A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

sziasztok!

Én sem voltam most gép közelében: anyut köszöntöttük a szülinapján, és hazautaztunk két napra.
Vica, Gyöngyi: megcsináltam a diótortát a Gyöngyi féle krémmel, óriási sikere volt :) Köszi mégegyszer a receptet!

Minden betegeskedőnek jobbulást!

Adryn, de jó, nemsokára újra itthon. Gondolom, már várod! Sajnálom, hogy ennyire rossz éjszakád volt... Miért nem tudtál 3-ig aludni? Nico fent volt? Vagy "csak" nem ment az alvás?

Bea, és a keresztfiad anyukájának nincs ötlete, h miért lett mostanában ellenséges veled a kisfiú? Másokkal is szokott ilyen lenni?
Igaza van Katkának, éreztesd vele, hogy ez mennyire nem helyénvaló dolog (ha a szülei ezt nem teszik meg), de azért ne vedd magadra szerintem ezt a dolgot nagyon.

És Katka, nehogy abbahagyjad a nevelési tanácsaidat, tök jók! Nálunk a szófogadatlanság büntetése szintén néhány perc gondolkodás Samu szobájában. Elég volt egyszer-kétszer alkalmazni, most már elég csak felemlíteni. Általában észbe kap.
És a bölcsiben is hasonlót csinálnak: aki hisztizik, szófogadatlan, vagy valami nem megengedett dolgot művel, annak le kell ülnie egyedül, és nem vehet részt néhány percig a játékban - ez elég komoly büntiként működik.

Csibb, persze hogy drukkolok az óvodai felvételhez! Biztosan sikerül! Fanni mikor kezdi az úszásedzést? Vagy már el is kezdte?

Mindkét gyerek pihizik, én is eldőlök kicsit. Nekem is fáj a torkom és a fejem most már két napja, sőt a fülemet is érzem, szerintem benyaltam Samutól a kort... Katababa egyelőre OK.
Csajok, milyen fájdalomcsillapítót szedtek, ha szükség van rá? Aspirin ugye mehet?

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Adryn hurrá haza!!! :D :D :D
Ez a zárt bizonyos dolgokban tényleg jó ötlet :roll:

Itthon maradtunk, épp a nemzeti vágtát nézzük, olyan rossz idő lett, Maja meg elkezdett köhögni, így nem indultunk el, szörnyű ez az időjárás.

Katka szerintem is nagyon jól látod a dolgokat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bea1978 2009.06.01 13:50-kor.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Erpé én úgy tudom azt lehet.(Aspirin)

Bea, Maja

Kép
bea1978

Hirtelen felindulásomban túl őszinte voltam és leírtam a véleményem, de kitöröltem, mert nem szeretnék senkit megbántani :oops: mindannyiunknak más a fontos :roll:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Lányok!

Tanácsra lenne szükségem. Hogy lehet egy 2 hónapos babát elaltatni?
Már irtam, hogy Anna elég rossz alvó, éjszaka még alszik valamennyit, de napközben fél órát maximum, és már eléggé kivagyok :(
Vagy az van, hogy etetés közben elalszik, vagy ha akkor nem, akkor tudom, hogy már később se fog. A védőnőm azt mondta, hogy fárasszam ki fizikailag. De hát hogy lehet egy 2 hónapos babát kifárasztani?
Vendég

Levegőn nem fárad ki? Amikor egész nap a kertben voltunk, csak enni kelt fel Maja is, annyira jól aludt, elnyomta a levegő. Kicsit játszószőnyegen is lehet szerintem fárasztani, tornázik stb. Dehát tényleg, hogy máshogy? :) ez csak egy baba :D Védőnő nem ecsetelte ezt a tippjét?
Szegény te, jól készen lehetsz :?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Nagyon kihalt a topik ezen a hosszú hétvégén.

Adryn Jó, hogy jöttök haza.

Bea Szerintem nyugodtan írj.

Nemlajos Nekem azt mondta a doki, hogy 9 hónaposan kapja Máté a barihimlő elleni oltást.

