A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok.

csomee: :lol: Drukk++++++++++++++++
Kata:Somlóit ettem. :oops: Valószinűleg megint korán megyünk.Ha jó idő lesz megyünk a Balcsira utánna kikapcsolódni.
Azt nem ígérem hogy tök jó kedvünk lesz.Sajna nehezen megy összekaparni magam. :(
Drukk++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
melánia

Sziasztok!

Én itthon vagyok, pihengetek, ráadásul a torkom is fáj :( Azért próbálok egy picit tenni- venni itthon, de főleg pihenek :)

Kati,
Ti nem otthon adjátok be a szurit? Mindig elmész dokihoz beadatni? Nem nagyon macerás az?
Egyébként érdekes, hogy nekem is nehezebben ment ebben a hónapban, mint a múltkoriban, akkor olyan nagyon könnyedén ment, most olyan nehezemre esett megszúrni magam.

Comee,
Nagyon drukkolok, hogy mind a 3 babócát visszakapjátok!

Melánia,
Menjetek csak pihenni, ez nagyon jó ötlet. A következő biztos sikerülni fog, próbálj egyre inkább arra koncentrálni!

Lányok, szorítsatok nekünk, hogy ma este megkapjuk az engedélyt icsi-re, már úgy beleéltem magam. Nem akarom tovább szekírozni a páromat az eredmények miatt, már annyira be van feszülve tőle...
vjulcsi

Julcsi!
Én mindig elmegyek a dokihoz és az ápolónők beadják nekem! Tudod itt ismer mindenki mindenkit, úgyhogy könnyű helyzetben vagyok! Mivel a háziorvosom tudja, hogy hová és miért járok, ezért így nem szoktak dumálni, hogy miért nem adom be magamnak! Tudod én a tű látványától is rosszul vagyok! Egy állatot nem tudnék megszúrni, nemhogy magam! :) Szóval ilyen kis "fostos" vagyok!
Szorítok nagyon, hogy Kopánál minden rendben legyen, és megadja az engedélyt ICSI-re! +++++++++++++++++++
Majd azért ha már kiderült, hogy mi a helyzet Kopánál, írj nekünk, hogy mi is tudjuk! Hány órára mentek egyébként? Nagyon-nagyon fogok neked, vagyis Nektek szorítani! :)

Melánia!
Azt egyből gondoltam, hogy nem lesztek kicsattanó jókedvetekben, de azért jó lesz újra talizni, és dumcsizni egyet! A Balcsi jó időtöltés, azt hiszem rátok is fél egy kis kikapcsolódás, és pihenés! :) Holnap Tali! :) Ja és Moncsiga is Jön! :)

Csomee!
Szorítok a 3 babónak! :) Gondolom akkor mindhármat visszakéred ugye? Remélem Neked is szerencsét hozok majd, és együtt járhatunk majd terhesgondozásra! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok Csajok,

Csomee, gratulálok a három babához. Megy a drukk, hogy minden rendben legyen. :wink:

Julcsi, szorítok Kopás randira. Ha akadékoskodni akar (bár nem hiszem), akkor is hisztizzétek ki, hogy nem huzza az időtöket. :wink:

Kép
gmelcsi1

Csajok lenne egy kérdésem.Ti voltatok már IRvizsgálaton??? Mesélnétek róla.Inzulinrezisztencia.
Pajzsmirigy vérvételm volt már TSH,T3,T4 de IR még nem volt.

Kép
Kép
melánia

agnyes

Sziasztok!

Köszi a drukkokat! Remélem, holnapra is 3-an maradnak.

Melánia: Kellemes pihenést a Balcsin.

Vjulcsi: Mi volt Kopánál? Remélem megkaptátok az engedélyt!?

Ercsikati: Igen, mindet kérjük vissza. Már nem kell sokáig szurkálni magad! Babásan erre semmi szükség nem lesz. :D

Gmelcsi: Gratulálok a kisfiatokhoz! Már mindjárt félidőnél tartasz! Hogy megy az idő. Érzed már a mozgását?

Szép estét!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Csomee!

Gratulálok a 3 randihoz! Remélem mind a hármat visszakapod!
agnyes

Sziasztok!
Megjöttünk Kopa dokitól, nagyon szimpatikus volt. Nem kaptuk meg az engedélyt egyelőre, még egy vizsgálatot kell csinálni, aminek jövő héten lesz meg az eredménye, keddre kaptunk is új, soron kívüli időpontot. Ha negatív lesz, akkor jövő héten megkapjuk az engedélyt, ha nem, akkor egy hosszú (4 hetes) antibiotikum kúra vár a páromra.
Szóval izgulok, hogy negatív legyen!

Commee,
Nagy nagy drukk nektek holnapra, jelentkezz utána!!!Puszi
vjulcsi

Sziasztok!

Csomee: nagyon drukkolok a 3 picurhoz!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Julcsi: biztos a bacikat meg a gyulladást nézik, a férjemnél is megnézték, mert emiatt is lehet, hogy nagyon alacsony a katonák száma. Drukkolok++++++++++++++++++++++++

Jó éjt!

Kép
rencsi79

Sziasztok!
Melánia:Kellemes pihenést,gondtalan visszatérést megujult erővel!

Csomee:drukkk!!!!

Vjulcsi:Legalább soron kívül kaptatok időpontot,ami sokat számít!
-lesz a lelet eredménye.Torkod hogy van?
Szép napot!
kitti4

Sziasztok!

Comee, nagyon sokat gondolok rátok! Drukkolok nagyon!

Rencsi,
Baci vizsgálat még volt decemberben, minden negatív lett. Most a fehérvérsejteket nézik.
És ti hogy vagytok??? Kajálással mi a helyzet? Ebéden kívül már mást is szeret a baba? Híztál már egy kicsit?

Kitti,
Köszi a drukkot, igen, tudom, hogy mázlink van, aranyos volt Kopa doki, mikor mondtam neki, hogy már mehetnénk köv. hónapban lombikra, csak mosolygott és mondta, ne aggódjak, ha negatív, jövő héten kezemben lesz a papír :)
Torkom jobban van, köszi!

Többiek?
vjulcsi

Julcsi,
a fehérvérsejtek, az nem a gyulladásra utal? Már többször írtad, hogy a párodnak van egy betegsége....mi baja szegénynek?
És te hogy érzed magad?
Már a 12. hetet kezdtük, vártam mint a csodát, hogy majd vízválasztó lesz, de még nem érzem a változást.
Teljesen változó, volt hogy két napig nem volt hányás, már azt hittem vége, de tegnap estétől újból kijön minden....reggel még a víz is. Abban maradtunk Apánkkal, ha tovább fogyok, akkor be kell feküdnöm.... Mindig félve állok fel a mérlegre :oops:
Most -4kgnál megálltam, már a pocakom sem látszik :cry: :cry:

Kép
rencsi79

Sziasztok!

Nem rég értünk haza! Köszi, hogy gondoltatok rám!
Mind a 3 embriót visszakaptam. Most már csak várakozunk, hogy alakuljon a dolog. Majd meglátjuk mi lesz. :lol:

Rencsi: Remélem hamarosan már a múlté lesz ez a sok rókakoma és élvezheted a terhesség örömeit.

Vjulcsi: Szurkolok, hogy sikerüljön úgy ahogy szeretnéd!

Kitti4, Agnyes: Köszi a drukkot!

Most megyek pihengetni, már amennyit Kitti mellett lehet!

Szép napot!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok.

Kata én itt vagyok.Nem mentünk a Balcsira mert nem volt kedvem,meg sokan is voltak ma apánknál.
Nos majdnem gyerekünk lett.Elindult valaki aztán meggondolta magát. :cry:
Júli.15-re beírt apánk vizsgálatokra.Kenet stb.Erről felvilágosíthatnátok!!!
Menyibe fog ez kerül még??? Aztán mi lesz még kezdésig???Belgyógyászat,EKG kell újra?
VILÁGOSÍTSATOK FEL!!!!

csomee:drukk++++++++++++++++++++++++ én is szeretnék 3babót visszakapni.

moncsi:kerestünk Katával de nem tudtuk,hogy hogy nézel ki.

miciona:hogy vagy? Tüdőgyuszi??? Neked mit mondod arra apánk hogy nem maradtak nálad a babók???? Nekünk azt hogy nem tudja,ez a természet.

Kata:drukk++++++++++++++++++++++++++ Ja és a focistafiúkkal vigyázz ma futáskor! :lol:

Vjulcsi:az az egy hét nem sok!!!! Kibírjátok!!! Te mikor tesztelsz???? drukk+++++++++++++++++

Kép
Kép
melánia

Meli,
már olyan közel voltatok, ha már elindult valaki, akkor teherbe tudsz esni és ez szuper!!!! A következő(k) ott is maradnak!!!!! :D
sajnos nem tudom, hogy mik kellenek az újbóli kezdéshez és hogy mennyibe kerül...

Csomee,
köszi én is remélem, hogy már hamar vége. Vigyázz a kicsikre!!!

Kép
rencsi79

Sziasztok Csajok,

Csomee, köszönöm. Már kezdem érezgetni, sokszor olyan mitha egy hangyaboly lenne odabent. Te mikor érezted először? Már tökre idegeskedem emiatt, hogy nem kellenne-e már jobban éreznem?

Melánia, nagyon sajnálom, de az hogy beindult az nagyon jó jel. És a következő tuti sikerülni fog.

Rencsi, nagyon vigyázz magadra. -4kg, az nagyon sok.

Julcsi, tuti megkapjátok jövőhéten a papírt.

Kép
gmelcsi1

Sziasztok!
Hát kicsit késve, de itt vagyok! Nem tudom mi volt ma velem, ebéd után le kellett feküdnöm egy kicsit, mert nagyon fáradtnak éreztem magam! :oops: Felkeltem, levittem a kutyukat és most itt vagyok! :)

Tüsző ügyben annyi, hogy van 2 db 14-es és 1 db 13-as. Van még több is, (9-esek, 8-asok és 6-osok is) amire Apánk azt mondta, hogy reméli nem érik be a többit, mert akkor több gyereket kell örökbefogadnia tőlem, mint egy kislányt! :) Szóval 3 nyerő tüszöm van amiket érlelek még. Ma kaptam egy egész Merionalt, Holnap is fogok, és még valószínűleg, hogy pénteken is. Aztán mondta, hogy 7végére jó kis időtöltést ad nekünk! :) És csak nevetett. Ma nagyon jó kedve volt! :)

Melánia!
Éreztem, hogy volt ott valaki! Ugye megmondtam! Neked is szerencsét hoztam, némiképp! Gondoltam, hogy nem mentek a Balcsira, mert az idő sem volt szuper, és hát elnézve a sok ember-tömeget Apánknál.... Na hát az sem volt egy egyszerű eset! :( Természetesen a futással a focipályán vigyázni fogok! Ma öregfiúk edzés lesz, mint megtudtam! Tehát veszély nulla! :):) Na meg amúgy sem! :) :lol:

Julcsi!
Örülök, hogy soron kívüli időpontot kaptatok! Kívánom, hogy úgy alakuljon, ahogyan szeretnétek! :) Szorítok Nagyon-nagyon! ++++++++++++++ Írj majd, hogy mi volt! Kíváncsian várom az eredményt én is! :)

Rencsi!
Sajnálom, hogy még mindig semmi változás hányás téren! De szerintem már azt is változásnak kell érteni, hogy van, hogy két napig sem hánysz! Szóval fel a fejjel! Szerintem előbb utóbb el fogod hagyni! :)

Csomee!
Szurkolok, hogy minden ok legyen, és legalább EGY BABÓ maradjon a pocakban! +++++++++++++++++++

Moncsiga!
Nem tudtuk, hogy ki lehetsz, pedig Melániával nézegettük a körülöttünk lévő lányokat, de sajna fogalmunk nem volt, hogy vajon hogy nézhetsz ki! :( Én megyek még pénteken is, ha esetleg valami "személyleírást" adnál, hát azt megköszönném! :)

Van egy lány egy másik fórumról, aki mindig olvas minket! :) Neki már van két kislánya! Nagyon szorít mindenkinek! Én innen szeretném megköszönni neki a sok szorítást és bátorítást, mert nekem személyes ismerősöm!
TIGRINCS KÖSZÖNJÜK! :)

Szép napot Mindenkinek!
PUszi: Kata

Kép

KépKép
ercsikati

Csomee:Szuper!Pihiz És tapadjanak a babák!

Melánia:belgyogy,labor,Ekg,kenet ha letelt az érvényessége vizsgálatokat kér.
10000-mikor vissza rendel.A keneteredmény ha rossz volt sajnos dupla ut,mert gyogyszer írás majd ismétlés.
Elindult ez biztos?
Az jo mert a természet reprodukálni képes magát és a következő sikerülni fog!
Dolgozol?

Emerenc,Kincső5,Moncsiga:hova tüntetekl?Mi történt veletek miota nem írtatok?
kitti4

Picit barangoltam az első oldalakon, és ezt találtam! Lehet többen olvastátok már, én még nem, ezért gondoltam, hogy kimásolom Nektek! :)

Sziasztok!

Talán láttátok a Babanet címlapján Klubot szervezünk címmel a felhívásomat. Az alábbiakban egy kicsit személyesebben is megfogalmaztam ezt a felhívást. Nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre, és ha érdekel, szívesen fogadlak Benneteket a még kis csapatba.

Minden jót Nektek:
Abádi Ágnes

Azoknak, akiknek "nem jön össze", akiknek "elmegy", és akiknek hosszú évek,
komoly erőfeszítések után "jött össze",...
... a családnak, amely támogat, az orvosoknak és a biológusoknak, akik a kezelést végzik,
és az egészségügyi dolgozóknak, akik segítenek, és törődnek

Meghívunk mindenkit, érintetteket és érdeklődőket egy érdekes és izgalmas kalandra. Olyanra, amely nem rejt veszélyeket, és a valóságshowk-kal szemben ebben mindenki nyertes.
Évszázadokon át megbélyegezték a meddő nőket: a gyermektelenség egyenlő volt a becstelenséggel és az isteni büntetés egy formájával. A társadalmi szemlélet szerint ma is szégyellnivaló hiányosságuk van a gyermekteleneknek. Új problémaként merült fel a férfiak terméketlensége. Nem csoda hát, hogy a meddőséget gyakran kíséri szégyenérzet, szorongás és bűntudat. Konfliktusokat okozhat és elmélyíthet a családban és párkapcsolatban. Ezért fontos, hogy mit hisznek ma általában az emberek, de mit hiszünk mi, érintettek is: "igazi nő-e a nő gyermek nélkül", ill. "igazi férfi"-e az, aki nem apa?

Egészségügyi intézmények specializálódtak, ill. alakultak a kezelésre, és Magyarországon több meddőségi központ ér el világszínvonalú eredményeket. A "trónörökösre" vágyók mégis sok nehézséggel szembesülnek. Pl. nehéz biztosítani az anyagiakat, bonyolult megoldani az orvoshoz járást ("mit hazudjak a munkahelyen?"). A vizsgálatok és a kezelések során fájdalmakat, kellemetlenségeket is el kell viselni. Könnyen el lehet tévedni az egészségügy "útvesztőiben".

Immár 14. éve dolgozom meddő páciensek között. Rengeteg örömöt láttam, de még több szenvedést: szomorúságot, kétségbeesett kapkodást és reményvesztettséget. Láttam embereket vergődni, "utolsó szalmaszálakba" kapaszkodni. Voltak, akik a látszólag legreménytelenebb pillanatban azt mondták, hogy most nem adom fel. De nagyon kevesen mondták azt, hogy akkor is boldogok akarnak lenni, ha "nem jön össze".

Csak kínlódva, sok-sok szenvedéssel lehet megélni azt, hogy nehézségek vannak életünk e területén? Csak akkor lehetünk boldogok, ha feláldozva mindent egy cél érdekében azt el is érjük? Biztos vagyok benne, hogy Ti is sejtitek, hogy nem. Ezért
arra hívlak meg Benneteket, hogy lázadjatok fel mindaz ellen, ami szenvedést okoz.

Civil szervezet tagjaként azt igyekszem tanulni, hogy az ember képes fejlődni, változni és változtatni, nagyon sokat tenni azért, hogy boldog legyen, és hogy minden ember arra született, hogy boldog legyen. Ezt szeretném a saját életemben megvalósítani, és továbbadni másoknak. Ezért szeretnék létrehozni egy klubot, amelyben a résztvevők nem panaszkodni jönnek össze, hanem egymásnak segíteni, tanulni, tapasztalatokat szerezni, és azt megosztani. Ahol olyan, őket érintő kérdésekről is beszélgethetnek, amelyek túlmutatnak a meddőség orvosi-egészségügyi területén. Ahol a reményt nem a "Majd csak sikerül Nektek is!" szlogen jelenti. Alapvetően egy új szellemiséget szeretnénk felmutatni, amely segít abban, hogy megerősödjünk, hogy elkezdjünk az eddigitől eltérő kapcsolatokat kialakítani önmagunkkal és másokkal, hogy elhigyjük azt, hogy képesek vagyunk a változtatásra, és hogy a mindennapok szürkesége mögött rejtőzik egy másfajta valóság, ami sokkal színesebb és értelmesebb.

További információ:
Abádi Ágnes (Közösség az Emberi Fejlődésért)
abagi@freemail.hu, 06-70-282-9969

Kép

KépKép
ercsikati

Melcsi,
mikor mész uh-ra? Te hány hetes voltál, amikor meg akarta nézi Apánk, hogy mi van a lába közt, de nagyon huncut volt és nem engedte? Szerinted gáz, hogy nem lesz meg a házi feladatom. Bejelentkeztem a terhesgondozásra, de 2 hetet kell várni az időpontra, itt a környéken annyi a kismami.....Csütörtökre kaptam időpontot, viszont szerdán már megyek Apánkhoz...... :oops:

Kép
rencsi79

Kata,
mikor mész vissza dolgozni?

Kép
rencsi79

Rencsi!
Hétfőn már megyek dolgozni! Nincs sok kedvem, de legalább könnyebben telik majd az idő! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Csomee!
Gratulálok a kis embriókhoz! Pihenj sokat, és remélem hamarosan megtudod hány testvére is lesz kicsi Kittikédnek.

Rencsi!
Én is fogytam 4 kilót, persze nekem amúgy is sok feleslegem volt. Drukkolok, hogy jobban légy. (Tudom, hogy félsz a kórháztól, pedig ott már valószínűleg az infúzió utáni másnap már sokkal jobban lennél, én is félnék, ha nem láttam volna ilyen helyzetben kismamikat már)

Kicsi Melánia!
Nekem is volt ilyen a 3. után, mint sokaknak itt a fórumon. Ez szerintem /ha lehet egyáltalán fokozatokat mondani/ rosszabb, nagyobb gyász, mintha el se indultak volna... Viszont adjon Nektek erőt most, hogy végre reagált a szervezet az embriókra. Hogy miért nem maradt meg? Nekem jobb volt akkor azt gondolni, hogy valamiért életképtelen volt az embriócska. De arra emlékszem, hogy Vass doki azt mondta ilyenkor nagyobb az esély a következő sikerességére.

Én is kezdek majd, megyünk egy hét múlva Petike tesókáiért induló stimuban. Most nagyon OFF leszek
Segítséget szeretnék kérni, mert elég rossz idegállapotba kerültem bizonyos jogi ügyek miatt, és félek hogy ezek elhúzódása ellehetetleníti az egész tesó projektet, pedig bizonyos okok miatt /embriók kora, én korom/ már nem halogathatom tovább a fagyasztott babók visszakérését. Helyi "kis"vállalkozó, önkormányzati képviselő területeket akart szerezni ingyen társasházunkban, önkormányzati segédlettel. Szerveztem "ellenközgyűlést", ahol sikeresen megszavaztunk egy SZervezeti és Működési Szabályzatot. A helyi képviselő viszont feljelentett becsületsértésért és rágalmazásért a bíróságon. Nincs pénzem ügyvédre, de az ingyenes "nép ügyvédje" szolgáltatáshoz magas nálunk az egy főre jutó. Kiadásaink, gyatra vagyoni helyzetünk persze senkit nem érdekel. Tudtok valakit, aki érdemben foglalkozni tud ügyemmel, netántán ingyen? Olyan volna jó, aki eljár helyettem a bíróságra, mert ez az egész pont a stimu idejére tehető.
Bocsánat, hogy Rátok zúdítottam bajomat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára albi2000 2009.06.03 18:23-kor.

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Megjöttem a futásból! Képzeld Melánia nem volt edzés! Vagy lehet, hogy volt mert én 18:15 körül mentem ki, addigra meg elhúzták a belüket! :) 10 kör futottam. 8) Egy örökkévalóságnak tűnt! Közben szólt a zene a fülemben! :) Nagyon jól esett, de haza már nem tudtam futni, inkább sétáltam! :)
Legyen szép estétek!
Puszi: Kata

Kép

KépKép
ercsikati

Rencsi!
Még a babamozgáshoz. Mostmár az nagyon megnyugtató lesz, hogy időnként érzed mozogni. Azt mondják az első babánál elég későn veszik észre a mozgást. Azt hiszem 20 hetet olvastam, úgyhogy abba bőven belefértek.

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Rencsi, ez a 15. héten volt. Aztán a 18. héten már mondta, hogy fiúra tippel. Aztán a genetikain kiderült. :wink:
Szerintem nem baj, hogy másnap mész csak terhesgondozásra, majd legközelebb viszed Apánknak a kiskönyvedet. Szerintem nem tol le érte.
Nem is írtad, mész kombinált tesztre? Hogy döntöttetek?

Kata, nagyon büszke vagyok rád, hogy így kitartasz, tuti meg lesz az eredménye. :wink: Tüszők királyak.

Albi, sajnos én nem tudok ügyvédet, nekünk szerencsére még nem volt ilyenre szükség. Csak a lakásvásárláskor, de akkor komolyan perkáltunk. Nincs a neten valaki, aki ilyesmikkel foglalkozna?

Kép
gmelcsi1

Sziasztok!

Melánia,
Most biztos nehezebb, hogy tudod, hogy akár sikerülhetett volna, mert elindult valaki. De próbálj meg arra koncentrálni, hogy a következőnek így nagyobb az esélye! A szervezeted már tudja, hogy mi ez, nem éri újdonságként, és következő alkalommal már be fogja fogadni a babá(ka)t. Nagyon drukkolok nektek!

Rencsi,
Örülök, hogy vannak már jobb napok, remélem, egyre inkább ez lesz a 'trend', és azok a napok lesznek a kirívóak, amikor rosszul vagy. Persze a legjobb az lenne, ha egyáltalán nem lennépl rosszul. Drukkolok, hogy ne fogyj tovább!
A páromnak colitis ulcerosa nevű betegsége van, ez bélgyulladást jelent, és igen, folyamatosan gyulladás van a szerveztében (hol erősen, hol gyengébben, ez főleg stressztől függ), emiatt rosszak a katonák. Sajnos ez a betegség 20 éve van már, teljesen nem is gyógyítható, ezért lesz lombik, mert nem tudunk arra számítani, hogy majd egyszer éppen lesz egy jobb periódus (ha lenne egy ilyen, még a spontán baba is szóbajöhetne, de erre nem lehet alapozni). A fehérvérsejt vizsgálat viszont nem ezért van, elvileg csak akkor lehet a mintában fehérvérsejt, ha a férfi szervekben van gyulladás. Meglátjuk, reméljük nincs :)

Melcsi,
Köszi a bíztatást! Én is nagyon különböző korokban hallottam már, hogy a mozgást érzékelték a kismamik, és szerintem is még egyáltalán nem lépted túl ezt a kort. Apánk mit mond? Gondolom, hogy ne idegeskedj feleslegesen :)

Albi,
De jó, hogy ti is kezdtek!
Sajnos nem tudok én sem segíteni, nem ismerek ilyen ügyvédet :( Remélem megoldódik a problémátok!

Kata,
Egy hős vagy :) És szépek a tüszőid :) Ovu indukciónál, ha amúgy minden rendben van, simán elég a 3 szép tüsző, mert lehet, hogy egyszercsak mind megtermékenyül :)

Comee,
Nagyon drukkolok nektek! Pihenj nagyon sokat! Kittivel foglalkozik valaki, segít neked? Ugye azt meg tudod oldani, hogy ne emelgesd most egy ideig?

Szimbáék,
Mi van veletek, azon kívül, hogy Szimba nagyon sokat dolgozik? Tudom, hogy a köv. ciklust várjátok, de azért addig is nézzetek be, ha van kedvetek!
vjulcsi

Sziasztok!

Nem tudjátok véletlenül, hogy, ha megyünk az első konzira, akkor lehet napot választani? Szeretném, ha a párom is tudna jönni és neki a hétfő vagy a péntek lenne jó. A többi napon csak nagyon nehezen tudna elszabadulni.

Albi!

Próbálj a neten is keresni jogi fórumot, vagy szakértőt. Kezdetnek talán az is jó lesz, hátha tud valami ötletet adni.
agnyes

Kata:arra gondoltunk a párommal hogy kövi stimúkor is visszünk magunkkal! Te jösz pocakosan és SZERENCSÉT hozol. :lol:
OKÉ?????

Albi:sajna ebben én sem tudok segíteni. :( De köszönöm a bátorító szavakat!!! :lol:

Kitti:hát apánk ezt mondta,hogy elindult valaki v. valakik.Mindkét petefészekben ott van a sárgatest.Veled mizújs???

Ovitrillet megkérdeztem:24óra alatt kiürül!
Csajok és szimba!!!:én nem mentem el apánkhoz felvilágosításra lombik elött mivel ugye jártunk már párszor a Kaáliba.
Szóval azt szeretném kérdezni hogy mit tudtok a hormonok mellékhatásairól hosszú távon????
Szüleim már úgy aggódnak hogy beteg leszek.7gyógyszeres kezelésen már ugye túl vagyok.Családom szeretné ha befejeznénk a próbálkozást.De én itt látom a reményt.
Ti mit gondoltok??

Kép
Kép
melánia

Melánia,
azt mondta, nem tudni miért indul el és mégsem lesz semmi.
Bármi lehet. Én is abban bízok, hogy ez jó jel.
Viszont csak akkor menj kenetre, ha tutira folytatod 90 nap leteltével. Sajnos a 10 ropit megint ki kell fizetni.

Csomee,
Nagyon ügyes vagy a 3 babóval. Nagyon szorítok és próbálj pihenni.

Rencsi,
A kolleganőmet is ugyanígy kínozta a hányás mind a 2 alkalommal.
És kislány mind a kettő. Szóval én arra tippelek, és azért remélem sokkal jobban leszel hamarosan.
miciona

Melánia,
most látom a hozzászólásod.
Vannak olyan betegségek amik nem jól reagálnak a hormonkezelésre. DE ! Ez nem azt jelenti, hogy le kéne mondani arról, hogy babád legyen. Csak sokkal jobban oda kell majd figyelni majd magadra és komolyan venni a szűrő vizsgálatokat. Lehet, hogy vannak olyan utóhatások amiről még nem tud az orvostudomány, de millió olyan hatás ér nap mint nap aminek a hatása csak később derül ki, hogy káros.
miciona

Sziasztok!

Írni mostanában nem írtam, de minden nap olvaslak titeket. Most már mi is kezdünk lassan a 2. lombikkal. Tegnap vettem be az utolsó fogigátlót, gondolom kb. 1 hét és megjön. Az 1. napon kell telefonálnom, aztán kell 1 vérvétel ( teljes vérkép ) még. Nekem más vizsgálatot nem mondott Doki bácsi. Most már csak abban bízok, hogy nem 7végére fog megjönni, mert akkor teló nélkül kell mennem hétfő reggel, csak a férjem aznap pont dolgozik. Az meg, hogy végülis kezdhetjük a stimut vagy sem, majd az uh.-ból derül ki, hogy mizujs a cisztámmal.

Melánia: Az tök szupi, hogy elindult valami. Az már fél siker! A következő tuti sikerülni fog!

Csomee: A következőnél én is 3at szeretnék visszakapni. Majd meglétjuk, hogy alakul a dolog. Nagyon vigyázz magatokra!!!!!!!!!!

Kata: Egy nap hányszor is jársz futni? Le a kalappal előtted! Ügyi vagy! Nem véletlenül szépek a tüszőid! Akko most a 7végére megvan a "kötelező" program :D ?

Reni: Ez a hányás tényleg szörnyű lehet! Főleg így, hogy ennyit fogytál. Nem értek hozzá, de akkor ezek szerint ez a 4 kg soknak számít? Az én anyukám is ilyen volt, ezért félek egy kicsit, mi lesz majd velem.

Többször olvastam már arral a Kopa dokiról. Ő ki is?

Zsu
uzsuzs

Sziasztok!

Gmelcsi: Én Kittit 18+6 héten éreztem először. Utána pár napig semmi, majd megint mocorgott. Később már minden nap éreztem egy picit.

Ercsikati: Drukkolok, hogy ez a hónap nálatok is sikeres legyen!

Albi2000: Hajrá tesó projekt! Én sajnos a jogi ügyekben nem tudok segíteni.

Rencsi: Szerintem se lesz gond, ha majd csak a köv. vizsgálatra viszed a kiskönyvet.

Vjulcsi: Apa fog segíteni, amennyit tud. Szerencsére már nem sokat kell emelgetni, mert inkább mászkálni szeret kézenfogva. Úgyhogy igyekszem megoldani, hogy 1 hétig legalább ne nagyon kelljen megemelni.

Köszi a drukkokat, majd holnap is jelentkezem!

Jó éjt!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Bocsánat, hogy bepofátlankodom :oops: :roll: , de.....

Kata!

Ne vicceljél már!!! Nagyon szívesen!!! :oops: :roll: És egyfolytában folyamatosan szorítok tényleg Neked/Nektek.....és Mindenkinek!!!

Rencsi! Múljon az a rosszullét!!!! Vissza az erdőbe büdös rókák!!! :lol:
Csomee! Hajrá hármasikrek!!!! :wink:
Gmelcsi! Gratula Marcihoz!!! :wink:
Melánia! Össze fog jönni!!! És minden rendben lesz!!! :wink:
Albi! Hajrá tesóprojekt! :wink:
Miciona,Uzsuzs,Szimbáék,Agnyes,VJulcsi, Kitti, és Mindenki más! Minden szépet és jó kívánok mindenkinek!!! De főleg, hogy minden álmotok, de elsősorban Kisbabák teljesüljenek Mindenkinek!!!

Szép álmokat!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Melcsi! Én Esztit a 16.héten éreztem valami kis buborékoló érzésnek, de utána elbizonytalanodtam, hogy talán mégsem Ő volt az. Teljesen határozottan a 20.héttől éreztem a kis mocorgását. Pár nap és Te is fogod, meglátod!!! :D Csodás érzés lesz, készülj fel Melcsikém!

Drága Albi! Annyira sajnálom, hogy nem tudunk segíteni Neked ebben. Pont Neked, aki mindig, mindenkinek segítesz! Micsoda szemétláda az a pali. Remélem, a neten találsz valakit, akihez ilyen esetben lehet fordulni. Tuti van ilyen jellegű jogsegély!!!
Ami ennél sokkal fontosabb, hajrá PetiTesókák!!!!!!

Rencsike! Ne hánnnnyá má' légyszike! Hányás állj!!!!
Nekem Apánk Esztit a 11.héten megmondta, hogy lányka. Nem semmi a pasi, mi? :wink:

Csomee!+++++++++++++++++++++++++++++++++

Melánia! Nekem is így volt az első lombiknál, mindkét petefészekben sárgatest, 19 volt a HCG, ezt hívják biokémiai terhességnek. Ez nagyon is jó jel, csak erre gondolj!!!!! Persze, akkor én/mi sem tudtunk ilyen okosan cselekedni, de hidd el, úgy van, ahogy a lányok is írták, sokkal flottabbul reagál majd a szervezeted a következő alkalommal!!! Nekem a 2.-nál ott is csücsült a Baba, Nálad is ott fog/nak!!!!!! :wink:
IR http://www.pco-szindroma.hu/index2.html
Nekem a családban egy doki azt mondta, az a rossz, ha folyamatos a hormonhatás és hosszú távon az. Ha nem rendszeres, de mondjuk lórúgás is egy-egy adag, az kevésbé hat ki a későbbiekre negatívan, de ez az egész úgyis lutri! Nem lesz bajod és kész!!! Egyikünknek sem. :wink:

Julcsi! Drukkkk a mihamarabbi induláshoz!! Torkod? Angin heel szuper! Próbáld ki! Homeós, eszméletlenül hatékony.

Katás! Szorítok!!!!++++++++++
Hátad? :lol: :lol:

Moncsicsim! Írtam sms-t, de nem ment át. Minden rendben? Pussssssssssssz

Agnyes! Dévisz mond egy időpontot és Te mondd, hogy szeretnél erre és erre a napra kérni, mert...., megnézi, ha tud, 100%, hogy ad is! Drukkolok, hogy sikerüljön együtt mennetek!

Szia Mici! :D

Uzsuzs! Szorítunk!!!!

Kép
bodza2005

Melánia!
IR: A fent említett PCO-s oldalon belül van fent egy fül: metabolikus x, ezt legördítve találod meg az IR-t!

Kép
bodza2005

Bodza,
hogy Te mindent tudsz, hogy hol lehet utána nézni?! Őrület:)))
De mit csinált Eszti félegykor hajnalban??? Vagy ő már aludt és csak te nem tudtál?
miciona

Szia Micikém! :D
Esztink már rég alukált, csak én kukorékoltam: mosás, teregetés, Apával jó kis beszélgetés (Ki lehetett a központ témánk? :lol: )
Két barátnőmet sajnos érint a PCO és az IR, ezért vagyok képben.
Melánia írta, hogy néztek Nála TSH, T3, T4-et.
A TSH szintet igen fontos megnézetni, mert pl. egy látens pajzsmirigy alulműködés 2-3% eséllyel vetélést okozhat, de a nem megfelelő működés a teherbeesést is befolyásolhatja.
Puszillak!!!!

Kép
bodza2005

Ha a T3 és T4 szint még normál értékeket mutat, de a TSH magasabb kicsit a referenciaértéknél, az utalhat alulműködésre, mert itt már azon az áron normális még a hormonszint, hogy az agyalapi mirigyben termelődő serkentő hormon, a TSH-szintje magasabb, serkentve ezzel a renyhébben működő pajzsmirigyet.
Ez a hormoneltérés nem feltétlen igényelne kezelést. Kivéve a kismamákat. Ugyanis egyértelműen növeli a vetélés, s későbbiekben a koraszülés kockázatát, ha erre nem kap valaki kezelést. Miközben a gyógyszerrel normalizált hormonszintek mellett ez a rizikófokozódás nincsen. Ráaádásul ugyanazt kapja az ember gyógyszerben, mint amit a saját pajzsmirigye nem termel elégséges mértékben.
A józan ész: a mérleg egyik serpenyőjében (nem szed gyógyszert) van 2%-nyi vetélés, 5%-nyi koraszülés esély, míg a másik serpenyőben (szedi a gyógyszert) nincs semmi rossz.
Erre tehát oda kell figyelni! Ha bárkinek szüksége lenne rá (ne legyen), Dr.Solymosi Tamást ajánlom jó szívvel. Emberileg, szakmailag és pénztárcailag.

Kép
bodza2005

Sziasztok!

Megjöttem a "napi adag" szúrásáról! Jól esett! Direkt hiányozni fog! :) Bár mondjuk még holnap reggel is kapok egyet! :)

Melánia!
Ha gondoljátok megyek veletek szívesen! :) Nagyon szeretnék nektek is már nagyobb szerencsét hozni! :P Én terhesgondozásra, ti pedig lombikra! :) Akkor én már remélem, hogy táppénzen leszek, és akkor mindig megyek veletek! :) Akkor tuti lesz a siker! :)

Uzsuzs!
Egy nap csak egyszer tudok elszabadulni, de akkor mindent beleadok! Nagyon kitartó vagyok! Két nappal ez előtt még csak 5 kört tudtam futni a foci pályán, tegnap meg már 10-et. :) Persze közben meg kellett állnom 1x, 2x, de ezt engedélyeztem magamnak! :) Nekem az az érzésem, hogy a futásnak is köszönhetem ezt a 3 szép tüszőmet! Most már csak az lesz a dolgunk, hogy "Helyezzünk is bele valakit"! Én személy szerint örülnék, ha mondjuk a 3-ból 2 sikeres lenne, ErcsiApu szerintem első hallásra a székről is leesne, majd miután Ágika felmosta tudna "örülni"! :P :P :lol: :D Aztán a 7végi program ugye adott! :roll: :oops: :oops:

Tigrincs!
Örülök, hogy írtál és megpróbáltál személy szerint mindenkinek írni pár sort! :) Aranyos vagy! :)

Bodza!
A hátam már egészen jól van! :roll: :lol: Hétfőn már megyek dolgozni ami nem túl jó hír, de ez van! Nagyon-nagyon remélem, hogy nem sokáig kell majd bejárnom! :) :wink:

Csomee!
Persze Neked is megy a drukk, hogy minden rendben legyen, és Kittynek legyen egy aranyos kisöccse, vagy kishúga! :) Gondolom kisfiúra gyúrtatok nem? Vagy teljesen mindegy?

Julcsi!
Én is örülök, hogy ilyen szépek a tüszők! Főleg úgy, hogy az előző stimukor a bal petefészekben nem is volt tüsző egyáltalán! :roll: Hogy miért, azt Apánk sem tudta megmondani, de most örömmel nyugtázta ő is, hogy ezek a tüszők már nagyon szépek, és hogy ha két kislány lesz, akkor az egyiket átvállalja! :) :lol: Én nagyon bízom benne, hogy most sikeresebbek leszünk mint az előzőben! Jó lenne már egy pocaklakó! :) Szorítok Nektek, hogy Kopától az engedélyt megkapjátok ICSI-re és akkor már a következő hónapban indul a BANZAI! :) :lol: :lol: :wink: :wink:

Melcsi!
Büszke is lehetsz rám! :) Előtte nem futottam egyáltalán, maximum a vonathoz! Most viszont nagyon kitartó vagyok, és próbálok napról napra többet futni! Az elején 15 perc volt, tegnap viszont már 30 percet futottam! Szóval a vállveregetés is jár! :lol: :lol: :lol: :wink:

Legyetek jók! Jövök még! :)

Kép

KépKép
ercsikati

bodza:hogy te milyen okos vagy!! :lol: TSH:2,45mIu
A T3,T4 már nem tudom mert leadtam a Kaáliba anno és én hüle nem másoltam le.De tudom hogy mindkettő értéken belül volt.

Kata:oké,akkor jössz velünk!!! :lol:

Kép
Kép
melánia

Sziasztok Csajok,

Tigrincs, köszönjük szépen, aranyos vagy. :wink:

Bodzám, köszi. Már sokszor tök ideges vagyok. Én inkább napok óta úgy érzem mintha kis hangyák mászkálnánk, és sokszor mintha mocorogna. De már nagyon várom, hogy konkrétan érezzem mit csinál Marci. :wink:

Katám, megkapod a vállveregetést, amint találkozunk. :wink:

Kép
gmelcsi1

Tigrincs:Külön köszönet figyelmességedért hogy mindenkinek írtál pár sort és a drukkért!Köszi

Melánia:várjuk a ciklus első napját,vérvétel és uh.Reménykedünk hogy végre indulhatunk...De nem kézpénz mert szept ota visszaküld a sor végére...kitartoan megyünk és majd lassan titokszobában kötünk ki,nálunk addig eljutni is nehéz sajnos!

Mindenkinek szép napot!
kitti4

Kata,
tényleg 10 kört futottál?
A focipálya 400 méter körbe. Akkor az 4 km! És ezt 30 perc alatt! Ügyi vagy! Vagy kergetett egy nyúl?
A női 3 km-es WR úgy 9 perc körül van. Most sikerülnie kell az akciónak, mert különben veszélyben van a világcsúcs:)))))
miciona

Tigrincs,
Kicsit beleolvastam a topikba, ahova írsz. Nagyon köszönjük a drukkokat. És kívánom, hogy legyen még egy kisfiú a lányok mellé!!!
miciona

gmelcsi:NE IDEGESKEDJ!!! Bár én még nem voltam kismama max pár napig de inkább BOLDOGSÁG töltse el a szíved.KISMAMI VAGY!!! :lol: :lol: :lol:

kitti:miért is nem biztos a kezdés???? :shock: Bocsi,már megint lemaradtam. :oops:
miciona:meggyógyultál már????
tigrincs:jaj,tényleg köszönjük a biztató szavakat!! :lol:

Kép
Kép
melánia

csomee:drukk++++++++++++++++++
RAGI+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vjulcsi:???
szimbáék:?????????????????

Kép
Kép
melánia

szimbáék:én nem tudom miért de ahogy leírom a neved kirakja ezt a smaiylt.Pedig nem én teszem oda.Nem értem.

Kép
Kép
melánia

Próba:
szimbáék:?????????????????????

Kép
Kép
melánia

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: