A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Pécsiek jelentkezzetek!

Szia Judit!

Most csak neked, az előbb írtam és elszállt.Kép

Csak szülőknek lesz a szülői, csemeték maradnak otthon.

Dandy
dandy

Sziasztok!
Olyan jó, hogy megint írt mindenki. Nem lenne jó ha kihalna ez a topik.
Ákos éppen megint növeszti a fogait (most a felsőket) és már három napja nem alszunk (kb 8 kelés). Pontosabban én, mert Ő bepótolja nappal - én ilyenkor főzök meg minden. Apuci éppen fogyózik és sajna megvan adva, hogy mit kell főznöm úgyhogy mindennap muszály. Olyan holdkóros vagyok, hogy tegnap du. kint felejtettem a kulcsomat a zárban és este 8-kor kopogtak be a szomszédok, hogy jó lenne mostmár bevenni. Tiszta lökött vagyok.
Judit: ez a része is hiányzik - mármint az éjszakázás? Amíg itt laksz a közelben nem talizunk? Homeopátia: megvettem a viburcol kúpot (1150 Ft. - 12 db.) hogy hátha az használ, de sajna ma is 6x keltem és 1 órát ébren voltunk. Ti használtatok valamit erre?
Most befejezem, mwert megint tartogatni kell.
Eszti
beszti71

Eszti!

Martinnak is kijött az alsó 2 foga hétvégén. Addig nála is előfordult, hogy 2 óránként kelt éjjel, de szopi után bealudt. Most kezd visszaállni, hogy már csak 1x v.2x kel. Én nem adtam semmit. Martin éjjel fekve szopizik az ágyban, vagy elalszunk, vagy ha nem alszok el, akkor visszateszem a kiságyba és ott alszik tovább. Én nem használok semmit. Dorkánál meg nem ismertem az éjszakázást.
Rakok be 1-1 linket Dorka és Martin képeiből, nincs kedvem kicsinyítgetni.
https://www.babanet.hu/album/main.php?album=15&page=4&image=46435
https://www.babanet.hu/album/main.php?album=913&page=4&image=46434

Dandy
dandy

Eszti!

Most jut eszembe, Dentinox gélt v. Chamomilla Ch 30(?)-t próbáltad már fogzásra?

Dandy
dandy

Dandy!
Nagyon édesek a gyermekeid! Jó nagyott nőttek. Lattam Martin is tud azért sírni nemcsak az Ákosom.
Használtam a Dentinoxot de csak az oldatot - az nem használt. Chamomillát ch 15-öt most vettem - azt nappal itta - úgy tünt jó. Éjjel nem szoktam itatni csak szopizik azért vettem a kúpot. Ma este is megpróbálkozunk vele hátha bejön. Állítólag először rosszabb lesz a homeóstól aztán javul. Majd meglátjuk.
Eszti
beszti71

Sziasztok!

Latom megy a fogzas ezerrel Kép Nekunk is a Dentinox gel jott be.De ha mar nagyon gazos volt a helyzet es orankent sirva ebredt, akkor adtam neki egy fel adag Nurofent es aludtunk mindketten Kép

Dandy
Ti is voltatok Balokanyba?? Jazi csak amult bamult az ugrandozokon, o is be szeretett volna menni. A Kioszkban pedig o is folyton a penzbedobos cuccokra bukik. Ha Seta teren maszkalunk rogton arra indul Kép
Kepek Kép

Jovo7en megyunk 15 hos oltasra. Mar elore raz tole a hideg...

Norka
norkini

Sziasztok lányok! Én is most irattam be Bogit oviba, Nagy Jenő utcaiba. Nagyon örülök, hogy felvették, a nagylányom is odajárt, mert akkoriban az a hír járta, (10 éve) hogy a város legjobb ovija, és pont mellé költöztünk. Elsőre nem vették fel a leányzót, csak komoly protekciózással jutottunk be, de megérte. Most meg csak a régi ismeretségre való tekintettel vették fel a kicsit, mert a szabad helyekre már szeptemberben elkezdték beiratni a gyerekeket. Én meg nagy naívan nekiálltam április utolsó hetében az oviügynek. De szerencsére sikerült, imádtuk azt az ovit. Norkini kérdezte asszem, hogy mi alapján veszik fel a gyerkőcöket.Hát én azt a felhomályosítást kaptam, hogy ovikba is vannak körzetik, lakóhely, esetleg munkahely szerintiek, és oda KÖTELEZŐ felvenni a gyereket. És ha a körzetbe tartozókon kívül marad hely, akkor jöhetnek a körzeten kívüliek. Akiket ha hely hiányában nem tudnak felvenni, várólistára lehet tenni, és ha valaki a már beiratottak közül elköltözik, vagy ovit vált, annak a helyére kerülhet valaki a listáról.Elvileg ugye a lista elejéről, de az ilyen szemtelen kis protekciósok a végéről is. Javunkra azért meg kell említenem, hogy Bogi csak 4 órás lesz, esetleg ebédes, de ebéd után hazavisszük. Kiságyak kötött létszámát nem kell miatta emelni.
Más. Többen írtátok már a bébiételek, főzelékek sózását. Én erről csak azt tudom, hogy nagyon árt a babák fejletlen veséjének, szüleim a pécsi urológiai klinikán dolgoztak, onnan is ezt hallottam, és máshonnan is csak azt, hogy nem szabad plusz sót adni a kicsiknek. Ha nem rontottuk el a "sóérzékelésüket" még, akkor egyáltalán nem is igénylik. Ha sajátkészítésű kajcsit adtok, akkor a sót maximum megmutatni szabad, semmiképp se az általatok is elég sósnak érzett étel a nekik való. És ugyanez a helyzet a cukorral is, csak az nem a veséknek árt. Persze én könnyen tartom be ezeket a tanácsokat, Bogi mindig jó evő volt, nem kellett semmi plusz fortély, hogy megegye a kajákat. A bébiételeket is szereti és (az árukat leszámítva Kép ) csak előnyük van az általunk készítettekhez képest. A friss zöldséget megvesszük a piacon, azt hisszük milyen jót teszünk a pöttömöknek, de jelentkezzen közületek, aki egyszer is elkérte már a permetezési naplót az árustól. És aki utána tud nézni, hogy a vásárolt spenótban, répában mennyi műtrágya raktározódott. A bébifőzelékekben ezek a dolgok nagyon szigorúan ellenőrzöttek, sőt a legjobbak eleve biogazdaságból származó állatokkal, zöldségekkel és gyümikkel dolgoznak. És akkor nem beszéltünk a gyorsaságról, hogy kiválasztom a polcon, bevágom 1 percre a mikibe és kész. Pontosan annyi a tápanyag és az összes hozzávaló, amennyi a baba élettani szükséglete a kora szerint. Felbontásig a romlás veszélye nélkül magunkkal vihető hűtő nélkül is akár hónapokig.Csak hővel van tartósítva. És igazán változatosságot lehet vele biztosítani. Ja, sajnos nem vagyok egyiknek se tulajdonosa, csak egyszerűen a mosógép, a papírpelus, és a mikró mellet az egyik legnagyobb találmány.
Judit!A gyerkőc nélkül menj a szülőire.Elmondják, hogy mit kell vinni, zsák, fogkefe, váltóruha, cipő, milyen programokat szerveznek, beszoktatás, szülői munkaközösség, stb, stb.
Puszi mindenkinek, szokás szerint ritkán jövök babanetre, de akkor aztán nagyon, bocsi a litániáért. Sziasztok, Cseri
cseribogi

Sziasztok!

Norka: szerencsére Martin nem sirdogált fogzáskor, gondolom annyira nem viseli meg.
Igen, mi is voltunk a Balokányban.
15 hós oltástól ne félj, könnyen átvészelik a csemeték.

Cseribogi: igen, a nagykönyv szerint fel kell venniük. Mégis már beiratkozáskor volt akinek mondták, hogy 99%, hogy nem veszik fel, nincs hely.Kép Pedig körzetileg odatartozik, ahova ment beiratkozni.
Én is tudom, hogy nem jó sózni, de muszály volt próbálkozni 2 hó után valamivel. Egyébként nagyon minimális sót tettem bele. A bébiétel nekem nagyon drága, főleg ha meg sem eszi. Pedig tényleg jó lenne, sokkal kényelmesebb.

Dandy
dandy

Dandy! Meg kell próbálni fellebbezni. Ha a körzetbe tartozik, úgy tudom muszáj felvenni az ovist. Illetve pontosan utána kell nézni, hogy tényleg odatartozik-e, nem tudom pontosan, hogy hol van utcajegyzék. De ahogy iskolánál is, óvodánál is - legalábbis tudomásom szerint - nem mérlegelés kérdése a körzetbe tartozó gyerek felvétele, hanem kötelezettség. Ha rosszul tudom, bocs a tévinfóért. A bébikaják bizony drágák, főleg ha ki kell dobni, de szerintem ne add fel. Sajna pont a drágábbak a finik, én mindig megkóstolom amit adok, talán nem volt olyan márka és fajta, amit nem próbáltunk ki, lekértem a gyártóktól az éppen forgalmazásban levő ételek, italok, pépek listáját, és mindent kipróbáltunk és bizony a legdrágább hippek és nestlék a legfinomabbak.De ha a papírpelusra költ az ember a saját kényelme miatt, akkor a pici egészsége (és persze ismét a kényelem miatt érdemes próbálkozni)Ne add fel a próbálkozást, hátha találsz olyat, ami ízlik neki. Én szívesen leírogatnám, hogy melyik főzelékeket, gyümiket szereti legjobban a Bogi, de hát ízlések és pofonok...lehet, hogy nektek pont nem jönne be.
Szia, Cseri
cseribogi

Sziasztok!

Na akkor sozzunk!
Nálunk a lányzok nagyon szeretik a sosat!Ha soskiflit kapnak elöbb a sot eszik le rola,édesség nem nagyon jön be,ott is inkább a sos rágcsálnivalokat eszik!
Ovoda! Hát igen kötelező a körzetibe felvenni,de csak akkor,ha az anyuka igazoltam dolgozik,és nem gyesen van!Ha meg gyesen van,akkor csak a nagycsoportba veszik fel a gyerköcöt,mondván az már iskolaelökészítö!

Dandy!Te ugye gyesen vagy?

Figyeljetek!Ti ugy öszintén ,mikor alszotok???Kép

Bea

Kép
beatrix2

Sziasztok!

Cseri: igazad van, hogy kötelező felvenni, de sajna van egy keret, ami felett már nem tudnak felvenni gyerekeket.

Bea: Gyeden vagyok, de ez ebből a szempontból mindegy, szóval 5 éves kortól kötelező felvenni, ahogy te is tudod.
Én éjfél és 1 között fekszem le legtöbbször, és 8 körül kelek reggel.

Dandy
dandy

Sziasztok!
Eszti!
A fogzással kapcsolatos hókusz-pókuszt nem ismerem, mert nálunk Gergő 8 hónapig folyton üvöltött és nem tudjuk mi baja volt, de utána abbahagyta és azóta soha nem sír.
Így tulajdonképpen nem vettük észre, ha nőttek a fogai.
A hoeopátiát náthánál, köhögésnél használjuk nagyobbrészt, arra sajnos nagyobb szükségünk volt, mert főleg most télen irtó beteges volt, és ha mindenre gyógyszert kapott volna, akkor már azzal jóllakhatott volna.
Most már hónapok óta nem volt beteg, és most mielőtt jöttem dolgozni már kellett neki adni a Coryzaliát, mert ömlik megint az orra.
Remélem nem lázasodik be, most otthon van apa, de ha lázas lesz köv. műszakra kiiratom magam.
Szóval most tök bizonytalan, hogy tudunk -e talizni, mert nem tudom mennyire lesz beteg.
A jövő héten valószínű van egy-két szabadnapunk, írni fogok amint tudok valami biztosat.
Dandy!
A mi ovinkkal van egy kis zűr, ugyanis tulajdonképpen ez 3 ovi: Bimbó, Kék-ovi, Barna-ovi.
Így mi is a körzetbe tartozunk, de van egy megállapodás a 3 ovi között, mégpedig az, hogy mindenki a hozzá közel eső utcákból veszi fel a gyerekeket.
A Bimbóé úgy tudom csak a régi-kertvárosi körzet.
A szülőin akkor találkozunk, Gergőt akkor otthon hagyom.
Cseri!
Szerintem nem túl jó ötlet ez a fellebbezés, mert ha be is kerül a gyerek, mindenki tisztában lesz a módjával, és ha nem is tudatosan, de ezt éreztetni fogják mindig a szülővel, és addig jó, amíg a gyerekkel nem. A protekció ennek előnyösebb módja.
Bea!
Olyan guszta ez a sóskifli, hogy most majd meghalok érte, de sajna dolgozom nem mehetek ki érte boltba.
Sziasztok!
Judit
szabonehjudit

Hali!Én is imádom a sót! Sajna! Szegény apum az urológián dolgozott, így legalább "otthon" műtötték 4x vesekővel. Meg is kapta mindig a magáét, NÓ SÓ!! Remélem én megúszom. Bogigyereket mindenesetre igyekszem lekapart sóskiflivel kínálni( a sót inkább én eszem meg, utána meg vödörszámra vizet iszom, hogy ki ne csapódjon a vesémben és nehogy nekem is kövem legyen. De azért persze nem dobom ki azt a jó kis sült sót. Nem is beszélve arról a fehér gyönyörűségről, ami a perecekről lógadozik Kép )
Hát igen, lehet, hogy a fellebbezésnek lehetnek hátrányai, de van akinek nagy nehézséget okozhat, ha hatra járnak dolgozni, és nem tudnak kocsizni, viszont gyerkőcöt el kell juttatni egy nem túl közeli oviba. Kép De szerintem azért az ovik többségében a jóindulat dominál, és ha a szülő fellebbez, azzal azt fejezi ki hogy NEKI az a legszupibb ovi és nnaaaaaaaaaagyooooooon szeretné odajáratni a gyerekét. Talán érdemes megpróbálni. Na, eldugultam, sziasztok.
Cseri
cseribogi

Dobjatok már fel valami jo téműt!

Ja, még a sosrol annyit,hogy a lűnyok imádják a sonkát,de az jöhetne minden nap!Persze nem kapnak,csak hetente!

Kép
beatrix2

Bocsánat, hogy ide írokKép
Cseribogi,
a profilodban nincs benne az e-mail címed. Megírnád nekem?
Timi a politika topikból

Timi
Kép
Kép
Kép
timi72

Eszti!

Freemail ment,és mégegyszer bocsi!

Bea

Kép
beatrix2

Timi!Mail ment, remélem megkaptad!
Cseri
cseribogi

Sziasztok!

Kepzeljetek 4 honap utan ma jart nalunk a vedono es kozolte,hogy kikoltoztettek a belvarosbol a tanacsadast Uranba, az SZTK-ba Kép Hat en nagyon kiakadtam. Jazival mar nem nagyon lesz ra szukseg, de majd pocisan +kisbabaval mindig kibuszozom majd a belvarosbol??? Kép Eddig itt volt a szomszedban. brühühüüüüü
Ma megyunk du. 15 hos oltasra...
Azert valami jo is legyen. Sut a nap Kép

Veletek mi ujsag??

Norka
norkini

Szia Norka!
Lesz tesó, vagy ez mégcsak terv?
Eszti

Itt ki volt az orvosotok?
beszti71

Haliho!
Mar lassan keszulunk a projektre Kép

Kertvarosban Schmidt Martahoz jartunk. Idosebb doktor neni.

Megvolt az oltas!!! Kép Jazi persze sirt, de szerintem mar el is felejtette. Jo,hogy tul vagyunk rajta!
Kellemes 7veget! Kép

Norka
norkini

Sziasztok!
Dandy!
Bocs, hogy nem tudtunk szóba állni az oviban, de mikor köszöntél, épp kérdezett valamit a férjem, és mire visszafordultam, ti már elmentetek. Ő még nem látta az ovit, így muszáj volt
körbevezetnem.
Ti jöttök a gyereknapra? Ha igen, akkor majd pótoljuk, keress, vagy én kereslek.
Eszti!
Lassan rá fogunk érni többször, mert még egy hétig dolgozom csak, ezért ha írsz egy e-mail címet, akkor megírom a számom, és szívesen találkoznék veletek.
Norka!
Az egészségügyben az elérhetőség nem szempont.
Biztos az állapotomból kifolyólag, de példaként eszembe jut a Szül. Klinika, ahova majd kiköptem a tüdőmet, mikor hetente egyszer nagy hassal fel kellett vándorolni.
Egyébként mindenkinek írom, hogy sajna a későbbiekben nem fogok tudni írni nektek, mert otthon nincs gépem, tervezzük a vásárlását, de netet nem tudom hogy tudnánk előfizetni.
Ha valakinek van valami ötlete, hogy vezetékes telefon nélkül milyen lehetőségek vannak, szívesen várom jövő hét végéig.
Sziasztok!
Judit
szabonehjudit

Szia Judit!

Igen, valószínűleg megyünk gyereknapra.

Netezni, mobilon keresztül és kábelcsatornán keresztül is lehet. Sajna a pontos lehetőségeket nem ismerem.

Dandy
dandy

Sziasztok!
Judit: bodai@freemail.hu
A Vodafonnak elég jó a netezési lehetősége, nekünk eddig ez volt (most váltottunk vezetékesre, így most egész nap megy - apának ez a hobbija)
Ákos épp most csípte oda az ujját a fiókba - megyek vígasztalni
Eszti
beszti71

sziasztok!
Köszi a tippeket, utánajárok, bár úgy tudom, hogy mobilon keresztül nagyon lassú a rendszer.
Eszti!
Küldöm a számom.
Judit
szabonehjudit

Sziasztok!
Judit
Hat tenyleg eleg lassu a mobilos netezes, de talan fejlodik valamicsket mostanaban!

Lanyok
Olyan tanacstalan vagyok. Ha kisteso lesz majd, Jazi kb. 2-2es fel eves lesz. Mivel februari alapbol evvesztes lesz. Szoval mondjuk a 2005 szept.tol beiratnam fel naposnak bolcsibe. De asszem esely sincs ra,hogy felvegyek, mert en itthon leszek GYEDen...jaaaj, hogy van ez? Masok ezt ,hogy csinaljak?
Norka
norkini

norkini

Norki!
Én úgy tudom, hogy munkáltatói igazolás kell, hogy dolgozol - legalább 4 órában. Legalábbis a hugomnak vinni kellett.
Eszti
Nem tudtam megnézni a képeket Kép a főoldal jön be
beszti71

JA en is ugy tudom Kép Pedig igazabol arra sem erdemes varnom a kistesoval,hogy Jazi ovis legyen,hisz evvesztes igy egy evvel kesobb is csak bolcsibe adhatnam...
Nemtom mer megint csak a fooldal jon be...a profilomba megtalalod az album linkjet es a 4ik oldalon vannak az uj kepek (ha nagyon raersz...) Kép
Norka
norkini

Norka!
megnéztem. Volt időm rá mert Ákos 1,5 órája bealudt, éjjel viszont fennt volt 3-5-ig. Hát én megint nem aludtam. Igy viszont borult a napja mert ebéd után nem lesz alvás szerintem.Nagyon nagy már a lányzó! Jól láttam, hogy ki van szedve a rács a kiságynál? Ott mászkál ki-be?
Eszti
beszti71

Sziasztok!

Nem kell semmi a bölcsihez,neked kell ráirnod,hogy hova mész,mert ugye otthon nem maradhatsz.Ráírhatod,hogy visszamész dolgozni,nappalitagozatra tanulni,vagy a munkanélküli központ egyik tanfolyamára!Lényeg,hogy esti sulit nem fogadnak el.
Érdemes áprilisban vagy május elején jelentkezni,akkor szeptembertöl veszik fel.Nagyon sok a gyerköc,így aki mondjuk juliusba adja be a jelentkezést,azt bizti nem veszik fel!

Megkaptátok a zenélö levelem?

Bea

Kép
beatrix2

Sziasztok!

Bea: én csak üres oldalt kaptam!

Norka: én nem tudom, mi kell hozzá, de tudom, hogy volt olyan osztálytársam akinek a csemetéje járt bölcsibe. Szerintem évközben is beveszik bölcsibe, ill. bölcsi válogatja, hogy mikor.
Nagyon jók a képek!

Dandy
dandy

Koszi a valaszokat! Kép
Bea
Ezexerint csak ott kell kitoltenem egy jelentkezesi lapot? Nem kernek munkaltatoit v iskola latogatasit?
Na majd meglatjuk...
Nekem is kuldtel mailt? Mert nem kaptam Kép

Norka
norkini

Eszti
Ma meglattam a kiságyat es eszembejutott,hogy kerdezted a racsokat... Kép Igen ki vannak veve, mert a csajszi mar elegge onalloan jon-megy. Neha meg ejszakara berakjuk oket, mert nagyon hideg volt a napokban es halozsakban aludt.Feltem,hogy elesik, ha ki akar jonni.

Tegnap motorral kozlekedett Jazi a jatszoig.Olyan tempoban,hogy csak lestem... Kép
Lanyok
Mikor lesz a legkozelebbi borze? Jun...?
Norka
norkini

freemail ment! elvileg!zenél is!
Bea

Kép
beatrix2

Sziasztok!
Eszti!
Odaért az e-mailem? Valami gond van a géppel itt, és hülyeséget írt ki, de úgy láttam, hogy elment. Ha mégsem, akkor jelezd, és pénteken elküldöm újra.
Norka!
Jún. 13 a köv. börze.
Gergőnek mi is nagyon hamar kiszedtük a rácsokat, szegényt sajnáltam már, mert olyan volt ott bezárva mint egy kis majom. Még rázta is a rácsokat.
Persze vele meg lehetett tenni, mert nagyon szeret aludni, úgyhogy inkább arra kellett figyelni, hogy műsoron kívül ne menjen be.
Mi ez az igazolás az oviba?
Ki fogják rúgni az oviból, ha tesója lesz?
Vagy hogy van ez?
Most megijesztettetek.
Helló
Judit
szabonehjudit

Sziasztok!
Bea: megkaptam, köszi Kép. ZenéltKép
Judit: megkaptam és válaszoltam is. Ezexerint Te nem kaptad meg az enyémet? A bölcsihez kell igazolás (én úgy tudom) nem az ovihoz.
Dandy: hahó! Merre vagy?
Eszti
beszti71

Lányok!

Én most voltam kb 4 hete jelentkezni a bölcsibe,és ott mondták,hogy nem kell igazolás sehonnan,neked kell csak egx papírt kitölteni ott helyben!Azt hogy mit irsz rá,már a te dolgod!

Bea

Kép
beatrix2

Sziasztok!

Bea: mail újra megjött, de a melléklet üres.

Eszti: mail ment.

Dandy
dandy

Haliho!
Kepzeljetek tegnap szinte egesz nap lazas volt Jazi. Semmi egyeb tunet, gondolom az oltastol lehetett. Estere viszont mar ujra virgonckodni kezdett, ma pedig egyaltalan nem volt hoemelkedese Kép
Judit
Ha egyszer felvettek oviba, ketlem hogy kirugnak Kép Ha esetleg akkor akarnad oviba adni,mikor mar otthon vagy a picivel (azaz nem dolgozol/tanulsz)akkor nem biztos,hogy felveszik.
Bea
Nalatok minden ok a beiratassal?
En azt hiszem meg varok egy kicsit a bolcsivel...remelem egy ev mulva is ugy gondolom majd,hogy jol dontottem!
Norka
U.I.Nekem meg mindig nem jott mail brürürüüü
norkini

Sziasztok!
Eszti!
Megkaptam az e-mailedet, csak később láttam, mint hogy ide írtam, de gondolom azóta te is magkaptad a "visszaigazolásom".
Keresni foglak!
Dandy!
Nagyon remélem, hogy 28.-án szép idő lesz, mert ez a szalonnasütés nagyon csábítóan hangzott.
Norka!
Jobbulást, bár lehet, hogy mire olvasod, már nincs gond.
Egyébként most mindenkitől elbúcsúzok egy időre, mert a mai napon dolgozom utoljára, és egy-két hónapba biztos beletelik, mire gépet veszünk, lehet, hogy többe is.
Örülök, hogy nem dolgozom már, de ezt azért sajnálom.
Szóval sziasztok és sok sikert mindenkinek!
Sziasztok!
Judit
szabonehjudit

Hali csajszik!
Mi tortent? Remelem mindenkivel minden rendben!! Gyanuuusan nagy a csond!
Nalunk volt egy kis vilagvege, mult heten Jazi aztan par napja en voltam hanyos-hasmenos....remelem mara mar elmulik,mert nagyon elegem van Kép
Kerdes: Nem tudtok valami jo kis gyereknapi programot???
Norka
norkini

Szia Norka!

Én benézek mindig ide, de nem volt mit írnom.
Jobbulást!!
Mi egészségesek vagyunk szerencsére. De Dorka sarkai be vannak repedveKép. Jó lenne tudni, hogy mitől(cipő,zokni)? Ezt kezelgetjük.
Mi Pestre megyünk ill. mellé rokonokhoz. A babanetes gyereknapra is kinézünk.
Pécsen az Árkádban és a Sétatéren biztos lesz valami, bővebbet nem tudok. Pénteken Szentlőrincen lesz valami nagyszabású gyereknap.
Megnézném, de az ovinkban is akkor lesz, így oda megyünk.

Dandy
dandy

Sziasztok!
Én is benézek mindig, de ugyanazt tudnám írni mint Dandy.
Lehet, hogy ezért volt lázas Jazi?
Ákosom a fogaival küzködik, elég nehezen jön ki a felső. Az összessel így lesz?
Én még sosem voltam gyereknapon, legalábbis nem emlékszem rá! Régebben ez nem volt akkora szám, vagy rosszul emlékszem? Lehet, hogy mi is elnézünk valahová, bár Ákos nem igazán fogja érteni, hogy mi ez.
Norki: szoktál a kiscsajnak fuvolázni otthon?
Eszti
beszti71

Hahó,
pofátlanul nem szoktam ide írni, csak olvasgatni néha, de ma megszállt az ihlet Kép

Dandy,
nyári meleg (haha), mezítláb császkálás, por is lehet oka a dolognak, illetve ha ha hidegben kiszárad a bőr. Dorka egyébként is száraz bőrű fajta? Mert akkor nagyobb a valószínűsége, hogy máskor is előjön. Én elég régóta küzdök ezzel, mindig kiszárad, pereped stb. De nekem nagyon száraz a bőröm.

Eszti,
ahány gyerek és ahány fog, annyiféle lehet Kép Nálunk amikor egyszerre öt foga jött Cicónak, kb. uannyira viselte meg, mint anno a legelső egyedül.

Norka,
jól vagytok már? Régen nem írtál...

Ja és egy kérdés: nem tud valaki egy profi, gyors, megbízható és nem méregdrágán dolgozó takarítónéniről itt a városban? Nem is kérek sokat, mi? Kép

Üdv
Kriszi
kriszi

Kriszi!
Takinéni:
Kiss Józsefné, Magdi néni
252-005
Hivatkozz a szemközti tetőtérben lakó csajra, hogy tőle(m) kaptad a nevet,telefonszámot. Nálunk még nem dolgozott, de állítólag ügyes, jó karban levő nyugdíjas, és sok helyre jár házvezetni, gyerekfelügyelni, meg ilyenek. 600/óra.Nem tom, hogy sok-e, vagy kevés, próbáld ki.
Szia. Cseri
cseribogi

Sziasztok!

Dandy
Nem tudom mi lehet Dorkaval...ez a problema szerencsere meg nem jelentkezett....

Eszti
Drukk,hogy hamar tul legyetek mar ezeken a fogakon!Hogy alltok?
Fuvola- pont a napokban vettem elo megint. Kiscsajt par percig elbuvoli a fuvcsi aztan ki akarja kapni a kezembol, o is kiprobalna Kép Szoval vagy nagy jovo all elotte- vagy nem tecc neki amit muvelek... Kép

Kriszi
Irtam mailt! Gyors vagyok??!!?? Kép
Takarito? Occso vagyok es gyors... Kép Na jo csak vicc volt. Magdi neni remelem bevalik ;)

Kepzeljetek ma vittuk eloszor csajszit homokozoba. Nagyon elvezte. Kb. negyedoraba is beletelt mire eszebe jutott megkostolni a homokot Kép
Egyebkent mar jobban vagyunk, Jazi mindenkepp en azert meg javulgatok...

Sziasztok
Norka
norkini

Norki!
Örülök, hogy jobban vagytok!
Mi még mindig fogzunk, nagyon be van duzadva neki - szerintem karácsonyra, na jó télapóra ki is jön Kép
Hogyhogy csak most vittétek homokozóba? itt a játszón már a 11 hónaposokat is berakják. Van valami ami miatt nem szabad? Épp most fog kapni a nagyitól homokozót gyereknapra - lehet, hogy felesleges? Nem akarom, hogy baj legyen. Jaj de para anya vagyok!!!
Nekem is néha jó lenne egy vasalós néni. Bár anyósom mindig felajánlja, de az olyan ciki! Néha azért elfogadom

Sziasztok
Eszti
beszti71

Eszti!
Dentinoxot hasznaljatok??? Nekunk naggyon bevalt. Vagy valami homeos cucc??
Homokozo-semmi para!!! Kép Kép Nem volt jo ido, ha meg volt akkor nem jatszon voltunk. Szoval nem azert nem homokozott mert nem szabad, hanem mert nem jutottunk el eddig Kép
Gyonyoruuu ido van! Nyakunkba szedjuk a varost! Kép
Norka
norkini

Hahó,
Cseribogi,
köszönöm, fel fogom hívni. Van talonban egy másik nénim, akit éppen hívhatok, de ő drágább.
OFF: Közben mcnéztem a politizálós topikot is, és borrzasztóan kíváncsi vagyok, mikor és hol végeztél (meg milyen szakon). Egyik-másik mondatod ugyanis irtó ismerős Kép

Eszti,
én is csak akkor vasalok, ha nagyon muszáj, de a takarítás már nagyon kezd a fejünkre nőni Kép Vagy nincs mindenhol egyszerre tisztaság, vagy a fele hétvégénk a takarítás-főzés-bevásárlás szentháromságra megy el (bocs, ha valaki vallásos, ez a nagyim profán kiszólása volt anno). És valamikor azért nem ártana családi programokat is csinálni, meg barátokkal lenni stb...
Fogzásnál nálunk a mirelit franciasaláta vált be, azon fagyottan - na jó, zacskóstul. Lemostam, aztán a csajszi rágcsálta a sarkát fél délelőtt, majd ment a fazékba Kép

Norka,
megyünk mi is Kép

Üdv
Kriszi
kriszi

Sziasztok!

Én is csak olvasok mostanában,egyszerüen nincs sok,vagy nem volt sok humorom írni!Most meg alig tudtam belépni!

Hát mi az elmult éjjel hánytunk!KépKépKép
Apuci volt az ügyeletes,mert nekem annyira fájt a derekam meg a császárom helye,hogy azt hittem megdöglök!KépKépKépKép
A nagylányom meg a picik közül kettö hányt!KépKépKép
Végül is mi nem kaptuk el a vírust,hanem délben a levesbe raktunk egy ks tejet,mert forro volt,és utánna derült ki,hogy romlott !KépKépKép
Azt azért hozzá kell tennem,hogy elözö nap vettük,és ráadásul tartostej,ami oktoberig jo lett volna,és hütöben is volt!KépKépKép
Szoval a picik hajnali 3-ig hánytak,azota nem,a nagyot viszont megviselte,ő még most is odavan!A harmadik pici még aludt mikor a többi ebédelt,így késöbb ö már nem kapott tejet a levesbe,és nem is hányt,a fiam is simán ette!

Én is csak most vittem elöször öket homokozoba,mert itt a környéken van homokozo,csak rendes homok nincs benne!Most találtunk egy tök jo játszot,fajátékok,jo nagy homokozo!Majd oda fogunk járni!

Most ennyit írok!

Üdv mindenkinek! Bea

Kép
beatrix2

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: