Apa kipipálva

Ma reggel öt után Z keservesen felsírt, odabújtam megvigasztalni, csakhogy Olivér ébren volt ami bonyolította a helyzetet, apa elvette kicsit Olit amíg kiszívtam Z orrát. Aztán megnyugodott Z, apa visszaadta Olit is és hárman lefeküdtünk, csakhát mind a kettő engem akart. Apa közben lement és beült netezni, hát azt hittem grrr huhú

. Vagy fél órát gépezett aztán elment dolgozni. Az előbb felhívtam telefonon és tök higgadtan elmondtam hogy haragszok rá és ledobtam neki a lépcsőn a holnapi ruháját mert nem akartam hogy este hazajöjjön, csak nem vette észre. Háááát percekig hallgattuk a csendet a telefonban. (hála családi csomag

) Azt hiszem levette mi a helyzet
Tegnap elkiabáltam hogy Z jól van, a ma reggeli sírása...

adtam neki nurofent, azzal vissza tudott aludni. Szerintem a feje fáj, húzta rá a párnáját, a törzsén tuti nem fáj semmi, az ízületeit finoman megmozgattam-megnyomogattam és az sem fáj, úgyhogy tuti nyaktól felfelé valami. Jaj legyen már csütörtök

.
Pandus januárban úgy került kórházba, hogy 4 napja nem volt kaka, de amúgy különösebben semmi, egyik vasárnap elindultunk a városba vásárolni és gyanúsan visítósan sírt, útba ejtettük az ügyeletet és a doki nem engedte haza, gombóc gyűlt a hasában a székrekedés miatt. Az akkori záróján már rajta van ez az eosinophilia, emiatt kapott akkor féreghajtót, és ez az eosinophil a mostani vérképében is magas úgyhogy lehet hogy van még valami nem odavaló a pocakjában. Amikor a kórházból kijött akkor kezdett nőni az egyik nyirokcsomója.
Most van egy kis nyugi, Oli pótolja az éjszakát, Z szépen játszik, ilyenkor nem tudom mihez kapjak

Mosogatni nem tudok mert Oli a konyhában van, porszívózni szintén nem, hát, akkor ledöglök