Én is csináltam pár képet. hármat megmutatok

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
rszg

Lilla Máté ugyanilyen volt. Szerintem idő kérdése. Ő már elmúlt 3 hónapos és kb. 3 hete alszik napközben többet egyhuzamban, mint fél óra.

Kép

Kép
rszg

Rszg!
De gyönyörű Mátébaba!
csajok van egy program amit le lehet tölteni a netről photo filtre studio.vannak hozzá nagyon jó keretek amit külön lehet egy oldalról leszedni.ha érdekel valakit akkor majd küldöm a linkjét hogy honnan.
addig is teszek fel képet hogy mit is lehet vele csinálni.

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

na bocsi,nem akartam telerakni az oldalt :oops:

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

lilla: Én az Esztert napok óta csak kendőben, cicin vagy kézben tudom elaltatni. A másik gyerekem is ilyen volt vagy 3 hós koráig. Ők még ennyire kötődnek, velünk érzik biztonságba magukat. Olyan pindurkák még és ez a "csúnya" világ hatalmas a szemükben :wink:
Most úgy tudtam lerakni, hogy elráztam kézben és óvatosan legugoltam a nagyágyhoz így apránként átcsúztattam rá (de így is csak max.20 percet fog aludni). Bíztatás képpen írom, hogy a nagy délután 2 órát alszik :)

Erpé: rülök, hogy sikere volt :) Nekem ez a favorít tortám és a család is imádja, mert nem gej. Képezeld, tegnap felkötöttem a kendőt (rövidebbet) és az Eszti aludt benne több mint egy órát, de azért várom a kendős ötleteidet :)

Irita: engem érdekel ez a program

nemlajos: biza ezt elqrtuk,nem baj majd legközelebb :) Megnéztem a Hajtkát, nagyon szupi. Rendeltél végűl? Mennyi idő alatt készíti el? Úgy látom, hogy van forgalma a lánynak.

Olyan ügyik vagytok csajok, hogy ilyen képeket tudtok kreálni. Nekem a léghajós Máté baba a csúcs,ilyet én is szeretnék Eszteresben :oops: :)

valamit biztos kifelejtettem...ja igen, sajnos ilyen időt mond egész hétre, így lehet, hogy megint csúsztatni kéne a talit. Szerdán majd pontosítsuk még.

Kép

Kép
pgyöngyi

[quote="pgyöngyi"]l írta:pgyöngyiilla: Ők még ennyire kötődnek, velünk érzik biztonságba magukat. Olyan pindurkák még és ez a "csúnya" világ hatalmas a szemükben :wink:
.

Ez olyan szép volt Gyöngyi :)

Bea, Maja

Kép
bea1978

Irita, ez a photo filtre talán nekem is megvan, de nem ilyen szuperek a keretek, vagy nekem akkor más programom van :roll: :roll:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Lrita, aranyos lehet a kisfiad, amint elissza a húga elöl a tejet. :)
Nagyszülők nem semmik, hogy lehet elfelejteni az egyik unoka szülinapját? :shock:
Szépek a "képeslapok". :)

Csibb, mi is szombaton voltunk Alma-koncerten, 13.15-kor kezdődött. :) Úgy látszik, gyereknap alkalmából több helyen is felléptek.
Katka, nekem a dalok tetszettek, de élőben még egyszer nem fogom túl hamar megnézni őket.
Szegény Zsófi... bár lehet, hogy neki fel sem tűnt és elfogadta, hogy a többiek nem tudtak ott lenni a fellépésén, de biztos jólesett volna neki.

Gabka, jó, hog y a gyerkőcök jól vannak, párodnak jobbulást! Talán már javulni fog az idő és Levi is kimehet kitombolni magát...

Nemlajos, nővérem kisebbikje most lett bárányhimlős (azaz most jött ki rajta), ezért utánanéztem egy kicsit. Találtam egy ilyen videót:
http://www.gsk.hu/video-csecsemo.aspx

Bea, remélem Katka (vagy más) tud vmi okosat mondani a hülyézésre... szerintem mutasd ki, hogy rosszul esik neked, vagy próbálj vele beszélgetni. Illetve most olvasom Katka írását, azzal csak annyi a baj szerintem, hogy nem a te gyereked és kérdés, hogy a szülők hogy állnak hozzá, hogy te az ő gyereküket leülteted stb. Mert gondolom, ilyenkor nem egyedül vagytok a fiúval, hanem a szülők is ott vannak. Egyébként tök jó, én is elraktározom a tanácsot. :)

Lillaoh, a nappali altatási recept nekem is jöhet. Mondjuk most kivételesen alszik a leányzó már fél (!) órája, de nagyon ritka, hogy nappal sokat aludjon. Pedig látszik, hogy fáradt, álmos, de nem. És ilyenkor nem lehet arra számítani, hogy akkor este gyorsabban fog elaludni, mert nem. :lol: Mondjuk a játszószőnyegen elvan egy ideig, séta közben van, hogy nyitva a szeme, de többnyire alszik (csak hát akkor én is ott sétálok mögötte, azaz mást nem tudok csinálni...), kint "eszik" velünk a konyhában. Ezekbe elvileg ki lehet fáradni. Más ötletem nincs.

Adryn, éljen a hazaút! :) Mivel jöttök?

Masut
masut

Masut!

Pont ugyanezeket akartam irni én is. Nálunk tök ugyanez van. Játékaival elvan, meg a babakocsiban is, meg látom rajta én is hogy álmos, mégse alszik. Aztán igy én se tudok ugye napküzben aludni. Az éjszakáink meg elég vegyesek, aztán reméltem egy ideig, hogy ilyenkor legalább napközben pótolok egy kis alvást, de már kezdem feladni...
Mostanában nekem is elég sokszor van sz@r kedvem, mert úgy érzem, hogy nem fogom sokáig birni ennyi alvással, meg hát nagyon nehéz megszokni, hogy már nem az van, amit én akarok, és van egy kis főnökasszonyom. Aztán meg persze jön a lelkiismeretfurdalás. ..
Olyan nehéz.... :(
Vendég

Máté is pár hete kezdett el jól aludni napközben! van, hogy 3-4 órát is alszik egyben! remélem, nálatok is lesz ilyen javulás! előtte ő is állandóan kézben volt, és keveset aludt!

Adryn
hurrá, akkor 2 hét múlva tali veled is!!! meddig maradtok?

Erpé
még nem jár... eddig náthás volt, most már lehet, hogy nem is fog menni, mert mindjárt vége van ugye... majd apjával mennek gyakorolni, mert ezeket eddig is csinálták, amik ott voltak. a társaság miatt lett volna jó, de hát ha úgysincs nyáron, akkor mindegy... majd szeptemberben elkezdünk rendesen járni.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

ja, és lefárasztani a babát úgy lehet, hogy minél több inger érje. azaz, éneklés, mondókázás, játéknézegetés, zene, stb...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

ja és még esetleg tornáztatni is lehet a kis kezét fel-le, szétnyitni-összezárni elöl, lábemelgetés, hasra tevés, hogy küzdjön valami játékért.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

lassan le kéne cserélnem Máté vonalzós képét... :oops: :roll:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Masut
a miénk 10-kor kezdődött. :D

Katka
mi nagy rajongók vagyunk, úgyhogy én csak bíztatni tudlak!!! Fanni imádja, sőt a húgom kislánya is, és a barátai is szeretik!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

alváshoz még ezt is bemásolom, mert pont az előbb olvastam...

Alvás:
A 3. hónap végére akár végig is aludhatja az éjszakát, de ez azért minden gyereknél változik. Ha megébred, ne kapd ki azonnal az ágyból, várj egy kicsit, hátha vissza tud aludni. Ha azonnal megjelenik valaki az ágyánál, amint moccan egyet, rászokik, hogy a szülei nélkül nem tud visszaaludni. Az anyatejes babák, (általában) ciciznek egy kicsit félálomban, aztán simán vissza lehet tenni őket az ágyukba. Próbáld minél rövidebbre szabni azt az időt, amit az ágyból kint tölt a baba éjjel! Ha az esti lefektetés egyáltalán nem megy, tegyél róla, hogy fárasztó napjai legyenek! Mikor ébren van, ne legyen sokat az ágyában, mert így az neki a "játszótér"-ként fog beépülni, nem pedig a fincsi pihenőhelyként. Az esti lefekvésnél próbáld meg még akkor betenni az ágyba, mikor még nem alszik teljesen, de már "ájulófélben" van!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Lilla: Nem akarlak elkeseríteni, de vannak rossz alvó babák. Egy barátnőm kisfia 6 hetes korától nem aludt egyáltalán napközben....
Nálunk is vannak rosszabb napok alvásilag. Ha biztosra akarok menni, akkor én bebugyolálom a takarójába és együtt alszunk úgy, hogy átölelem. 8)
Ha én nem alszom, akkor babakocsiba teszem és helyben ringatom, amíg el nem alszik. Ez azért jó, mert ha megébred, akkor csak tologatom megint 2 percet és már alszik is tovább. :roll:
Lefárasztásnak az tökéletes, amit Csibb írt. ;)

Katka

katka22

Masut: Igazad van, nagyon kényes téma más gyerekét 'nevelni'. Kérdés hogy hol van a határ, ahol beleavatkozol a dolgokba. Régen ez engem nagyon feszített a játszótéren, ahol erőszakos gyerekek is vannak (gyakran sajnos). Én végül úgy döntöttem, hogy addig nem szólok rá más gyerekére, amíg az nem veszélyeztet, engem vagy a gyerekeimet. Ha én a gyerekemet veszélybe érzem (mondjuk más gyereke faággal hadonászik), akkor bizony közbeavatkozom és nem várok más trécselő, háttal álló anyukára, hogy lépjen. Volt már ebből sértet anyukám, viszont a gyerekeimnek az összes szeme megvan. ;) És a lehülyézés meg a lelket sérti és egy 10 éves 'taknyos' ne hülyézzen le se engem, se a gyerekem.
De ezek az én határaim és másoknak máshol vannak.

Katka

katka22

Én ha le akarom fársztani Mátét, sokat beszélek hozzá, játszunk, nevetgélünk, amíg bírja, aztán hamar elalszik. Csak vigyázni kell, mert olyan is volt már, hogy "túlfáradt". Akkor meg alig tudtam elaltatni :oops:

Kép

Kép
rszg

hű, jó témák, kár, hogy nem tudok érdemben reagálni (Dömés a kezem).
hülyézés: én beszélnék a kisfiú szüleivel, de a kisfiúnak is mondanám, hogy álljon meg a menet.

alvás: a túl sok ingerrel is vigyázni kell, nehogy túlpörögjön!
Döme délelőtt még az ágyamban, cicin alszik vissza (vagy elmolyol mellettem, míg én alszom :roll: ) délután már nehezebb dió, mindig elégedetlenkedik, ha leteszem. Ilyenkor vagy hagyom, mert látom rajta, hogy öt percen belül elalszik, csak méltatlankodik, de ha nem megy, babakocsiban tologatom.
Este meg kendő.
Tök fura, hogy így olvasom sokszor: megébred. Én ezt 30 évig nem is hallottam :shock:

Bea: még Neked akartam mondani, hogy holnap a fókuszban magyarországi híres félvérekről lesz szó, hogy hogyan tudtak érvényesülni!

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

na ez az alvás dolog nálunk is nehézkes. 4 nappal ezelőttig 2 órát ébren volt, ebből 20-30 perc szopi, utána elvolt egy fél órát egyedül, utána pedig játék amiket Csibb is írt (az éneket nagyon szereti, Vuk, Hupikék és Pumukli a sláger) aztán szépen elaludt, persze ringatva. aztán most jött ez a hideg és teljesen összevissza vagyunk tegnap éjfélkor is felkelt amit kb. 2 hetes kora óta nem csinál, most max. 45 percet alszik és elringatni is egyre nehezebb. ha magamfelé fordítom mostanában ezerrel tömi az öklét a szájába, morog és tolja el magát. ha ezt sokáig csinálja kifelé fordítom és úgy ringatom, csak így tovább tart, mert nézelődik ... szval nehéz dolog. ja és olyan is van amit Rszg írt, h ha túl fáradt akkor meg még nehezebb.
nah megyek zuhizni! bocsi most csak ezt az oldalt olvastam vissza :oops: :oops:
ja és ma kipróbáltuk a kengurut, elaludt benne :lol:

Szép napot!
Vica
wicca

szoktatok leselkedni az éppen soron lévő topikba? mert én igen :oops: :lol: , olyan jó olvasni, ahogy várják a babákat és ilyenkor kicsit nosztalgiázok :lol:

Szép napot!
Vica
wicca

Wicca, most hogy mondtad átnéztem hozzájuk :oops:

Nemlajos, köszi, én már most olyan kis erőszakos nőszemélynek látom Majat, aki már kiharcolja maganak, amit akar, remélem nem lesz gond az érvényesüléssel. Megmondom őszíntén én ebből a szemszögből még nem néztem még a dolgokat, még csak 2 hónapos, szinte nem is gondolok arra, hogy ő más mint mi.

Katka, valahogy én is sértőnek éreztem ezt, hogy telefonálok, a háttérbe meg hallom ilyeneket kiabál, legszívesebben beolvastam volna, csak úgy sajnálom az anyját, mert őt is bántja, és mind a 4 gyerekét imádja, csak szerintem nem olyan talpraesett fenyítésben és jó gyerekpszichológus, mint te.

Csibb, tök jókat írtál gyereklefárasztás témakörben. Vannak benne olyanok, amiket még nem alkalmaztam, köszi.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Rszg, van egy ilyen sírós képed a kék szívesben, tök cuki Mátéról, Maja is ilyen kis keserves szájjal tud sírni :lol: :lol:

Jó éjt :) , (hú mindjárt itt az éjféli szopi és még semmit se aludtam :twisted: )

Bea, Maja

Kép
bea1978

Csibb, tök jók, amiket írsz lefárasztásnak, de nálunk nincs még olyan, hogy egy játékért "küzd" :) A hasratevének azonnali sírás az eredménye, ami bár jó kifárasztásnak, azért túl hosszú ideig nem alkalmazom. :) Köszi a bemásolt írást is. Én is észrevettem, hogy ha túlfárad, nehezebben alszik el.

Masut
masut

éjszakai alvás: "ne vegyük ki az ágyból,hátha visszaalszik" hehe, mi egy ágyban alszunk. Lehet, hogy ezért nem is ébred éjszaka? :shock:

na majd később még jövök

Kép

Kép
pgyöngyi

Rita. gyönyörűűűűek a gyerekeid és nagyon jók a képek!!! na hogy sikerült a tegnapi napod??? nem lehet, h egyszerűen csak elfelejtették Ati szülinapját? nálunk anyu sztem senki szülinapjára nem emlékszik, általában csak lődöz a nagyvilágba mikor erről van szó és néha legalább a hónapot eltalálja :lol: . de mi tudjuk, h Ő ilyen, szval nincs ebből nálunk harag!
Nemlajos: ezek szerint rosszul fogalmaztam, bocsi :oops: :oops: ! a betegségnek lehet felnőtt korban súlyosabb lefolyása ...
Adryn: de jóóó, h jössz haza :D!! sikeürlt most többet aludnod???
Bea
: szülőkkel nem tudsz beszélni, h Ők tegyenek valamit?

Szép napot!
Vica
wicca

csajok! járóka vagy "kerítés"?? nem tom melyiket kéne beszerezni!

Szép napot!
Vica
wicca

Bea Azért raktam be a sírós képet, nehogy valaki azt gondolja, Máté nem sír :)

Kép

Kép
rszg

Wicca, én járókára licitálok, főleg most hogy Csibb írta, hogy az ágya az legyen pihenőhel, nem játszótér, ez tök jó, mert igaza van és én sokszor beleraktam a kiságyba a játékaival, annyira jó, hogy így tudunk tapasztalatot cserélni.

Masut a sírásos kifárasztáson jót nevettem. Nekünk külön javasolta az orvos, hogy éber állapotban hasonfekve, viszont nálunk is sokszor sírásba torkollik, valamikor meg alvásba, na de az már nem éber állapot

Bea, Maja

Kép
bea1978

Rszg: smile
( itt mosoly jel akar lenni, amit a gépem nem tud most valamiért)

Bea, Maja

Kép
bea1978

Hétvégén nem nagyon voltunk itthon, mentünk mint az utazó nagykövet. :lol: Szonja jól bírta, tegnap party volt anyuéknál 21 fővel. Mindenki "nevelni" akarta Szonját, már kivoltam.... :shock: :evil:

Adryn, nemalvásban akkor kezet foghatunk, most megint alig aludtam, csak forgolódtam...aztán 2-től 4ig sikerült, meg 7-9ig. Én nem tudom mi ez, edig olyan jó alvókám volt, hogycsak na...

Én is szoktak leskelődni más topikba! :lol:

Csütörtökre tényleg szar időt mondanak...

Na megyek, felöltözök, Szonja alszik, miután új rekordott evett: 230-at!!!!! :shock:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Megnyugtattatok, hogy nemcsak az én lányom ordít hason.Nem tudom, kéne-e erőltetni, szerintem lustább is, mint volt, mostmár szinte semmit nem akar csinálni(pedig tudna)hason.Egyetlenegyszer fordult elő, hogy így elaludt, de amúgy utál hason lenni.Ezzel csak az a bibi, hogy hónap végén megyünk a fejlődésneurológushoz, nem tudom, mit fog szólni.

Napközben Lara is alig alszik... :? Lehet, hogy ezért van, hogy 7kor neki már éjszakai alvás van, utána már csak éjfélkor(de ma először fél 2-kor :shock: kelt :wink: )

Kép
Kép
zazzy

járóka vagy kerítés: nekünk járókánk van, és Bea, éppen azért, amit most Te is felismertél, hogy a kiságy ne legyen játszótér.
Nappal nincs is a kiságyban Döme, csak a járókában meg a pihenőszékben, a járókában, mikor már hallom, hogy nyűglődik, hasra fordítom, és álomba pityereg (én most jöttem rá, hogy az én gyerekem, ha nem kendőben és nem cicin alszik el, akkor sírva alszik el. Ami nem üvöltős sírás, csak az a áááá-hang, elhallgat, megint ááá, az a méltatlankodós, na, biztos Nálatok is van ilyen).

kerítés meg azért nem, mert egyrészt, nálunk kutya van, úgyhogy muszáj, hogy ne a padlón fetrengjen a kölök (persze, takarítok is :D ), meg akkora takarónk/stb nincs, másrészt meg lakásunk sincs akkora, hogy kerítés legyen.
Meg drága is :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

hja, és azt még el akartam újságolni, hogy tegnap ismét volt keksz, és már alig fájt, sőt, jó volt! :oops: :roll: :D :D :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Helló!
Bocsi csajok, nincs időm visszaolvasni, sűrű lett minden.
2 dolog ami mindig eszembe jut! Gratula az első száraz éjszakához Fanninak! Mindenki nagyon szépen halad a dologgal látom.
2. Vica ezen a fogas manón sokszor gondolkozom. Igazi kis táltos. Bajba lennék ha Kata már most harapna. Petire kíváncsi leszek, hogy jön neki a többiekhez képest!
Van egy klassz (nekünk) hírem:
ELADTUK a lakást!
Nem is alkudtak mint hittük. Szval most minden szabad perc lakás kereséssel zajlik. Amibe beleszerettünk már elkelt, de van egy másik, ami kicsit most megdobogtat minket, holnap meglessük. 70 nm, 10 nm-es terasz, kertben játszó, közel a bölcsi, ovi, melóhelyek, és 1 éve átadott ház, eddig semmiféle gubanc nincs vele.
Szval zajlik az élet. Remélem minden dátha elmúlt és mindenki jól van. Ha lesz időm olvasgatok.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kukli, gratula a lakáseladáshoz!
Nekünk sajna mégsem jött össze a lakásvétel :? Sok rosszat hallottunk a ház beruházójáról ráadásul a pénzügyi helyzetének is után néztünk és nem a legfényesebb, így nem bíztunk meg benne. Szerencsére nem sürgős a költözés, de a saját kertet azért sajnálom :cry:
Pedig már vevőnk is lett volna a lakásra aki ma nézte volna meg.
Na mindegy, még azért nézegetünk de szerintem most maradunk. Helyette lehet hogy nagyobb autóba ruházunk be, az sem ártana :)
Bocs hogy most többet nem reagálok, de nemsoká kelnek a manók és menni kell a dokihoz, mert mindettő köhög :?

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Sziasztok!

Eladó bontatlan dobozú HUMANA HA1 LC-PUFA tápszer.
Lejárata: 2009. július. Ára: 1500Ft
Ha érdekel küldj privit!

Kép
Kép
Kép
ilba

sziasztok

köszi az érdeklődést ma sokkal jobban aludtam. Tehuti én is nagy alvó voltam régebben, ez most sem változott, csak annyiban hogy nehezebben tudok elaludni. :? valahogy a gondolatok nem hagynak. ma Nico is jófiú volt éjszaka, csak 4-kor kelt fel enni aztán reggel 8-kor. utána még visszaszundiztam, átpasszolva kicsi fiát apujának :twisted: .
Hazaút: kocsival megyünk természetesen, úgy néz ki kb 3 hétre, de sztem én maradok tovább, csak Mic-et reptetem haza ügyeket intézni aztán visszajön és autózunk vissza együtt. de ez még függőben. nagyon örülök a hazaútnak, végre az én rokonaim is megismerhetik az új családtagot :D

Kukli: gratula a lakáseladáshoz! :D :D :D

Tehuti:
hogyhogy "nevelni" akarták Szonját? :shock:

KépKép
KépKép
adryn

Ezzel az ágya ne legyen játszótér én is egyetértek. Nekünk is volt egy időszak, amikor nagyon nehéz volt elaltatni Somát. Azóta nagyon figyelek arra, hogy nem rakom egyből ágyba, és nem nagyon hagyom, ott játszani. Mi nap közben is a kiságyban alszunk, de már csak akkor teszem be, amikor már ásítozik, és látom, hogy kezd kidőlni. Most újabban a cumi is kell az alváshoz 1-2 percre, aztán kipottyan, és csak néz mereven előre, na ekkor tudom, hogy már nem kell cumit visszadugni, mert max. 5 perc és szunya.

KépKép
edina6

kukli: de jó :) és merre felé mentek lakni? Akkor mostanában nem is leszel? Azért a talira gyertek :wink:

tehuti: nekem anyós jegyezte meg az akkor 4 hetes gyerekre, hogy el van kényeztetve :shock:

edina: jó, hogy így elalszik a kiságyba Soma.

Kép

Kép
pgyöngyi

Hellóka!

Bocsi, h én sem vótam naon. Teszveszeztem, meg mászkálgattunk, meg henyéltünk apával.

Adryn: nagyon örülök!

Lizivel bajok vannak, csajok, egyre gyakrabban vörösödik el a cici láttán és csap oltári nagy hisztit, nem akar szopni. Aztán alig tudom megnyugtatni, próbálom mindenhogyan, aztán megint kínálom és újra dühbe gurul, aztán fejek, adok cumiból és abból eszeget, de nem viszi túlzásba. Bakker és alul 2 foghelye nagyon ki van dudorodva... HELP!

Bocsi, már megint nyafi van

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

totál kétségbe vok esve, csak sír sír, max vállon jó neki, most úgy sem. anyu hoz vmi homeos kúpot fogzásra :roll:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

papillon: és ha ébredés után egyből cicire rakod, akkor is csinálja?

Kép

Kép
pgyöngyi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: