassági évforduló.

Ha nem lesz semmi extra, nem kapok virágot, nem lesz romantika, akkor már nem is fog változni.