Halihó

!
Benéztem gyorsan, próbálok reagálni is

.
Heni, én ezért a kilátásért lesz@rnám, hogy nincs semmi a faluban

. Gyönyörűűűűűűű, imádnám

,
én az alföldi parasztlány, aki már a gödöllői dombságtól is extázisba kerülök 
.
Nagyon helyesek a fiúk, na Áronka sapiban kiköpött Péterke, pedig nekem már nem hasonlítanak annyira

. Továbbra is jobbulást Nektek, akkor most főleg apátoknak.
L.Móni, amiket Vindo felsorolt, jó ötletek, a "gyerek" érdeklődési körétől, hobbijától függ, minek örülne.
Egyébként jól vagy már?
Sürgesd a szerelőt, ha már bevállalta, csinálja is meg

!
Beszéd, Panka most már mindent utánunk mond, de minél többet beszél, annál érthetetlenebb

. Sokszor összevon szavakat, győzzem kibogozni

. Most mondókázik, a "Gyerekek, gyerekek" c. örökzöld vmi ilyesmi az ő előadásában: "Gyeekek, szeetek, peecet, sóóósat, sóóóósat, bla-bla-bla"

.
Irina, igen, néha tegyétek félre az aggódást és lazítsatok

! Tudom, hogy nagyon nehéz, de KELL!!!!
Kaqk, tegyél fel képet, nagyon kíváncsi vagyok az új frizudra

! Bár a régi képed alapján biztosan nagyon tutin áll

!!
Niki, de jóóóóó most Nektek

! Nehogymá' ne engedjék haza Alex babát, ha szépen gyarapodik és nincs semmi baja

! Szurkolok

!
Viranka, nagyon jók a képek

! Az a híd tényleg szuper

.
Az új vonalzós képek is nagyon jók

. Panka sikantott, mikor meglátta: Báint, Ía

.
Vindo, ez a Bud-Terence páros

...Bence is imádta őket, mint apja. Ha a tv-ben véletlenül odakapcsolnak (márpedig szinte mindig futnak vmelyik csatornán), tátott szájjal ott ragadnak előtte, még ha századszor látják is

. Pankát egyenlőre még nem köti le ez sem

.
Nagyon sz@r idő volt hétvégén, sokat nálunk nem esett, de mindig a legrosszabbkor

.
Most jó, ilyen maradhat is

.
Hányós-hasmarsos vírus, eddig azt írtam, nem estünk bele. Pankának elég híg a széklete, de ritka, ha naponta 1-2-nél többször van, ez inkább a foga. Nekem viszont kb. 4 napja fáj a gyomrom, puffadok, mint egy lufi, néha rámtör a hányinger, de nemhogy hasmenésem nincs, inkább az ellenkezője

. Úgyhogy nemtom' mi van, étvágyam sincs, most háztartási kekszen és kamillateán tengődöm

.