sziasztok!
lehet, hogy ma meg én leszek az utcsó...

jó hosszú volt a nap, de azért jöttem, mert a kötelesség, az kötelesség!
ma nagyon boldog hófordulót Vikicának és Alma babának!
remélem, hogy jó a táblám, és minden érintett megkapja a köszöntést!
Niki, jó az avatarod, én eddig fel sem fedeztem... és a hajad is újnak tűnik!
Cs-andi, mi van veletek? lehet, hogy találkozunk a ligetben csütörtökön, ha sikerül bejutnunk, de addig is!? Csengid hogy van?
Mecsi, sajnálom, jobbulást nektek továbbra is! csak nehogy a fülére menjen, hogy nem tudod kiszívni a trutyit!
Sziszka, büszke is lehetsz Málnusra! érezzétek jól magatokat, azért néha fotós élménybeszámolót dobhatsz, ha van rá mód!
Ritus, de jó képek! nektek nincs webes fotóalbumotok? nagyon édes Zorkád még mindig!!!
jelentem jön a második fogunk is... az éjszakák húzósak, de nem annyira, mint itt egyikőtőknek, másikotoknak!

sajnálom! kitartást!
Panna, mi vettünk Tesco-ban nagyon vagyány fiús Bart Simpson-os napszemcsit! nagyon édes benne Beni, de persze levenni már szuperül tudja...
cipő téma. nálunk a 21es zárt gumis orrú tornacsuka is necces már... annyira dundi Benedek lába, meg olyan magas a rüsztje, hogy a korának megfelelőbe esélyem nincs bepréselni... szandit szeretnék én is venni, mert nagyon izzadós a lelkem, pedig nem is eszik sok krumpli

szóval a tesco bébiosztályán már nem tudok cipőt venni, mert a 19-es a legnagyobb méret, az való 12-18 hónapos babáknak...
ma Leivel voltunk játszóterezni. szuper volt a Bikás parkban. sajnos jó nagy volt a szél, és nem is tudtunk sokáig maradni, de szuper volt!
jövő héten esetleg savoya parkos játszóház érdekelne valakit? Aproo, JázminAndi, Bucsek Szilvi, Verocs, Cs-andi, CsengeAndi, Lei, és még, akiknek elérhető közelségben van!?
lassan megyek, ledőlök, mert mostanában uraság olyan 5 óra körül fúj ébresztőt... persze hajnal 1-2-től már csak közöttünk hajlandó aludni, de akkor is!
jó éjt!
és persze köszönjük a bókokat avatar és fotók ügyében!